12 Beste Vinger Tips & Technieken om Haar Lekker Klaar te Vingeren

Voor de ultieme bevrediging zijn er technieken om met vingeren het lekkerste resultaat te behalen. Wij geven jou 12 tips om zo prettig mogelijk tot een orgasme te komen. De tips hebben betrekking op zelfbevrediging voor de vrouw en tips gericht op de partner.

Er hoeft niet altijd gepenetreerd te worden om seks op een intieme manier te ervaren. Ook kun je ter ontspanning met vingeren jezelf naar hogere sferen brengen. Het vingeren past ook goed in het voorspel. Dit is een goede manier om in de juiste stemming te komen. Wij geven jou in dit artikel 12 tips om beter te leren vingeren.

Wat houdt het vingeren in?

Vingeren is het bevredigen van een vrouw met de hand of de vingers. Bij het vingeren wordt de vagina, de clitoris of beide gestimuleerd. Ook de g-spot is een plekje om niet te vergeten. De meeste vrouwen bereiken een orgasme door de clitoris te stimuleren. Indien de vrouw het vingeren bij zichzelf doet wordt het ook wel masturbatie genoemd.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Vingeren als voorspel

Over het algemeen zijn mannen eerder opgewonden dan vrouwen. Vingeren is een effectieve manier om de vrouw ook in de stemming te brengen. Voorspel is niet alleen belangrijk voor goede seks, maar ook voor het vochtig krijgen van de vagina. De vagina maakt zelf een soort glijmiddel aan ter voorbereiding op de penetratie.

Vingeren – Clitoris stimuleren of vaginaal inbrengen?

De meeste vrouwen vinden het stimuleren van de clitoris prettiger dan het vingeren door de vingers vaginaal in te brengen. Ook bij het vingeren met als doel om een orgasme te bereiken, zal bij de meeste vrouwen de clitoris gestimuleerd moeten worden. Bij het vingeren in de vorm van masturbatie hoeven wij niets uit te leggen over de lekkerste manier. De vrouw voelt het namelijk zelf als beste aan.

De meeste mannen die hun partner gaan vingeren, weten dat ze de clitoris moeten stimuleren. Toch is het niet een kwestie van recht op je doel af.  Het is beter om eerst een goede aanloop te nemen in de vorm van een lichte massage of streling (niet de geslachtsorganen).

Hoe-moet-je-vingeren

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tip # 1: Deel met je partner wat je het lekkerst vindt

Tijdens het vrijen moet er niet teveel gepraat worden. Na het vrijen kan het ineens een lastig onderwerp worden om over te praten. Vóór het vrijen is het beste moment om te bespreken wat jullie seksuele wensen zijn. De vrouw kan het goed voor doen hoe ze het liefst gevingerd wil worden. Het kan ook een prettig en grappig voorspel zijn als de vrouw de juiste handelingen aan de man uitlegt. Voor de meeste mannen werkt het opwindend om de vrouw te zien masturberen.

Tip # 2: Geef jezelf een massage om in de stemming te komen

Bij zelfbevrediging moet de vrouw zelf zorgen voor het in de stemming komen. Er bestaat al de behoefte aan masturbatie, maar dat wil nog niet zeggen dat het lichaam er al volledig op is voorbereid. Door jezelf eerst een massage te geven kun je het vingeren een extra impuls geven.

Tip # 3: Stimuleer je vagina en clitoris met de douchekop

In bad of onder de douche is een moment van rust. Een ideale plek voor de vrouw om te experimenteren met het eigen lichaam. De douche aanzetten en de stralen te richten op de vagina en de clitoris zal een prettig gevoel geven. Door de douchekop op verschillende afstanden van je vagina te houden kun je het genot verhogen door variatie aan te brengen. Je kunt het gevoel nog intenser beleven als de douchekop ook nog een variatie in stralen heeft.

Tip # 4: Met een seksspeeltje sneller opgewonden raken

Door bij het vingeren ook nog een seksspeeltje te gebruiken kun je variatie aanbrengen. Ook bij het vingeren als voorspel is het voor je partner prettig om jou nog meer in extase te brengen met bijvoorbeeld een vibrator. Een seksspeeltje kan ook worden gebruikt om sneller een orgasme te bereiken.

Tip # 5: Knip eerst je nagels

Bij het vingeren moet er zeer goed gelet worden op de hygiëne. Voor de nagels is het belangrijk om deze voor de seks zorgvuldig te knippen en te reinigen. Lange nagels en nagels met haakjes kunnen zeer onprettig aanvoelen in de vagina. Ze kunnen ook wondjes veroorzaken. Door een slechte hygiëne en lange nagels bestaat er een grotere kans op een soa. Ziektes, zoals hepatitis C, kunnen door het vingeren door vieze nagels overgedragen worden. Bij wondjes aan de vingers is het beter om niet te vingeren. Via het bloed kunnen hiv en soa’s worden overgedragen.

Tip # 6: Een vluggertje met jezelf

Heb je behoefte aan een vluggertje? Ga comfortabel op bed liggen en zorg dat je rug volledig recht blijft. Trek je benen omhoog en ga je binnenste dijen stimuleren. Door vervolgens je benen te strekken kan je vagina een extra stimulering krijgen. Dit komt doordat je door de beweging met de benen, de wanden van de vagina samen duwt. Door dit meerdere keren te herhalen, kun je eerder een orgasme bereiken.

Tip # 7: G-spot ontdekken

Aan de binnenkant van je vagina aan de buikkant zit de g-spot. Stimulatie van de g-spot levert sommige vrouwen de meest krachtige en explosieve orgasmes op. De g-spot zit op een paar centimeter diepte aan de bovenkant van de vagina. Door met de vinger vanaf de bovenkant van de vagina naar binnen te gaan kun je de g-spot ontdekken.

Laat de vinger naar binnen glijden en er weer uitglijden. De vinger druk je licht naar de bovenkant. Wissel deze beweging af door ook nog rondjes te draaien op de g-spot. Bij grote opwinding zal de g-spot opzwellen. Als dat gebeurt, weet je dat je op het juiste plekje zit.

vingere

Tip # 8: Gebruik je fantasie

Bij het vingeren moet je ontspannen liggen. Je kunt sneller in hogere sferen komen door erop los te fantaseren. Door je af te sluiten van de buitenwereld kun je sneller en fijner een hoogtepunt bereiken. Laat je fantasie de vrije loop.

Tip # 9: Zorg voor de nodige afwisseling

Bij masturbatie zorgt de vrouw zelf wel voor de nodige afwisseling. Zij weet namelijk als beste wat het prettigst voelt. Ga jij je partner vingeren, probeer dan zoveel mogelijk af te wisselen. Afwisseling voelt voor de vrouw prettiger aan dan repeterende handelingen waarin de snelheid steeds verder oploopt. Luister ook goed naar je partner wat haar wensen zijn. Vraag haar anders wat haar het lekkerste gevoel geeft. Dit help je niet alleen nu, maar het is een leermoment waar je jullie seksleven mee kunt verbeteren.

Tip # 10: Ook bij vingeren moet je letten op de opbouw

Geen enkele vrouw vindt het prettig als je gelijk met de vingers probeert te penetreren. Net als de seks moet ook het vingeren langzaam opgebouwd worden. Opwinding kun je niet forceren, het moet opgebouwd worden. Zodra je begonnen bent met het vingeren, moet je niet gelijk al diep in de vagina gaan. Streel bijvoorbeeld eerst voorzichtig en zacht haar schaamlippen. Wissel het af door ook de clitoris te stimuleren. Stapje voor stapje kun je met het vingeren dieper gaan en op zoek gaan naar wat ze prettig vindt.

Tip # 11: Neem de tijd voor het vingeren

Vingeren met het doel om klaar te komen, moet de tijd voor worden genomen. De ene keer zal het doel sneller bereikt worden dan de andere keer. Voor de vrouw is het voorspel ontzettend belangrijk. Gedurende vijf minuten strelen en vingeren kan niet gezien worden als een voorspel waar de meeste vrouwen voldoende aan hebben. Een langzame opbouw kan al gauw een half uur aan tijd in beslag nemen. Door een langzame opbouw is de kans op een orgasme voor de vrouw ook aanzienlijk groter.

Tip # 12: vingeren tijdens het vrijen

De meeste vrouwen bereiken geen orgasme tijdens het vrijen. Een mogelijkheid om de vrouw toch een orgasme te bezorgen, is door naast het penetreren ook de clitoris nog te stimuleren. Je moet een standje toepassen waarin je ook nog goed bij de clitoris kunt komen. Niet alle vrouwen zullen dit prettig vinden, maar het is zeker een poging waard.

Vingeren kun je niet leren, maar moet je ervaren

De beste manier om jezelf of je partner te vingeren is door het gewoon te doen. Iedere vrouw ervaart het anders en zal ook andere voorkeuren hebben. Voor de partner is het belangrijk om er over te praten. Door te weten wat ze prettig vindt, kun je jullie seksleven tot een hoogtepunt brengen.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

14 Reacties op "12 Beste Vinger Tips & Technieken om Haar Lekker Klaar te Vingeren"

 1. A

  says:

  Ben zelf een vrouw en ik moet zeggen dat ik vingeren eigenlijk helemaal niet prettig vind wanneer een man dit bij mij doet... Weet niet of dit komt doordat mijn sekspartners gewoon heel incapabel zijn of dat het gewoon niets voor mij is. Mijn tip aan de mannen: check echt of je partner wel graag gevingerd wil worden of dat ze liever alleen gebeft wordt of zoiets (kan je hier meer over lezen zag ik: tussendelakens.nl/beffen/ !). Laat haar ook echt genieten van de seks, en doe ook niet iets wat je zelf eigenlijk helemaal niet prettig vind (vingeren dus bijvoorbeeld). Succes!

  • Juul

   says:

   Beste A,

   Je hebt er zeker gelijk in dat communicatie een heel belangrijk onderdeel is van seks. Blijf polshoogte bij elkaar nemen of jij of je partner het wel echt wel lekker vindt. Dat geldt dus inderdaad ook voor vingeren.
   Maar laat je niet helemaal ontmoedigen - zeker jij niet, A. Ik maak uit jouw verhaal op dat jij veel verschillende partners hebt en geen vaste sekspartner? Misschien is het beter om eens een keer meer tijd en aandacht te investeren in één partner. Mogelijk is de eerste keer seks niet erg geslaagd, maar door vaker met elkaar het bed in te duiken, kan je elkaars lichaam beter leren kennen, en wie weet: misschien ga je vingeren dan juist wel lekker vinden!
   Nog een extra tip: neem samen eens deze tips door, dan kan ik me niet voorstellen dat vingeren nog onprettig is.

   Met vriendelijke groet,
   Juul

 2. Anoniem

  says:

  een vraagje... Is het voor een man niet heel erg beledigend als ik fantaseer over iets of iemand anders terwijl hij mij vingerd ,zodat ik klaar kan komen? merk dat ik soms namelijjk wel echt even een fantasie moet oproepen wil ik een orgasme bereiken en vertel dit eigenlijk nooit aan mijn vriend ,maar voel me net alsof ik hem bedrieg of zo..

  • mark

   says:

   zolang je maar niet echt vreemdgaat, zie ik er persoonlijk het probleem niet echt van in. Iedereen heeft wel een bepaalde fantasie over iemand, neem ik aan. Je kan er misschien wel even een keer met hem over praten.. als jij steeds niet kaarkomt en het eigenlijk ook een beetje zijn schuld is (niet opwindend genoeg), vind ik dat je daar best iets van mag zeggen! Gr, Mark

  • Jeanine

   says:

   Leuk feitje: bijna elke man kijkt wel eens porno, ook als ze in een relatie zitten... Iedereen heeft zijn/haar fantasieeën, dat is heel normaal en niets om je voor te schamen. Zolang je maar niet daadwerkelijk vreemdgaat vind ik dat het allemaal wel moet kunnen!

 3. ongelovig meisje

  says:

  is er iemand bij wie dat vluggertje met jezelf echt gewerkt heeft? ik kan me nog niet zo goed voorstellen dat dat echt kan werken....

  • I

   says:

   ahahah nee, vind het ook maar vreemd klinken. Kom zelf alleen klaar door mijn vingers te gebruiken of de douchekop (speeltjes vind ik iets té)

  • Gelovig meisje

   says:

   Ik heb het eens geprobeerd, en bij mij werkte het wel degelijk... XD Moet ik wel bij zeggen dat ik sowieso iemand ben die heel snel klaarkomt!

 4. hoopvol

  says:

  echt heel erg bdankt voor de tips! Het maakt me altijd zo onzeker dat ik niet zeker weet hoe ik aan het werk moet gaan, maar hopelijk zal dat vanaf nu beter gaan :)

 5. Abel

  says:

  Ben zo blij met deze site. Heb meestal geen idee wat ik doe, en daar word ik best wel onzeker van, maar nu ik een paar aanknopingspunten heb moet het haast wel beter gaan. Bedankt voor de tips!

 6. Frits bouwman

  says:

  ja ik wil een vrouw heerlijk verwennen met vingeren en g spot op zoeken

 7. Mila

  says:

  Zo is het mannen, niet gewoon een beetje met je vingers lopen porren waar j wil, er zit een techniek in!

 8. Synnie

  says:

  Ik vind vingeren als vrouw juist wel heel fijn, juist als een man dat doet. Ik hou het zelf wel vaak bij clitorisstimulatie, maar een man kan bij het beffen bij mij, als hij het alleen bij de clit houdt echt een hele lamme bek oplopen bij mij. Daar voel ik me dan echt naar bij ook. Ik kom dan gewoon niet klaar. Maar 1 vinger erbij (en ja, 1 vinger is echt meer dan zat!) terwijl hij me likt en dan kan ik daar binnen no time ook gewoon meerdere keren mee klaar komen.. Maar goed, iedereen is anders inderdaad.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *