Medicijnen Tegen Vroegtijdige zaadlozing? Liever niet!

Ik weet waarom je hier bent: je wilt af van je vroegtijdige zaadlozing, en bent bereid om dat op elke manier te doen. Je ziet waarschijnlijk regelmatig advertenties en promoties voorbij komen van producten die je hiermee kunnen helpen. Met een simpel pilletje elke dag zou je je orgasme direct uit kunnen stellen!

Helaas is dat niet de enige kant van het verhaal. Medicatie tegen vroegtijdige zaadlozingen is namelijk niet zo geweldig als producenten beweren. In dit artikel ga ik je uitleggen waarom medicijnen je niet helpen om je orgasme uit te stellen, wat de nadelen zijn en hoe je wél veilig je vroegtijdige ejaculatie kunt bestrijden.

Hoe normaal is vroegtijdige zaadlozing?

Laat ik beginnen met jou vertellen wanneer je precies te vroeg klaarkomt. Want hoewel porno je misschien anders doet vermoeden, houdt echt niet elke man het minstens 20 minuten vol. Sterker nog, de gemiddelde man redt het ongeveer 7 à 8 minuten tot zijn orgasme. Minder lang dan je misschien had gedacht.

En dat betekent ook niet dat je te vroeg klaarkomt als je na 5 minuten je zaad loost. Nee, er wordt pas gesproken van vroegtijdige ejaculatie als een man na nog geen 2 minuten klaarkomt. Dat is natuurlijk heel snel, maar wees niet bang – als je er iets langer over doet dan 2 minuten, maar je wilt nog steeds leren wat je hiertegen kunt doen, helpen de tips op deze site jou ook!

Daarnaast is het nogal onzeker hoe veel mannen precies vroegtijdig klaarkomen. Veel onderzoeken worden namelijk gesponsord door de medicijnenindustrie. En je raadt het al, die wil natuurlijk dat je hun producten koopt. Dus laten ze het lijken alsof heel veel mensen last hebben van een aandoening, zodat je eerder denkt dat jij die aandoening ook hebt. Én je dus hun medicijnen koopt.

Zulke onderzoeken zeggen bijvoorbeeld dat 1 op de 5 mannen te vroeg klaarkomt, maar uit onafhankelijk onderzoek komt eerder 1 op de 10 naar voren. Maar dat maakt voor jou niet zo veel uit: jij weet dat je te vroeg klaarkomt, en wilt nu misschien pillen kopen om er wat aan te doen.

Dit zijn niet zomaar medicijnen

Medicijnen die je helpen om je orgasme uit te stellen, werken meestal doordat ze zorgen dat er meer serotonine(een neurotransmitter) in je lichaam komt, door de heropname te blokkeren. De medicijnen bevatten meestal een zogenaamd SSRI. Meer SSRI betekent meer informatie-uitwisseling in je hersenen.

Dit houdt in dat je meer controle voelt over je lichaam en je minder gestrest bent. Veel mannen die dit soort medicijnen gebruiken, hebben gemerkt dat ze meer controle hebben over hun zaadlozing. De SSRI helpt je dus om later klaar te komen. Klinkt ideaal, toch? Helaas, zo simpel is het niet…

Deze medicijnen bevatten namelijk vaak dezelfde werkzame stoffen als, jawel, antidepressiva. Meestal is dit één van de volgende drie:

  1. Paroxetine: wordt al een tijd gebruikt in antidepressiva en medicijnen tegen angststoornissen
  2. Dapoxetine: oorspronkelijk ontwikkeld als antidepressivum, zeer krachtig.
  3. L-tryptofaan: vult je serotonine aan, waardoor je serotonineniveau heel gek kan worden

Wat betekent dit voor mij?

Dat betekent dat je als het ware antidepressiva slikt, terwijl je op zoek bent naar een medicijn om je vroegtijdige zaadlozing mee op te lossen. Nu denk je misschien: “zo erg is dat toch niet, ik heb geen depressie, dus wat maakt het nou uit?”

Helaas werkt het niet zo simpel. Ook als je geen depressie hebt, werken antidepressiva nog steeds op een sterke manier op jouw lichaam. Veel mensen die depressief zijn en deze medicijnen slikken, worden minder depressief – maar ze merken ook dat ze emotioneel heel vlak worden.

Dat gebeurt ook bij mensen zonder depressie die medicijnen slikken tegen te vroeg klaarkomen. Ze merken soms dat ze eigenlijk nergens meer echt van kunnen genieten, dat ze minder vrolijk zijn dan eerst. Dit komt door de werking van de antidepressiva, die ervoor zorgt dat je emotioneel afvlakt.

Bijwerkingen van medicijnen

En dan heb ik het nog niet over de bijwerkingen gehad…! Zoals bijna alle medicijnen, hebben ook die tegen vroegtijdige ejaculatie verschillende bijwerkingen. En opvallend genoeg is één van de meest voorkomende bijwerkingen van paroxetine (dat in veel medicijnen tegen vroegtijdig klaarkomen wordt gebruikt) een tijdelijke seksuele stoornis.

Dat kan betekenen dat je minder libido hebt, moeilijker een erectie krijgt en een vertraagde zaadlozing ervaart. Dat laatste is natuurlijk waar je naar op zoek bent; maar die andere twee symptomen natuurlijk niet! Het heeft weinig zin als je je orgasme eindelijk kan uitstellen, maar je hem vervolgens niet omhoog kan krijgen…

Dit zijn niet de enige bijwerkingen. Sommige gebruikers van medicijnen met paroxetine krijgen last van maagdarmklachten. Dit komt ongeveer evenveel voor als een seksuele stoornis. Dan zijn er nog een tal van andere symptomen die zelden optreden, maar dit dus wel kunnen doen:

  • Sufheid
  • Slapeloosheid
  • Hoofdpijn
  • Gewichtsverandering
  • Zweten, gapen, trillen en bibberen
  • Droge mond

Medicijnen tegen vroegtijdig klaarkomen zijn duur

Dit is nog een heel praktisch probleem. Om te blijven profiteren van de “voordelen” die dit soort medicijnen bieden, moet je ze blijven slikken. Anders gaat het effect direct weer weg. Je kunt dus alleen maar je orgasme uitstellen zolang je deze pillen slikt. En dat is een dure grap!

Neem bijvoorbeeld de bekende Priligy pil. Deze moet je maximaal drie maal per week innemen. 3 tabletten Priligy kosten €100. Dat betekent dat je dus 100 euro per week kwijt bent om je orgasme uit te stellen! Er zijn misschien wel goedkopere pillen op de markt, maar die zijn vaak minder goed getest en daarmee onveiliger.

Je ziet dus wel dat de medicijnen tegen vroegtijdige ejaculatie hun geld echt niet waard zijn. Ze zijn duur, en daarbij kunnen ze nare bijwerkingen geven. Bovendien wordt je minder gelukkig van de pillen, omdat ze werken als antidepressiva. Niet gebruiken dus!

Nee, met de methode van Chris Coster kun je veel goedkoper en op een natuurlijke manier je orgasme leren uitstellen! Hij heeft al duizenden mannen geholpen met hun vroegtijdige ejaculatie. Hij doet dit door middel van oefeningen en mentale hulp. Kijk dus snel wat hij voor jou kan doen!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *