Vroegtijdige Ejaculatie Voorkomen? 7 Gouden Technieken

Oefening baart kunst, en dat is zeker waar in het geval van het voorkomen van vroegtijdige ejaculatie. In dit artikel zal ik je alles vertellen over hoe jij je ejaculatie tot zeker 10 minuten kunt uitstellen.

We gaan het hebben over oefeningen, technieken en ook wat je vooral NIET moet doen.

Hoe vaak komt vroegtijdige ejaculatie voor?

vroegtijdige-ejacualtie-frequentie

Reden voor het verschil in getallen is dat onderzoeken die hoge getallen noemen als 25% of zelfs 30% vaak gesponsord worden door de farmaceutische industrie. Dit is een techniek om mensen er zogenaamd er bewust van te maken dat het een heel groot probleem is en dat jij mogelijk ook hulp moet zoeken.

Het is net zoals bij de opticien komen… je gaat zitten op de stoel, er worden wat visuele tests gedaan en ze zeggen dan altijd: “Ja, jij hebt een bril nodig!!” In werkelijkheid heb jij misschien een zeer kleine afwijking qua zicht en is een bril onnodig. In dat opzicht creëert de medicijnenindustrie niet alleen medicijnen, maar ook de illusie dat de klacht of ziekte veel meer voorkomt dan dat je denkt.

Gevaren van medicatie om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Vroegtijdige ejaculatie voorkomen

Zoals je ziet in de infograpic is medicatie niet echt een optie. Het is duur (€300 tot €500) per jaar, geeft bijwerking en pakt niet de oorzaak aan van het probleem.

Ook verdovende crèmes of gels zijn is de juiste oplossing. Naast dat deze vrij prijzig zijn, komt de crème ook in de vagina waardoor de vrouw minder geniet van de seks. Overigens is het idee van de penis verdoven met een zalfje ook al een wat nare gedachte. Dezelfde verdovende bestanddelen worden gebruikt door je tandarts wanneer deze een gedeelte van je gebit wilt verdoven.

Vind meer info over waarom medicijnen bij vroegtijdige ejaculatie nadelig is.

vroegrijdige-ejaculatie-voorkomen

7 technieken om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Hier zijn de 7 gouden technieken en oefeningen:

1. Train je pc spier

Je pc spier is erg belangrijk voor het voorkomen van een vroegtijdige ejaculatie en is onderdeel van de bekkenbodemspieren. Je moet deze spier zien als de spier waarmee je vloeistof in je urinebuis controleert, of dit nu urine is of je zaadlozing. Als je dus je plas ophoudt, gebruik je deze spier. Als je dit moeilijk vindt, is je ejaculatie ophouden ook lastig.

Om de pc spier sterker te maken zal je kegel oefeningen moeten doen. Dit zijn korte oefeningen waarbij je iedere keer je pc spier aanspant en daarna weer ontspant. Je kunt beginnen met 5 seconden het aan te spannen en daarna weer 5 seconden te ontspannen. Dit doe je dan in een setje van 10x en oefen je iedere dag.

Als man zijnde krijg je zo meer controle over je orgasme. Ook vrouwen kunnen er profijt hebben van kegel oefeningen voor hun bekkenbodemspieren. Als deze spieren sterker zijn krijg je namelijk sterkere orgasmes omdat spieren tijdens het orgasme dan nog verder samentrekken. Ook kan de vrouw de man ’teasen’ door haar vagina strakker of minder strak te maken tijdens penetratie.

PC spier

2. Focus op je ademhaling

Mannen onderschatten de kracht van ademhaling voor het voorkomen van vroegtijdige ejaculatie. Als je meer en meer opgewonden raakt, focus je ook steeds minder op je ademhaling.

Toch is het belangrijk om langer en dieper te gaan ademen als je dichter tot je orgasme komt. Hierdoor kan je dit namelijk vertragen. Probeer minimaal 5 seconden uit te ademen en minimaal 5 seconden uit te ademen.

3. Gebruik de knijpoefening

Uit verschillende studies blijkt dit één van de meest effectieve oefeningen. Wanneer de man dichter en dichter bij zijn orgasme komt, wordt de erectie sterker. Deze techniek houd in dat nét voordat de man klaar gaat komen, er geknepen wordt in de schacht.

De man kan dat zelf doen of laten doen door zijn partner. Er moet wel geoefend worden voor deze techniek aangezien je misschien te hard of te zacht knijpt of misschien net op de verkeerde plek. De knijpoefening kan je overigens combineren met het trekken aan de ballen. Hierdoor is het lastig voor het sperma om richting de urinebuis te komen. Net voordat je klaarkomt kan je dus knijpen in de schacht van de penis én aan de ballen trekken.

schacht-penis

4. Communiceer (beter) met je partner

Als je niets communiceert met je partner kan zij je ook niet helpen. Doe je dit wel, dan kan zij jou bijvoorbeeld helpen met de knijpoefening of het trekken aan de ballen. Tijdens een positie als doggystyle kan een vrouw onderlangs aan je ballen trekken. Hierdoor maakt ze het makkelijker voor jou.

Het is ook aan te raden om een soort code te hebben als je klaar gaat komen (of je zegt het gewoon) en je wilt nog niet klaarkomen. Je zou bijvoorbeeld op haar schouder kunnen tikken. Vervolgens haal je je penis uit haar vagina, ga je even rustig ademhalen en je partner en jij gaat direct proberen de knijpoefening toe te passen en/of aan de ballen te trekken.

5. Zoek afleiding

Dit is een techniek die al vaak gebruikt voor mannen om hun ejaculatie uit te stellen, maar de effectiviteit is soms niet erg hoog. Wat je hierbij probeert te doen is je iets in te beelden wat je absoluut niet opwindt. Uit onderzoeken komt naar voren dat wiskundesommen effectief zijn, of gedachten van oude mensen zoals je oma.

Het nadeel van deze techniek is dat je niet in het moment bent. Dat is nadelig voor de connectie en de passie tijdens de seks. Je kunt beter communiceren met je partner tijdens de seks. Dit kan een afleiding zijn, kan leiden tot het langer volhouden in bed én je hebt wel die connectie met je partner.

Wiskunde sommen

6. Kies de juiste standjes

Voor een man is het minder stimulerend als de vrouw de penetratie doet. In het geval van de amazonehouding/cowgirl beweegt de vrouw en jij ligt stil. In dat geval voel jij minder stimulatie en kom je dus ook minder snel klaar. Hieronder vind je een aantal standjes waar de vrouw het werk doet (cowgirl en reverse cowgirl).

Ook bij andere sex standjes kan de vrouw de bewegingen doen zoals bij doggystyle. De vrouw kan daarbij met haar billen heen en weer gaan terwijl jij als man niets doet.

Cowgirl sex positie

7. Vermijd stress en prestatiedruk

Stress is één van de oorzaken van vroegtijdige ejaculatie, net als het idee dat je moet presteren in bed. Stress triggert een aantal veranderingen in het brein door stress hormonen. Stress hormomen zijn onder andere cortisol en norepinephrine.

Deze hormonen alarmeren de endocrine in het zenuwstelsel. Consequentie is dat je lichaam in ‘angst modus’ terechtkomt en de ejaculatie controle verzwakt. Met weinig impulsen kom je dan al snel klaar.

Wanneer je stress wilt minderen, zou je meer ontspannende activiteiten moeten doen. Voordat je seks gaat hebben, zou je ook kunnen mediteren of je vraagt je partner voor een massage.

Het vanavond al langer uithouden en volledige ejaculatie controle krijgen?

Wil je nog meer tips om je vroegtijdige ejaculatie te voorkomen? Dan raad ik je de producten aan van de ervaren seks coach Chris Coster. Hij heeft een stap-voor-stap methode om in een korte tijd af te rekenen met vroegtijdige ejaculatie. Hier zijn een aantal punten die je leert uit zijn product:

 • Een wetenschappelijk bewezen methode om permanent je ejaculatie uit te stellen
 • Een seksuele techniek die niet alleen plezierig is voor de vrouw maar ook jou het langer laat uithouden
 • De effectieve 4 stappen ademhalingstechniek
 • Hoe je jouw ejaculatiereflexen kunt herprogrammeren
 • Hoe je via meerdere oefeningen ultieme ejaculatie controle krijgt

Wil je dit leren en nog veel meer? Bekijk dan de informatie pagina van Chris Coster en reken voorgoed af met alle schaamte en onzekerheid rond te snel klaarkomen:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

4 Reacties op "Vroegtijdige Ejaculatie Voorkomen? 7 Gouden Technieken"

 1. anoniem

  says:

  heb je misschien voorbeelden van die kegeloefeningen ? ik ben nu 21 jaar oud, nog studerende en wil echt genieten van mijn studententijd, incl seks. Maar kom vaak te snel klaar en wil hier echt zsm vanaf!! bvd

 2. Jordi

  says:

  echt super bedankt voor de tips! Heb er echt al hele tijd last van en ik wil er gewoon vanaf want het zit mij echt mega in de weg.. Ben 21 en kan amper scoren met een meid omdat ik me schaam dat ik niet kan 'presteren'... Beter gaat het nu wel gewoon lukken! gr Jordi

 3. Olle

  says:

  Ik moet zeggen dat dit me echt geholpen heeft, ik heb deze tips een beetje opgevolgd en ik kom nu veel later klaar! Vooral het kiezen van andere standjes heeft bij mij ontzettend geholpen. Dus dank jullie wel daarvoor!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *