4 Tips om Beter te Pijpen + ’s Werelds Beste Pijp Techniek

Wat is een voorspel zonder pijpen en beffen? Orale seks is een prettige manier om ook je partner in de juiste stemming te brengen. Je kunt een man niet beter verwennen dan voor het penetreren eerst intensief te pijpen. Door het op de juiste manier te doen kan hij geen genoeg van jou krijgen.

Wij geven jou 4 tips over hoe je hem lekkerder kunt pijpen. Het is een kwestie van de juiste positie innemen en de penis op de juiste manier behandelen. Als klap op de vuurpijl leren wij jou ook hoe je hem op de hoogste treden van genot kunt brengen met de Ultra Pijp Techniek.

Hoe moet je pijpen?

Pijpen is te vergelijken met zoenen. De eerste keer dat je het gaat doen zit je met veel vragen. Nadat je het een paar keer gedaan hebt blijkt het niet zo lastig te zijn, maar met de juiste tips en aanwijzingen kun jij jou techniek wel aanzienlijk verbeteren. Door verschillende manieren te proberen, kun je aan de reacties van de man wel merken wanneer je het beter of slechter doet. Maar waarom zou jij het wiel opnieuw uitvinden? Maak gebruik van onze kennis van zaken en doe je voordeel ermee. Wij gaan jou in dit artikel een stappenplan toelichten en jou 4 tips geven hoe je lekkerder kunt pijpen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Vinden de meeste vrouwen het prettig om te pijpen?

Wij zullen jou niet vermoeien met resultaten van met name Amerikaanse onderzoeken. Het ene onderzoek toont namelijk aan dat vrouwen er blij van worden en mannen juist niet. Er zijn ook onderzoeken te vinden waaruit blijkt dat het binnenkrijgen van sperma in de mond zeer ongezond is, of juist goed voor je is. Er wordt namelijk onderzocht om opvallende resultaten te behalen om in de media aandacht te krijgen. Het feit is dat er vrouwen zijn die er niet genoeg van kunnen krijgen, en andere vrouwen vinden het vies en onhygiënisch. De meeste vrouwen zullen het doen om de man te behagen en niet uit eigen lust.

Vrouwen die pijpen onhygiënisch vinden kunnen baat hebben bij condooms met een smaakje. Door het rubber komt er een lekkere smaak in de mond en de vrouw krijgt geen voorvocht of sperma binnen. Eerst samen onder de douche beginnen met het voorspel kan ook helpen. Door te zien dat de penis goed wordt gewassen kan het idee over de hygiëne ook verbeteren.

Geen goede seks zonder orale seks als voorspel

Pijpen is het meest effectieve voorspel voor de seksuele beleving van de man. Het gaat niet alleen om de intense en prettige focus op de penis, het geeft de man ook een fijn gevoel dat de vrouw hem wil behagen. Daarnaast is het voor de man ook zeer opwindend om het te zien. Een goed voorspel kan eigenlijk niet zonder pijpen en beffen. Het zorgt voor opwinding en de lust naar seks. Voor de man is het nog meer genieten als hij het idee krijgt dat de vrouw er geen genoeg van kan krijgen. Voor de man is niets opwindender  dan een vrouw die pijpen prettig vindt en die het ook nog goed kan. Laat hem de eerstvolgende keer zien in het voorspel wat wij jou leren in dit artikel.

oraal

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

4 stappen om te komen tot de beste orale bevrediging

Eigenlijk is een man al snel tevreden als hij wordt gepijpt. Door de stimulatie met de lippen en de tong is het voor de man al genieten, ongeacht hoe je het doet. Door het op de juiste manier te doen kun je hem naar nog hogere sferen brengen. Het pijpen moet je eigenlijk onderverdelen in 4 stappen om tot het beste resultaat te komen. Wij lichten deze stappen toe.

Stap #1: Ga in de juiste positie zitten

Om te beginnen moet je in een comfortabele  positie zitten. Voor jezelf is het prettig dat je een goede positie aanneemt waarin je meerdere minuten kunt blijven zitten. Op een ongemakkelijke manier zitten ga je niet lang volhouden en van positie veranderen kan ervoor zorgen dat het pijpen op een vreemde en onhandige manier onderbroken moet worden. Neem een positie in waarin je partner jou ook goed kan zien. Zie tip #3 waarom dat belangrijk is.

Stap #2: Begin met het zachtjes stimuleren van de penis met je lippen

Je kunt gelijk hard van stapel lopen en de penis volledig in de mond nemen, maar je kunt het beter geleidelijk opbouwen. Ga de penis eerst masseren met je hand en ga vervolgens met je lippen voorzichtig de penis stimuleren. Hij moet smachten naar meer, maar je moet eerst de tijd nemen om de opwinding verder op te kunnen bouwen.

Stap #3: Zet ook je tong erbij in

Het teasen is nu afgerond en nu ga je een stapje verder, want dat is toch wat hij graag wil. Neem de penis nog niet volledig in de mond, maar ga met de tong met name de eikel stimuleren. Vergeet hierbij ook niet om met je hand de balzak zachtjes te kneden. Dit kan voor veel mannen de opwinding nog verder verhogen. Heb je de gehele penis gestimuleerd? Op naar de volgende stap.

Stap #4: Afwisseling – zuigen, draaien en likken

Nu geef je hem alles waar hij naar verlangt. Maak gebruik van de kracht van de afwisseling. Ga harder en zachter zuigen en wissel af door af en toe af te zakken naar de schacht van de penis. Met de tong moet je zorgen voor zoveel mogelijk afwisseling, maar blijf de focus houden op de eikel. Hierin zitten namelijk de meeste zenuwen die genot opwekken.

Hoe-moet-je-pijpen

Lekkerder pijpen? Volg onze 4 tips

Als je met volledige overgave een man pijpt, zul je zeker geen klachten horen. Door de technieken verder te verbeteren kun jij jouw vaardigheden verder verbeteren. Een tevreden man in bed is een garantie voor een lange en gelukkige relatie. Maak gebruik van de volgende 4 tips en pas ze vanavond al toe.

Tip #1: Zie de penis als een ijsje

Voor een man kan het al zeer erotisch zijn dat zijn partner een ijsje eet. Dezelfde handelingen wil hij namelijk ook graag met zijn penis, behalve natuurlijk het afbijten van een stukje. Dat is in de verbeelding juist een pijnlijk moment. Voel jij je onzeker over het pijpen? Stel je dan voor dat je een waterijsje aan het eten bent. Af en toe moet je op een andere positie aan het ijsje zuigen om te voorkomen dat het ijsje gaat druppelen door het smelten. Met de penis werkt het op dezelfde manier. Afwisseling en de zin die je hebt om “het ijsje” op te eten wil je man ook ervaren.

ijsje

Tip #2: Pijp op gevoel en vol passie

Als de passie en de motivatie ontbreekt, zul je nooit leren om goed te pijpen. Je moet een paar minuten alles kunnen geven om je partner te laten zien dat er geen betere partner voor hem is. Pijpen zonder gevoel en passie zal voor de man plichtmatig aanvoelen, en hierdoor zal het minder lekker zijn. Met volledige overgave pijpen zal geleidelijk ontstaan als je merkt dat je partner ervan geniet. Het genot van de man is een extra motivatie om het nog beter te doen. Zie het niet als een “verplicht” onderdeel van het vrijen, maar probeer ervan te genieten.

Tip #3: Verwen ook zijn ogen

Pijpen is voor een man nog lekkerder als hij goed zicht heeft op de handelingen. Je kunt er nog iets extra’s aan toe voegen door ook nog in een uitnodigende positie te gaan zitten. Ga bijvoorbeeld niet voor hem liggen op het bed, maar ga juist aan de zijkant van hem op je ellebogen en knieën. Hij heeft een goed uitzicht op jouw lichaam en kan zijn ogen de kost geven en nog meer opwinding te ervaren. Vooral als je ook nog een verleidelijk setje draagt, kan dit genotverhogend werken.

 Tip #4: Hem extra laten genieten met standje 69

Een opgewonden man vindt het heerlijk om te beffen. Door standje 69 kun je op meerdere manieren zorgen voor meer genot. Als vrouw wordt je tijdens het pijpen seksueel gestimuleerd. Dit gaat er weer voor zorgen dat je gretiger en genotverhogend gaat pijpen. Doordat je meer opwinding voelt kun je jouw partner ook meer laten genieten door met volle overgave te pijpen.  De man wordt gepijpt en hij kan de vagina ook nog likken. Hij zal geen verdere wensen meer hebben.

Ga voor het hoogst haalbare – ’s werelds beste pijp techniek

De beste techniek is zoals gezegd multitasking. Door een combinatie van verschillende handelingen kun je een man in volledige extase brengen. Dit doe je door eerst het besproken stappenplan te doorlopen. Als uitsmijter ga je de Ultra Pijp Techniek toepassen.

Hier is hoe het werkt:

 • Trek de man af met je rechterhand. De beweging van de hand moet je met je mond volgen.  De mond en de rechterhand maken dus dezelfde op en neer beweging.
 • Met de rechterhand ga je de ballen van de man stimuleren door ermee te spelen.
 • Tot slot stimuleer je de perineum (huid tussen de vagina en de anus) met de andere hand te stimuleren.

Door deze manier van multi-tasking zal hij jou verafgoden. Niet alleen in bed zul je hier baat bij hebben. Hij zal jou op handen dragen omdat jij magie op hem kunt toepassen.

Wil je nog meer manieren om jullie relatie tussen de lakens te verbeteren? Wij verwijzen jou graag naar het ebook Complete Ejaculatie Controle. Goed pijpen is namelijk nog maar een eerste stap naar het ultieme genot.

Succes en ik hoor graag je ervaringen hieronder met een reactie.

Voor vrouwen: leer de methode om een ware seksgodin te worden in bed & laat hem sidderen van genot

Edwin Edinga is een ware expert op het gebied van Seks en relaties. In zijn ebook “Ideaal Seksleven” leert hij je om mannen letterlijk seksueel verslaafd aan je te maken.

Een man zou nooit meer zonder je willen, of willen vreemdgaan. Ontdek op de volgende pagina de bewezen methodes die de meeste vrouwen nooit zullen weten om je man in extase te laten genieten van jou en je lichaam.

“Ideaal Seksleven” + Bonussen Volledig Risicovrij Uitproberen

41 Reacties op "4 Tips om Beter te Pijpen + 's Werelds Beste Pijp Techniek"

 1. Marjolein

  says:

  Vinden mannen nou ook echt lekker om deepthroat te krijgen? of is dat alleen maar psychologisch?

  • Oscar

   says:

   Ja zeker, de gehele penis bevat namelijk zenuwuiteinden dus hoe meer je daarvan stimuleert hoe lekkerder het is voor de man.

   Maar ook psychologisch werkt het ook omdat het onderdaniger overkomt.

   Als je het niet haalt om te deepthroaten kun je het oefenen.

   • anoniem

    says:

    ik wil mijn vriend ook graag lekker verwennen.. hij zeg dat hij deep throat echt heel geil vind. Maar ik kan t niet want ik begin dan vaak te hoesten en te verslikken.. hoe kan ik deep throaten oefenen? heb je daar speciale oefeningen voor? bvd!!

    • Dion

     says:

     dacht neit echt dat r speciale oefeningen voor zijn.. gewoon zo vaak mogelijk proberen en dan zal ut uiteindelijk wel een keertje lukken. Hoop voor je dat ze t wil oefenen.. man man, wat is t lekker!!

    • Lisannne

     says:

     Hoi anoniem misschien kunnen we onze tips.delen?: mijn vriend wilt ook deaptroath ik verslik me wel eens mn nicht gaf een tip op de rug te liggen met het hoofd van het bed af bij mij is t iets geholpen maar niet helemaal zoals ik het gehoopt had

    • Manon

     says:

     Pijp vanaf de zijkant. Begin met likken zodat de penis goed nat is en glijd, dan begin je met pijpen steeds iets dieper. Blijf ademen door je neus. En ga langzaam als je diep gaat en probeer je tong en keel ontspannen te houden ( geen verzet) als hij wil helpen door ritme te bepalen of iets moet ik vaak kuchen, heel naar dan plaag ik vaak een beetje door zijn handen vast te pakken of door ze vooraf vast te binden of zijn handen achter zijn rug te doen en hem dan naar achter te duwen zodat hij er op ligt. Het word vaak wel gewardeerd dat je brutaal bent

 2. Dylan

  says:

  Mijn vriendin wilt mij niet graag pijpen. Ik was elke dag en het is niet de geur/smaak ofzo..
  Hoe kan ik haar dus overtuigen om dit toch vaker te doen?
  ik bef haar vaak genoeg...dus het toch alleen maar eerlijk als zij oraal ook terug geeft?

  • Oscar

   says:

   Vrouwen moet je niet overtuigen, je moet hun stemming veranderen. Vrouwen zijn namelijk voornamelijk emotionele wezens en geen rationele.

   Wat je kunt doen, is haar beffen (wat je doet), daarna seks hebben en tijdens het wisselen van standje zeggen: ik heb graag dat je me pijpt. Je kunt dit dominant brengen en zelfs haar mond naar je lul duwen (wel voorzichtig uiteraard) of het minder dominant doen... het is namelijk afhankelijk of zij dominant aantrekkelijk vindt of niet.

