Over mij – Jaap Bos van Tussendelakens.nl

Hey, ik ben Jaap Bos. Ik ben seksuoloog en ik ben de hoofdredacteur van tussendelakens.nl

Deze site is in 2006 opgericht omdat ik in mijn praktijk merkte dat het slecht gesteld was met de seksuele voorlichting in Nederland. Scholen komen meestal niet verder dan het uitleggen van de voortplanting, de bevruchting. Terwijl seksualiteit veel meer is dan dat. Zo is intimiteit is sterk verbonden met seksualiteit. Seksualiteit zijn de gevoelens en handelingen die gepaard gaan met opwinding en lust. Alles wat zich tussen de lakens af kan spelen, als je niet slaapt. Het is een beleving van genot en het is een bevestiging van een relatie tussen personen.

In Amsterdam heb ik als seksuoloog sinds 1994 een praktijk. Ik richt me op psychische problemen en obstakels met betrekking tot seksualiteit. Zo help mensen met de meest uiteenlopende problemen, bijvoorbeeld mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie en vrouwen die pijn bij het vrijen hebben.

Mijn missie met tussendelakens.nl

Over seks wordt veel gepraat en geschreven. Helaas wordt er over seksuele problemen maar weinig gepraat en geschreven. Veel problemen of fantasieën zijn nog altijd taboe. Middels tussendelakens.nl wil ik voorlichting geven over de seksuele problemen waarover weinig goede informatie te vinden is. Met de informatie die ik op tussendelakens.nl deel hoop ik de mensen op het gebied van seksualiteit te helpen. Een goede voorlichting is nodig voor het aangaan van gezonde seksuele relaties.