De Dodelijkheid Van Vroegtijdig Klaarkomen & De Meest Voorkomende Redenen

Vroegtijdig klaarkomen kan je relatie doden. Seksuele onbevredigdheid leidt snel tot ontevredenheid in je relatie. Het is daarom één van de meest voorkomende oorzaken van een relatiebreuk.

Vroegtijdig klaarkomen kan er ook voor zorgen dat ze vreemd gaat. Of wat ik zelf het ergste vind, dat ze stopt te houden van je.

De onbewustheid van seksuele onbevredigdheid

Natuurlijk is seks niet alles, maar geef toe, het is één van de grootste redenen waarom mensen een relatie willen. Het is heus niet zo dat mensen iets zeggen als “de seks is slecht, ik zal nu vreemdgaan.”

Nee, ze zeggen iets in de richting van “Ik voel steeds minder en minder een connectie met …, ik heb iemand nodig om mee te praten.”

Mensen voelen eerst en bedenken dan een reden waarom ze zich zo voelen. Goede seks zorgt ervoor dat er veel hormonen vrijkomen, hormonen die het gevoel van liefde en verbondenheid opwekken. Geen seks = geen hormonen = minder het gevoel van liefde en verbondenheid.

Het is jammer maar waar. Dit zijn misschien wel een hoop doemscenario’s, maar het zijn ook een hoop feiten. Feit: seksuele onbevredigdheid zorgt gegarandeerd voor een minder gevoel van verbondenheid.

Zelfs als je partner niet vreemdgaat of niet de relatie verbreekt kan het een slechte invloed op jullie hebben. Er is minder positiviteit en meer negativiteit. Jullie lachen minder en hebben meer ruzie.

Voor je eigen seksuele genot is vroegtijdig klaarkomen ook geen pretje. Zelf wil je toch ook bevredigd zijn? Het spijt me als ik jou met al mijn verhalen niet erg opvrolijk. Mijn doel hiermee is duidelijk te maken dat seks een belangrijk aspect van je leven is en dat er zeker iets aan te doen is.

Een oplossing voor vroegtijdig klaarkomen

Ja, er is een oplossing en deze werkt bijna voor iedereen. Daarom liet ik mezelf toe om al de bovenstaande nadelen te noemen, zonder me slecht te voelen over mezelf.

Er zijn zelfs zoveel technieken en methoden, dat de kans groot is dat jij van je zwakte je kracht kunt maken. Jij kan je ejaculatie met wel 30 minuten leren uitstellen. Het enige dat je ervoor nodig hebt is wat technieken en wat tijd. Ook al kom je al klaar bij bij het zien van een coladop, er is iets aan te doen.

Zodra je de technieken beheerst zal je eindelijk zolang seks kunnen hebben als je maar wilt. Je zal haar intens bevredigen waardoor ze niet bij haar vriendinnen klaagt, maar juist opschept over hoe goed jij wel niet bent in bed.

Als je haar pleziert zal ze uit zichzelf extra gewillig zijn om jou te plezieren, in bed, in de douche, of met warme koekje’s uit de keuken.

De drie meest voorkomende redenen voor vroegtijdig klaarkomen

#1: Onrust

Als een man bijna klaarkomt verhoogt zijn hartslag, gaat hij harder ademen en spant hij zich aan.

Wat denk je dat er gebeurt als iemand zich voor en tijdens de seks al zo gedraagt? Juist, dan komt hij sneller klaar. Met dit onbewuste gedrag laat jij jezelf vroegtijdig klaarkomen.

Het is niet jouw fout, zo ben je nou eenmaal. Gelukkig kan je dit onbewuste gedrag door er bewust van te zijn langzaam aanpassen. Gedraag je lang genoeg op de juiste manier en je zal op den duur vanzelf meer ejaculatie controle krijgen.

Let er op dat je rustig ademt en probeer te ontspannen.

#2: Onbewustheid van jouw klaarkompunt

Als jij niet minimaal 30 seconden van te voren weet dat je gaat klaarkomen, dan kan je ejaculatiecontrole wel vergeten. Als je niet die onverwachte voetganger ziet oversteken dan kan je nooit op tijd uitwijken. Het zal een rotzooitje worden. Als je wel je orgasme ziet naderen dan kan je op tijd een ander standje kiezen, even stoppen of rustiger aan doen.

Een standje waar veel mannen het langer bij kunnen uithouden is het standje waar de vrouw bovenop zit. Dit is voor de man minder stimulerend en voor de vrouw meer stimulerend. Mijn voorkeur gaat uit naar beginnen met een standje dat voor mij het meest stimulerend is, en te eindigen met een standje dat voor haar het meest stimulerend is. Op deze wijze zorg ik ervoor dat naarmate mijn orgasme inhouden moeilijker wordt, ik het voor mezelf makkelijker maak.

Als jij de oefeningen van de complete ejaculatie controle methode volgt, dan krijg je ultieme bewustheid over jouw punt van geen terugkeer. Je zult hem op kilometers afstand zien aankomen, waardoor je er op kan anticiperen en zolang kan doorgaan als je wilt. De technieken waarmee je reageert op deze bewustheid worden ook gedeeld in complete ejaculatie controle. De tips zijn allemaal praktisch gericht en direct uitvoerbaar.

#3: Een zwakke PC conditie

Een zwakke PubococCygeus spier kan er makkelijk voor zorgen dat je geen controle hebt over je ejaculatie. Dit is de spier die je kunt voelen tussen je anus en balzak. Deze spier gebruik je tijdens het plassen en het ejaculeren. Is deze spier sterk, dan kun je je ejaculatie tegenhouden.

PC spier

Raar maar waar; als deze spier sterk genoeg is dan kan je klaarkomen zonder ejaculatie. Dit is geweldig voor jou, dit is geweldig voor haar en je kan zo lang doorgaan als je wilt. Dit is er één waardoor ze gegarandeerd bij haar vriendinnen zal opscheppen.

Hoe je deze spier traint om je ejaculatie volledig te stoppen en hoe je dit precies doet leer je in het ebook van Chris Coster, Complete Ejaculatie Controle.

Alle methoden stap-voor-stap uitgelegd om vroegtijdig klaarkomen voorgoed te verbannen

Ultieme ejaculatie bewustheid, ultieme seksuele rust en een ijzersterk gecontroleerde PC spier, je ontdekt hoe je dit krijgt in Complete Ejaculatie Controle.

Hoe slecht je ejaculatie controle nu ook is, de kans is groot dat je het vanavond al 30 minuten langer uithoudt in bed. Alleen al de direct toe te passen tips zal het klaarkomen 3 keer zo lang op zich laten wachten. Verras haar en verras jezelf met een verbeterde relatie.

Klik direct op de link hieronder voor meer informatie en een proefpakket:

Complete Ejaculatie Controle Informatie en Gratis Uitproberen

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *