Wat Iedereen Zou Moeten Weten over de A-Spot + 3 Fouten

De meeste mensen kennen de g-spot, maar ben jij ook bekend met de a-spot? Dit is ook een erogene zone die mogelijk nog wel meer genot oproept dan de g-spot. Om de vrouw nog meer te kunnen verwennen leggen wij graag uit waar de a-spot zit en wat je ermee moet doen.

Als je de a-spot goed weet te behandelen word je een held in bed. Doe je voordeel met de informatie die wij jou verstrekken, maar blaas niet te hoog van de toren. Er zijn ook een aantal valkuilen waar je op moet letten. Jij gaat deze fouten niet maken, want wij gaan jou erop voorbereiden.

Wat is de a-spot?

In navolging op de g-spot heeft de a-spot een vergelijkbare naam gekregen, maar er zijn meer namen voor deze erogene zone. Het wordt ook wel de AFE zone (Anterior fornix erogenous zone) genoemd, maar misschien wel de meest toepasselijke naam is de deep spot. Door dit plekje te stimuleren kan de vrouw een orgasme beleven.

Ook mannen hebben een a-spot. Alleen is het bij mannen niet echt noodzakelijk om een gevoelige plek te vinden om een orgasme op te kunnen wekken. Wat dat betreft zit het mannelijke lichaam een stuk eenvoudiger in elkaar.

a-spot2

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Waar kun je de a-spot vinden?

Bij mannen wordt de prostaat met de a-spot bedoeld, bij de vrouw is het lastiger uit te leggen. De a-spot van de man is te bereiken door anale stimulatie. Bij de vrouw ligt de erogene zone diep verstopt in de vagina. De g-spot zit ongeveer 3 tot 5 centimeter aan de buikkant in de vagina. Voor de a-spot moet je 2 keer zo diep. Je kunt stellen dat de a-spot te bereiken is met de wijsvinger of de middelvinger.

Moet je bewust op zoek gaan naar de a-spot?

Niet alle vrouwen hebben een gevoelige a-spot. Het is dus niet slim om speciaal op zoek te gaan naar dit plekje. Tijdens het voorspel kun je wel een keer de effecten meten door de a-spot te stimuleren, maar leg er zeker geen druk op. Een orgasme kun je niet afdwingen. De kennis over de a-spot kun je wel inzetten door tijdens het vingeren te variëren in bewegingen en diepte, maar de focus op de a-spot leggen is niet altijd verstandig.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Sommige vrouwen hebben een ongevoelige a-spot

Iedere vrouw moet op een andere manier seksueel gestimuleerd worden. Zoals bij de g-spot ook het geval is, zijn er ook vrouwen die ongevoelig zijn voor het stimuleren van de a-spot. Het is ook niet zeer eenvoudig om te ontdekken in hoeverre de vrouw een gevoelige a-spot heeft. Het is namelijk niet zo dat ze een tinteling voelt bij het aanraken van de a-spot. Bij het stimuleren van dit plekje kan het maar liefst 15 minuten duren tot ze een orgasme bereikt.

De a-spot is dus geen heilige seksuele erogene zone waar je wonderen mee kunt verrichten. Het is een kwestie van je best doen en de resultaten afwachten. Als er een orgasme komt, zal het wel een explosieve ervaring voor haar zijn.

De  a-spot van de man

Bij de man is de a-spot te vinden bij de anus. De meeste hetero seksuele mannen zullen het betrekken van de anus in de seksuele handelingen niet waarderen. De mannen die dat wel willen, kunnen het stimuleren van de anus prettig vinden. Het genot kan veroorzaakt worden door de a-spot die via de anus te bereiken is. Door een vinger in te brengen op ongeveer 5 centimeter diepte, voel je een verdikking. Dit is de a-spot van de man.

Klaar komen door de a-spot

Mannen moeten vaak iets extra’s doen om de vrouw ook een orgasme te laten beleven. Met penetratie alleen gaat het de meeste vrouwen niet lukken. Gelukkig zijn er genoeg alternatieve manieren. Naast de a-spot kan een orgasme ook bereikt worden via de clitoris, g-spot en vaginale stimulering. Kennis over de a-spot kan de kans op een orgasme van de vrouw flink vergroten. Je moet haar met je wijsvinger of middelvinger diep vingeren.

Zorg wel voor een ontspannen manier van vingeren. Leg er geen druk op en zorg ervoor dat het een seksuele handeling is waarvan ze kan genieten. Om een orgasme op te roepen kan het vingeren wel 15 minuten duren, maar door de kracht van het orgasme is het zeker de moeite waard.

Hoe moet je de a-spot stimuleren

Door haar met de wijsvinger of middelvinger diep te penetreren, kun je de a-spot bereiken. Je vinger moet vervolgens een ferme “kom hier” beweging maken. Maak een vuist en steek je wijsvinger uit. Door je wijsvinger nu uit te steken en weer half terug te brengen naar de vuist, maak je de juiste beweging. Je kunt gaan afwisselen tussen de wijsvinger en de middelvinger.

Het kan 15 minuten duren om een orgasme te bereiken

Een man kan binnen een paar minuten een orgasme bereiken, bij vrouwen is dat niet zo eenvoudig. Dat geldt zeker ook voor het stimuleren van de a-spot. Het kan wel 15 minuten duren tot de vrouw een orgasme bereikt.

Mocht het na 15 minuten nog steeds niet gelukt zijn, stop dan met het stimuleren van de a-spot. Nog langer op dezelfde manier vingeren gaat voor beide waarschijnlijk onprettig worden. Verleg je aandacht in dat geval naar de g-spot of de clitoris.

Wat houdt de u-spot in?

De g-spot ken je waarschijnlijk wel en de a-spot weet je nu ook al het nodige van. Graag leggen wij jou in het kort ook even uit wat de u-spot is. Dit is het plasgaatje van de vrouw. Deze vind je tussen clitoris en de opening van de vagina. Dit zou een goede manier kunnen zijn voor seksuele stimulering, Er lopen namelijk veel zenuwuiteinden op uit. Dit is bijvoorbeeld ook het geval bij de clitoris en de eikel van de man. Helaas wil dat nog niet zeggen dat vrouwen er geil van worden.

Voor sommige vrouwen is het een gevoelige plek en kan ze zelfs klaar komen via haar u-spot. Wees hier wel voorzichtig mee. Het kan ook een afknapper zijn als je ineens haar plasgaatje gaat strelen.

a-spot

3 veel gemaakte fouten gericht op de a-spot

Met bovenstaande informatie over de a-spot kun je een vrouw nog beter behagen, maar je moet niet denken dat je nu een winnend lot in handen hebt. Het is namelijk geen wetenschap. Per vrouw zal het verschillen wat je bij haar gaat bereiken. Je moet in ieder geval proberen te voorkomen in één van de volgende valkuilen te stappen. Door ze vooraf te weten, hoef je er ook niet meer in te stinken.

Fout # 1 – Probeer een orgasme op te wekken, maar vertel het niet

Het is aan te bevelen om haar klaar te laten komen, maar leg er niet teveel de nadruk op. Stel voor jezelf het doel, maar deel het niet met haar. Voor een vrouw is het belangrijk dat ze volledig ontspannen is.

Een gezamenlijk doel hebben om een orgasme te bereiken heeft vaak een averechts effect. De ontspanning maakt plaats voor druk. Als ze graag een orgasme wil bereiken, zal dat vaak niet lukken. Laat haar gewoon genieten van het vingeren en houd de eventuele druk bij jezelf. Jij moet zorgen voor een orgasme. Zij kan zich alleen maar ontspannen.

Fout # 2 – Deel je kennis over de a-spot niet, just do it!

Ga de vrouw niet uitleggen hoe het vrouwelijke lichaam in elkaar zit. Zij is zelf al op ontdekkingsreis geweest op en in haar eigen lichaam. Probeer haar geen les te leren over de g-spot, u-spot en de a-spot. Ga haar gewoon vingeren met het doel om haar te verwennen. Let op haar reacties om te achterhalen of je goed bezig bent. Zij zal jou zeker wel verder helpen door haar lichamelijke reacties.

Fout # 3 – Vraag haar niet steeds of ze het lekker vindt

Een man die steeds vraag hoe lekker ze bepaalde handelingen vindt is zeer irritant. Ook moet je bijvoorbeeld niet vragen of ze klaar is gekomen. Laat haar gewoon genieten en concentreer je op haar lichaam. Vraag haar niet om een bevestiging, maar laat haar lichaam spreken. Je merkt het echt wel of je goed bezig bent of juist niet. Buiten de seks om kun je wel een keer vragen hoe het zit met haar orgasmen.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Wat Iedereen Zou Moeten Weten over de A-Spot + 3 Fouten"

  1. Tom

    says:

    Als hartpatiënt moet ik bloeddrukverlagende medicijnen gebruiken waardoor een ouderwetse erectie niet meer mogelijk is. Ik heb ontdekt hoe je jezelf als man tot een orgasme kunt brengen. De man heeft ook een g-spot en daarvoor hoef je niet je vieze anus binnen te gaan. Het plekje dat ik heb ontdekt zit aan de onderkant van de penis waar de eikel overgaat in de schacht, daar waar de voorhuid eerst vastzat en bij de eerste erectie losscheurde. Dat plekje bestuurt je orgasme en zaadlozing. Je kunt dat plekje met de top van je wijsvinger stimuleren. Het gaat beter als je een klein beetje vaseline op je vingertop doet. En als je daarbij een wasknijper op je tepels zet en op tv kanaal 650 van KPN inschakeld, krijg je met schone handen binnen 5 seconden een erectie en na 6 seconden kom je klaar. Veel plezier!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *