Pak het Probleem aan bij de oorzaak: Stel Je Orgasme uit!

Het kan, hoe paradoxaal ook, de grootste anticlimax in de slaapkamer zijn: de sfeer zit er goed in, jij en je partner zijn heerlijk van elkaar aan het genieten… Totdat je al klaarkomt. Jullie waren nog nauwelijks aan de penetratie begonnen, maar helaas kwam je veel te snel klaar.

Dit probleem is helaas herkenbaar voor veel mannen. Ze hebben geen controle over hun orgasme en komen eigenlijk al klaar zodra de seks net spannend begint te worden. Maar wees niet getreurd: wij hebben de oplossing voor je! Met onze methode pak je dit probleem bij de oorzaak aan en kom je nooit meer te snel klaar!

Blijf af van al die pillen en crèmes

We zeggen het maar meteen: pillen en crèmes om vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan werken NIET. Tenminste, laat ik het anders verwoorden: ze kunnen wel werken om je niet zo snel klaar te laten komen, maar ze lossen het probleem niet op. Het zijn kortetermijnoplossingen.

Veel pillen die je helpen later klaar te komen, werken eigenlijk hetzelfde als antidepressiva. En antidepressiva gebruiken als je mentaal gewoon gezond bent is niet het strakste plan. Je ondervindt dan veel bijwerkingen van de pillen, zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid en soms zelfs hallucinaties.

De pillen helpen om je orgasme uit te stellen, simpelweg doordat ze je minder gevoelig maken voor seksuele prikkels. Ze draaien als het ware de volumeknop van de prikkels omlaag, zodat je lichaam er minder snel op reageert. Dat leidt inderdaad door uitstelling van je orgasme, maar niet op een fijne manier.

Crèmes maken je erectie minder gevoelig. Daardoor wordt de seks minder aangenaam en is het eigenlijk ook geen echte oplossing voor het probleem van vroegtijdige ejaculatie. Bovendien: heb je al eens aan de prijs gedacht van al die pillen en crèmes? Je kunt je ejaculatieproblemen helemaal gratis oplossen, en dat doe je door de oorzaak of oorzaken aan te pakken!

De echte oorzaak: een gebrek aan controle

Vergeet dus al die middelen die claimen dé oplossing te hebben voor jouw vroegtijdige ejaculatie. Ze maskeren alleen maar het probleem. Want waar het eigenlijk mis gaat bij vroegtijdige ejaculatie, is een combinatie van stress en een gebrek aan controle over je eigen lichaam.

Heb je wel eens nagedacht wat er eigenlijk gebeurt als je een orgasme hebt? Je gaat sneller ademhalen, je bekkenbodemspieren trekken zich samen en je voelt het bloed naar je penis stromen. Het probleem dat veel mannen hier hebben, is dat ze van tevoren al in een soort ‘orgasme-status’ zitten.

Hiermee bedoelen we, dat mannen hun lichaam niet goed onder controle hebben. Een belangrijk voorbeeld is de ademhaling. Ooit wel eens op gelet tijdens de seks? Waarschijnlijk haal je heel onregelmatig adem als je een beetje zenuwachtig bent. Omdat dit dezelfde ademhaling is als tijdens de seks, wordt je lichaam als het ware al geactiveerd om een orgasme te krijgen.

Leer je ademhaling te controleren

Een onregelmatige ademhaling komt vooral door nervositeit of stress voor de seks. Je bent zo gefocust op je partner laten genieten, niet te snel klaarkomen, of je het wel goed doet… Je raakt er erg van in de stress. Hierdoor let je eigenlijk niet op het belangrijkste: je eigen lichaam!

Een tip die je vaak hoort bij het uitstellen van een orgasme, is dat de seks minder druk moet krijgen. Daar sluiten wij ons geheel bij aan. Seks moet gaan om het laten genieten van je partner, zonder dat je je druk maakt of je haar wel een orgasme geeft en niet te vroeg klaarkomt. Je zou zonder druk moeten kunnen genieten.

Door die druk weg te nemen, maak je de weg vrij om op je ademhaling te letten. Probeer tijdens de seks zo veel mogelijk normaal of iets sneller dan normaal adem te halen. Je lichaam denkt dan minder snel dat het al aan een orgasme toe is dan eerst. Bovendien word je er zelf ook meer ontspannen door.

Train je PC spier en stel je orgasme uit

De PC spier regelt je urinestroom en speelt een belangrijke rol bij het orgasme. Als je ooit hebt geprobeerd je plas op te houden, weet je over welke spier we het hebben. Veel mannen weten niet van het bestaan van de PC spier af, terwijl controle hierover grootse resultaten heeft voor je seksleven.

Je kunt je PC spier trainen door hem achter elkaar aan te spannen en te ontspannen. Precieze trainingen kun je in andere artikelen op deze site vinden, maar ze zijn bijna allemaal gebaseerd op het aan- en ontspannen van de PC spier. Hierdoor ontwikkel je een sterkere spier en krijg je hevigere orgasmes.

Je leer bovendien controle te krijgen over je PC spier. Die samentrekkingen bij het orgasme zijn dan niet meer buiten jouw bereik; je bepaalt zelf hoe en wanneer je PC spier zich samentrekt. Na twee weken training merk je al hoe veel sterker jouw PC spier is geworden, en na enkele maanden is hij al op zijn sterkst!

Kom nooit meer te snel klaar met onze tips

We hebben je nu een inzicht gegeven in onze methode, en waarom al die gekke pillen en crèmes niet werken. Vroegtijdig klaarkomen heeft veel te maken met een gebrek aan controle over je lichaam, in combinatie met druk en stress tijdens de seks. Door je op deze punten te focussen pak je het probleem bij de kern aan.

In de andere blogs op onze site vind je nog veel meer uitgebreide tips om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen en meer te genieten tijdens de seks. Maar de beste aanrader is ons e-book. Dit is bijna een Bijbel voor betere seks en latere orgasmes. Meld je snel aan voor ons e-book en jouw seksleven ligt weer geheel in jouw handen!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Pak het Probleem aan bij de oorzaak: Stel Je Orgasme uit!"

  1. Robin choto

    says:

    Graag ontvang ik hoe ik niet snel klaar kan komen
    Ik heb jaren lang paroxtine gebruikt 30 mg
    Maar dat blijkt niet heel schadelijk te zijn voor mijn

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *