Bull Power Delay Gel – Is Het Onzin? 5 Nadelen

Vergeef mij voor de gemakkelijke woordspeling, het was nodig. Bijna alle delay sprays en gel’s zijn nutteloos. Dus als je de bull power delay gel van Cobeco wilt bestellen of kopen, dan raad ik je aan dit artikel eerst te lezen.

De bull power delay gel is onpraktisch, heeft lange termijn gevolgen en kost overbodig veel geld.

Ontdek alle nadelen die de bull power delay gel heeft en wat goede alternatieve oplossingen zijn.

Nadeel 1: Seks is minder fijn

Van alle bull power delay gel bijwerkingen vind ik de ergste dat seks minder fijn wordt.

Het werkt heel simpel, je erectie is minder gevoelig en daarom kom je minder snel klaar.

Minder gevoel = minder gevoel. Waar hebben we seks voor? Het gevoel.

Bij sommige mannen kan het zelfs pijn doen. Je koopt het middel om seks te verbeteren maar bereikt het tegenovergestelde.

Nadeel 2: Seks is nooit meer spontaan

Het is een voordeel dat je bull power delay gel zonder recept kan krijgen, maar daar houdt het wel bij op. Je moet een tijd van te voren de gel op je penis aanbrengen, anders werkt het nog niet als je begint.

Het haalt de sexy uit seks en romantiek maakt het ook onzichbaar.

‘Schat, gaan we zo seks hebben? Dan smeer ik alvast deze gel op mijn penis. Ja schat, ik zal oppassen dat het niet op de bank terecht komt.’

Of tijdens het voorspel:

‘Wacht even, even stoppen met pijpen. ik moet deze gel op mijn penis smeren.’

Tevens zal de kans op orale seks ook nog maar klein zijn. Ik kan me voorstellen dat de gel niet zo fijn in haar mond is. Of heb je wel ejaculatiecontrole als ze je oraal bevredigt?

Nadeel 3: Je kan er afhankelijk van raken

Des te minder je gewend bent je eigen ejaculatie te beheersen, des te moeilijker het wordt.

De kans is groot dat je seks zonder gel op een gegeven moment helemaal opgeeft. Dus voor je aan de gels en sprays begint, wil ik je aanraden eerst alles te proberen buiten de middelen en medicijnen om.

Nadeel 4: Het is onnodig

Heb je weleens onze orgasme uitstellen categorie bekeken? Er zijn GIGANTISCH veel manieren om zelf grip mee te krijgen op je ejaculatie. Het enige dat je nodig hebt is wat theorie en wat oefening.

Hoe hopeloos de situatie  ook lijkt, bijna iedere man kan het. Waarom zou je het niet eerst proberen voor je aan middelen en medicijnen begint?

Nadeel 5: Geld

Wat vind je van de prijs? Als je het bij bol.com koopt dan kost het zo’n €15(incl verz) voor een kleine hoeveelheid. Het prijsverschil met de etos of de kruidvat zal wel niet zo groot zijn.

Dat klinkt niet als een hele hoge prijs, maar beeld je is in hoevaak je seks wilt hebben met je partner. Hoe vaak zal je dan weer opnieuw moeten bestellen?

Strek deze kosten uit over het hele jaar. Hoeveel jaar hoop je nog te leven? Strek deze kosten uit over je gehele leven en zie hoeveel je kwijt bent. Wat zijn de dingen waar je dat geld liever aan besteed? Hoeveel vakantie’s had je kunnen nemen?

Je seksleven is het geld zeker waard, maar de bull power delay gel zeker niet, het is onnodig.

bull-power-delay-gel

De alternatieve methode om het zelf op te lossen

Je kan allemaal sprays en gels kopen, of op allemaal forums kijken voor alternatieven. Maar de beste en effectiefste oplossingen liggen binnen handbereik. Chris Coster heeft namelijk een hele methode uitgeschreven die al op duizenden mannen heeft gewerkt.

De meest (lijkend) hopeloze gevallen hebben op deze manier een bevredigende ejaculatiecontrole gekregen. Oefening baart kunst en al helemaal met deze technieken.

Klik direct op de link hieronder voor de meest uitgebreide en effectiefste ejaculatietips:

Complete Ejaculatie Controle Methode Risicovrij Uitproberen

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *