Gaat Jouw Seksleven Te Snel? 7 Tips voor Zachte en Tedere Seks

Is jouw seksleven soms een race tegen de klok? Dat hoeft niet zo te zijn! Ja, de meeste mannen (en ook veel vrouwen) houden van ruige seks. Maar ook liefdevolle, tedere seks – langzaam en zacht– kan een totaalnieuwe dimensie van genot openbaren, waarbij elke aanraking, elke kus en elk moment intens voelt.

Tedere seks is fysiek contact met een diepe emotionele verbinding waarbij je elkaar voelt en begrijpt. Klaar om de liefde op een dieper niveau te bedrijven? Dit zijn de geheimen van tedere seks, voor een intiemer liefdesleven.

Ruige Seks versus Tedere Seks

Ruige  en tedere seks zijn twee uitersten die beide een plek hebben in een gezonde seksuele relatie. Het gaat om het juiste moment en de juiste stemming. Weten wanneer je de intensiteit moet opvoeren en wanneer je moet vertragen, maakt het verschil tussen een goede en een geweldige ervaring.

Ruige seks

Ruige seks is intens, vol passie en energie. Een treffende manier om je fysieke verlangens direct en krachtig te uiten. Meestal snel en hard, met herhalende krachtige bewegingen en wat ruwheid om de adrenaline echt te laten stromen. Een spannende ontsnapping en samensmelting van partners, waar je volledig opgaat in het moment en de opwinding van rauwe passie.

Tedere seks

Tedere seks daarentegen is delicater. Dit is het langzame, liefdevolle opbouwen van spanning, het liefkozen van elkaars ziel, waarbij elk moment in elkaars armen een eeuwigheid lijkt te duren! Hier gaan de bewegingen in slow-motion; zachte strelingen, veel oogcontact en knuffelen, en sensuele fluisteringen die de intimiteit verdiepen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Wat willen mannen en vrouwen?

Is het zo dat mannen alleen maar harde seks willen? Dat klopt niet helemaal. Hoewel veel mannen inderdaad van de opwinding van ruige seks houden, kunnen mannen net zo goed verlangen naar zachte, tedere momenten.

Mannen die tedere seks prefereren, scoren vaak hoger op emotionele intelligentie en zoeken een diepere verbinding met hun partner.

Voor veel vrouwen ligt tedere seks aan de basis van een emotionele band. Voor het voelen van veiligheid en geborgenheid.

Ook interessant is dat de seksuele voorkeuren van de vrouw kunnen variëren op basis van haar cyclus. Hormonale veranderingen kunnen invloed kunnen hebben op hun behoefte aan tedere of juist ruigere seks, meestal met een wildere seksuele piek tijdens de ovulatie, en erna met meer behoefte voor rustigere seks.

1. Het Eerste Geheim: Communicatie

Praten over seks kan soms ietwat ongemakkelijk zijn. Bijvoorbeeld als je partner net na de ochtendkoffie plots vraagt: “Hoe vond je die nieuwe positie gisteravond?” terwijl je nog halfslaperig bent. Dat kan best even onwennig aanvoelen!

Maar, als je die gesprekken op de juiste momenten voert en met een glimlach benadert, kan het je relatie juist veel goeds doen. Dus trek je mondhoeken omhoog, weg met die verlegenheid!

 • Begin het gesprek: Ik zou het fijn vinden om meer tijd te nemen voor elkaar in bed. Wat vind jij daarvan?”
 • Deel je eigen gevoelens: Wees open over wat tedere seks voor jou betekent en waarom je het belangrijk vindt.

2. Ruim tijd voor het voorspel

Voorspel is niet zomaar een opwarmertje – je wilt de tijd nemen om elke smaak en sensatie volledig te ervaren.

De kunst van het liefdespel draait meer om de opbouw dan om de climax.

Het is de geduld en aandacht tijdens het voorspel dat de spanning opvoert. Sterker nog, spanning in opbouw verhoogt je genot tijdens de seks ook aanzienlijk. Dit komt door de betere bloedstroom naar de erogene zones toe, waardoor de sensaties intenser worden. Bovendien is het voorspel perfect om beide partners volledig te laten ontspannen.

 • Verwen met een slow massage: Gebruik warme oliën en neem je tijd.
 • Speel met de zintuigen: Probeer geuren, smaken en zachte muziek om de sfeer te zetten.
 • Oogcontact sessie: Houd elkaar minutenlang in de ogen voor een diepe connectie.
 • Zachte fluisteringen: Fluister lieve woorden en verlangens in elkaars oor.
 • Blinddoek spel: Gebruik een zachte blinddoek om de spanning op te bouwen.
 • Langzaam verkennen: Streel en kus langzaam elkaars lichaam.
 • Deel fantasieën: Vertel elkaar jullie diepste verlangens en dromen.

3. De juiste sfeer creëren

De kamer wordt verlicht met het warme, zachte kaarsen. De geur van lavendel of sandelhout hangt in de lucht, terwijl op de achtergrond een rustige, romantische muziek speelt, zoals Berry White of Sade. Dit is jullie eigen kleine paradijs, weg van de dagelijkse drukte.

Wat dacht je ervan om de avond te beginnen met een warme douche of bad samen? Om de stress van de dag ervan af te spoelen. Droog elkaar af met zachte handdoeken, waarbij elke aanraking werkt als een voorproefje van wat nog komen gaat. Verplaats je naar het bed met schone fijne lakens die koel en zacht aanvoelen tegen je huid.

Pak een flesje geurige massageolie en begin met een langzame, aandachtige massage. Laat de olie jullie omhullen met een rustgevende geur. Terwijl je je partner masseert, fluister je lieve woorden en complimenten. “Je voelt zo goed aan,” zeg je zacht.

Na de massage blijven jullie dicht bij elkaar liggen, handen verstrengeld. Voel elkaars ademhaling en hartslag. Geen haast, geen druk – alleen het moment, de warmte van elkaars lichaam en de diepe verbondenheid. De perfect gecreëerde sfeer voor tedere seks en intense intimiteit!

4. Focus op de langzame bewegingen

Voor de energiebonnen en uitbundige stuiterballen onder ons is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is het de moeite waard om te vertragen! Het gaat immers niet om snelheid, maar om de kwaliteit van elke aanraking.

Tip: “Ik wil vanavond echt de tijd nemen om je langzaam te strelen. Het voelt zo veel beter als we het rustig aan doen.”

 • Langzaam strelen: Beweeg je handen langzaam over het lichaam van je partner, neem de tijd om elke aanraking te voelen en ervan te genieten.
 • Vertraag je ademhaling: Adem diep en langzaam in en uit, en moedig je partner aan om hetzelfde te doen. Ideaal om te ontspannen en meer aanwezig te zijn in het moment.
 • Traag kussen: Kus je partner langzaam en met intentie, geniet van elke kus alsof het de eerste (of de laatste) is!
 • Langzaam bewegen tijdens seks: Vertraag je bewegingen tijdens de daad zelf, focus op de sensaties en de verbinding met je partner.

5. Geniet van de reis naar het orgasme

In tedere seks draait het allemaal om de reis, niet alleen de bestemming. Met andere woorden: neem de tijd om het orgasme op te bouwen! Het langzaam opbouwen van de spanning zal het orgasme des te explosiever en bevredigender maken.

Moeite met het orgasme uitstellen? Zowel mannen als vrouwen maken dit geregeld mee. Het is de druk van zoveel opwinding dat het orgasme op de loer ligt, klaar om op elk moment toe te slaan.

Maar door je te concentreren op die reis – en niet alleen op die climax – kun je leren om de opwinding te beheren en het moment te verlengen.

Adem diep in, ontspan en geniet van elke aanraking, elke beweging… Vertrouw erop dat je lichaam de weg weet!

En, geef jezelf de ruimte om volledig op te gaan in het moment. Het draait allemaal om geduld en de kunst van het langzaam genieten. Doe je dit gesynchroniseerd, dan kunnen jullie misschien wel zelfs samen klaarkomen!

6. Geniet van de stille momenten

Neem pauzes om gewoon in elkaars armen te liggen en van de stilte te genieten. Deze momenten van rust kunnen net zo krachtig zijn als de actie zelf. Het is in deze stille momentjes dat jullie de tijd hebben om echt te voelen, te ademen en de diepte van jullie verbinding te ervaren.

Sluit je ogen, luister naar elkaars hartslag en laat de wereld even verdwijnen. Een prachtige manier om je liefdesleven te vertragen en tedere seks tot leven te laten komen.

7. Vergeet het naspel niet!

Naspel is als de kers op de taart van tedere seks. Zie het als wat nazorg voor elkaar. Het nut hiervan is zelfs wetenschappelijk ondervonden; stellen die de tijd nemen voor naspel, zoals knuffelen en praten, voelen zich gelukkiger en meer verbonden in hun relatie. Het maakt er een complete liefdevolle bezigheid van!

Hier zijn tot slot een paar manieren om van het naspel een magisch moment te maken:

 • Blijf dicht bij elkaar: Na de seks: knuffel, omhels en houd elkaar vast.
 • Praat over je gevoelens: Deel met elkaar hoe je je voelt en wat je het fijnst vond aan het samenzijn. En maak je geen zorgen om gewoon je hart te luchten – het is oké om je kwetsbaar op te stellen tijdens het naspel!
 • Lach en speel: Het naspel hoeft niet altijd serieus te zijn. Lach samen, maak grapjes en geniet van elkaars gezelschap.
 • Zachte aanrakingen: Blijf elkaar zachtjes aanraken en strelen. Misschien is een gezamenlijk dutje zelfs op zijn plaats!
 • Verzorg elkaar: Breng een glas water, een kleine snack of een warme handdoek voor je partner. Een uiterst liefdevolle manier om voor elkaar te zorgen na tedere seks.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *