Over ons

Tussendelakens.nl is een initiatief van Jaap Bos. Jaap is seksuoloog en begon in 2006 aan deze site. In zijn praktijk viel het Jaap op dat het slecht gesteld was met de kennis op het gebied van seksuele problemen. De informatie die destijds op het internet te vinden was, was maar beperkt en niet altijd even betrouwbaar.

Met tussendelakens.nl wilde Jaap zijn kennis op het gebied van seksualiteit en seksuele problemen delen met iedereen die daar behoefte aan had.

Jaap doet de eindredactie van de artikelen die je leest op tussendelakens.nl. Andere auteurs van tussendelakens.nl zijn Jonathan, Oscar en Juul. Jonathan en Oscar zijn tevens de auteurs van de bekende Revolutionaire Seks Methode en zijn meesters in seks en delen op tussendelakens.nl een aantal van hun technieken.

Ons doel

Het doel van tussendelakens.nl is het toegankelijk maken van informatie over seksualiteit en seksuele problemen. Op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Zodat iedereen kan genieten van een goed en bevredigend seksleven.

Inkomsten van deze site

Inkomsten voor deze site zijn afkomstig van de verkoop van de Revolutionaire Seks Methode. De Revolutionaire Seks Methode bestaat uit een reeks van waardevolle en unieke e-books, audiobooks en exclusief videomateriaal. De Revolutionaire Seks Methode is ontwikkeld door Jonathan en Oscar die ook bijdragen voor tussendelakens.nl schrijven.

Heb je de Revolutionaire Seks Methode besteld en heb je vragen gebruik dan het contactformulier. Op de volgende websites kan je reviews over de Revolutionaire Seks Methode lezen:

Om eerlijke en betrouwbare informatie te kunnen geven werken wij onafhankelijk zonder sponsoren. Alleen zo kunnen we schrijven over de dingen die belangrijk zijn zonder rekening te hoeven houden met de commerciële belangen van een adverteerder.

Wil je persoonlijk advies?

Heb je problemen of vragen op seksueel gebied en wil je graag persoonlijk advies? Bespreek je problemen of klachten dan met je huisarts of met een seksuoloog. Indien nodig kan je doorverwezen worden naar een geschikte specialist. Tussendelakens.nl geeft geen persoonlijk advies en dient niet als vervanging of alternatief voor een consult met de huisarts.

Contact met tussendelakens.nl

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van deze site? Gebruik dan dit contactformulier.

Heb je vragen of opmerkingen over de Revolutionaire Seks Methode. Maak dit dan kenbaar middels dit contactformulier. Je krijgt dan binnen 2 werkdagen reactie van ons.