Slik Geen Priligy om Je Orgasme uit te Stellen!

Vroegtijdig klaarkomen is een mannelijk probleem van alle tijden. Als je dit artikel leest omdat je er zelf last van hebt: je bent zeker niet de enige. Het is zelfs de meest voorkomende seksuele aandoening! De laatste jaren is er steeds meer “vooruitgang” geboekt op het gebied van medicijnen tegen een vroegtijdige zaadlozing.

Ik zet dit tussen aanhalingstekens, omdat medicatie eigenlijk geen goede oplossing is om je orgasme uit te stellen. Eén van de bekendste en meest gebruikte middelen om het orgasme uit te stellen, is het tablet Priligy. Dit is een medicijn dat de werkzame stof dapoxetine bevat. Lees hier 4 redenen waarom je dit niet zou moeten gebruiken!

Wat is Priligy?

Priligy is een tablet dat de stof dapoxetine bevat. Dit is een stof die de overdracht van prikkels tussen de gevoelszenuwen beïnvloedt. Met andere woorden, het medicijn zou ervoor zorgen dat je meer controle krijgt over je lichaam en je ejaculatie, doordat je zenuwen beter met elkaar communiceren. Je bent meer alert en je beter bewust van je lichaam.

ordergenericpriligy

Priligy is een tablet dat je in één keer door moet slikken met water, zonder te kauwen. Het tablet moet 1 tot 3 uur vóór de seks worden ingenomen, voordat het effect in werking treedt. Je moet er dus op tijd bij zijn, wil je je orgasme uitstellen met dit medicijn. Priligy is alleen op recept verkrijgbaar, van de huisarts of via een online consult.

Tot zover klinkt het goed: een pil waarmee je meer controle zou krijgen over jouw orgasme, en deze dus zou kunnen uitstellen. Toch is het niet de beste oplossing voor jouw ejaculatieproblemen. Er zijn namelijk betere en meer natuurlijke manieren om je orgasme uit te stellen. Bovendien zitten er zelfs nadelen aan Priligy!

Nadeel 1: Priligy/dapoxetine is eigenlijk een antidepressivum

De werkzame stof van Priligy, dapoxetine, behoort namelijk tot de zogenaamde selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI’s). Dit zijn stoffen die gebruikt worden om depressies mee te bestrijden. Wanneer je Priligy slikt, is het dus bijna alsof je een antidepressivum slikt – en natuurlijk zonder dat je depressief bent.

Het middel kan daarom ook vergelijkbare effecten hebben als die van antidepressiva. Hieronder vallen onder andere een verminderd libido, minder gevoel in de genitaliën en zelfs erectieproblemen. Dat is dus ongeveer het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken: je kunt wel je orgasme uitstellen, maar misschien krijg je er wel helemaal geen!

Antidepressiva_400px-e1454917566265

Daarnaast kan je ook last krijgen van verschillende bijwerkingen van dapoxetine. Zo krijgen sommige mensen die dit medicijn gebruiken last van hoofdpijn, misselijkheid of duizeligheid. In een heel enkel geval kun je er zelfs van flauwvallen. Daarnaast kan het leiden tot emotionele vervlakking – je voelt niet alleen minder in je penis, maar ook van binnen.

Het is heel belangrijk dat je dus weet dat de werkzame stof in Priligy vergelijkbaar is met een antidepressivum. De gevolgen hiervan moet je niet onderschatten. Priligy kan ook problemen opleveren in combinatie met alcohol, drugs en bepaalde andere medicijnen. Bedenk ook dat het misschien niet zo verstandig is om een antidepressivum te slikken zonder dat je depressief bent.

Nadeel 2: Priligy is een duur middel

Je zou misschien verwachten dat Priligy niet goedkoop is, maar de werkelijkheid is waarschijnlijk nog erger dan je dacht. Voor 3 pillen Priligy betaal je namelijk al snel €100,-. Ja, dat lees je goed. Voor iedere keer dat je dus seks wilt hebben en je orgasme wilt uitstellen, betaal je bijna 35 euro. Die prijs is het zeker niet waard, zeker als je de andere nadelen overweegt.

Er zijn ook grotere verpakkingen, waarbij je relatief per tablet minder betaalt. Maar zelfs hier kom je niet onder de 25 euro per tablet uit. Je kunt je voorstellen hoe veel pijn dit op de lange termijn doet in je portemonnee. Als je drie keer per week seks hebt, wat zeker niet aan de hoge kant is, ben je 100 euro per week kwijt. Dat is meer dan 5000(!) euro per jaar!

media_xl_3302141

Zeker als je straks leest over de gratis oplossingen die er zijn tegen vroegtijdige zaadlozingen, zal je het niet eens meer in je hoofd halen om Priligy te kopen. Het middel is zijn prijs gewoon niet waard, zelfs al zou je de eventuele bijwerkingen niet meerekenen. Want er kleven nog meer nadelen aan dit medicijn.

Nadeel 3: Priligy zorgt dat je geen spontane seks meer kunt hebben

Zoals ik al eerder zei, moet je Priligy ongeveer 1 tot 3 uur voor de seks innemen. Je kunt dus niet meer op de korte termijn besluiten om seks te hebben; dat moet je altijd op tijd weten of inplannen. En we weten allemaal wel dat er niets minder opwindend is dan het inplannen van je vrijpartijen, zeker niet als de oorzaak hiervan een tablet is.

Even snel de liefde bedrijven, gewoon omdat het kan, zit er dus niet meer in. En bekijk het ook eens van de andere kant: je hebt wél van tevoren besloten om seks te hebben, maar je partner zegt opeens af. Dan zit je daar met een tablet in je systeem, zonder dat je er iets aan hebt. Je had net zo goed 30 euro aan bankbiljetten in kunnen slikken.

Beeld het jezelf in: je besluit op tijd om seks te hebben met je partner, slikt een pil van 30 euro, en je hebt dan seks waar je ofwel minder van kunt genieten, ofwel je kunt helemaal niet klaarkomen. En dan heb ik het nog niet over de eventuele bijwerkingen van Priligy die later kunnen optreden. Daar zou je toch nooit aan beginnen?

Nadeel 4: Priligy is geen blijvende oplossing

De prijs van Priligy zou nog te rechtvaardigen zijn, als het middel een blijvende oplossing zou bieden voor je vroegtijdige ejaculaties. Maar helaas is dat het niet – zodra je stopt met het slikken van de tabletten, ben je gewoon weer terug bij af. Ook een keertje seks hebben zonder het slikken van Priligy, tussen keren dat je het wel gebruikt, zorgt niet voor een verandering.

Coverstory_thebigfix-300x200

Je moet dus wel blijven betalen voor het tablet, wil je je zaadlozing blijven uitstellen. En je hebt al gezien wat voor bedragen daarbij komen kijken. Zoals bij veel pillen en medicijnen, is Priligy eigenlijk maar een soort pleister op een gapende wond. Het lijkt even alsof er niets aan de hand is, maar zodra je de pleister eraf haalt, zie je dat het niets geholpen heeft.

Dit in combinatie met de andere nadelen maakt dat ik Priligy ten zeerste afraad. Ja, het werkt om je orgasme uit te stellen – maar daar is ook alles mee gezegd. Ik ga je nu een aantal alternatieven uitleggen voor Priligy, waarmee je blijvend en op natuurlijke wijze je orgasme kunt leren uitstellen. Bovendien kost dit je helemaal niets!

Alternatief 1: Je pc-spier trainen

Je pc-spier is een spier die loopt van je schaambeen naar je stuitje. Je gebruikt hem onder andere om je plas mee op te houden. Het is tevens de spier die zich snel samentrekt en ontspant bij je orgasme. Door te leren je pc-spier onder controle te krijgen, heb je meer invloed op je orgasmes en wanneer je precies klaarkomt.

Je kunt je pc-spier trainen met zogenaamde kegeloefeningen. Elders op deze website staan ontzettend veel artikelen met tips en oefeningen voor je pc-spier. Voer deze elke dag uit, volgens het schema dat in deze teksten genoemd staat. Je zult binnen twee maanden al ontzettend veel verschil merken in je controle over je orgasme.

Wanneer je je pc-spier lang genoeg getraind hebt, blijf je hier ook controle over houden. Zo lang je hem weet te gebruiken tijdens de seks, en af en toe een paar oefeningen doet, gaat het resultaat niet verloren. Het trainen van je pc-spier is dus wél een blijvende oplossing voor je vroegtijdige orgasmes!

Alternatief 2: Ademhalingsoefeningen

Een belangrijk deel van je orgasme controleren, is het beheersen van je ademhaling. Waarschijnlijk ga je steeds sneller ademhalen tijdens de seks. Dit is juist een teken voor jouw lichaam dat je op het punt staat om klaar te komen. Oefeningen om je ademhaling onder controle te krijgen, kunnen dus ook helpen je orgasme uit te stellen.

ademhaling en ontspanning

Je kunt dit al oefenen tijdens het masturberen. Probeer om zo rustig mogelijk adem te blijven halen, ook als je steeds sneller gaat. Naarmate je dit meer oefent, gaat het steeds meer vanzelf. Je kunt dan wel van de seks blijven genieten, terwijl je ook rustig blijft ademhalen.

Alternatief 3: De start-stop methode

Dit is een hele makkelijke manier om je orgasme uit te stellen. Zodra je voelt dat je bijna gaat klaarkomen (wanneer je het ‘point of no return’ nadert), stop je even met de seks. Je gunt jezelf een aantal seconden om uit te rusten, en gaat dan gewoon weer verder. Dit hoeft de seks ook niet in de weg te zitten.

In de tussentijd kun je namelijk op andere manieren je partner verwennen, bijvoorbeeld oraal of met je handen. En zodra je voelt dat je wat gekalmeerd bent, ga je gewoon weer verder met de seks. Door dit enkele keren te doen, kun je al snel de duur van de seks enorm verlengen. Gebruik dus deze alternatieven, en blijf af van Priligy!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *