8 Aftrek Tips: Leer Beter Aftrekken

Goed kunnen aftrekken is een belangrijke vaardigheid als je je seksleven spannend wilt houden. In dit artikel lees je alles over beter aftrekken. Omdat we je zo veel mogelijk tips willen geven, lees je hier geen uitleg over wat aftrekken precies is. Dat weten jullie waarschijnlijk wel.

In dit artikel lees je alleen maar tips voor aftrekken. Lees verder voor 8 tips om beter af te trekken!

Tip 1: gebruik twee handen

Om hem nog meer te laten genieten, is het een idee om twee handen te gebruiken. Op deze manier kun je meerdere delen van zijn penis verwennen. Dit is vaak prettig voor de man. Doordat hij op veel meer plekken tegelijk wordt gestimuleerd, wordt het voor hem allemaal een stuk intenser.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: start-stopmethode

Als je bedpartner bijna klaarkomt door al jouw harde werk, zul je dat merken. Mannen spannen hun spieren harder aan als ze bijna klaar komen en gaan luider ademen.

Op dit moment stop je even met aftrekken. Als je het gevoel hebt dat hij niet meer op springen staat, ga je weer door. Wanneer je weer begint, zal zijn orgasme veel heftiger zijn als hij klaarkomt.

Hoe vaker je dit trucje toepast, hoe harder hij uiteindelijk zal klaarkomen als je er een einde aan maakt. Stop de eerste keer één of twee keer om te kijken hoe het een beetje werkt, maar doe het straks gerust vijf keer of meer.

Deze methode staat ook wel bekend als edgen. Het wordt gebruikt door mannen die vroegtijdig klaarkomen. Met deze techniek kunnen ze leren hun orgasme uit te stellen. Het werkt echter ook als je je orgasme wilt verbeteren.

“Het is eigenlijk vrij simpel; hoe langer je het orgasme uitstelt, hoe groter de beloning!”

Je trakteert je partner niet alleen op een betere aftrekbeurt, jij profiteert er ook van! Hij zal zijn orgasme namelijk beter onder controle hebben, waardoor hij het langer volhoudt tijdens de seks. Er zijn genoeg momentjes waarbij je niet beweegt, maar bezig bent met andere dingen om je partner te plezieren. Door te oefenen met de stop-startmethode geniet je langer van de seks met je partner. Twee vliegen in één klap dus!

Tip 3: de gevoelige plekken

Om beter af te leren trekken, is het handig om te weten wat de meest erogene zones van de man zijn. Als je deze plekken stimuleert, zal je partner ervaren dat jij beter aftrekt.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

De eikel

De eikel is het deel van de penis met de meeste zenuwuiteinden. Je kunt het vergelijken met een clitoris, maar de eikel is groter en minder gevoelig.

Je kan er weliswaar iets ruiger mee om gaan dan je bij jezelf fijn zou vinden, maar houd wel in je achterhoofd dat je er lief mee om moet gaan.

Om een stapje verder te gaan dan de basis, zijn er wat trucjes waarbij je met je hand zijn gevoelige topje kunt verwennen:

  • Pak zijn penis vast tussen je handpalm en je vingers, met je duim richting de top. Houd je hand op zijn schacht, een stukje onder de eikel, en leg je duim op zijn eikel. Wrijf zachtjes over de top met je duim.
  • Maak een cirkel met je duim en wijsvinger en ga niet alleen over zijn schacht maar ga door tot de eikel. Beweeg langzaam op en neer. Door zijn voorhuid over zijn eikel te bewegen, raakt hij nog meer opgewonden.

Het frenulum

Een ander gevoelig plekje van de penis is het toompje, oftewel het frenulum. Het frenulum praeputii penis of voorhuidsbandje is een klein dun toompje dat in verticale richting over de eikel loopt en aan de voorhuid verbonden is. Dit peesje loopt van de onderkant van de eikel naar de voorhuid.

Vaak wordt hier weinig aandacht aan besteed, domweg omdat maar weinig mannen en vrouwen weten dat dit plekje bestaat. Het is echter heel belangrijk! De omgeving van het frenulum is namelijk erg gevoelig en stimulering van dit gebied kan bij mannen een orgasme veroorzaken. Dit geldt overigens ook voor mannen die geen toompje meer hebben, omdat dit op enig moment is gescheurd.

De ballen

Hoewel je als vrouw niet kunt bedenken dat het kneden in de balzak bevredigend werkt, is dit echt zo! Wissel het aftrekken dus een beetje af met hier en daar een beetje kneden of gebruik je tweede hand voor het stimuleren van de balzak. Pas wel op dat je niet te hard knijpt, hier zal je partner niet blij mee zijn.

De anus

Zowel mannen als vrouwen kunnen anaal klaarkomen. Dit is een heel andere sensatie en sommige mannen vinden dit heel fijn! Gebruik veel glijmiddel en stop er echt alleen maar speciale anale speeltjes in, anders kun je de anus ernstig beschadigen.

Overleg ook altijd met je partner voordat je hem anaal bevredigt. Niet alle mannen vinden dit prettig en zeker als je het voor het eerst probeert, kan het pijnlijk zijn.

Tip 4: Buiten de slaapkamer

Een beetje variatie is altijd goed, want routine kan gaan vervelen. Masturbeer je normaalgesproken in je bed? Ga dan op zoek naar andere plekken. Geef je man een rondje door het huis. De wc, het washok (op de wasmachine als ‘ie aan staat!), op je balkon of in de kamer van je huisgenoot. Zolang je je sporen wist, is niks te gek. Je kunt je partner ook aftrekken in een tent, of ergens in het openbaar. De extra spanning kan jouw aftrekbeurt verbeteren!

Tip 5: lichaamstaal

Aftrekken kan heel leuk zijn, maar de meeste vrouwen vinden het saai. Als je er weinig van maakt, kan aftrekken nogal saai worden. Dat heeft je partner echt wel door, en dit maakt niet dat hij sneller klaarkomt. Voorkom dat aftrekken een lusteloze routine wordt terwijl jij aan hele andere dingen denkt.

Soms lijkt het wel alsof je partner helemaal niet kan klaarkomen; hoe langer het duurt, hoe saaier het kan worden. Als het aftrekken steeds langer duurt, merkt je partner dat het aftrekken langer duurt, waardoor het aftrekken nog langer duurt. Stel je partner dus gerust tijdens het aftrekken en laat merken dat je niets liever wilt dan hem aftrekken.

Om beter af te trekken én te laten merken dat jij het niet saai vindt, kun je je lichaam in de strijd gooien. Gooi dus al je sensuele moves in de strijd tijdens het aftrekken, acteer er op los. Dit zal ervoor zorgen dat hij meer opgewonden raakt, waardoor het aftrekken beter voelt.

Tip 6: Vijf verschillende methodes

Voor aftrekken zijn er verschillende methodes; je kunt een penis namelijk op verschillende manieren vastpakken. Iedere man vindt wat anders lekker, dus probeer alles uit! Bovendien zal het waarschijnlijk sowieso al beter voelen als je een keer iets anders doet.

De wervelwind

Hou met je hand de schacht van de penis vast. Wijs met je duim omhoog, naar de eikel. Met een ronddraaiende beweging ga je omhoog naar de eikel. Als je bij de eikel bent, ga je met de palm van je hand over de eikel heen. Dan ga je in tegengestelde richting weer terug, met ronddraaiende bewegingen. Je kunt glijmiddel gebruiken voor extra soepelheid. Met deze methode stimuleer je de hele penis.

De sinaasappelpers

Duw met je linkerhand de voorhuid naar beneden. Doe de vingertoppen van je rechterhand bij elkaar en maak cirkelbewegingen om de eikel, alsof je een citroen uitperst. Begin heel zachtjes en zorg dat de eikel nat genoeg is, anders kan het pijn doen. Met deze methode stimuleer je alleen de eikel. Dit zal een heel intens gevoel aan hem geven.

Het uier

Met deze methode doe je net alsof de penis een uier is. Doe je ene hand om de onderkant van de penis en je andere hand om de bovenkant van de penis. Je maakt melkende en glijdende bewegingen van boven naar beneden, hand op hand. Wissel het tempo af. Je kunt glijmiddel gebruiken, zodat het extra soepel gaat. Ook kun je de druk afwisselen om het extra spannend te maken.

De dennenboom Doe je handen tegen elkaar aan en maak een V-vorm door je vingers naar buiten te buigen. Draai je handen om maak een dennenboom met je handen. Glij met je handen van boven naar beneden over de penis. De bovenkant van de penis, de eikel, komt tegen je handpalmen aan. Eigenlijk doe je (zeker als je veel glijmiddel gebruikt) de vagina na met deze beweging, al zal hij dat nog steeds lekkerder vinden.

De ring

Deze techniek is vooral heel goed als jouw partner snel klaarkomt. Dit zal de aftrekbeurt dan een stuk beter maken! Maak een ring van je duim en wijsvinger. Plaats deze ring om de penis en trek hem af, zoals je dat normaal zou doen. Je duim en wijsvinger hebben een veel kleiner oppervlak dan je hele hand, waardoor je partner minder voelt. Als hij bijna bij zijn hoogtepunt is, kun je deze ‘ringtechniek’ toepassen om zijn orgasme iets uit te stellen. Zoals je in tip 2 hebt gelezen, kan dit de aftrekbeurt enorm verbeteren.

Tip 7: hulpmiddelen

Het washandje

Een washandje is heel handig om de boel op te ruimen nadat je hem hebt afgetrokken, maar het kan ook heel goed werken om beter af te trekken. Houd het washandje even onder de warme kraan en doe hem daarna om de penis. Je kunt glijmiddel of een condoom gebruiken om het nóg lekkerder te maken.

Glijmiddel

Glijmiddel heb je nu al een paar keer voorbij zien komen in dit artikel. Droge seks is namelijk een stuk minder soepel en daardoor minder lekker, soms zelfs pijnlijk. Glijmiddel maakt seks leuker en fijner,  dat geldt ook voor aftrekken. Met wat glijmiddel zal jij beter worden in aftrekken. En veel mensen komen er makkelijker door klaar! Geen glijmiddel bij de hand? Spuug werkt ook goed en is altijd beschikbaar.

Fleshlight

De masturbators van Fleshlight zijn de meest populaire seksspeeltjes voor mannen. Het is een soort namaakvagina en wordt ook wel een pocket pussy genoemd, omdat je hem overal mee naar toe kunt nemen. De binnenkant van de sleeve bestaat uit verschillende stimulerende structuren om de penis van de nodige stimulatie te voorzien. Je kunt je partner aftrekken met een Fleshligt om je aftrekbeurt te verbeteren.

Je mond en borsten

Dit is natuurlijk valsspelen, maar als jij je aftrekbeurt met een pijpbeurt afwisselt, heb je gegarandeerd succes! De meeste mannen vinden een pijpbeurt sowieso beter, maar door de pijpbeurt wordt het aftrekken ook beter! Ook kun je je borsten gebruiken in plaats van je handen, dat noemen we een boobjob. Sommige mensen vinden het zelfs fijn als je je voeten gebruikt.

Tip 8: teambuilding

Als jij je partner aftrekt, wil je waarschijnlijk ook wat terug! Om het voor jullie allebei beter te maken, kunnen jullie elkaar tegelijk masturberen, maar jullie kunnen natuurlijk ook allebei jezelf masturberen. Dit heeft als voordeel dat je je eigen lichaam het beste kent, en je vriend het zijne ook. Zo zal het aftrekken beter worden dan normaal. Dit kan je in verschillende standjes doen, elk standje heeft weer een andere sensatie! Denk bijvoorbeeld aan deze standjes:

De helpende hand

Bij dit standje help je elkaar met het masturberen. Je partner zal je dus helpen om beter af te trekken. Jullie gaan tegenover elkaar staan en pakken elkaars hand vast. Met de hand van je partner beweeg je vervolgens richting je eigen geslacht en wijs je hem of haar de weg.

Zittend oogcontact

Eén van de meest sensuele dingen die je samen kunt doen, is elkaar recht aankijken terwijl je met jezelf bezig bent. Doe gewoon wat je zou doen als je het in je eentje zou doen! Jezelf zo openstellen voor je partner doet wonderen voor jullie relatie.  Bovendien zal het de aftrekbeurt verbeteren omdat hij extra opgewonden wordt door naar jou te kijken! Het is super opwindend om elkaar zo bezig te zien.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *