5 Geheimen van Intieme Seks die Je Relatie Doen Opleven

De kracht van intieme seks. Dit is niet zomaar een fysieke daad, maar een diepe uitwisseling van gevoelens en verbondenheid. Volledige liefde op seksueel niveau uitoefenen is adembenemend en hartstochtelijk; zie het als wild water dat stroomt, altijd veranderend en altijd levend.

Intieme seks is niet alleen elkaars lichaam, maar ook elkaars hart- en zielsverkenning. Het gaat over het delen van jezelf op de meest kwetsbare manier. Om die ultieme intieme seksuele belevenis naar boven te halen, maak de onderstaande 5 geheimen jouw leidraad.

Geheim 1: Emotionele openheid

Partners die hun gevoelens delen hebben niet alleen een sterkere emotionele band, maar genieten ook van een intensere seksuele connectie. Psychlogen bevestigen: eomotionele openheid vermindert relatiestress en vergroot seksuele voldoening. Denk eraan, wanneer je je hart opent, volgt je lichaam.

Maar wat is emotionele openheid nu echt? Emotionele openheid betekent simpelweg dat partners zich veilig voelen om hun ware gedachten en gevoelens te delen. Het gaat niet alleen om het delen van je dag, maar het onthullen van je diepste verlangens, angsten en dromen. Dit is het tonen van je ware zelf, in al zijn kwetsbaarheid. Misschien intimiderend op het eerste gezicht, maar in deze openheid schuilt de echte kracht van verbinding.

Wanneer partners toegankelijk, responsief en betrokken zijn, komt intieme seks tot leven.

Zo ontwikkel je emotionele openheid

 1. Durf te delen: Begin met iets kleins. Een angst, een droom, iets dat je echt raakt. Dieper denken over jouw realiteit is een pad naar dieper delen.
 2. Luister als een pro: Wanneer je partner opent, luister dan met je hele wezen. Dit is geen tijd om te oordelen, maar voor het omarmen van elkaars emoties.
 3. Authenticiteit is real: Wees rauw en echt in het delen van je gevoelens. Dit is geen moment voor maskers, maar voor het blootstellen van je ware zelf.
 4. Koffiepraat met gevoel: Pak een momentje samen met een kopje koffie en deel wat er echt in je omgaat. Het hoeft niet zwaar te zijn, gewoon van hart tot hart.
 5. Een veilige haven: Creëer een ‘geen oordeel’-zone waar je alles kunt zeggen. Een knikje, een glimlach, of een hand op de schouder kan al wonderen doen voor het gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Geheim 2: Gretig zijn met het voorspel

Voorspel, vaak gezien als het voorgerecht van de seksuele ervaring, is veel meer dan dat. Dit is de kunst van het opbouwen van spanning, de creatie van die hunkerende verlangens en een diepe connectie tussen partners. Voorspel is niet slechts een inleiding; het is een integraal onderdeel van intieme seks.

Terwijl jullie samen zitten op de bank, de lichten zacht gedimd, en je leunt naar je partner toe en fluistert iets in je oor dat hem of haar doet glimlachen. Je hand glijdt langzaam over hun arm, een pad van kippenvel achterlatend. Je praat over wat je opwindt, wat je verlangt. Elk woord is een belofte, elke aanraking een voorspel.

En hier zijn wat specifieke manieren om je voorspel te verrijken:

 • Tijd nemen: Echte intimiteit zou niet gehaast moeten worden. Neem de tijd om elkaars lichamen en verlangens te ontdekken.
 • Fluisterende verleiding: Probeer sensuele woorden te fluisteren, die een tinteling van anticipatie veroorzaken.
 • Gepassioneerde aanraking: Laat je handen een verhaal vertellen op de huid van je partner, van zachte strelingen tot speelse knijpjes.
 • Blikken van verlangen: Maak oogcontact dat spreekt van verlangen, een stille dialoog van passie.
 • Het spel van geuren: Gebruik geuren die een sensuele sfeer creëren – denk aan parfum, geurkaarsen of zelfs een vers gekookte maaltijd die de zintuigen prikkelt.
 • Fantasiekaarten: Maak samen kaarten met elk een fantasie of wens. Trek om de beurt een kaart en bespreek hoe je die fantasie zou kunnen realiseren. Dit spel zorgt voor opwinding en openheid.
 • Zintuigspel: Gebruik blinddoeken en wissel zachte aanrakingen af met verrassende texturen of temperaturen, zoals warme chocolade, ijsblokjes of warme handdoeken. Dit prikkelt de zintuigen en bouwt spanning op.

Geheim 3: Diepgaand begrip van elkaars lichaam

Weten waar je partner van houdt. Leren begrijpen waarom en hoe ze van die aanrakingen genieten. Voor intieme seks is het belangrijk dat partners de communicatielijnen hebben openstaan.

Praat met je partner over wat hen plezier geeft en wat niet, en wees bereid om te luisteren naar hun behoeften en verlangens.

Hier zijn nog eens enkele tips om een diepgaand begrip van elkaars lichaam te ontwikkelen:

 • Communicatie: Praat openlijk en eerlijk over wat je leuk vindt en wat niet. Geef aanwijzingen, vraag om feedback en wees bereid om te luisteren naar de behoeften van je partner.
 • Verkenning: Neem de tijd om elkaars lichaam te verkennen. Ontdek nieuwe erogene zones, experimenteer met verschillende aanrakingen en technieken, en blijf openstaan voor verandering en groei.
 • Empathie: Probeer je in te leven in de ervaring van je partner. Voel wat zij voelen, luister naar hun lichaamstaal en reageer met zorg en aandacht.
 • Leren en groeien: Seksuele intimiteit is een continu leerproces. Blijf nieuwsgierig, blijf experimenteren en blijf openstaan voor nieuwe ervaringen en ontdekkingen.
 • Respect en liefde: Bovenal, toon respect en liefde voor het lichaam van je partner. Behandel het met zorg, tederheid en waardering, en vergeet nooit de kracht van een liefdevolle aanraking.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Geheim 4. Zoek de spirituele kant op

Zoals Osho zegt:

“Het lichaam kan een voertuig worden naar datgene wat voorbij het lichaam ligt, en seksuele energie kan een spirituele kracht worden.”

Intieme seks is als een poort naar iets groters dan fysieke voldoening alleen. Het draait om de volledige emotionele en psychologische ervaring van het zich openstellen voor elkaar. Van subtiele aanrakingen tot diepe gesprekken, om een sfeer van anticipatie en wederzijdse begeerte te koesteren.

Aandacht voor het moment

Wees volledig aanwezig voor elkaar. Dit betekent alle afleidingen loslaten en volledige focus op de ervaring. Een goede manier om dit te doen is aan de hand van mindfulness. Het idee is om je energievelden te aligneren, voor een diepere, meer intieme seksuele ervaring. Probeer de “Samen Ademen” methode:

 1. Ga rustig en comfortabel zitten of liggen met je partner, dichtbij elkaar.
 2. Sluit je ogen en begin tegelijkertijd diep in- en uit te ademen.
 3. Focus je aandacht op jullie gedeelde ademhaling, voel hoe jullie ritmes samenkomen.
 4. Doe dit een paar minuten, voel de verbinding en aanwezigheid bij elkaar versterken.

Uitwisseling van energie

Seks is een uitwisseling van energie. Door je hier bewust van te zijn, wordt de vrijpartij een middel voor emotionele heling en spirituele verbinding.

Sexual healing! Door intimiteit en seksuele energie kan emotionele pijn en trauma worden vrijgegeven. Dit is een fundamenteel principe in diverse vormen van tantra. Dit gebeurt wanneer het hart zich opent en de ziel zich blootgeeft, om oude wonden te helen.

Wist je dat de moderne wetenschappelijke theorie van kwantumverstrengeling (quantum entanglement) ook toepasbaar is op menselijke relaties? Als partners op een diep niveau intiem zijn, kunnen hun energievelden zo verstrengeld raken dat ze elkaar zelfs op afstand beïnvloeden!

Geheim 5: Samen nieuwe fantasieën verkennen

Tot slot, trek je avonturenhoed aan en laat je verbeelding de vrije loop! Hier zijn vijf manieren om van intieme seks iets compleet nieuws te maken:

 1. Fantasie brainstormsessie: Plan een speciale avond om samen te zitten en elkaars diepste, wildste fantasieën te delen. Wat dacht je van sensuele massage met warme oliën en zijden sjaals voor blinddoeken? Of wellicht stond anale seks altijd al op het verlanglijstje! Wie weet, misschien ontdek je wel verborgen verlangens waarvan je niet eens wist dat je ze had.
 2. Rollenspel roulette: Schrijf verschillende rollen op papiertjes, doe ze in een pot en trek om de beurt een rol. Misschien ben jij wel de charmante vreemdeling in een café, terwijl je partner de mysterieuze kunstenaar speelt…
 3. Thema avonden: Kies een thema voor jullie avond samen en kleed je ervoor. Misschien is het een sexy kostuumfeestje of een tropisch paradijs in jullie slaapkamer. Wat het ook is, zorg ervoor dat het jullie verbeelding prikkelt en jullie dichter bij elkaar brengt.
 4. Geheime verlangens doos: Maak een speciale doos waarin jullie allebei jullie geheime verlangens en fantasieën kunnen opschrijven. Trek om de zoveel tijd een briefje en maak het werkelijkheid. Een geweldige manier om elkaar te verrassen met nieuwe hoogten van plezier.
 5. Avontuurlijke locaties: Bezoek nieuwe en opwindende locaties voor jullie intieme momenten. Van een spontane picknick in het bos tot een stiekem avontuurtje in een luxe hotel.

Maak er een ontdekkingstocht van! Op zoek naar nieuwe grenzen van plezier en passiebeleving samen.

En nu, met deze vijf geheimen van intieme seks die je relatie doen opleven, ben je klaar om de passie te laten branden en de liefde te laten bloeien als nooit tevoren. Maar onthoud, deze geheimen zijn slechts het begin. De echte magie komt van de inzet, de liefde en de toewijding die je in je relatie investeert. Dus ga ervoor, en laat de vonken vliegen!

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *