7 Tips om Beter te Beffen + ’s Werelds Beste Bef Techniek

Het lijkt eenvoudig om met de tong en de mond de vagina en de clitoris te stimuleren, maar de juiste techniek is essentieel. Bij het toepassen van de ultra combinatie techniek zal de vrouw niet weten wat haar overkomt.

In het voorspel kan beffen niet ontbreken. Het is meer dan alleen met je tong likjes te geven aan de clitoris. Als je vrouw erg opgewonden is, zal de kwaliteit van de seks ook stukken verbeteren. Beffen is ook een goede manier om haar een orgasme te bezorgen. Graag leggen wij jou uit hoe je haar het beste kunt beffen.

Wat is beffen?

Beffen is het met de tong en de mond de vagina en de clitoris stimuleren. Bij het beffen kan onder andere door het stimuleren van de clitoris een vrouw een orgasme bezorgd worden. Het is voor een vrouw heerlijk als ze gebeft wordt, zeker als het op de juiste manier gebeurt. De meeste vrouwen kunnen geen orgasme bereiken tijdens het vrijen. Door te beffen kan de kans op een orgasme vergroot worden of met het beffen zelf wordt een orgasme bereikt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Beffen verhoogt de kans op een orgasme

Helaas kunnen de meeste vrouwen niet klaar komen tijdens het vrijen. Een orgasme kan wel bereikt worden door de vrouw te beffen. Wat is er dan beter dan een zachte tong die zachtjes over de clitoris en de vagina glijdt? Op twee manieren kan het beffen ingezet worden. Ten eerste kan de man de vrouw beffen tot ze een orgasme bereikt. Ten tweede kan het met de tong stimuleren van de vagina ervoor zorgen dat de vrouw wel een orgasme gaat bereiken tijdens het vrijen.

Beffen is een belangrijk onderdeel van het voorspel

Een man kan alleen al door de gedachte aan seks klaar zijn voor de penetratie. Bij vrouwen ligt dat anders. Een vrouw heeft niet alleen meer moeite om in de stemming te komen, haar lichaam moet er ook op voorbereid worden. Goede seks kan niet zonder een uitgebreid voorspel. Door te beffen maakt de vagina vocht aan dat dient als een soort glijmiddel. Daarnaast moet de vrouw ook in hogere sferen gebracht worden om beide geweldige seks te kunnen hebben.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Is beffen veilig?

Een ziekte als hiv is nauwelijks overdraagbaar via orale seks. Dit is anders als de vrouw in de menstruatieperiode zit. De kans op hiv is klein bij het beffen, maar door vaginaal vocht kan het overgedragen worden. Andere geslachtsziektes kunnen eenvoudiger worden overgedragen door orale seks. Je maakt kans op ziektes zoals:

 • Hepatitis B
 • Herpes
 • Syfilis

Geslachtsziektes (soa’s) kun je voorkomen door gebruik te maken van een beflapje. Dit is een dun lapje vaak gemaakt van rubber. De man kan het lapje over de clitoris en de vagina spannen bij het beffen. Doordat het lapje dun is, blijft het gevoel voor de vrouw optimaal. Een opengeknipt condoom kan ook dienen als beflapje.

De 7 beste beftips

Graag helpen wij jou om je vrouw meer te laten genieten van het beffen. Deze tips zijn niet alleen goed voor de vrouw, maar zeker ook voor de man. Als je een vrouw beft geeft het een prettig gevoel dat ze geniet. Als zij meer geniet, zul jij ook meer genieten.

Tip # 1 – Bouw het liefdesspel langzaam op

Voorspel is meer dan de vagina vochtig genoeg krijgen om te kunnen penetreren. Het liefdesspel moet geleidelijk worden opgebouwd. Het beffen kun je geleidelijk opbouwen door eerst andere delen van het lichaam te likken en te zoenen. Begin met het zoenen in de nek en bij de oorlelletjes. Vervolgens  ga je de rest van het lichaam verkennen, maar de vagina is nog niet aan de beurt. In een langzaam tempo kom je steeds dichter bij de vagina.

Na veel teasen bereik je eindelijk de vagina en de clitoris. Ook het beffen zelf moet je langzaam opbouwen. Begin eerst langzaam en ga bijvoorbeeld vervolgens je tong en je mond ondersteunen met een hand. Ga haar vingeren om een nog grotere opwinding op te wekken.

Tip # 2 – Bef zoals je ook zou tongzoenen

Iedere vrouw zal andere voorkeuren hebben, maar een tip die vrijwel altijd goed werkt is dat je moet beffen zoals je ook een tongzoen zou geven. Veel variatie en vol passie. Een constant repeterende beweging zal bij de meeste vrouwen niet het ultieme genot oproepen. Zorg voor de nodige afwisseling en voor een zachte tong. Je moet dus niet teveel druk uitoefenen met de tong.

De kracht van het beffen zit namelijk in de zachtheid van de tong. Zoals bij het zoenen ook geldt, moet je niet te gehaaste bewegingen met de tong maken. Probeer eens om de clitoris te zuigen in plaats van te likken. Dit kan het genot nog verder verhogen.

Tip # 3 – Maak het beffen bespreekbaar. Wat vindt zij lekker?

De beste tip is om het beffen af te stemmen op haar wensen. De ene vrouw vindt het bijvoorbeeld een afknapper als je naast het beffen ook nog gaat vingeren. Een andere vrouw zal er juist de voorkeur aan geven. Alleen de vrouw kan de beste tips geven. Vraag haar wat ze lekker vindt. Ga haar bijvoorbeeld op verschillende manieren beffen en vraag haar wat ze lekkerder vindt.

Vraag haar ook om tijdens het beffen aanwijzingen te geven. Vlak voor een orgasme hebben de meeste vrouwen het liefst niet teveel afwisseling meer. De man moet zich dan richten op één manier en één snelheid van tongbewegingen.

Tip # 4 – Beffen tot ze bijna klaar komt en vervolgens penetreren

Het voelt voor een man als een overwinning als de vrouw klaarkomt door te penetreren. Helaas zal dit bij de meeste vrouwen niet gebruikelijk zijn, maar de kansen zijn wel te vergroten door eerst bijna tot een orgasme te beffen. Vlak voordat ze een orgasme bereikt proberen jullie door te penetreren een orgasme bij de vrouw op te wekken. Het is nog maar de vraag of dat gaat lukken, maar het is zeker een poging waard.

Tip # 5 – Stimuleer de gehele vagina

Zoals al eerder aangegeven moet ook het beffen geleidelijk worden opgebouwd. In het begin is het goed om eerst de volledige vagina + de clitoris te beffen. Ook als zij de voorkeur geeft aan het stimuleren van de clitoris, moet je eerst ook de vagina stimuleren. Op deze manier kun je de spanning opbouwen. Dus niet alleen de clitoris, maar ook de binnenste en de buitenste schaamlippen verdienen jouw aandacht.

bef2

Tip # 6 – Verander vlak voor het orgasme niet meer van ritme

Als de vrouw bijna een orgasme bereikt, is het belangrijk om het beffen vanaf dat moment te concentreren op de clitoris en blijf dezelfde bewegingen en ritme aanhouden. Een verandering kan ervoor zorgen dat het orgasme namelijk niet bereikt gaat worden. Ook hiervoor geldt weer dat alle vrouwen weer andere voorkeuren hebben. De meeste vrouwen zullen vlak voor het orgasme wel baat hebben bij een vast ritme en regelmaat.

Tip # 7 – Gebruik je handen voor extra genot

Tijdens het beffen kun je het genot verder verhogen door je handen te gebruiken om haar extra te laten genieten. Bij het beffen van de clitoris kun je haar vingeren of zachtjes de schaamlippen strelen. In bepaalde standjes is het ook mogelijk om haar borsten te strelen of haar lichaam te masseren. Ga eens met je hand haar lichaam verkennen tijdens het beffen. Meer aandacht voor haar lichaam zal haar een behaaglijk gevoel geven en haar ook sneller een orgasme bezorgen. Als je haar door middel van multitasken wilt verwennen, moet je een keer de ultra combinatie techniek proberen.

Ga voor het hoogst haalbare – ’s werelds beste bef techniek

De beste techniek is zoals gezegd multitasking. Er zijn verschillende technieken om de vrouw te verwennen, maar wat nu als je meerdere manieren gaat combineren? Wij raden jou aan om de ultra combinatie techniek een keer toe te passen. Dit is een combinatie van beffen, vingeren en het masseren van het perineum.

bef

Hier is hoe het werkt:

 • Beffen op de de manier alsof je zoent, zoals tip 4.
 • Tegelijkertijd vingeren waarbij je richt op de g-spot. Dit gebeurt door met de vinger de “kom hier” beweging uit te oefenen. Dit is eenvoudig de wijsvinger strekken en weer terug te brengen naar de handpalm.
 • Tot slot stimuleer je de perineum (huid tussen de vagina en de anus) met de andere hand te stimuleren.

Hiermee stimuleer je een vrouw op 3 verschillende manieren verwend. Hier kun je als partner punten mee scoren.

Succes en ik hoor graag je ervaringen hieronder met een reactie.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

30 Reacties op "7 Tips om Beter te Beffen + 's Werelds Beste Bef Techniek"

 1. Bram

  says:

  Dit zal mijn vrouwtje helemaal geweldig vinden, thnx!

 2. Niels

  says:

  Mijn meisje smaakt altijd een beetje....raar...
  Ik las een aantal jaren geleden dat bepaalde voedselwaren de smaak van haar vagina kan beinvloeden, is dat echt zo?

  • Juul

   says:

   Ja, voeding heeft zeker invloed. Als je veel groente en fruit eet, ruikt het over het algemeen beter dan als je producten eet als knoflook, rood vlees, zuivel, alcohol ect.

   Het belangrijkste is dat de vrouw de vagina schoonhoudt. Dat is dus gewoon dagelijks douchen. Voor je geslachtsdelen raad ik je altijd af om zeep te gebruiken. In cosmetica zitten zeer veel chemische stoffen (vele staan niet eens op de verpakking) en de PH waarde van de vagina verstoort raken.

   Al deze tips gelden ook voor de man. Alles schoonhouden, en als je wilt dat je sperma beter smaakt, eet dan met name fruit zoals mango.

   • Niels

    says:

    Bedankt voor de tips! We zijn nu gelijk gezonder gaan eten met zijn tweetjes. Ik merk dat ook dat ik meer energie heb doordat ik minder vette snacks eet, en daardoor is de seks alleen nog maar beter. :)

    • Sandra

     says:

     Zeep gebruiken bij de vagina is een erg slecht idee en dagelijks douchen is voor de huid slecht u kunt wel zeep kopen die speciaal voor geslachtadelen is gemaaky aanschaffen

 3. Bernard

  says:

  Extra tip! Sommige meiden vinden het ook stiekem lekker als je de anus likt.
  Zorg er wel voor dat jullie samen goed douchen voordat je zulke dingen doet, haha!

  • Juul

   says:

   Dat klopt, het is een gevoelig plekje. Ook de perineum - plek tussen de anus en de vagina/penis - is een gevoelig plekje.

   Alleen de meeste mensen vinden dit een ranzige gedachte en zullen het nooit doen.

 4. Kees

  says:

  #5 is een beetje moeilijk voor mij/ons..
  mn meisje heeft nogal een grote bos beneden; dus ik krijg telkens haren in mn mond ;s
  toch bedankt voor de lijst, aan de andere tips kan ik zeker al aan werken.
  miss vraag ik haar het te waxen, idk

  • Juul

   says:

   Tja, dat is lastig, waxen is een goede optie :)

   • anoniem

    says:

    heb hetzelfde probleem... Mijn vriendin heeft echt een grote bos daar beneden en ik vind het zelf niet zo chill tijdens de seks.. Ik kan amper haar clitoris vinden :| Ik wil er graag iets over zeggen, maar ik wil haar gevoelens ook niet kwetsen. heb jij nog tips over hoe ik dit het beste aan kan pakken. Bvd!

    • Juul

     says:

     Hee anoniem,

     Ik zou dit gewoon eens eerlijk tegen je vriendin zeggen. Wees hierbij niet gevoelloos; zeg bijvoorbeeld niet dat je haar haar niet aantrekkelijk vind, maar geef praktische redenen. Zeg bijvoorbeeld gewoon dat je het moeilijk vindt om haar clitoris te vinden. Hoop dat dit helpt!

     Mvg, Juul

 5. joost plutte

  says:

  Vrouwen komen inderdaad nauwelijks klaar met alleen penetratie; beffen is the way boys!

  • Juul

   says:

   Dat klopt, het is ongeveer 25% van die vrouwen die kan klaarkomen via penetratie, iets de verbazingwekkend genoeg erg weinig mannen weten.

   Maar ook haar clitoris stimuleren is zeer effectief, want de meeste vrouwen hebben sneller een clitoraal orgasme in plaats van een g-spot orgasme.

 6. Jesse

  says:

  Gewoon haar op je gezicht zetten, en haar gezicht op je kruis. aka 69!
  Dan heb je een goed overzicht van haar kutje, kan je alle delen bereiken, (en diep ook!).
  Wel hopen dat ze zich wast... hahaha!!

  • Juul

   says:

   Je laat je fantasieën de vrij loop op dit blog merk ik :)

   Nog andere mensen met leuke ideeën...?

   • jack

    says:

    eerst flink met je tong aan de slag en dan plotseling stoppen zonder dat ze is klaargekomen.. is ze gelijk in de war en een beetje 'out of it' en dan BAM! in en keer penetreren en dan komt ze me toch een partij goed klaar! mijn ex genoot hier in ieder geval enorm met volle teugen van :)

 7. Lennart

  says:

  hee, misschien een beetje een vreemde vraag… Maar ik vroeg me af of het wel echt hygiënisch is om je speeksel ‘down under’ achter te laten. Zitten er niet heel erg veel bacteriën in speeksel? Dus zou een vrouw niet bijvoorbeeld een of andere vaginale infectie kunnen krijgen door een bacterie die jij overbrengt met jouw speeksel? Of is dat niet mogelijk / is zij daar gewoon bestand tegen? Gr, Lennart

  • Juul

   says:

   Hee Lennart,

   De vagina zit vol met bacteriedodende zuren, dus dit zou geen problemen moeten opleveren zolang de beffende persoon geen heftige ziektes of iets dergelijks heeft.

   Mvg, Juul

 8. Jelke

  says:

  top tips! zou elke vent moeten weten!! Niet dr in dr uit en klaar, maar je vrouwtje ook een beetje verwennen! groet, Jelke

  • anoniem

   says:

   jaa, helemaal mee eens! En als mannelijke lezers nu echt denken van ja dag, bedenk je dit: hoe meer je doet voor haar, hoe meer zij wil doen voor jou ^^

 9. anoniem

  says:

  Om de ervaring nog beter te maken: maak het duidelijk dat een meisje lekker ruikt down there (hoeft natuurlijk niet als je dit amper over je lippen kunt krijgen ;)). Denk aan: je vingers aflikken als je klaar bent. Op deze manier wordt ze nog meer opgewonden, omdat je haar zo vertelt dat je echt compleet door haar in beslag genomen wordt, en dat je oprecht blij van háár wordt, en niet alleen van het feit dat je seks met 'een meisje' kunt hebben. Groetjes, een meisje dat uit ervaring spreekt

 10. Hans

  says:

  Hee, heb een probleem, zou graag mn vriendin beffen, maar steeds als ik probeer ga ik bijna over me nek van de geur. Heb opzich goeie neus, misschien hiervoor dus te goed helaas. Zijn er andere met dit probleem als dit zo is hebben jullie hier voor een oplossing voor? Zal het aan mij liggen of kan het ook zo zijn dat zij haar niet goed wast ofzo? Ik vind dit echt heel vervelend en hoop dat ik een oplossing kan vinden, alvast dank je wel als je wat weet, maar anders is ook niet erg.

  • Juul

   says:

   Hee Hans,

   Dit kan aan verschillende dingen liggen. Het zou inderdaad kunnen dat je vriendin niet goed zorgt voor haar persoonlijke hygiëne, maar het zou ook kunnen dat jij gewoon niet erg van haar geur houdt.

   Ik zou het er vooral goed over hebben met je vriendin. Niet elke vrouw vindt het nodig om gebeft te worden, en wellicht heeft ze er wel begrip voor. Doe dan wel je best om je vriendin niet het idee te geven dat je haar van dingen beschuldigt of zegt dat het haar fout is.

   Mvg, Juul

 11. Julia

  says:

  Inderdaad mannen, beffen is belangrijk!

 12. Dion

  says:

  Omygod dit werkt echt heel goed!!! Ik bef mn vriendin al een jaar of twee maar dee altijd maar wat, maar met deze tips komt ze ineens mokersnel klaar!!!! Echt top!!!!! Aanrader!!!!!!

 13. scorpio_v50

  says:

  Ben 49 en heb al heel wat vrouwen gebeft hoor ;-) ik vind het zelf ook heel lekker en inderdaad elke vrouw ruikt en smaakt anders , en deze tips hier kende ik al een tijdje hoor ;-)

 14. Michael

  says:

  Manne ik ben radeloos mijn vriendin komt nooit klaar tijdens het beffen. hoe doe je dit het best

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *