6 Trucs om Geweldige Trio’s te Krijgen

Als er één seksuele fantasie is die ontzettend vaak voorkomt, dan is het wel het hebben van een trio. Seks met meer dan twee personen is natuurlijk een stuk spannender dan met één persoon, en ik begrijp dan ook maar al te goed waarom veel mensen hiervan dromen. In de praktijk komt het er echter maar zelden van, en bovendien willen trio’s nog wel eens tegenvallen.

Om die reden schrijf ik dit artikel. Hierin vertel ik je niet alleen hoe je een trio kan krijgen, maar ook hoe je er vervolgens een succes van maakt. Dat zal ik doen aan de hand van een aantal handige trucs. Na het lezen van dit artikel heb jij geen enkel excuus meer om die droom van een trio niet na te jagen, dus lees vooral verder!

Truc 1: Maak gebruik van Feeld

Besluiten dat je een trio wil, is natuurlijk een stuk makkelijker dan vervolgens ook anderen overtuigen dat ze een trio met jou willen hebben. Veel mensen vinden het op zichzelf al lastig om een sekspartner te vinden, laat staan twéé mensen die allebei zin hebben in een trio. Je kan deze zoektocht een stuk makkelijker maken door hiervoor de juiste kanalen te gebruiken.

De dagen dat je kroegen en clubs moet afstruinen om seks te hebben, liggen inmiddels al ver achter ons. Het internet heeft het makkelijker dan ooit gemaakt om anderen te vinden, of het nu gaat om serieuze relaties of om eenmalige seksuele ontmoetingen. Ook voor het vinden van een trio kan het internet een enorm handig hulpmiddel zijn, mits je weet waar je moet zoeken. Persoonlijk zou ik de app Feeld hiervoor aanbevelen. Dit is een app die zich specialiseert in meer spannende seksuele ontmoetingen. Vooral als het gaat om trio’s zul je hier een hele hoop gegadigden kunnen vinden. Oorspronkelijk, toen deze app nog 3under heette, was hij zelfs uitsluitend bedoeld voor trio’s, dus als het ergens lukt, is het hier!

“In plaats van te moeten zoeken naar mensen die een trio willen, kun je ze via Feeld gewoon naar jou laten toekomen.”

Bedenk je wel dat Feeld tegenwoordig niet meer uitsluitend voor trio’s bedoeld is, en dat je daarom duidelijk moet aangeven dat dat is waar jij naar op zoek bent (of jullie naar op zoek zijn). Zo weten anderen meteen dat je niet op zoek bent naar andere kinky dingen, waardoor je geen matches krijgt met mensen die naar iets heel anders op zoek zijn. Zorg er tevens voor dat je je anonimiteit bewaakt op dit platform, want je wil natuurlijk niet dat familie en collega’s erachter komen dat je op één of andere kinky seks-app zit.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Truc 2: Accepteer een beetje ongemakkelijkheid

Iets wat je wel eens hoort van mensen die een trio hebben gehad, is dat het, in ieder geval aan het begin, een beetje ongemakkelijk was. Heel vreemd is dat natuurlijk niet. Je doet tenslotte iets wat je niet gewend bent, en iets wat meestal iets intiems tussen twee personen is. Dat wil niet zeggen dat er iets mis is met een trio, maar het is natuurlijk wel even wennen.

“Zo ongemakkelijk als de eerste keer seks vaak is, kan een eerste trio ook zijn.”

Daarnaast moet je natuurlijk ook je aandacht verdelen over twee mensen, en dit vraagt een stuk meer van je dan normale seks, waarbij je je gewoon op één persoon kan richten. Ook dit kan tot ongemakkelijke situaties leiden wanneer iemand niet genoeg aandacht krijgt, en het gevoel krijgt dat hij of zij er een beetje als een derde wiel naast ligt.

Deels kun je dit soort situaties prima voorkomen door de juiste aanpak te kiezen, en hier zal ik je later meer over vertellen. Tot op zekere hoogte is een klein beetje ongemakkelijkheid echter ook gewoon onvermijdelijk bij een trio. Dit zul je dus in zekere mate dus moeten accepteren. Als je daar écht niet tegen kan, dan moet je wellicht accepteren dat een trio niet voor jou is weggelegd.

Wie de verwachting heeft dat alles bij een trio perfect zal gaan, houdt zichzelf voor de gek. Als er dan toch ongemakkelijke situaties ontstaan, zullen ze hier veel heftiger op reageren, waardoor de hele situatie alleen nog maar ongemakkelijker wordt. Je moet dat soort dingen dus een beetje kunnen weglachen of negeren, anders zal het allemaal niks worden.

Truc 3: Wees zelf duidelijk en onderneem actie

Als het over trio’s gaat, hebben mensen vaak de onrealistische verwachting dat die een soort van natuurlijk ontstaan. Dit is ongetwijfeld ingegeven door porno en bepaalde films, maar veel mensen hebben het idee dat trio’s ontstaan doordat drie aantrekkelijke mensen in een bubbelbad elkaar even heel intens aankijken. In werkelijkheid gaat dat natuurlijk anders.

Niemand zal zomaar ineens aannemen dat je een trio wil. Dit is iets wat voor de meeste mensen niet in de lijn der verwachting ligt, dus met subtiele hints alleen zul je dit waarschijnlijk niet duidelijk kunnen maken. Het is belangrijk dat je aan iemand helder uitspreekt dat je een trio met hem of haar wilt, want de persoon in kwestie zal dat hoogstwaarschijnlijk niet uit zichzelf raden.

“Als je al niet om een trio durft te vragen, dan durf je het waarschijnlijk al helemaal niet om het daadwerkelijk te hebben!”

De tip die ik eerder al gaf om Feeld te gebruiken, helpt hier natuurlijk bij, omdat het op die app meteen duidelijk is wie er op zoek is naar een trio. Ik kan me echter ook voorstellen dat je een trio liever niet met een wildvreemde hebt, zeker niet als trio’s nog een hele nieuwe ervaring voor je zijn. Dan snap ik best dat je dat liever doet met iemand die je al een beetje kent en vertrouwt, en in dat geval zul je het op een gegeven moment gewoon moeten vragen.

Ik zou je wel aanraden om eerst een beetje te flirten met iemand aan wie je die vraag stelt, anders komt zo’n verzoek wel heel rauw op hun dak vallen. Ik kan me ook voorstellen dat je het een beetje spannend vindt om zoiets te vragen. In zo’n geval kunnen een paar drankjes natuurlijk helpen, maar ga hier niet te ver in! Als jij stomdronken zegt dat je een trio wil, zal niemand je serieus nemen, en het is natuurlijk ook niet oké om iemand anders dronken te voeren zodat hij of zij gewilliger is.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Truc 4: Verdeel je aandacht goed

Zoals ik eerder al even aangaf, is het verdelen van je aandacht een essentiële voorwaarde voor een goede trio. Je wil seks met zijn drieën hebben, en dat is iets anders dan de situatie waarin twee mensen seks hebben terwijl een derde persoon zichzelf bevredigt in een hoekje. Iedereen moet zich betrokken voelen, anders gaan mensen zich achtergesteld voelen en wordt de situatie onnodig ongemakkelijk.

Hiervoor is het essentieel dat je je beseft dat seks bestaat uit meer dan penetratie. Zeker bij een trio van twee vrouwen en een man wil die penetratie nog wel eens domineren. Het trio ziet er dan soms meer uit als een man die om beurten seks heeft met twee vrouwen, die zichzelf in de tussentijd maar moeten zien te vermaken. Dat is natuurlijk niet ideaal.

“Kijken naar twee mensen die seks hebben kan best opwindend zijn, maar een trio is het niet.”

De meeste mensen zullen echter een mond, twee handen én een set geslachtsdelen hebben, en je kunt er daar meerdere van tegelijk inzetten. Terwijl je met één persoon penetratieve seks hebt, kun je je handen of mond gebruiken om ervoor te zorgen dat de derde persoon ook bij het geheel betrokken wordt. Zo maak je er een écht trio van.

Het zal ook kunnen voorkomen dat je één persoon aantrekkelijker vindt dan de andere (sterker nog, dat zal al heel snel het geval zijn). Hierdoor kun je ook onbewust te veel aandacht aan die ene persoon besteden, terwijl dat misschien wel helemaal niet je bedoeling was. Probeer je daar dus bewust van te zijn, en hier een beetje voor te corrigeren.

Truc 5: Doe het alleen als je het zélf wilt

Misschien is dit een beetje een vreemde tip, omdat je immers op een artikel hebt geklikt dat expliciet gaat over trio’s. Ik wil je echter toch meegeven dat je een trio echt zelf moet willen, anders wordt het niks. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je een trio niet een beetje spannend mag vinden (dat vindt iedereen aan het begin), maar het moet je wel oprecht leuk lijken.

“Een trio zal altijd spannend zijn, maar het moet wel de juiste soort spanning zijn.”

Dit zeg ik omdat veel mensen instemmen met een trio enkel en alleen omdat hun partner dat wil. Vaak zien mensen het zelf eigenlijk niet zo zitten, maar hebben ze het idee dat ze aan de seksuele wensen van hun partner tegemoet moeten komen om een goede partner te zijn. Dit is natuurlijk onzin: je eigen seksuele wensen zijn net zo belangrijk als die van je partner, en je hoeft met niks in te stemmen als je dat niet wilt.

Dat je partner degene is die een trio voorstelt, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het een slecht idee is, ook als jij die wens nooit hebt gehad. Je kan natuurlijk over zoiets nadenken en er toch wel enthousiast over worden. Dat is misschien wel het belangrijkste: dat je er goed over nadenkt, en niet instemt met iets dat je eigenlijk niet wil.

Als je partner jou je schuldig laat voelen omdat je niet aan zijn of haar wens voor een trio tegemoet komt, dan is je partner fout bezig. Iemand die jouw seksuele wensen en grenzen niet respecteert, is naar mijn idee niet iemand met wie je een relatie moet willen hebben. Seksuele handelingen verrichten tegen je zin kan heel traumatisch zijn, en je partner zou je nooit onder druk moeten zetten om zoiets te doen.

Truc 6: Zorg dat iedereen aangetrokken is tot iedereen

Eerder zei ik al even dat het onvermijdelijk is dat je bepaalde personen aantrekkelijker vindt dan andere. Dat is op zich niet erg, maar je moet er wel voor zorgen dat iedereen elkaar aantrekkelijk vindt. Als één persoon een ander persoon totaal niet aantrekkelijk vindt, dan zul je dat merken tijdens een trio, en dit leidt tot eenzijdigheid en ongemak. Niet wat je wil dus!

“Als een trio voor één persoon niet leuk is, dan is het al snel voor niemand meer leuk.”

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen die een trio wil biseksueel moet zijn. Een trio met twee mannen en een vrouw of twee vrouwen en een man bevat vaak alleen maar hetero’s, en dat is prima. Je hoeft je niet letterlijk tot iedereen in het trio seksueel aangetrokken te voelen, maar het is wel belangrijk dat je het een geil idee vindt dat deze persoon meedoet aan de seks.

Indien jij een partner hebt, en jullie samen op zoek zijn naar een derde persoon om een trio mee te hebben, is communicatie dus van groot belang. Praat niet over je partner heen, maar wees ook niet bang om je eigen mening duidelijk naar voren te brengen. Nu denk je misschien dat het een goed idee is om jouw wil door te drammen, maar je wil toch ook dat je partner het leuk heeft? En bovendien wil jij toch ook niet dat de seks enorm ongemakkelijk wordt?

Hou er rekening mee dat het soms lang kan duren voordat jullie iemand hebben gevonden die jullie allebei wel zien zitten. Dit is prima. Je kan beter een beetje geduld hebben en uiteindelijk een hele goede ervaring hebben, dan zo snel mogelijk dat trio willen regelen en vervolgens een matige of zelfs vervelende ervaring hebben. Het is het waard om hier tijd in te investeren, dus doe dat ook echt!

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *