100+ Seks Tips om Beter in Bed te Worden

Misschien vind je dat je seksleven een beetje saai is geworden, of misschien ben je eigenlijk wel tevreden, maar denk je dat het beter kan. Wat de reden ook is, als je beter wil worden in bed, dan ben je op zoek naar seks tips. Op deze pagina vind je meer dan 100 sekstips om jouw prestaties in bed te verbeteren!

Gaat Jouw Seksleven Te Snel? 7 Tips voor Zachte en Tedere Seks

Is jouw seksleven soms een race tegen de klok? Dat hoeft niet zo te zijn! Ja, de meeste mannen (en ook veel vrouwen) houden van ruige seks. Maar ook liefdevolle, tedere seks – langzaam en zacht– kan een totaalnieuwe dimensie van genot openbaren, waarbij elke aanraking, elke kus en elk moment intens voelt.

Tedere seks is fysiek contact met een diepe emotionele verbinding waarbij je elkaar voelt en begrijpt. Klaar om de liefde op een dieper niveau te bedrijven? Dit zijn de geheimen van tedere seks, voor een intiemer liefdesleven.

Doorgaan naar artikel »

5 Geheimen van Intieme Seks die Je Relatie Doen Opleven

De kracht van intieme seks. Dit is niet zomaar een fysieke daad, maar een diepe uitwisseling van gevoelens en verbondenheid. Volledige liefde op seksueel niveau uitoefenen is adembenemend en hartstochtelijk; zie het als wild water dat stroomt, altijd veranderend en altijd levend.

Intieme seks is niet alleen elkaars lichaam, maar ook elkaars hart- en zielsverkenning. Het gaat over het delen van jezelf op de meest kwetsbare manier. Om die ultieme intieme seksuele belevenis naar boven te halen, maak de onderstaande 5 geheimen jouw leidraad.

Doorgaan naar artikel »

Tegelijk Klaarkomen: 6 Tips en Technieken voor Koppels

Jij en je partner, in het heetst van het moment, samen opgaand in een explosieve climax van genot. Tegelijk klaarkomen, het is als de heilige graal van de slaapkamer! Dit moment van pure synchroniciteit is er eentje die de intieme band tussen twee geliefden versterkt, maar uit de statistieken blijkt dat deze ervaring vrij zeldzaam is; veel koppels vinden het een uitdaging om hun hoogtepunten te synchroniseren.

Dit komt deels door de verschillen in seksuele respons en ritmes tussen partners. Maar geen zorgen, het mooie is dat tegelijk klaarkomen iets is dat jullie kunnen leren, ontwikkelen en herhalen. Hier stellen we je voor aan een overzicht vol gedetailleerde tips, technieken en inzichten om dat orgasme samen te kunnen delen!

Doorgaan naar artikel »

Erotische Meditatie: Voordelen en Technieken voor Beginners

Wist je dat meditatie niet alleen je geest kan kalmeren, maar ook je zintuiglijke ervaringen naar een hoger niveau kan tillen? Met een erotische meditatie combineer je deze verfijnde aandacht voor het moment met de verkenning van je seksuele energie; het bewust worden van je eigen sensuele energie.

Het doel? Een diepere verbinding met jezelf en, indien gedeeld, met je partner! Hoe dit precies werkt, vertellen we je hier. We gaan stap voor stap door de basisprincipes en technieken om je als beginner helemaal op weg te helpen.

Doorgaan naar artikel »

Geen Libido Meer? Ontdek 3 Oorzaken en Hun Remedies

Lijkt het alsof je geen libido meer hebt? Je bent niet alleen. Een dip in seksuele lust is iets wat velen ervaren, maar meestal niet zo snel over praten. De reden voor een gebrek aan libido is een ietwat ongemakkelijk probleem dat met verschillende zaken te maken kan hebben.

Je er teveel zorgen over maken is echter niet nodig en kan zelfs averechts werken. Er bestaan namelijk verschillende natuurlijke en langdurige oplossingen die je in je dagelijks leven kunt oppakken om je libido weer op de rails te krijgen. Elke oorzaak heeft zijn eigen unieke aanpak, en er zijn vele wegen die leiden naar een hersteld en bloeiend seksleven. Laten we deze paden eens verkennen en ontdekken hoe je jouw seksuele energie weer kunt laten stromen!

Doorgaan naar artikel »

BDSM 101: 11 Do’s en Dont’s voor Beginners

BDSM – ooit een taboe – heeft langzamerhand een plek gevonden in onze culturele en seksuele verbeelding. Maar wat als je meer wilt weten dan wat je in een roman of film ziet? Als je speelt met het idee om deze spannende vorm van seksualiteit te verkennen, ben je hier aan het juiste adres.

Om je te helpen de eerste stappen te zetten in deze fascinerende intieme sferen, hebben we een handige lijst van 11 do’s en dont’s van BDSM speciaal voor beginners samengesteld. Ideaal voor iedereen die met vertrouwen, verkenning en verrassende tederheid de diepten van BDSM wil ontdekken.

Doorgaan naar artikel »

6 Tips Voor Opwekken Van Je Kundalini Seksuele Energie Centra

Er zijn sommige mensen die hun diepste energieën en de ongekende krachten binnen zichzelf weten te ontdekken. Kundalini, de slapende slang die volgens oude yogische tradities in iedereen van ons sluimert, wacht om gewekt te worden, is misschien wel één van de meest mysterieuze aspecten van ons bestaan. En de reis hiernaartoe is een avontuur dat de grenzen van het alledaagse overstijgt.

Kundalini wordt vaak gelinkt aan een seksuele energie die de ervaring van seksualiteit naar een nieuwe dimensie tilt en het spirituele bewustzijn aanspreekt om ons leven te verrijken. Op manieren die we nauwelijks kunnen voorstellen! Benieuwd hoe je hiermee kunt beginnen? Deze blog is speciaal geschreven voor je ontdekkingsreis van de Kundalini seksuele energie, met 6 tips voor verbinding met deze energiecentra.

Doorgaan naar artikel »

Anorgasmie: Niet Kunnen Klaarkomen – 6 Tips Voor Vrouwen

Een golf van sensaties die door je lichaam rollen, een aantal vluchtige seconden waarin de wereld even stilstaat, een euforische ontsnapping uit de realiteit: een orgasme is een onvergelijkbare ervaring. Voor sommigen een gegarandeerd avontuur van lust en bevrediging, voor anderen een ongrijpbare sensatie, een onvervulde belofte van seksueel genot.

Anorgasmie, ofwel niet kunnen klaarkomen, is een complex probleem met vele facetten – fysieke, emotionele en relationele. Het is volkomen normaal om te verlangen naar die euforische hoogten van seksuele passie, en het is even gewoon om soms moeite te hebben daar te komen. Of je nu moeite hebt om tot een orgasme te komen of nog nooit een orgastisch hoogtepunt hebt bereikt, de 6 tips in deze blog, speciaal voor vrouwen, zijn gericht op een prettig en gezond seksleven.

Doorgaan naar artikel »

Hoe Je Partner Een Orgasme Geven Met Beffen? 11 Tips

Het geven van een  beffend orgasme is een prachtige manier om je partner te plezieren en jullie intimiteit te versterken. Ben je op zoek naar manieren hoe je moet beffen om je partner een geweldige ervaring te bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog vind je de belangrijkste zaken op een rijtje om je partner te plezieren en haar naar nieuwe hoogtes van genot te brengen.

Of je nu nieuw bent in de wereld van orale seks of een doorgewinterde pro, hier zullen we je helpen om je vaardigheden te verbeteren en je partner te laten genieten van de beste ervaring van haar leven. Met deze tips in gedachten ben je goed op weg om een meester in de kunst van lekker beffen te worden. Laten we de zoektocht naar de ultieme orale climax beginnen!

Doorgaan naar artikel »

Met deze Erogene Zones til jij Jouw Seksleven naar een Hoger Niveau

Erogene zones zijn delen van het lichaam die bijzonder gevoelig zijn voor aanraking, wat vaak leidt tot seksuele opwinding bij aanraking. Ze komen voor bij zowel mannen als vrouwen en verschillen van persoon tot persoon. Als je weet waar deze zones zich bevinden en hoe je ze kunt stimuleren, kun je je partner een nieuw niveau van genot geven tijdens de intimiteit. Enkele veel voorkomende erogene zones voor beide geslachten zijn de tepels, de nek, de binnenkant van de dijen en de oren.

Elk lichaam is echter anders en kan unieke erogene zones hebben die anders reageren op aanraking. Het kan wat experimenteren vergen om erachter te komen welke zones voor jou of je partner het gevoeligst zijn. In dit artikel bespreken we wat erogene zones zijn, tips om ze te stimuleren en andere belangrijke informatie over deze speciale gebieden van het lichaam.

Doorgaan naar artikel »