4 Gouden Neuk Tips & Technieken om Vrouwen Beter te Neuken

Seks: het is al tienduizenden jaren lang één van de belangrijkste drijfveren van de mens. Seks, vrijen, de liefde bedrijven, neuken, hoe je het ook wilt noemen: ieder volwassen mens heeft er behoefte aan en kan er intens van genieten. Zelf zijn we voor een iets grovere bewoording gegaan, omdat we dat toch iets opwindender vonden klinken.

Maar wat nou als jij ontevreden bent met je seksleven? Misschien haal je er zelf geen voldoening meer uit, of misschien heb je het idee dat vrouwen zich niet meer bevredigd voelen als ze seks met je hebben gehad. Wat de reden ook is, jij wil weten hoe je vrouwen beter, harder en langer kan neuken, om zo je seksleven er weer bovenop te helpen.

Gelukkig hebben we hier een aantal onmisbare tips voor, die je hier hoe dan ook mee zullen gaan helpen. Als je de aanwijzingen in dit artikel opvolgt, kan ik me haast niet voorstellen dat jouw seksleven er niet gigantisch op vooruit zal gaan. Ik zal de volgende tips in dit artikel gaan bespreken:

  • Hou het langer vol door je pc-spier te trainen
  • Gebruik standjes die haar G-spot stimuleren
  • Besteed tijd aan het voorspel
  • Ga gezonder leven

Tip 1: Hou het langer vol door je pc-spier te trainen

Eén van de meest voorkomende klachten die mensen hebben over hun seksleven, is dat de seks niet lang genoeg duurt. Als een man binnen enkele minuten al klaarkomt, is de seks (of in ieder geval de penetratie) meestal gewoon voorbij. Dit kan erg onbevredigend zijn voor zowel man als vrouw.

PC-spier-erectieOok mannen die het wel een prima tijd volhouden in bed, hebben vaak alsnog liever dat ze het nog nét iets langer kunnen volhouden.

Een pot seks is als een film: hoe goed hij ook is, je bent toch teleurgesteld als hij maar 5 minuten duurt.

Gelukkig kun je met een paar simpele oefeningen je uithoudingsvermogen in bed sterk verbeteren. Deze oefeningen heten kegeloefeningen, en zijn vernoemd naar de Amerikaanse gynaecoloog die ze uitgevonden heeft, Dr. Arnold Kegel. Deze oefeningen hebben als doel om je bekkenbodemspieren, beter bekend als je pc-spier(en), te trainen.

Je pc-spier of bekkenbodemspier bevindt zich onderin je buik, bij het bekken, en is voor een heleboel belangrijke zaken verantwoordelijk, zoals het op zijn plek houden van je organen, het ophouden van je plas, en het controleren van je zaadlozing. Om die laatste reden is het trainen van je pc-spier voor jou interessant als je het langer vol wil kunnen houden in bed.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe train je je pc-spier?

Je pc-spier is onder andere de spier die je gebruikt om je plas op te houden. Als je dus heel intensief doet alsof je je plas ophoudt, dan ben je al bezig met het aanspannen van je pc-spier. Het is dan ook niet heel moeilijk om deze spier te trainen, zodra je doorhebt welke spier het is.

Bij kegeloefeningen moet je per dag van elke oefening  5 sets uitvoeren. Bij de eerste oefening moet je per set 10 keer je pc-spier een aantal seconden aangespannen houden (alsof je je plas ophoudt), 10 keer je pc-spier een aantal seconden ontspannen (alsof je probeert te plassen).

De tweede oefening houdt in dat je 10 seconden lang zo snel mogelijk je pc-spier aanspant en ontspant, met daarna 20 seconden rust. Dit herhaal je 10 keer om een set compleet te maken.

Als je dit enige tijd doet, zal je pc-spier sterker worden, en zal je meer controle hebben over je zaadlozing. Zo bepaal je tot op zekere hoogte zelf wanneer je klaarkomt, en kun je het dus langer volhouden tijdens het neuken. Dit is voor zowel jou als je bedpartner natuurlijk bijzonder prettig, want iets langere seks is nooit mis.

Tip 2: Gebruik standjes die haar G-spot stimuleren

Misschien heb je weleens gehoord van de zogeheten G-spot. Dit is een plek in de vagina van een vrouw die extra gevoelig is voor stimulering, en kan helpen om een vrouw een orgasme te laten krijgen.

neuken2Volgens veel vrouwen voelt dit orgasme heel anders dan een orgasme via de clitoris, en veel vrouwen vinden een orgasme via de G-spot beter. Ook als het niet tot een orgasme leidt, vinden veel vrouwen stimulering van de G-spot erg fijn en opwindend.

Misschien heb je wel eens gehoord dat je de G-spot met je vingers kan stimuleren. Het is ook mogelijk om deze gevoelige plek gewoon tijdens het neuken te stimuleren met je penis. Als je in bepaalde standjes seks hebt, kun je op die manier een G-spot-orgasme bij een vrouw bewerkstelligen, gewoon via vaginale penetratie.

Er zijn maar weinig mannen die een vrouw vaginaal kunnen laten klaarkomen, dus het is een enorm voordeel als jij dit wel kan.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Amazonestandje

Een standje dat hier goed voor is, is de amazone. Hierbij zit de vrouw bovenop je, met jouw penis in haar. Zij leunt vervolgens een stuk naar achteren, terwijl jij haar heupen vasthoudt. Vervolgens beweegt zij niet op en neer, maar schuift ze heen en weer over je penis. Jij helpt haar met je handen om haar evenwicht te bewaren.

neuken3

Doggystyle

Een ander goed standje voor het stimuleren is de zijwaartse doggystyle. Je weet waarschijnlijk wel hoe het standje doggystyle of “op z’n hondjes” werkt, en dit standje is in principe hetzelfde, met als verschil dat de vrouw op haar zij ligt. Als het goed is zorgt dit ervoor dat de penis langs de G-spot wrijft en zo voor extra stimulatie zorgt.

Missionaris met variatie

Als laatste wil ik nog een variatie bespreken op misschien wel het meest standaard standje dat er is: de missionarishouding. Door hier een kleine verandering in aan te brengen, is het echter een prima standje voor stimulatie van de G-spot.neuken5

Als zij haar benen op jouw schouders legt, ga je ineens in een andere hoek bij haar naar binnen, waardoor je tijdens het neuken langs de G-spot wrijft. Dit standje heeft als bijkomend voordeel nog dat je haar zo extra diep penetreert.

Als je haar G-spot tijdens het neuken leert te stimuleren, zal de seks voor haar vele malen beter worden. Dit is natuurlijk goed voor jouw zelfvertrouwen, en bovendien zal ze daarom ook sneller bereid zijn om dingen voor jou te doen die jij opwindend vindt.

Tip 3: Besteed tijd aan het voorspel

Misschien rol je al wel meteen met je ogen als je dit leest. Wat is dit nou weer voor een slap gezeik over voorspel? Dit artikel ging toch over neuken? Ergens snap ik die reactie wel, maar voor een vrouw zijn penetratie en voorspel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je het voorspel verwaarloost, kan ik je bijna garanderen dat zij niet van de seks zal genieten.

Misschien heb je het volgende gezegde weleens gehoord: “Vrouwen komen van Venus, mannen komen van Mars”. Op seksueel gebied is dit spreekwoord in ieder geval heel erg waar. Vooral opwinding werkt bij mannen en vrouwen wezenlijk anders.

Waarom is lang voorspel belangrijk?

Waar een man na het zien van een mooie vrouw soms al klaar kan zijn om seks te hebben, heeft een vrouw een stuk meer nodig om opgewonden te raken.

Veel vrouwen vinden voorspel zelfs belangrijker dan penetratie.

neuken6Sla het voorspel dus niet over, en besteed er voldoende tijd aan. Bouw het langzaam op, en begin met zoenen en het langzaam strelen van het lichaam. Ga na een tijdje over op vingeren, waarbij je haar ook gewoon kan blijven zoenen. Ook beffen vinden veel vrouwen heerlijk geil.

Onderzoeken hebben uitgewezen dat goed voorspel de kwaliteit van de daarop volgende seks erg kan vergroten. Zo is de kans dat een vrouw klaarkomt tijdens het neuken veel groter als je meer tijd hebt besteed aan het voorspel.

Wat ik je ook wil meegeven, is dat je voorspel niet als een soort vervelend taakje moet zien. Ook voor jou als man kan voorspel heel opwindend zijn. Je bedpartner kan jou ook op allerlei manieren opwinden, waardoor zij niet alleen langer van jou kan genieten, maar jij ook van haar. Zodra je stopt voorspel als iets vervelends te zien, zul je zien dat je het zelf waarschijnlijk ook gaat waarderen.

Als je er nog steeds niets aan vindt, maar je wel een vrouw wil bevredigen, dan zul je maar gewoon even moeten doorzetten. Voor vrouwen is seks nou eenmaal veel meer dan alleen het neuken zelf, en zij zal niet bevredigd zijn als je meteen aan penetratie begint.

Tip 4: Ga gezonder leven

Dit lijkt misschien niet direct met seks te maken hebben, maar je lichamelijke gezondheid staat op één lijn met je seksuele gezondheid. Gezondere mannen zullen in bed direct merken dat ze beter presteren en dat ze het langer volhouden. Natuurlijk hebben ze er ook in het dagelijks leven veel profijt van. Genoeg reden dus om je levensstijl wat gezonder te maken.

neuken9Sporten is een goede manier om dit te doen. Je lichamelijke conditie is van levensbelang bij seks. Door sport krijg je een betere conditie, en een betere doorbloeding in je lichaam, waardoor jij het langer volhoudt in bed. Bovendien kan je actiever zijn tijdens de seks. Wat voor sport je doet, maakt eigenlijk niet uit, zolang je je maar fysiek inspant.

Seks is eigenlijk ook een soort sport, waar je beter in wordt als je je conditie verbetert.

Ook wat je eet is van levensbelang. Gezond eten heeft een grote invloed op je seksuele uithoudingsvermogen en de kwaliteit van je erectie. Vermijd daarom voedsel met veel zout, suiker en verzadigde vetten, en eet voldoende groente en fruit. Je zal zien dat dit seks een stuk makkelijker maakt.

Daarnaast zijn er ook enkele voedingsmiddelen die specifiek zorgen voor betere seks. Ik zal kort even de volgende van die voedingsmiddelen bespreken:

  • Hete pepers
  • Bananen
  • Noten
  • Vette vis

Hete pepers

Als je wel eens hete pepers hebt gegeten, zul je wel gemerkt hebben dat je huid er rood van ging aanlopen, vooral in je gezicht. Die rode kleur duidt erop dat er ineens meer bloed doorheen stroomt, en dat er dus iets gebeurd is met je bloedsomloop. Dit heb je te danken aan die hete peper die je net in je mond hebt gestopt.

neuken7

Hete pepers bevorderen sterk de bloedsomloop, wat uitermate belangrijk is tijdens de seks. Niet alleen zorgt een betere doorbloeding voor meer energie, waardoor je het langer volhoudt en je bovendien actiever kan zijn tijdens de seks, maar het is ook goed voor de kwaliteit van je erecties.

Door een betere bloedsomloop kan er meer bloed naar je penis, waardoor je erecties harder, dikker en langer worden.

Bananen

Bananen verbeteren seks op twee manieren. Allereerst bevatten ze veel kalium, een stof die erg goed is voor je doorbloeding. Waarom doorbloeding zo belangrijk is voor neuken, heb ik zojuist uitgelegd.

Bananen verhogen ten tweede ook je libido, oftewel je zin in seks. Dit werkt ook zo als je net seks hebt gehad, dus als je na de seks een banaan eet zul je sneller nog een keer kunnen gaan.

Noten

neuken8Noten worden al eeuwenlang als middel tegen impotentie gebruikt, en het zal dus geen verrassing zijn dat ze goed zijn voor je seksleven. Noten verhogen namelijk de aanmaak van testosteron, een mannelijk hormoon dat van groot belang is voor alles op seksueel gebied. Mannen met meer testosteron hebben makkelijker erecties en houden het langer vol in bed.

Vette vis

Het eten van vette vis, zoals zalm, is ontzettend goed voor je bloedsomloop, en dus voor je vermogen om een erectie te krijgen, en je vermogen om het langer vol te houden. De omega 3 in deze vos zorgt dat het bloed minder dik en kleverig wordt, waardoor het makkelijker door je aderen kan stromen. Ik raad je dan ook aan om minstens één keer per week vette vis te eten.

Hopelijk kun je aan de hand van de tips in dit artikel je seksleven verbeteren, en kun je nu neuken als nooit tevoren. Seks is natuurlijk geen exacte wetenschap, en je zal altijd moeten letten op wat je partner fijn vindt, maar de aanwijzingen in dit artikel zouden eigenlijk bij bijna iedereen van pas moeten komen. Ik wens je daarom veel plezier met je verbeterde seksleven!

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *