Durex Performa: Oplossing voor te Snel Klaarkomen of Onzin?

Seks is een belangrijk onderdeel van elke relatie. Natuurlijk is jouw relatie er niet 100% van afhankelijk, maar een goede prestatie in bed draagt wel bij aan de gezondheid ervan. Helaas is het voor veel mannen een flinke uitdaging om goed in bed te presteren. Tijdens de penetratie komen veel mannen al binnen enkele minuten klaar. Soms zelfs sneller!

Herken jij dit probleem? Dat is helemaal niet vreemd; ongeveer 40% van de mannen geeft aan al binnen 5 minuten klaar te komen. Het spreekt voor zich dat de meeste vrouwen daar minder blij zijn. Natuurlijk kan je jouw vrouw ook met je vingers of mond vermaken, maar het zou toch leuk zijn als de ‘normale’ seks ook bevredigend is!

Om dit voor elkaar te krijgen heeft het bekende condoommerk Durex een speciale lijn in het leven geroepen: de ‘Durex Performa condoom’. Door deze condoom te gebruiken zouden mannen weer meester in het bed worden. Hieronder lees je hoe de Durex Performa werkt, wat de voor- en nadelen ervan zijn en of er een betere manier is om het langer uit te houden in bed.

Hoe werkt de Durex Performa condoom?

Aan de binnenkant zijn Durex Performa condooms voorzien van Benzocaïne. Dit stofje komt vrij als het opgewarmd wordt tot lichaamstemperatuur en het verdooft de penis een beetje. Dit gebeurt dus ongeveer een minuut nadat jij de condoom omgedaan hebt. Omdat de Benzocaïne aangebracht is op het topje van de condoom, zal met name je eikel verdoofd worden.

Doordat je penis minder gevoelig is voor seksuele prikkels, zal jij door de Durex Performa te gebruiken minder snel klaarkomen. Jouw partner zal vervolgens meer van de seks kunnen genieten. En wij moeten bekennen: in principe werkt de Durex Performa prima!

Op het internet zijn vele ervaringen te lezen van jongens en mannen die aangeven dat de condoom hun seksleven verbetert heeft. Bovendien zijn de kosten van de condoom niet heel hoog (per 12 stuks ongeveer één euro duurder). Ook wordt, in tegenstelling tot delay gels en sprays, door gebruik te maken van de Durex Performa jouw partner niet minder gevoelig.

Is dit dan de beste oplossing?

Op het eerste oog lijkt alles in orde: je doet een condoom aan en je kan langer vrijen!

Er is echter ook een keerzijde. Het gebruik maken van Durex Performa condooms is namelijk niet echt een oplossing voor het probleem. Jouw penis wordt enkel verdoofd – zodra je de condoom niet meer gebruikt, zal je weer snel klaarkomen. Heb je de condoom niet bij je? Of wil jij zonder condoom seks hebben met je partner? Dan ben je weer terug bij af. Jij wil jouw seksuele prestaties toch niet af laten hangen van een condoom!

Een tweede nadeel van de Durex Performa heeft te maken met de verdoving. Deze zorgt er namelijk niet alleen voor dat jouw orgasme pas later plaatsvindt; jouw orgasme zal ook minder lekker voelen. Ben jij bereid dit zalige gevoel op te offeren voor het genot van je partner? Is het niet belangrijk dat jullie allebei genieten van de seks?

Gelukkig kan je op deze website veel lezen over hoe je jouw seksleven op een natuurlijke manier kunt verbeteren.

Stel je orgasme op een natuurlijke manier uit

Pillen, gels, sprays en speciale condooms; het zijn met name marketingtechnieken en middelen die niet het daadwerkelijke probleem aanpakken. Er zijn diverse redenen waarom jij te snel klaarkomt. Waarschijnlijk heb je weinig controle over je lichaam en gedachten. Zodra je hier meer over leert zal je het probleem écht kunnen aanpakken. Hieronder leggen we de basis uit.

Te snel klaarkomen heeft twee hoofdoorzaken: te weinig controle over je lichaam, of te weinig controle over je geest. Als we hier dieper op ingaan blijken te weinig controle over de PC spier en te veel spanning tijdens de seks de grote boosdoeners te zijn.

Krijg controle over jouw PC spier

De PC spier controleert de urinebuis. Je merkt de aanwezigheid van deze spier als je jouw plas op probeert te houden. De PC spier trekt zich snel achter elkaar samen als een jongen of man klaarkomt. Hierdoor komt vervolgens sperma uit de penis.

Veel jongens en mannen hebben amper controle over de PC spier. Zij kunnen deze niet goed spannen of juist ontspannen en hun orgasme komt redelijk onverwachts. Door meer controle te krijgen over de PC spier kan je jouw orgasme ook beter onder controle krijgen. In andere artikelen op deze website kan je enkele oefeningen vinden om jouw PC spier te trainen.

Meer controle over je gedachten

De meeste jongens en mannen zijn een beetje zenuwachtig tijdens de seks. Zeker als het de eerste keer is lopen ze over van de zenuwen. De jongen of man komt door zijn nervositeit soms al binnen één minuut klaar! Zenuwen kunnen aanhouden als een man regelmatig te snel klaarkomt. Hij is dan bang om weer te vroeg klaarkomen. Hierdoor gebeurt dit juist!

Op deze website zijn verschillende artikelen geschreven over hoe jij weer controle krijgt over je gedachten. Je zult merken dat je hierdoor jouw orgasme opeens pas minuten later tot uiting komt.

Conclusie

De Durex Performa is geen slecht product. Het is betaalbaar en heeft weinig nadelige gevolgen voor jouw partner. Wel kan jouw orgasme door gebruik te maken van deze condoom iets minder lekker voelen.

Het grootste punt is echter dat het niet daadwerkelijk jouw probleem oplost. Het neemt enkel de complicaties weg. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij zo snel mogelijk jouw vrouw of vriendin beter kan plezieren in bed zónder condoom, bieden we een échte oplossing aan.

Op deze website kan je diverse artikelen lezen over hoe je controle krijgt over je orgasme. Wil je in één keer leren hoe je jouw orgasme 30 minuten langer uit kan stellen? Dan bevelen we jou de methode van Chris Coster aan. In dit ebook kan je vele oefeningen en tips lezen. Daarbij ontvang je diverse interessante bonussen die jouw seksleven nóg beter zullen maken.

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Summary
Review Date
Reviewed Item
Durex Performa
Author Rating
31star1star1stargraygray

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *