Train Je PC Spier en Kom Nooit Meer te Snel klaar!

Vroegtijdige zaadlozing is een probleem waar veel mannen last van hebben. Het kan desastreus zijn voor je seksleven, en zelfs voor de relatie. Ik vind het echter jammer dat veel mannen geen plannen maken om er iets aan te doen. Ze nemen de vroege ejaculatie als iets wat ze hebben en waar ze niets aan kunnen doen.

Maar dat is niet waar! Je kunt zelf leren om de controle over je orgasme te krijgen en het veel langer vol te houden in bed. In dit artikel leer je wat de PC spier is en welke rol deze speelt bij het klaarkomen. Ook geven we je tips om je PC spier te trainen en het stukken langer vol te houden in bed!

Wat is mijn PC spier en wat doet deze?

Zowel mannen als vrouwen hebben een PC spier. Hij loopt van het schaambeen tot het stuitbeen en speelt een rol bij de controle van de urineleider. Als man weet je waarschijnlijk wel dat ook je sperma door je urinebuis loopt wanneer je klaarkomt. Je PC spier heeft dus ook direct invloed op je orgasme.

De PC spier zorgt ook voor de samentrekkingen die je ervaart tijdens een orgasme, zowel bij mannen als vrouwen. Het is dus een vitale spier bij orgasmes en urineren, maar slechts weinig mensen zijn bekend met de PC spier en zijn rol. Zij weten dan ook niet dat je de PC spier kunt trainen om je orgasme uit te stellen!

Wat voor nut heeft het om mijn PC spier te trainen?

Je kunt natuurlijk allerlei pillen en andere middeltjes kopen om je vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan. Maar dat is nu niet de meest natuurlijk manier, en je weet lang niet altijd of deze medicijnen goed werken. Door je PC spier te trainen kun je geheel natuurlijk je orgasme uitstellen. Je gebruikt er niet eens andere middelen voor en het kost je niks!

De PC spier trainen helpt je niet alleen om je orgasme uit te stellen. Het zorgt ook voor betere orgasmes, omdat je getrainde PC spier voor sterkere samentrekkingen zorgt. Ook niet onbelangrijk is dat je hierdoor minder last hebt van onvrijwillig urineren, wat vooral een probleem is bij mannen op leeftijd.

Bekende PC spier oefeningen: de kegeloefeningen

Veel mannen gebruiken de kegeloefeningen om hun PC spier te trainen. Deze technieken zijn makkelijk uit te voeren en geven snel resultaat. De oefeningen zijn genoemd naar hun bedenker, Arnold Kegel. Je kunt de oefeningen gewoon uitvoeren als je op een stoel zit.

De kegeloefeningen draaien allemaal om het aanspannen en ontspannen van de PC spier. Door dit regelmatig af te wisselen en je bewust te zijn van de activiteit van je PC spier, leer je je orgasme uit te stellen. Zorg dat je bij het aanspannen alleen je PC spier aanspant, en niet je maag- en dijspieren. Blijf ook normaal ademhalen.

Oefening 1: Span en ontspan

Bij deze oefening wissel je het aanspannen en het ontspannen van je PC spier af. Een simpele oefening, die je vaak uit kunt voeren. Wij raden je aan om eerst te beginnen met 5 seconden aanspannen, en dan weer 5 seconden ontspannen. Doe dit 10 keer achter elkaar, 3 tot 4 keer per dag. Dat lijkt veel, maar het kost weinig moeite!

Na bijvoorbeeld een week kun je de intervallen langer maken, zoals 7 seconden aan- en ontspannen. Belangrijk is dat je de oefeningen consequent volhoudt om je PC spier onder controle te blijven houden. Je wilt niet een paar keer de oefeningen doen en dan stoppen omdat je geen zin meer hebt; dat gaat je niet verder helpen.

Let ook goed op je lichaam en je PC spier tijdens de oefeningen. Span je geen andere spieren aan? Blijf je normaal ademhalen? Span je de PC spier wel goed genoeg aan? Aan het begin zal het even wennen zijn, maar na een week heb je de oefeningen al volledig onder de knie.

Oefening 2: Snelle afwisseling

Bij deze oefening probeer je zo snel mogelijk het aan- en ontspannen van je PC spier af te wisselen. Herhaal dit enkele keren, ook weer zo’n 3 tot 4 keer per dag. Na een tijdje kun je steeds sneller je PC spier aanspannen en ontspannen. Dat betekent dat je een goede controle over de spier hebt gekregen.

Wanneer merk ik resultaat van de PC spier training?

Als je deze oefeningen braaf elke dag doet, kun je al na twee weken merken dat je een sterkere PC spier hebt. Na ongeveer 3 maanden heeft je PC spier zijn maximale kracht bereikt, ervan uitgaand dat je de oefeningen ook zwaarder hebt gemaakt over de tijd.

Het klinkt natuurlijk wel leuk en aardig, je PC spier trainen, maar hoe helpt dat dan mijn vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan? Belangrijk van de PC spier training is dat hij niet alleen je PC spier sterker maakt, maar je ook leert controle te krijgen over de spier tijdens de seks.

De PC spier samentrekkingen zorgen dat je überhaupt een orgasme krijgt. Als jij zelf controle hebt over de samentrekkingen van je PC spier, kun je bewust je orgasme uitstellen. Natuurlijk kan dit niet oneindig, maar bij genoeg training kun je het een stuk langer uithouden!

Hoe lang kan ik nu mijn orgasme uitstellen?

Dit verschilt heel erg per persoon. Sommige mannen kwamen eerst al binnen 2 minuten klaar. De PC spier training helpt hen heel erg, maar waarschijnlijk gaan ze het geen 20 minuten kunnen volhouden, ook niet na de training. 10 minuten bijvoorbeeld moet wel kunnen, en dat is al een hele vooruitgang!

Hoe lang je het nu kunt volhouden is dus afhankelijk van hoe goed je je oefeningen hebt gedaan en hoe snel je eerst klaarkwam. Wij kunnen je in ieder geval garanderen dat je het langer volhoudt in bed dan eerst en je partner meer genot bezorgt!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Train Je PC Spier en Kom Nooit Meer te Snel klaar!"

  1. Robin choto

    says:

    Ik kan uitgebreide informatie krijgen over PC training
    En of meer trainingen voor snel klaar komen
    Kan ik ook op de sportschool PC training doen zoja hoe precies

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *