15 Wonderbaarlijke Kamasutra Standjes

De kamasutra kan worden omschreven als een handboek in de liefde. Het boek is al honderden eeuwen oud, maar is nog steeds actueel. De meeste mensen kennen het boek van de soms wonderbaarlijke standjes. 15 minder bekende kamasutra standjes willen wij graag bespreken en toelichten.

Het handboek der liefde is niet pornografisch, maar zeker wel erotisch. Een aantal kamasutra standjes kent iedereen wel, maar wij waren benieuwd naar verrassende kamasutra standjes. We zullen een aantal uitleggen en aangeven waarom het een wonderbaarlijk kamasutra standje zijn.

Wat is kamasutra?

Iedereen kent wel een aantal kamasutra standjes, maar waar ligt de oorsprong van deze wijsheden? Het is een Indiaas leerboek over de kunst van de liefde. Het boek is vermoedelijk samengesteld in de 2e eeuw na Chr. Het was bedoeld als handleiding voor pasgetrouwde mannen en vrouwen. In 36 hoofdstukken word je meegenomen in de wereld van de erotiek. Het boek moet de man leren hoe hij met seks de liefde van de vrouw kan winnen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Welke standjes moet je een keer uitproberen?

Wij gaan 15 minder bekende kamasutra standjes bespreken en nader toelichten. Aan de hand van een illustratie laten we zien hoe het standje uitgevoerd moet worden. Per kamasutra standje leggen wij uit wat je ervan kunt verwachten.

Standje # 1 – De schaar

Bij dit standje moet de vrouw op de rug liggen op een oppervlakte vlak onder het middel van de man. Een eettafel zal de meest logische keuze zijn. De vrouw gaat aan de rand liggen zodat de penis op de hoogte van de vagina zit. De man gaat penetreren. De vrouw steekt de benen omhoog en de man gaat de benen van de vrouw kruizen. De man moet de benen vast blijven houden anders wordt dit standje te vermoeiend voor de vrouw.

Voordelen: De penis wordt gevangen, waardoor de penetratie voor zowel de man als de vrouw intenser wordt gevoeld. De vrouw heeft de handen vrij om de man te stimuleren.

schaar

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Standje # 2 – De kruiwagen

De vrouw gaat op de hurken zitten op de grond met een kussen onder haar hoofd. Buig voorover met het hoofd op het kussen. De man gaat achter haar staan en tilt haar onderlichaam op aan de enkels. De man tilt het lichaam op zodat de penis in de vagina kan penetreren.

Voordelen: Zeer ongebruikelijke manier van penetreren. De vrouw gaat een licht duizelig gevoel ervaren en heeft het gevoel dat ze is overgeleverd aan de man. Voor de man is het een inspannend standje, maar het uitzicht maakt het goed.

Kruiwagen

Standje # 3 – De matroos

De vrouw gaat op haar rug liggen met de benen omhoog. De benen moeten ongeveer boven het hoofd zweven. De man gaat op de knieën voor de vrouw liggen en zorgt ervoor dat de benen van de vrouw op zijn schouders komen te rusten. Door de heupen vast te houden, kan de man tijdens het vrijen de heupen met de beweging mee laten schommelen.

Voordelen: In de vagina wordt meer ruimte gemaakt om te kunnen penetreren. Het lijkt een inspannend  kamasutra standje, maar doordat de houding comfortabel is zal het een prettige ervaring zijn. De vrouw heeft de handen vrij om te strelen.

Matroos

Standje # 4 – De sofa

De man gaat comfortabel op de sofa zitten met de rug tegen de rugleuning aan. De vrouw klimt op de man met het gezicht naar zijn gezicht. Vervolgens wordt er gepenetreerd en de vrouw gaat achterover liggen op de benen van de man. De vrouw zet de handen op de grond om het evenwicht te kunnen bewaren.

Voordelen: De man kan ontspannen zitten en alles wordt bepaald door de vrouw. Zij is aan de macht! De man overkomt het en heeft ook nog een goed uitzicht.

sofa

Standje # 5 – The dolphin

De vrouw gaat op bed liggen met haar benen open. De man gaat tussen haar benen op de knieën en tilt haar onderlichaam op. Hij brengt als het ware de vagina naar de penis toe. De vrouw komt op haar schouders te liggen met de handen op de bovenbenen van de man.

Voordelen: De vrouw overkomt het. De macht ligt volledig bij de man. Hij bepaalt het ritme en de snelheid. Het is een lastige positie om lang vol te houden, maar zeker het proberen waard.

the dolphin

Standje # 6 – The love lock

De vrouw gaat op een tafel zitten. Ze trekt de man met de benen naar haar onderlichaam toe. De man kan de vrouw licht optillen. Het tillen wordt vereenvoudigd doordat de benen van de vrouw het onderlichaam van de man vasthouden. Het te tillen gewicht voor de man wordt dus lichter.

Voordelen: De man kan diep penetreren. Het kost beide partners niet veel inspanning om dit kamasutra standje lang vol te houden.

love lock

Standje # 7 – The lotus blossom

De man gaat op de grond zitten met de benen in een kruis. De vrouw gaat op zijn schoot zitten met de benen om de man heen. De man kan niet diep penetreren, maar door de aandacht voor elkaar kan het gecompenseerd worden.

Voordelen: Het is een ontspannen en intiem standje. Door te zoenen kan het standje nog intiemer worden.

The lotus

Standje # 8 –  The amazon

De man kan op een stoel gaan zitten. Vervolgens gaat de vrouw op schoot zitten. De vrouw moet de voeten wel op de grond kunnen zetten. Doordat de vrouw eenvoudig met haar benen een op en neer beweging kan maken, is het een eenvoudig en voor de man zeer ontspannen kamasutra standje.

Voordelen: Vrijen, knuffelen, strelen en zoenen. Alles kan met elkaar gecombineerd worden.

the amazon

Standje # 9 – The close-up

De vrouw gaat op haar zij liggen met de knieën opgetrokken naar haar borst. De man gaat er achter liggen en gaat tegen haar rug aan liggen. Eigenlijk liggen de man en de vrouw lepeltje lepeltje. De vrouw moet haar bekken iets kantelen, zodat het penetreren eenvoudiger gaat worden.

Voordelen: Zeer eenvoudig en ontspannen. Elkaar aankijken is niet mogelijk, maar door het lichamelijke contact is dit standje zeker een aanrader.

the close up

Standje # 10 – The nirvana

De vrouw gaat op haar rug liggen met gesloten benen. Zij strekt haar armen en houdt zich aan de bovenkant van het bed vast. De man gaat op de vrouw liggen met de benen om de benen van de vrouw heen. Voorzichtig gaat de man vervolgens penetreren.

Voordelen: Doordat de vrouw de benen gesloten houdt wordt de penis als het ware gevangen. Het penetreren zal intenser aanvoelen. Op deze manier is het ook mogelijk om de clitoris te stimuleren.

the nirvana

Standje # 11 – The dirty dangle

De vrouw gaat liggen aan het voeteneind van het bed. Ze moet zover gaan liggen dat de nek en het hoofd niet meer op het bed rusten. De benen moeten licht gespreid worden. De handen worden op de grond gelegd. De man gaat vervolgens in de missionarishouding op de vrouw liggen.

Voordelen: Doordat het hoofd van de vrouw naar beneden hangt, stroomt er meer bloed naar het hoofd. Dit zal een extra heftige seksuele ervaring geven. Dit is een kamasutra standje die je niet te lang moet volhouden.

The dirty dangle

Standje # 12 – Supernova

Dit standje lijkt op the dirty dangle, maar de liggende positie wordt nu ingenomen door de man. De vrouw gaat op de man zitten en zorgt voor de actie.

Voordelen: De man ligt nu met het hoofd naar beneden en zal een licht gevoel in zijn hoofd krijgen. In combinatie met het vrijen kan dit een extra dimensie aan het seksleven toevoegen. Uiteraard moet deze positie niet te lang worden aangehouden.

supernova

Standje # 13 – Afternoon delight

De man gaat op z’n zij liggen. De vrouw gaat op 90 graden ten opzichte van de man liggen met haar benen over zijn middel. Met haar onderbenen drukt ze de man in zijn rug naar haar toe. Na het penetreren kunnen zowel de man als de vrouw zorgen voor een diepe penetratie.

Voordelen: Het is zeer ontspannend. Het kost zowel de man als de vrouw weinig inspanning en toch is het een fijne manier om seks te hebben.

Afternoon delight

Standje # 14 – The reverse cowgirl

De man gaat op zijn rug liggen en de vrouw gaat op het middel van de man zitten. Bij het kamasutra standje cowgirl kunnen de man en de vrouw elkaar aankijken, bij de reverse cowgirl niet. De vrouw gaan met de rug naar het hoofd van de man toe zitten.

Voordelen: De vrouw heeft de macht en bepaalt wat er gaat gebeuren. Het is een mooie afwisseling van de cowgirl die de meeste mensen wel kennen.

reverse cowgirl

Standje # 15 – The lustful leg

Dit is een kamasutra standje die niet voor iedereen is weggelegd. De vrouw zet één been op het bed. De man zorgt in deze positie voor de penetratie. De volgende stap is een lastige, want het been van de vrouw moet omhoog gebracht worden tegen de schouder van de man. De vrouw moet zeer lenig zijn om dit voor elkaar te krijgen.

Voordelen: Doordat de man veel ruimte heeft kan hij dieper penetreren. En het is natuurlijk ook een keer leuk om de grenzen te verleggen.

Lustful leg

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

9 Reacties op "15 Wonderbaarlijke Kamasutra Standjes"

 1. o

  says:

  heb gehoord dat bij cowgirl de penis kan breken.. Klopt dit?

  • Juul

   says:

   Hoi O,

   Ja, dit kan inderdaad gebeuren bij dit standje. De sleutel naar succes (genot) ligt hem bij dit standje bij communicatie. Zolang je met elkaar blijft communiceren over wat wel en niet goed voelt, zal de kans dat de penis breekt heel klein zijn.

   Groet, Juul

 2. anoniem

  says:

  zijn bepaalde standjes ook aan te raden bij personen met overgewicht? (vrouw ong 78 kg en man ong 96 kg) of levert dit extra risico's op? Wil wel graag meer spanning opwekken in de slaapkamer, maar ben bang dat dit misschien niet mogelijk is door het gewicht van haar en mij..

  • lex

   says:

   nee, volgens mij kan dit net zo goed als bij andere seksstandjes. Je merkt het waarschijnljk vanzelf wel als een standje te hoog gegrepen is

  • Juul

   says:

   Hee anoniem,

   Dit zijn nog lang geen gewichten die dit soort standjes onmogelijk zouden moeten maken. Wellicht dat je je bij sommige posities wat sneller moe maakt, maar daar zou het ook bij moeten blijven. Veel succes met experimenteren!

   Mvg, Juul

 3. mitch

  says:

  ze klinken heel geil, kan niet wachten ze uit te proberen met mijn mooie vrouwtje!! Thanks!

 4. davy

  says:

  deze allemaal al een keer uitgeprobeerd (niet alleemaal een succes...). Heb je nog nieuwe /andere opties? Alvast bedankt!

  • Juul

   says:

   Hee Davy,

   Ik zou eens gewoon Googlen op "Kamasutra". De Kamasutra is veel uitgebreider dan dit artikel, en bevat nog een hoop andere spannende standjes!

   Mvg, Juul

 5. Wouter

  says:

  Dit zijn echt heerlijke standjes man, ze hadden dit dus allemaal vroeger allang door op de rest van de wereld, wij lopen nog steeds achter haha

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *