Rock Hard Weekend pillen? Doe Maar niet!

Er zijn tegenwoordig steeds meer producten op de markt om mannen te helpen die te snel klaarkomen en het in bed langer willen volhouden. Eén van deze producten is Rock Hard Weekend, een pil die je zou helpen een langdurige erectie te houden zonder de controle te verliezen.

Dit klinkt als een ideaal middel voor mannen die te snel klaarkomen. Maar is het wel zo’n wondermiddel als de makers beweren? Uit onze ervaring blijkt zeker van niet. Niet alleen is de pil erg duur, ook werkt hij niet altijd goed en is het geen definitieve oplossing. Lees snel verder!

Hoe werken Rock Hard Weekend pillen?

Rock Hard Weekend zijn pillen die je libido verhogen, zorgen dat je een langere erectie houdt en betere orgasmes krijgt. De pillen bevatten slechts natuurlijke ingrediënten, zodat je geen rare, chemische stoffen binnenkrijgt. En de effecten van de pil kunnen tot wel 72 uur lang aanhouden, zonder dat je controle over je erectie verliest.

Althans, dat is uiteraard wat de makers beweren. Rock Hard Weekend verschilt in ieder geval van veel andere erectiemiddelen. Andere middelen die wij bekritiseert hebben, verdoven eigenlijk je penis, waardoor je minder voelt tijdens de seks. Je stelt er wel je orgasme mee uit, maar prettig is het niet.

Dat heb je in ieder geval niet met Rock Hard Weekend. Wat je wel hebt, zijn pillen waarvan je niet precies weet wat voor effect ze gaan hebben, en of ze dat überhaupt wel gaan hebben. Er zijn namelijk genoeg reviews van mensen die Rock Hard Weekend gebruikt hebben, maar geen verschil merkten.

De effecten van Rock Hard Weekend zijn niet duidelijk

De ervaringen van klanten met Rock Hard Weekend zijn erg gemixt. Op hun eigen website lees je vooral positieve reviews (duh). Mensen wiens seksleven opeens de lift in is geschoten, die zelfs seks hebben met een ander stel en de meest explosieve orgasmes krijgen. Een beetje ongeloofwaardig.

Op andere consumentenwebsites lees je meer gemengde ervaringen. Er zijn namelijk ook genoeg mensen die niets merkten van de Rock Hard Weekend pillen, en er alleen maar misselijk van werden. Je weet dus niet wat je kunt verwachten van de Rock Hard Weekend pillen.

Dit komt ook deels door de ingrediënten. Ja, ze zijn allemaal natuurlijk, maar sommige ingrediënten zijn zo uniek en zeldzaam, dat je niet weet wat voor effect ze op je lichaam hebben. Je moet hier dus wel een beetje voorzichtig mee zijn. Ook kunnen er lichte bijwerkingen zoals hoofdpijn optreden.

Rock Hard Weekend is geen oplossing voor je probleem

Net als alle andere erectiemiddelen is Rock Hard Weekend geen oplossing op de lange termijn. Het is namelijk, zoals dat met een duur woord heet, een ‘ad hoc oplossing’. Je merkt de symptomen van het probleem niet meer, maar eigenlijk los je het probleem er niet mee op.

Rock Hard Weekend zorgt er misschien wel voor dat je langere en betere erecties hebt, maar wat nou als je de pil niet meer zou gebruiken? Dan ben je weer terug bij af! Sterker nog, misschien is het probleem zelfs erger geworden, omdat je gewend bent aan het effect van Rock Hard Weekend.

Nu kun je zeggen: “Maar dan blijf ik toch gewoon Rock Hard Weekend gebruiken?” Dat kan, maar zoals we later zullen zien kost dat erg veel geld. Bovendien wil je toch liever het echte probleem oplossen? Als je heel vaak hoofdpijn hebt, wil je ook weten waar dat vandaan komt, in plaats van honderden paracetamolpillen te slikken.

Rock Hard Weekend is heel erg prijzig

We hebben het al vaker over de prijs van erectiemiddelen gehad. Bij sommige producten viel dat nog wel mee. Rock Hard Weekend is echter een zeer prijzig product. Omgerekend betaal je bijna 4 euro per pil! De makers zeggen wel dat de effecten van één pil 72 uur aanhouden, maar dat is nog maar de vraag.

En zelfs als dat blijkt te kloppen, geef je nog steeds bijna 10 euro per week uit aan erectie pillen. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te weten dat dat meer dan 500 euro per jaar is. Dit is ongelooflijk veel geld voor een product dat eigenlijk geen oplossing biedt voor je erectieprobleem, nietwaar?

Je kunt de pillen in grotere verpakkingen kopen om een beetje geld te besparen, maar veel zal het niet helpen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verzendkosten. Rock Hard Weekend wordt namelijk niet in Nederland verkocht. Je zult de pillen dus moeten laten overkomen uit Amerika, wat het kostenplaatje nog hoger maakt.

Rock Hard Weekend pillen zijn dus erg duur, al bieden ze een langer effect dan de meeste andere erectiemiddelen. Ook werken ze niet met verdovende effecten, waardoor de seks wel aangenaam blijft. Maar zou het niet veel fijner zijn om je erectieproblemen op te lossen zonder ook maar iets te betalen?

Zo bestrijd je gratis en natuurlijk vroegtijdig klaarkomen

Ze zijn allemaal leuk en aardig, die erectieproducten zoals Rock Hard Weekend, maar uiteindelijk blijf je hetzelfde probleem houden. Je plakt er alleen een soort pleister op en doet alsof het er niet meer is. Maar wij bij tussendelakens.nl willen je juist helpen om nooit meer te snel klaar te komen!

Orgasmes en deze uitstellen draaien namelijk allemaal om controle. Controle over je penis en pc spier, maar ook over de rest van je lichaam. Je pc spier is de spier die je urinebuis controleert. Je kent hem wel; je gebruikt hem (misschien onbewust) als je je plas moet inhouden.

Door deze spier te trainen, leer je hem te controleren – en daarmee ook je orgasmes. Op onze website kun je al verschillende oefeningen vinden om je pc spier te trainen. Daarnaast geven we nog veel meer tips en trucjes om meer controle te krijgen over je orgasmes, zonder pillen als Rock Hard Weekend.

De rest van je lichaam is ook belangrijk bij je orgasme. Veel mannen komen te snel klaar doordat ze gestresst zijn tijdens de seks. Hierdoor ‘denkt’ hun lichaam dat ze al op het punt staan om klaar te komen, waardoor je juist te snel klaarkomt. Met controle over je lichaam stel je dus ook je orgasme uit.

Meer weten? Kijk verder op onze site!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Rock Hard Weekend pillen? Doe Maar niet!"

  1. john johan

    says:

    ik ben er niet bang voor als welke man of vrouw flinke voorraad rockhard weekend erectie pillen in flinke dozen bij mij durft te komen in 7906ch215 in hoogeveen op welke avond dan ook en met dit sex artikel bij mij binnen stapt en het sexfeest gelijk begint en ik enkele rockhard weekend erectie pillen doorslikt met water en voor enkle maanden ongeremd een blijvende erectie blijft houden aan mijn penis dag en nacht.dus ben ik benieuwd welke man of vrouw met flinke voorrraad rockhard weekend erectie pillen op welke avond om 20,00 uur bij mij in 7906ch215 in hoogeveen durft binnen de stappen en er niet bang voor is om in hun bijzijn deze rockhard weekend erectie pillen doorslikt en voor altijd een blijvende erectie blijft houden aan mijn penis.veel liefs van mij john johan

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *