20 Locaties Voor De Spannendste Buitenseks

Menig mens wil het af en toe wat spannender maken in de slaapkamer. De eerste stap die dan vaak genomen wordt, is het uitproberen van rollenspellen of het gebruik van speeltjes, maar je kunt de seks ook veel spannender maken door het buiten de slaapkamer te brengen. Buitenseks kan ontzettend opwindend zijn en kan je seksleven naar een hoger niveau tillen.

In dit artikel geven we je de beste locaties voor de meest spannende buitenseks!

20 Locaties Voor De Spannendste Buitenseks

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

1. De achtertuin of balkon

Als je een beginneling bent op het gebied van buitenseks, wil je misschien wat rustiger beginnen. De achtertuin van je huis of je balkon heeft het comfort om je tijdens de buitenseks op je gemak te houden. Je zult je enkel afvragen of de buren het mysterie en je opwinding zullen zien.

Het is spannend om te weten dat iemand je kan zien, en dat je buiten bent, maar in een schone privéruimte. En aangezien het je eigendom is, hoeft je je geen zorgen te maken over het overtreden van de wet. De ultieme plek voor buitenseks zou je kunnen zeggen!

Om de buitenseks nog spannender te maken kun je je terrasmeubilair goed inzetten. Als je een ligstoel hebt, kan dit een goede gelegenheid zijn om achterover te leunen en te genieten van ontspannende orale buitenseks in de zon. Vergeet voordat je eropuit gaat niet wat glijmiddel op waterbasis en je favoriete speeltje te pakken voor extra genot!

2. De auto

Als je al wat meer durft, maar nog niet helemaal los wilt gaan, is je auto misschien wel de perfecte plek voor de buitenseks. De auto is een uitstekende plek is om spannende buitenseks te hebben. Het is een privé-maar-openbare ruimte waarover je nog steeds aardig wat controle hebt.

Maak het nog spannender: ga tijdens zonsondergang of onder dekking van de avond een rustige weg op, of zoek een lege parkeerplaats om discreet te parkeren. Sla de voorstoel over en kies in plaats daarvan voor de achterbank. Het helpt je verborgen te blijven, en er is meer ruimte om van posities te veranderen!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

3. In een zwembad

Dit is een solide optie voor een beginner, maar ook opwindend genoeg voor een professional. Houd er wel rekening mee dat je ook gewoon zwanger kunt worden als je seks hebt in een zwembad (of bubbelbad). Doe het ook niet samen met andere mensen in het zwembad. Dat is simpelweg grof.

4. Kleedkamer

Dit is de meest natuurlijke plek om seks te hebben als je erover nadenkt. Het is privé en je bent al bijna naakt. De ‘buiten’seks is gewoon de natuurlijke volgende stap. Dat, plus het kopen van een toffe outfit voor deze zomer.

5. Een park of een bosrijke omgeving

Wie houdt er niet van om de natuur in te gaan? Zoek een plek om te settelen in een leeg, autoluw park of in een licht bosrijke omgeving. Je wilt genoeg camouflage om te worden afgeschermd, maar met genoeg ‘publiciteit ’om het sexy en spannend te maken.

Ga niet te diep in een bosrijk gebied – geteisterd worden door beestjes en teken is niet opwindend. Als je liever op de grond blijft, neem dan een deken mee om modder- en grasvlekken te voorkomen. Dit geeft je een geïmproviseerd seksgebied en iets dat je kunt gebruiken om je snel te verbergen, voor het geval er ineens pottenkijkers langskomen.

6. Op kantoor tijdens werkuren

Je hebt een vergaderruimte nodig met grote ramen, maar ook een vergrendelde deur. Zorg er hierbij wel echt voor dat je niet gepakt wordt, dat kan namelijk je baan kosten.

7. Een rooftop

Dit is praktischer voor stadsmensen met toegang tot een plat dak, dus neem de juiste voorzorgsmaatregelen. Een open dak is als je balkon, alleen gewaagd, omdat iedereen het kan zien én er spontaan andere mensen op het dak kunnen komen.

Maak het nog spannender: neem een kussen, een dikke yogamat, een handdoek of iets anders zachts mee om comfort toe te voegen (daken zijn tenslotte hard). Je kunt het ook onder de heupen nestelen om een beetje hefboomwerking te creëren voor diepere penetratie. (Of koop één van deze op maat gemaakte sekskussens!)

8. In de bibliotheek

Dit is perfect voor een ondeugende fantasie: de vrouw is de sexy bibliothecaresse en de man is een slechte jongen die zijn boeken nooit op tijd kan terugbrengen! Ruim wel op nadat je klaar bent met deze vorm van buitenseks, anders sta je op de shitlijst van de bibliothecaris. En je wilt niet op de shitlijst van een bibliothecaris staan.

9. Een seksfeestje

Hoewel het misschien zeer buiten je comfortzone ligt, heeft een seksfeestje een serieus voordeel: je kunt de afleidende gedachte dat je betrapt wordt voorkomen, zodat je je kunt concentreren op de prestaties.

Bij een evenement als dit hoef je je geen zorgen te maken wie er toekijkt, want iedereen is er om dezelfde reden: no snitching maakt deel uit van de regels. Zo kunt je je exhibitionistische vlag hoog laten vliegen.

Maak het nog spannender: de woorden “grenzen” en “toestemming” schreeuwen niet sexy, maar als je van tevoren praat over wat jullie grenzen en voorkeuren zijn, zorgt dat ervoor dat je een geweldige tijd hebt. Je weet tenslotte niet wat er op tafel ligt totdat je er een wederzijds gesprek over hebt!

10. Een buitendouche

Ik heb het niet over speels worden onder de douches op het strand – waar je absoluut wordt gearresteerd. Sommige chique hotels en Airbnb’s hebben ze, dus neem dat op in je filterzoekopdracht, want een buitendouche is de perfecte locatie voor buitenseks!

Dankzij de elektrische mix van stromend water, de frisse lucht en de kans op één of twee kijkers, is het sexy, vooral op een hete zomernacht.

Maak het nog spannender door voor een muur te staan en voorover te buigen, en iets te vinden waar je een voet op kunt zetten voor een diepere sensatie. Probeer deze hete tips en posities ook voor doucheseks thuis!

11. Buiten als het regent/onweert (’s nachts)

Dit is ongeveer zo erotisch als het komt. Oerinstincten vermengd met lust en de opwinding om buitenseks in de regen onder de sterren te hebben, zorgen allemaal voor een nacht die je nooit zult vergeten.

12. Het strand

Een andere jonge fantasie komt tot leven, maar met een paar kanttekeningen: bezoek ’s nachts een rustig deel van het strand om mensen te ontwijken, en blijf aan land om te voorkomen dat zout water je daar beneden opdroogt.

Leg dekens voorzichtig neer, zodat er geen zand en nare dingen in elke spleet van je lichaam komen. Probeer posities uit waarmee je kunt voorkomen dat er veel zand rondslingert, zoals met je partner op een strandstoel of met elkaar op de deken in een lepeltje-lepeltje-positie.

Maak het nog spannender: neem een fles wijn en een kussen mee om daarna naar de sterren te kijken. Nu ben je net van openbaar-seks-heet naar romantisch-liefde-intiem gegaan. Geweldig!

13. In de bioscoop

Het is leuk en geheimzinnig – probeer gewoon niet luidruchtig te zijn. Het is heel spannend om te weten dat het risico om gepakt te worden groot is. Zorg ervoor dat je achterin zit! Het is handig als de vrouw een rok draagt, zodat je niet te veel aandacht hoeft te trekken om je uit te kleden.

14. In een museum

Zoek een afgelegen hoek zonder bewaker in de buurt (meestal gemakkelijk in een museum) of probeer het dak of een lift. Als je echt durft, kun je proberen ermee weg te komen om het in een donkere tentoonstelling te doen, zoals in de grot bij een vleermuisexpositie of in een donkere dinosaurusexpositie. Zorg ervoor dat je vraagt wanneer de openingstijden van het museum zijn, want je wil natuurlijk niet worden opgesloten.

15. In een tent

De heerlijke geluiden van de natuur: tjilpende krekels, het geknetter van een vreugdevuur en onderdrukt gekreun.

Zet een tent op in een afgelegen deel van de camping (of je achtertuin als je dat te spannend vindt) en ruim takken of rotsen op die het moment kunnen verkrampen. Je hebt de dekking van een tent, maar het beeld van je schaduwen die erdoorheen projecteren zorgt voor een opwindende sensatie. Het maakt het hebben van buitenseks in een tent zeer spannend.

Maak het nog spannender: vergeet niet om glijmiddel in je rugzak te stoppen (hoe natter hoe beter), en rits een deel van de tent iets open voor meer luchtstroom. Vergeet niet om een matrasje in te pakken, zodat je het niet in je slaapzak hoeft te doen (die worden namelijk snel erg zweterig).

16. Een openbaar toilet

Als je in een hotel, luchthaven (schuine streep in het vliegtuig) of restaurant bent en niet kunt wachten tot je thuiskomt, zoek dan een openbare badkamer. Je kunt in- en uitstappen zonder samen gezien te worden. Hoewel je wat privacy hebt achter een gesloten deur, is het nog openbaar genoeg om iets heel erotisch te hebben.

Bovendien weet je nooit wie er buiten de deur staat. Openbare badkamers zijn wel vaak vies, dus je zult wat gymnastiek moeten beoefenen. Ga nergens op zitten, houd je schoenen en zoveel mogelijk kleding aan (doe je ondergoed gewoon opzij/ een stukje naar beneden), en probeer je aan elkaar vast te houden in plaats van aan erg vieze, mankerende muren en deurgrepen.

Maak het nog spannender: openbare toiletten werken het beste voor vluggertjes (omdat ze, zoals gezegd, vies zijn – en mensen nog steeds moeten plassen). Om de zaken zo snel en sexy mogelijk te maken, is het advies daarov om van tevoren wat voorspel te doen, met wat verleidelijke beschimpingen en plagen.

Als je aan de eettafel zit, probeer dan met je voet tegen het been van je partner te wrijven, of hem of haar stiekem te kussen terwijl je opstaat om je partner ‘een knuffel’ te geven. Hierna kun je helemaal los gaan in die openbare badkamer!

17. Je wasruimte

In het begin klinkt het misschien vreemd, maar de wasruimte is de perfecte plek om vies te worden. Er is iets met de hoogte van de machine en de trillingen van een wasmachine of droger halverwege de cyclus die zorgen voor een supersexy combinatie.

Als je lengte niet helemaal overeenkomt, probeer dan op een kruk te gaan staan om de zaken gelijk te maken. Je kunt ook experimenteren met zitten of liggen op de machine, of met je partner er bovenop met zijn of haar benen om je middel.

Maak het nog spannender: probeer het te doen tijdens een warme of hete was voor een beetje extra warmte – en gebruik het katoenprogramma voor de langste en snelste centrifuge en de meeste trillingen.

18. Op een drukke dansvloer

Luide muziek, veel mensen, dicht bij elkaar. Zorg ervoor dat de vrouw een rok draagt en kom heel dichtbij in een donkere hoek. Met de luide muziek let iedereen enkel op het dansen, en kunnen jullie dus ongestoord je gang gaan.

19. In een taxi

Draag gepaste kleding. Niet dat je per se geïmproviseerde seks plant, maar als je met een bepaalde intentie de taxi ingaat, werkt dit het allerbeste als de vrouwelijke tegenhanger een jurk of rok draagt. Kleding uittrekken is natuurlijk een beetje meer flagrant.

De vrouw moet met haar gezicht naar voren op de man zijn schoot zitten. Als je wat vaker in een taxi rijdt, dan weet je dat dit helemaal geen ongewone houding is, en het is vrijwel de meest discrete positie die je kunt aannemen.

De heupen van de vrouw moeten stevig vastgehouden worden, en je kunt doen alsof je over veel kuilen in de weg rijdt om toeschouwers voor de gek te houden.

20. In een lift

We hebben dit geclassificeerd als de optie met het hoogste risico, omdat het zowel de mogelijkheid omvat dat iemand binnenloopt als de mogelijkheid om gezien te worden via beveiligingscamera’s. Als tijdsdruk en angst je sappen laten stromen, is dit misschien iets voor jou. Als die dingen je sappen onmiddellijk doen opdrogen, blijf dan bij de wat minder heftige opties voor buitenseks.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *