Werkt Siberische Ginseng bij Erectieproblemen? Lees Ons Onderzoek

Als je bedenkt wat een ontzettend naar probleem erectieproblemen eigenlijk zijn, kun je je wel voorstellen dat mannen die hiermee te maken hebben soms naar de vreemdste oplossingen grijpen in de hoop hier iets aan te kunnen doen. Soms blijken die daadwerkelijk te helpen, maar veel vaker blijken ze de dupe te zijn geworden van gladde verkooppraatjes, en krijgen ze nog net zo moeilijk een erectie als eerst.

Eén van de laatste trends op dit gebied is Siberische ginseng. Dit zou erectieproblemen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen, maar hoe goed werkt dit middel nou echt voor dit doel? Dat is de vraag die we in dit artikel onderzoeken! Zo weet jij of het proberen van Siberische ginseng de moeite waard is, of dat je je geld beter ergens anders aan kunt besteden!

Wat is Siberische ginseng?

Voordat we het inhoudelijk kunnen hebben over de effecten en effectiviteit van Siberische ginseng, is het wel handig als we weten waar we het over hebben. Daarom begin ik dit artikel met een korte definitie en beschrijving van Siberische ginseng, zodat ik zeker kan weten dat iedereen beschikt over de basiskennis om de rest van dit artikel goed te kunnen begrijpen.

Ginseng is een plantaardig product, dat wordt gewonnen uit de wortels van zogeheten Panax-planten. Er zijn verschillende soorten ginseng, waarvan Panax ginseng misschien wel de meest bekende is. Siberische ginseng is één van die varianten, gewonnen uit (je raadt het al) de Siberische variant van de Panax-plant. Ginseng groeit alleen op het noordelijk halfrond, en dan vooral in het oosten.

Ginseng wordt al eeuwenlang gebruikt als kruidengeneesmiddel in Azië, tegen een hele lijst aan verschillende problemen en kwaaltjes. Seksuele problemen is slechts één categorie op dat lijstje, maar ook voor dat doel wordt ginseng al eeuwenlang gebruikt in onder andere China, Korea en Japan. Het lijkt dus in ieder geval te werken, want ze zijn er nooit mee gestopt!

“Het is natuurlijk een goed teken dat mensen al eeuwenlang zweren bij de geneeskrachtige werking van ginseng.”

Zoals gezegd zijn er verschillende soorten ginseng. Hoewel deze wel degelijk van elkaar verschillen, zijn die verschillen miniem. Wat ik in de rest van dit artikel bespreek, gaat dus voornamelijk over Siberische ginseng, maar het overgrote gedeelte zal ook voor andere soorten ginseng opgaan.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Is het veilig om Siberische ginseng te gebruiken?

Voordat je überhaupt gaat overwegen of je een bepaald middel wil gaan gebruiken, moet je natuurlijk wel goed zijn ingelicht over de veiligheid van dit middel. Daarom zal ik nu bespreken of Siberische ginseng veilig te gebruiken is, en of er in dat kader nog dingen zijn waar je op moet letten. Soms zijn middelen voor de één namelijk veiliger dan de ander.

Heb jij last van nierproblemen, dan zal ik je helaas meteen moeten teleurstellen. Het risico op nierfalen wordt namelijk te groot wanneer je ginseng gebruikt terwijl je al onderliggende nierproblemen hebt (bron). In dat geval kun je dus beter op zoek gaan naar een andere oplossing voor je erectieproblemen. Jammer, maar helaas!

Daarnaast kun je ginseng niet gebruiken in combinatie met bepaalde medicijnen. Of het voor jou veilig is om ginseng te gebruiken, hangt er dus sterk van af of je al andere medicatie slikt. Omdat dit ook afhangt van de dosering en een eventuele combinatie van geneesmiddelen, zul je dit eerst moeten bespreken met een arts die je kan vertellen of ginseng voor jou veilig is.

Tot slot kan ginseng bloedingen veroorzaken (bron). Dit is een bijwerking die bij iedereen kan optreden, niet alleen bij mensen met onderliggende aandoeningen of mensen die al andere medicatie gebruiken. Hoewel het meestal om vrij kleine, onschuldige bloedingen gaat, is dat niet altijd het geval. Hier moet je je dus op bedacht zijn als jij ervoor kiest om Siberische ginseng (of een ander soort ginseng) te gebruiken.

“Ginseng heeft wel bijwerkingen, maar vergeleken met de meeste synthetische geneesmiddelen mag dit absoluut geen naam hebben.”

Werkt Siberische ginseng tegen erectieproblemen?

Nu is het dan eindelijk tijd om de vraag te beantwoorden waar je waarschijnlijk het liefst een antwoord op wil: kan Siberische ginseng daadwerkelijk helpen tegen erectieproblemen? Die vraag kan ik positief beantwoorden, want het is inderdaad mogelijk dat je erectieproblemen verminderen of zelfs verdwijnen door het gebruik van Siberische ginseng!

Allereerst komt dit doordat Siberische ginseng de bloedsomloop bevordert. Erectieproblemen worden vaak veroorzaakt door een slechte bloedsomloop. Als de zwellichamen in de penis niet genoeg bloed krijgen, of dit bloed niet vast kunnen houden, dan kun je natuurlijk geen erectie krijgen. Een erectie is in de basis immers gewoon een penis die vol met bloed is gelopen.

Daarnaast zorgt Siberische ginseng ook nog eens voor een hoger libido. Dat is natuurlijk ook handig, want als je meer zin in seks hebt, dan is de kans ook groter dat je een erectie kunt krijgen en behouden. Er zijn dus twee verschillende manieren waarop Siberische ginseng ervoor kan zorgen dat jij makkelijker een erectie krijgt en behoudt.

“Libido is niet alles, maar iemand die geen zin heeft in seks, zal natuurlijk ook geen erectie krijgen.”

Hier moet ik wel even bij zeggen dat deze effecten niet uniek aan Siberische ginseng zijn. Daarmee bedoel ik dat ook andere vormen van ginseng deze zelfde voordelen hebben. Siberische ginseng kan dus geschikt zijn voor het aanpakken van erectieproblemen, maar als je alleen andere ginsengvarianten kan vinden, dan kun je die net zo goed oppikken.

De andere seksuele voordelen van Siberische ginseng

Als Siberische ginseng enkel zou helpen om erectieproblemen te verhelpen, dan zou dat natuurlijk al meer dan genoeg zijn. Deze wortel heeft echter nog veel meer voordelen op seksueel gebied. Niet alleen kun je straks dus waarschijnlijk weer seks hebben omdat je weer een erectie kan krijgen, maar die seks wordt ook wezenlijk verbeterd!

Allereerst zorgt Siberische ginseng (net als andere ginsengvarianten) voor een verhoogd uithoudingsvermogen. Je hebt dus de energie die je nodig hebt om er een flinke vrijpartij van te maken. Dit kan er ook voor zorgen dat je later klaarkomt, omdat je hersenen vaak het signaal afgeven om klaar te komen wanneer je vermoeid raakt, omdat ze dan vinden dat je moet uitrusten om je energie te herstellen.

“Het kunnen uitstellen van je orgasme wordt ook wel “seksueel uithoudingsvermogen” genoemd, en die naam is niet toevallig.”

Daarnaast stimuleert Siberische ginseng de aanmaak van sperma. Als je klaarkomt, komt er dus meer zaad vrij. Sowieso is dit voor veel mannen (en vrouwen) een seksuele fantasie, en alleen daarom dus al wenselijk. Daarnaast is het echter natuurlijk ook handig als je ooit iemand zwanger wil maken, omdat je niet alleen meer vocht, maar ook meer zaadcellen gaat produceren.

Om het even kort samen te vatten: wie gebruik maakt van Siberische ginseng, krijgt een betere erectie, waarmee hij vervolgens langer seks kan hebben, en als die seks eenmaal klaar is, komt er meer zaad vrij door het gebruik van die ginseng. Dat klinkt al als een hele hoop duidelijke voordelen. En dan te bedenken dat we alle voordelen van Siberische ginseng nog niet eens gehad hebben…

De gezondheidsvoordelen van Siberische ginseng

Naast seksuele voordelen heeft het gebruik van Siberische ginseng ook allerlei algemene gezondheidsvoordelen. Al deze en eerdergenoemde voordelen van Siberische ginseng zijn wetenschappelijk bewezen (bron). Allereerst word je alerter van alle varianten van ginseng, en krijg je er bovendien een beter geheugen van. Je bent dus mentaal meer aanwezig en meer bewust van wat er om je heen gebeurt, en je kan dat allemaal ook beter onthouden.

Daarnaast werkt Siberische ginseng ook er versterking van je immuunsysteem. Je wordt dus minder snel ziek als je Siberische ginseng gebruikt. Ook voor ontstekingen hoef je minder bang te zijn, want Siberische ginseng werkt ontstekingsremmend. Je lichamelijke gezondheid kan er dus flink op vooruitgaan als je Siberische ginseng gaat slikken!

Siberische ginseng kan zelf antidepressieve eigenschappen hebben. Depressie kun je dus soms verminderen of voorkomen door het gebruik van deze wortel. In hoeverre dit zo is, zal natuurlijk sterk van persoon tot persoon verschillen. Depressies zijn namelijk erg ingewikkelde problemen, en vaak duurt het wel even voor je een antidepressivum hebt gevonden dat voor jou goed werkt.

“Het doet je versteld staan hoeveel wonderlijke geneesmiddelen je simpelweg uit de grond kunt trekken.”

Als laatste heeft Siberische ginseng ook een hypoglykemische werking. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het betekent eigenlijk vooral dat het diabetes voorkomt. Het is wetenschappers nog niet helemaal duidelijk welke stof in Siberische ginseng verantwoordelijk is voor dit effect, maar de studies liegen er niet om, dus ook dit is een groot voordeel aan Siberische ginseng.

Hoe kan ik verder mijn erectieproblemen aanpakken? 2 alternatieven voor Siberische ginseng

Je weet nu dat Siberische ginseng een ontzettend handig middel tegen erectieproblemen kan zijn. Erectieproblemen kunnen echter veel verschillende oorzaken hebben, waardoor niet elke oplossing voor iedereen even goed werkt. Voor het geval Siberische ginseng jou niet van je probleem af helpt, wil ik daarom ook nog de volgende alternatieve oplossingen bespreken:

  1. L-arginine
  2. Ginkgo biloba

Alternatief 1: L-arginine

Vond jij Siberische ginseng klinken als een aantrekkelijke oplossing voor erectieproblemen? Dan geef jij waarschijnlijk de voorkeur aan natuurlijke geneesmiddelen. In dat geval zal L-arginine je waarschijnlijk wel bevallen. Dit is namelijk een geheel natuurlijke, lichaamseigen stof die je door middel van een voedingssupplement binnen kan krijgen.

“Soms bevindt de oplossing voor je probleem zich al in je eigen lichaam.”

Er is wetenschappelijk bewijs dat je makkelijker erecties kan krijgen en behouden als gevolg van het gebruiken van L-arginine (bron). Dit heeft er allereerst mee te maken dat L-arginine je libido verhoogt. Als je meer zin in seks hebt, dan is de kans natuurlijk ook groter dat je een erectie kan krijgen en behouden. Dit is echter niet de belangrijkste manier waarop L-arginine werkt.

Het zorgt er daarnaast namelijk ook voor dat je bloedsomloop verbetert. Eerder in dit artikel legde ik al uit waarom dat belangrijk is: als je bloedsomloop niet goed is, kan er niet genoeg bloed in je penis stromen om een erectie te krijgen. In dat opzicht lijkt de werking van L-arginine dus wel wat op Siberische ginseng, maar dat betekent niet dat beide middelen ook precies even goed werken bij precies dezelfde mensen. Werkte Siberische ginseng bij jou niet, dan zou L-arginine dus wel kunnen werken!

Zolang je je aan de voorschriften in de bijsluiter houdt, en dus niet meer L-arginine gebruikt dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, dan zal er van bijwerkingen waarschijnlijk geen sprake zijn. Dit is anders wanneer je hartproblemen hebt, want dan kan het gebruik van L-arginine gevaarlijk zijn. Geldt dit voor jou, praat dan eerst even met je huisarts over het eventueel gebruiken van L-arginine.

Alternatief 2: Ginkgo biloba

Ook dit tweede alternatief is volledig natuurlijk; net als L-arginine en Siberische ginseng. Ginkgo biloba is namelijk een Japans kruid, dat net als Siberische ginseng al eeuwenlang als geneesmiddel wordt gebruikt in Azië. Erectieproblemen vallen daar ook onder, en tegenwoordig is het ook echt wetenschappelijk bewezen dat ginkgo biloba hiertegen kan helpen (bron).

Net als de vorige twee middelen, werkt ginkgo biloba door het stimuleren van de bloedsomloop. Ik heb al twee keer uitgelegd waarom dat helpt tegen erectieproblemen, dus ik hou het nu bij een heel korte herhaling: je penis wordt alleen stijf wanneer deze kan vollopen met bloed, en door ginkgo biloba zou je daar dus geen problemen meer mee moeten ervaren.

Ginkgo biloba kun je in veel verschillende drogisterijen kopen. Omdat het een natuurlijk middel is, heb je geen receptje nodig om het te kunnen kopen. Je kan het als kruid kopen en verwerken in je eten, of je kan het als thee kopen, maar het smaakt wel vrij bitter, en de meeste mensen vinden het daarom niet zo lekker. Om die reden raad ik je aan om het als voedingssupplement te kopen. Je hoeft over het algemeen geen bijwerkingen te verwachten, maar ginkgo biloba kan wel gevaarlijk zijn als je reeds bloedverdunners slikt.

Unieke Methode Onthult Aanpak Om In No Time Weer Geweldige Seks Te Ervaren (Voor Het Te Laat Is)

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je erectieproblemen te verbannen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van erectieproblemen. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van een teleurstellend seksleven.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide ebook vol met oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *