Orgasme Uitstellen met Delay gel? Gebruik Liever Onze tips!

Vroegtijdig klaarkomen is een problemen dat helaas bij aardig wat mannen voorkomt. Het is natuurlijk geen levensbedreigend probleem, maar voor de relatie kan het wel desastreus zijn. Seks is een belangrijk onderdeel binnen een relatie, en als die telkens maar twee of drie minuten duurt is dat geen pluspunt.

Nu zijn er verschillende producten op de markt om je orgasme mee uit te stellen. De bekendste zijn waarschijnlijk de verschillende soorten gels: hiermee wordt je penis minder gevoelig en kom je dus minder snel klaar. Maar werken die gels nou eigenlijk wel? Wij hebben advies en tips voor je die veel beter werken!

Hoe werken zogenaamde delay gels?

Delay gels zijn een soort crèmes, die je op je penis moet smeren voordat je seks gaat hebben. Delay gels maken je penis minder gevoelig voor stimulatie, waardoor het langer duurt eer je klaarkomt. Het is een redelijk eenvoudige methode, en er lijkt op het eerste gezicht weinig mis mee.

In de praktijk is dat wel anders. Allereerst zorgt de gel ervoor dat de seks veel minder lekker wordt; voor jullie allebei. De seks zal nooit meer spontaan zijn; je moet van tevoren je penis insmeren of de seks ervoor onderbreken. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs van deze gels gehad! We leggen de nadelen hieronder wat verder uit.

Delay gel zorgt voor mindere seks

Wat gebeurt er nu eigenlijk als je de delay gel op je penis smeert? Hij wordt minder gevoelig en raakt een soort van verdoofd. Klinkt prima; je penis wordt minder snel gestimuleerd, dus je komt ook niet zo snel meer klaar. Maar dat is direct ook het grote nadeel van de gel: je penis is minder gevoelig en je voelt minder!

De seks is gelijk een stuk minder aangenaam. En dat geldt niet alleen voor jou; als je bij je partner naar binnen gaat, komt er uiteraard ook wat gel in haar vagina, waardoor deze ook minder gevoelig wordt. De seks wordt voor jullie allebei veel minder plezierig door de gel, terwijl hij bedoeld is om de seks juist beter te maken.

Seks is nooit meer spontaan door delay gel

Veel stellen hebben het niet zo op het condoom. Natuurlijk werkt het uiterst effectief als preventiemiddel tegen Soa’s en bevruchting, maar de seks wordt er niet beter op. Voor de man is het minder lekker, en je moet de seks onderbreken om het condoom om te doen. Nou is dat bij een condoom nog snel gebeurd; maar bij de delay gel niet.

Je moet de gel enkele minuten van tevoren aanbrengen, anders heeft hij geen effect. Helaas is het niet als met een condoom een kwestie van een paar seconden; je moet de gel overal op je penis aanbrengen en de laag moet dik genoeg zijn. Stel je eens voor; jullie zijn net lekker in de stemming, de spanning loopt op – en jij pakt je gel uit het nachtkastje en begint je penis in te smeren…

Je snapt natuurlijk wel dat hiermee direct het moment verpest is. Je kunt zelf ook de romantiek weg voelen stromen. Dat is natuurlijk erg jammer; je wilt juist een oplossing zoeken om de seks beter te maken, maar door de gel wordt het moment onderbroken en de seks ook nog minder lekker.

Delay gels zijn prijzig

Alsof de delay gels nog niet genoeg nadelen hadden, zijn ze ook nog aardig prijzig. De prijzen kunnen variëren van €15 tot €50 voor een kleine hoeveelheid. Dat lijkt misschien niet ontzettend veel, maar bekijk het eens op de lange termijn. Hoe vaak heb je seks per maand? Per jaar? Hoeveel jaar denk je nog seks te hebben?

En dan voornamelijk: hoe lang kun je met één potje delay gel doen? Meestal is dit niet vaker dan een keer of 5. Als je twee keer per week seks hebt, wat zeker niet aan de hoge kant is, kun je nog niet eens 3 weken met één potje gel doen. In 2 maanden heb je dan al drie potjes nodig à 45 tot 150 euro.

Misschien vind je jouw seksleven dit soort bedragen wel waard. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar bedenk je wel: wil je wel zoveel geld uitgeven aan een product dat je seksleven eigenlijk niet beter maakt? De nadelen van delay gels overschaduwen – volgens ons en velen met ons – de voordelen.

Gebruik onze tips en stel GRATIS je orgasme uit!

Daarom hebben wij veel betere tips en adviezen voor je om je orgasme uit te stellen. Je hebt namelijk helemaal geen gels nodig, of pillen, wanneer je last hebt van vroegtijdig klaarkomen. Je kunt het probleem namelijk bij de wortels aanpakken; bij je lichaam en bij je geest. Dat kost helemaal geen geld!

Vroegtijdig klaarkomen heeft meestal twee verschillende oorzaken: te weinig controle over je PC spier, en te veel zenuwen tijdens de seks. De PC spier is de spier tussen je stuitje en je venusheuvel. Deze spier controleert de urinebuis; je voelt hem wanneer je probeert om je plas op te houden.

Omdat je sperma ook door de urinebuis gaat, helpt de PC spier om je orgasme uit te stellen. De PC spier trekt zich namelijk veel samen wanneer je klaarkomt. Als je leert om meer controle te krijgen over je PC spier, kun je voorkomen dat hij te snel ‘uit zichzelf’ samen trekt, waardoor je te vroeg klaarkomt.

Daarnaast heeft vroegtijdig klaarkomen een belangrijke psychologische component. Veel mannen zijn zenuwachtig tijdens de seks, zeker als ze weten dat ze vaak te snel klaarkomen. Deze zenuwen zorgen er alleen maar voor dat je sneller klaarkomt, omdat je niet kunt ontspannen en je lichaam eerder in een ‘staat van orgasme’ brengt.

Met de tips op onze site leer je om je PC spier te controleren en minder zenuwachtig te worden tijdens de seks. Kijk dus vooral rond om gratis je orgasme uit te stellen. Als in één keer toegang wilt tot al onze tips, kijk dan eens naar de pagina over ons e-book. Dit is de Bijbel om je orgasme uit te stellen!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *