Algemeen? Lees Gratis Artikelen Over Algemeen

7 Oorzaken als Je Tampon Inbrengen Pijn Doet + 6 Tips

Buiten schijnt de zon fel, het zweet loopt in straaltjes van je rug, je hoort het ruisen van het verlossende zeewater. Een vakantie aan zee, héérlijk. Maar minder fijn: jij bent ongesteld. En nu sta je voor een dilemma. Je wilt voor geen goud op het strand blijven zitten – of erger nog: binnen – maar om de zee in te gaan, moet je een bikini aantrekken. En daar heb je een tampon bij nodig.

Maar laat een tampon inbrengen nou juist iets zijn waar jij van gruwelt. Iedere keer dat jij namelijk probeert een tampon in te brengen, ruk je hem er het liefst meteen weer uit. Want allemachtig, wat doet dát veel pijn! Waar komt die pijn toch vandaan? En hoe los je het op? Dat lees je allemaal in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

3 Oefeningen bij een Gespannen / Overactieve Bekkenbodem

Een te gespannen bekkenbodem is een klacht waar veel mensen mee te kampen hebben, maar ook iets waar maar weinig mensen echt kennis van hebben. Sommige mensen weten niet eens wat een bekkenbodem is, laat staan wat de symptomen zijn van een gespannen bekkenbodem. En als ze dit wel weten, hebben ze vaak geen enkel idee hoe ze hier iets aan kunnen doen.

Hier wil ik met dit artikel verandering in brengen. In dit artikel zal ik niet alleen uitleggen wat een gespannen of overactieve bekkenbodem is en aan welke symptomen je deze herkent, maar ik zal ook ingaan op enkele oefeningen die je kunnen helpen om hiervan af te komen, zodat je uiteindelijk weer helemaal klachtenvrij door het leven kunt gaan.

Doorgaan naar artikel »

5 Technieken om Je Penis te Vergroten met Minimaal 5 Centimeter

Een grotere penis – het is de wens van bijna elke man. Je zou je er mannelijker door voelen en je vrouw/vriendin beter mee kunnen bevredigen in bed. Helaas is het niet mogelijk om je penis met eenvoudige technieken groter te maken, anders had je dat allang wel gedaan… Of kan het toch?

Ja, ik geloof van wel! Ik houd me al jaren bezig met het onderzoeken van technieken om je penis te vergroten. Daarbij weet ik ondertussen precies welke technieken werken en welke klinklare onzin zijn. Wil jij weten hoe je jou penis met wel 5 centimeter kunt vergroten? Lees dan snel verder!

Doorgaan naar artikel »