Erectieproblemen? Lees Gratis Artikelen Over Erectieproblemen

Redenen Om Geen Paroxetine Te Nemen Bij Erectieproblemen

Toen paroxetine in 1992 voor het eerst in de Verenigde Staten op de markt werd gebracht, veroverde het al snel een aanzienlijk marktaandeel als voorgeschreven antidepressivum. Het middel, dat beter bekend staat onder handelsnamen zoals Aropax, Paxil, Pexeva en Brisdelle, werd tegen het eind van de jaren 90 echter steeds vaker in verband gebracht met ernstige bijwerkingen.

Uit een groot Canadees epidemiologisch onderzoek naar de relatie tussen antidepressiva en ziekten, werd paroxetine in verband gebracht met onder meer borstkanker bij vrouwen, negatieve effecten op mannelijke vruchtbaarheid, geboorteafwijkingen, cognitieve stoornissen bij ouderen en seksuele bijwerkingen zoals erectieproblemen. In dit artikel geven we je de belangrijkste redenen om deze medicatie links te laten liggen, helemaal wanneer je last hebt van een erectiestoornis.

Doorgaan naar artikel »

Werkt Groene Thee voor een Betere Erectie?

Stel je voor: je hebt een fantastische date gehad en je voelt het gewoon: jullie gaan sowieso samen in bed belanden. Maar zal het deze keer wel goed gaan? Kun je deze keer een volledige erectie krijgen? Deze gedachten maken je steeds onzekerder en wanneer het moment eindelijk daar is, gebeurt er aan de onderkant precies niks.

Veel mannen hebben (wel eens) last van erectieproblemen. Zeker naarmate de leeftijd omhoog gaat, neemt de kans op een erectieprobleem toe. Wanneer je door erectieproblemen geen bevredigend seksleven kan hebben, is dat supervervelend. Logisch dus dat je op zoek gaat naar een oplossing. Kan groene thee deze oplossing zijn?

Doorgaan naar artikel »

Werkt Kurkuma voor een Betere Erectie?

Als je een keer te maken krijgt met een slappe erectie, zal dit hooguit wat vervelend zijn voor jou en je bedpartner. Volgende keer beter, denken jullie dan. Als je de keer daarop weer een slappe erectie hebt, is het niet meer vervelend, maar eerder verontrustend. Het is dan geen slecht idee om te googelen naar mogelijke oplossingen voor je erectieproblemen.

Wat je tijdens je zoektocht op internet vooral zal tegenkomen, zijn erectiepillen. Toch zijn er een hoop alternatieven om je erectieproblemen te lijf te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de geneeskrachtige werking van kurkuma. In dit artikel richt ik mij op deze specerij. Ook benoem ik drie alternatieven voor kurkuma voor de behandeling van erectieproblemen.

Doorgaan naar artikel »

Vergrote Prostaat en Last van Erectieproblemen? 11 Tips

Erectieproblemen nemen met de leeftijd toe. Zo heeft ongeveer 40% van de mannen op de leeftijd van 40 last van erectieproblemen, en komt het op de leeftijd van 70 jaar bij wel 70% van de mannen voor (bron). Ook een vergrote prostaat komt steeds vaker voor naarmate je ouder wordt. Zo treft dit 50% van de mannen tussen de 51 en 60 jaar en wel 90% van de mannen die ouder dan 80 jaar zijn.

Beide problemen brengen op hun eigen manier weer andere problemen met zich mee, bijvoorbeeld mentale klachten omdat het lichaam niet functioneert zoals je dit zelf zou willen. De link tussen erectieproblemen en een vergrote prostaat wordt vaak gelegd, maar is dit wel terecht?

In dit artikel zal er allereerst worden uitgelegd wat een vergrote prostaat en erectieproblemen zijn. Vervolgens wordt er uiteraard gekeken naar het verband tussen deze twee problemen en naar oplossingen om de problemen te verlichten.

Doorgaan naar artikel »

Erectieproblemen Door Overgewicht? Oplossen in 4 Stappen

Ben je bezorgd over je vermogen om een erectie te krijgen en daarna ook te kunnen behouden? Een erectieprobleem (of erectiestoornis) is een veelvoorkomende aandoening die mannen van alle leeftijden en achtergronden kan treffen, waardoor seksuele activiteit minder plezierig wordt.

Van erectieproblemen wil je natuurlijk zo snel mogelijk af en dat is waarom de meeste mannen direct radicale stappen nemen om van dit probleem verlost te worden. Toch is dat niet altijd nodig en kan het soms op een natuurlijke manier ook (vrij) snel als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Mocht je erectieproblemen hebben door overgewicht, dan is dit hét artikel voor jou. In dit artikel vertellen we je hoe je dit probleem kunt oplossen en welke stappen je daarvoor moet nemen. Lees snel verder!

Doorgaan naar artikel »

Accutane tegen Erectieproblemen? Onderzoek + 3 Alternatieven

Er is weinig zo vervelend als erectieproblemen, iets wat ik jou waarschijnlijk niet hoef te vertellen als je op dit artikel hebt geklikt. Ik hoef je waarschijnlijk ook niet te vertellen dat er een hele hoop middelen op de markt zijn die dit probleem zouden moeten verhelpen, en dat veel daarvan grote onzin zijn, anders was je nu niet aan het overwegen om Accutane te gebruiken.

Is Accutane een goed middel tegen erectieproblemen, of kun je het beter laten liggen, omdat het niet veel meer is dan kwakzalverij? In dat artikel zoek ik het voor je uit! Je leert precies wat Accutane voor middel is, waar het voor bedoeld is, of het helpt tegen erectieproblemen, of er ook bijwerkingen aan verbonden zijn, en wat de alternatieven voor dit middel zijn!

Doorgaan naar artikel »

Werkt Siberische Ginseng bij Erectieproblemen? Lees Ons Onderzoek

Als je bedenkt wat een ontzettend naar probleem erectieproblemen eigenlijk zijn, kun je je wel voorstellen dat mannen die hiermee te maken hebben soms naar de vreemdste oplossingen grijpen in de hoop hier iets aan te kunnen doen. Soms blijken die daadwerkelijk te helpen, maar veel vaker blijken ze de dupe te zijn geworden van gladde verkooppraatjes, en krijgen ze nog net zo moeilijk een erectie als eerst.

Eén van de laatste trends op dit gebied is Siberische ginseng. Dit zou erectieproblemen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen, maar hoe goed werkt dit middel nou echt voor dit doel? Dat is de vraag die we in dit artikel onderzoeken! Zo weet jij of het proberen van Siberische ginseng de moeite waard is, of dat je je geld beter ergens anders aan kunt besteden!

Doorgaan naar artikel »

Erectiepomp Tegen Erectieproblemen? Onderzoek + 3 Alternatieven

Als expert op seksueel gebied begrijp ik natuurlijk maar al te goed hoe ontzettend naar het kan zijn als je last hebt van erectieproblemen. Voor de meeste mensen is goede seks simpelweg een cruciaal onderdeel van een bevredigend leven, en dat valt ineens weg als je penis niet stijf meer kunt worden of blijven.

Gelukkig zijn er tegenwoordig een hele hoop oplossingen op de markt voor mensen met erectieproblemen. Je hoeft je er dus niet bij neer te leggen, en dat is wel zo fijn!

Dit brengt echter ook een groot nadeel met zich mee. De grote hoeveelheid aan middelen tegen erectieproblemen maakt het lastig om de nuttige producten te onderscheiden van kwakzalverij. Deze verwarring treft ook de erectiepomp. Volgens sommigen is dit hét middel tegen erectieproblemen, maar anderen zeggen juist weer dat dit grote onzin is. Wie moet je nu geloven? In dit artikel ga ik op onderzoek uit om die vraag voor jou te beantwoorden!

Doorgaan naar artikel »