   Je kunt haar sowieso eens vragen waarom ze je niet zo vaak pijpt en dat je daar teleurgesteld in bent. Mogelijk komt ze op de proppen met een verhaal waarbij ze slechte ervaringen had.

   De slechte ervaring kan je dan proberen te weerleggen en zeggen dat jij anders bent en dat ze zich geen zorgen hoeft te maken.

  • ger

   says:

   heb precies hetzelfde!! Vind haar maar een beetje ondankbaar.. Geven en nemen zeggenz e toch altijd? Nou dan,zij neemt genoeg van die beurten '' down under'' die ik haar geef, dus dan mag zij ook best is een paar goeie beurten geven ..

  • Real women

   says:

   Oké, hier het advies van een vrouw. Probeer het volgende eens. Zorg dat je piemel aantrekkelijk is. Netjes naar de kapper. Schoon etc... Praat met haar. Vraag waarom ze niet wil. Of ze eerlijk is weet je natuurlijk niet. Want als ze van je houdt wil ze je niet kwetsen. Maar een schone piemel dat is zeker een must vooral voor vrouwen die er (nog) geen plezier in hebben. Praktijkrijp: Zorg dat je net gedoucht bent. Desnoods samen met haar. Vraag haar bv jou piemel lekker te masseren/wassen. Met het inzepen kan je vragen of ze zachtjes je eikel ook lekker inzeept. Voor jou lekker en zij weet zeker dat hij heerlijk schoon is. Misschien kun je haar kussen. Overal en vragen of zij jou ook kusjes wil geven. Overal. Kijk wat ze doet. Blijft het bij slechts wat kusjes in de buurt van je piemel. Forceer niet. Vertel haar dat je het kicken vond. En uitkijkt naar de volgende douchebeurt met haar. De volgende keer vraag je slechts 1 kusje.. De daarop volgende keer. Of ze eens een likje wil geven. Vergeet niet te zeggen dat ze zo mooi is. En dat ze het goed doet. Laat merken dat je het echt super vind. Dwing zeker niet. Wil ze niet, dan niet. Het zit hem in het vertrouwen. Is hij wel schoon? Vind hij me nu geen slet? Drukt hij hem niet achterin mijn strot zodat ik moet kotsen. Flikt hij me geen rotstekeningen om toch klaar te komen in mijn mond terwijl ik dat niet wil? Etc. Etc. Maak je piemel iets lekkers, lief en dankbaar. (Eet geen vis. Echt van vis gaat je piepel 1-2 dagen van ruiken. Gebruik een condoom met smaakje als ze het toch beetje gek vind een piemel in haar mond. Maar dwingen, neej! Daarmee intimideer je haar. Vind ze je een drammer wordt onzeker. En krijgt bij het woord piemel of pijpen al stress. En stress dat is zeker niet stimulerend. Succes.

 3. Rens de Vries

  says:

  Is pijpen met een condoom eigenlijk nutteloos voor de man? voel je daar nog wel iets van?

  • Oscar

   says:

   Het is een stuk minder plezierig voor de man ja, net als seks met condoom. Als je een man pijpt, is er een kans op herpes en/of syfilis dat je overigens ook al kut krijgen van zoenen.

   Je moet zelf bepalen of je de man wilt pijpen en je dat risico wilt nemen. Zo niet, zeg dat ie zich moet laten testen en dat je hem dan pijpt zonder condoom... waarschijnlijk laat ie zich heeeel snel testen :P

 4. Huub

  says:

  Tip #5
  ga diep!
  leuke lijst btw oscar, zal het doorsturen naar mn vriendin ;)

  • Oscar

   says:

   Toppie :)

 5. Jos

  says:

  Altijd al gehouden van 69,
  leuke tips, leuk artikel, thanks!

  • Oscar

   says:

   Haha, graag gedaan hoor!

 6. Linette

  says:

  We houden allebij erg van 69, en al dacht ik dat ik ervaren was, ik heb toch nog iets geleerd hier, hihi :P :)

  • Oscar

   says:

   Goed om te horen! :)

 7. Selma

  says:

  Hoi, mijn vriend en ik hebben al een tijdje seks maar ik heb hem nog niet gepijpt. Ik wil het wel heel graag voor hem doen. Ik ben alleen bang dat ik niet kan slikken.. Vinden mannen het erg als je niet slikt als hij klaarkomt of maakt ze dat helemaal niet uit?

  • Diego

   says:

   ikzelf vind het niet per se heel boeiend als een meisje niet wil slikken. Klaarkomen door haar mond doe ik toch al.. maar weet van sommigen dat ze t als turn off kunnen ervaren. Stel je maar voor: ben je lekker bezig met genieten, trekt ze opeens een vies gezicht en laat ze je lul opeens los.
   Nja ligt er denk heel erg aan wat die jongen of man graag liever heeft. Zou t er van tevoren f met hem over hebben..

   succes!

 8. Suzanne

  says:

  Mijn vriend vind het heel lekker om gepijpt te worden. In het begin was ik nog een beetje onzeker of ik het wel goed deed. Maar zelf vind ik ik nu ook hel fijn om te doen. Ik begin hem dan zachtjes op z'n eikel te zuigen, dan ga ik met mijn hand om zijn penis en beweeg rustig heen en weer. Ik voel dan vanzelf dat hij het superlekker vind en daarna neem ik hem in mijn mond. In het begin vond ik het best spannend om z n sperma door te slikken, maar ik merk dat hij tot een super hoogtepunt komt en dat is fijn voor hem.

 9. anoniem

  says:

  ik wil wel graag mijn vriend verwennen maar ik houd niet zo van die smaak... Ik wil wel hemgraag pijpen met condoom met een aardbeiensmaak of zo. maar hoe vertel ik me vriend dit zondre hem te beledigen??

  • Pim

   says:

   Voor zover ik weet is het niet echt een megabelediging of zo. eN hij krijgt nog steeds chick die hem wel wil pijpen, alleen voelt ht dan misschien minder heftig omdat het niet direct mond op huid is.. Zou er gewoon met hem over praten, jij moet je toch ook prettig voelen in jullie seksleven?

 10. Lisannne

  says:

  Hoi mensen ik heb een vraag ik wil mijn vriend verwennen aleen houd hy van deaptroath en ik moet er soms van kockhalzen iemamd tips? of hoe glijd het makkelijker naar binnen. Groet lisanne

 11. Moby Dick

  says:

  Cool artikel weer iets geleerd voor me vriend deed al deeptroath en slikken en vroeg me af of je ook iets over anaal een artikel had weet al aardig veel over sex en hou erg van afwisseling de een dag vaginaal ander dag pijpen dan anaal ook andere plekken is ook vaak spannend en doen vaak ook testjes zoals sex in diepe water zonder te staan alleen vroeg me af of ik me vriend nog hitsiger ken maken bij anaal gr

  • Oscar

   says:

   Hee Moby Dick,

   Leuk dat je iets hebt geleerd van dit artikel! Wat betreft anale seks hebben wij daar inderdaad artikelen over, deze kan ik je aanbevelen: tussendelakens.nl/anale-sex/
   Als je nog meer wil experimenteren, kan het handig zijn om onze "Ideaal Seksleven" methode aan te schaffen. Hierin vind je nog veel meer tips om je seksleven te verbeteren, waaronder ook een hoop die niet op deze site staan!

   Mvg, Oscar

 12. Ben Kers

  says:

  hoe zit het eigenlijker met haar daar beneden? Wat kan ik het beste doen qua scheren? Weet niet zo goed hoe ik dat aan moet pakken.. wat willen meiden? Bvd, Ben

  • Sanne

   says:

   Ik vind dat zelf echt geen punt, maar ik ken wel vriendinnen die afknappen op teveel schaamhaar. Op zich kun je als je een vriendin hebt echt wel vragen wat zij wil, maar verder kijkt elke vrouw daar anders tegen aan.

 13. Janna

  says:

  Ik dacht dat ik wel aardig wat wist over hoe ik moest pijjpen, maar heb toch nog iets geleerd van dit artikel, haha. Zal niet teveel details noemen, maar ik merkte bij mn vriend wel aardig wat verschil hoor!
  Ben wel benieuwd wat de mannen hier vinden; is het erg als je als vrouw niet wil slikken? Ik vind sperma gewoon niet het lekkerste wat er is namelijk.

  • Job

   says:

   Is niet erg. Ik doe dat ook niet bij mijn vriend. We hadden eerst daarover gesproken en hij vond het niet erg.
   Dollomollo2.0

 14. Arianne

  says:

  Hallo, als ik mijn vriend pijp lijkt het alsof hij in slaap valt en snurkt erbij.
  Nu vroeg ik vind je het wel lekker, want je valt in slaap enz.
  Krijg ik als antwoord, nee ik adem moeilijk krijg geen lucht ik slaap niet? (Hij is een beetje te dik dus ok adem nood snap ik nog)
  Maar ik vind het zo op deze manier niet echt geweldig natuurlijk!
  Hebben meer mannen dit?

  • Jean

   says:

   Op zich is het een goed teken dat je hem in ademnood brengt natuurlijk ;) Maar serieus, ik heb dit zelf ook gehad (heb astma), als je van jezelf wat moeilijker ademt kan dit gebeuren.

 15. Niek Heijboer

  says:

  Hoi hoi

 16. Job

  says:

  Wasss diiii. Beste is lesbi.

 17. Job

  says:

  Download mijn mixtape op www.mixtapedownloaddollo.nl

 18. Bart

  says:

  Mn vriendin zou zeggen dat dit hele goede tips zijn, maar je mag niet praten met volle mond ;)

 19. Jasper

  says:

  Dit zouden echt meer dames moeten weten man... Als ze allemaal deze tips zouden volgen zou niemand er meerproblemen mee hebben!! Goede tips dames, maak aantekeningen!

 20. abdullah

  says:

  Ik zou als hetroman graag eens een andere man willen pijpen.. Gewoon om dat eens mee te msken.
  Hoe pak ik dat aan?

 21. Mark

  says:

  Hay ik ben Mark en ik las dat sommige vrouwen het niet fijn vinden om door te slikken vanwege de smaak. Mijn vraag aan jullie hoe zijn jullie eet en drink gewoontens, eten jullie gezond? en drinkt hij/zij veel bier. Want dat heeft invloed op de smaak van de sperma. Als hij ongezond eet of veel bier drinkt smaakt de sperma ontzettend ranzig, maar als zij dat ook doet dan gaat de vagina er behoorlijk van ruiken. En ja dames dat is echt zo. Ik heb namelijk een meisje gehad ik kwam halve wegen de buik en de lucht van rot vis kwam me tegemoet. Dus verander je eet en drink gewoontens.
  Dus niet vitamine pillen maar echt gezond eten. Want zo gezond zijn die pillen niet met name Synthetische vitamine pillen. En wat ook belangrijk is wassen goed wassen. En koop daarvoor goed zeep bevoorbeeld DOVE. DOVE laat geen zeep resten achter en je krijgt er een zacht huidje van waar iedereen blij van wordt. En voor de dames was de vagina daarna nog eens met van die zeep die special voor de vagina is, Zodat de PH-waarden goed blijft. Dat helpt ook tegen de geur. Nu heb ik een vraag waarom ik niets lees over de streep aan de onderkant van de penis, die van de top van de penis over de balzak tot de anus loopt. Want die kun je zien als de klit van de mannen. Want wanneer je de penis in je mond neemt en je drukt je tong tegen die streep en gaat vervolgens met je tong heen en weer over die streep... wel ik vind het HEERLIJK, met name waar die streep bij de eikel komt. Geloof me dames en heren zet daar met je tong druk op en hij/zij ( zij bedoel ik Interseksuelen mee) komt heerlijk. En wanneer je de balzak masseert niet aan de ballen trekken want dan kun je weer van voren beginnen, tenzij dat dat je bedoeling is, hem heerlijk lang pijpen. Dus als je niet wilt dat hij klaar komt moet je zachtjes speels aan de ballen trekken want dan komt hij niet klaar. Want als de man klaar komt trekken de ballen naar binnen. En nu deeptroath daar is een manier voor, ten eerste adem door je neus, ten tweede neem een glas water en probeer die naar binnen te gieten zonder te slikken, het is een kwestie van leren je slokdarm open te zetten zodra je dat kunt... wel deedtroath gaat dan wel een stuk makkelijker. Over scheren van de schaam streek. Was je zelf eerst grondig spoel je goed af, en scheer je schaam streek met VENUS scheer mesjes ook jullie mannen en dan met name scheer mesjes voor de gevoelige huid doe je dat niet dan heb je met een uur een rode schaam streek. Scheer je zelf onder de douche en blijf het schoon spoelen. Droog je daarna goed af en smeer het DIK in met BABYOLIE. WAT BABYOLIE!!! Ja want babyolie herstel vrij wel gelijk de huid. Dus geen rooie irritatie. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Groetjes.

 22. Frits

  says:

  Ik ben nog vrijgezeel

 23. Frits

  says:

  Ik ben nog vrij gezeel ik heb eenfraag ik kan mij beenbiemel neit steifkrijgen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *