Wat Je nog Niet Wist over te Snel Klaarkomen

Je kent het probleem van te vroeg klaarkomen vast wel, anders zou je niet op deze site zijn. Je hebt net heerlijke seks, maar die is van korte duur – want je komt al binnen een paar minuten klaar. De teleurstelling is bij jullie beiden groot, en je bent de volgende keren bij de seks alleen maar nerveuzer.

Maar er zijn ook genoeg dingen die je nog niet wist over te vroeg klaarkomen. En daar ga ik je in dit artikel meer over leren. Want hoe meer je weet over premature ejaculatie, hoe beter je er iets aan kunt doen. En dat is natuurlijk wat je wilt, als jij en je partner allebei meer van de seks willen genieten!

Je bent niet de enige die te vroeg klaarkomt

Sterker nog, premature ejaculatie is waarschijnlijk de meest voorkomende seksuele stoornis ter wereld. De schattingen van hoeveel mannen het hebben, verschillen echter nogal. Sommige onderzoeken zeggen 10%, andere weer 30%. Maar het moge duidelijk zijn dat je echt niet de enige bent die te vroeg klaarkomt.

Je kunt het je ook zo voorstellen: als je een vriendengroep hebt van 10 man, is de kans heel groot dat een of twee van je vrienden ook te vroeg klaarkomen. Dat had je waarschijnlijk niet verwacht! Te vroeg klaarkomen is daarom niets om je voor te schamen. Ik snap dat je het niet van de daken wilt schreeuwen, maar je bent niet minder omdat je sneller klaarkomt.

Het is ook een voordeel dat relatief veel mannen er last van hebben. Dit betekent namelijk dat er meer mannen zijn om de oorzaken en oplossingen van vroegtijdig klaarkomen te onderzoeken. Hoe meer ‘patiënten’ er zijn, hoe beter iets onderzoek wordt.

Vroegtijdig klaarkomen is niet per se iets lichamelijks

Misschien denk je bij te vroeg klaarkomen: “daar ben ik nu eenmaal mee geboren; zo is mijn lichaam en ik kan er niets aan doen.” Niets is minder waar! Vroegtijdig klaarkomen kan namelijk heel veel verschillende oorzaken hebben. Deze zijn ook lang niet voor iedereen hetzelfde.

Het is inderdaad zo dat bij sommige mannen het te vroeg klaarkomen een resultaat is van lichamelijke eigenschappen. Ze zijn bijvoorbeeld gevoeliger voor seksuele stimulatie, of hebben minder controle over hun lichaam voor het klaarkomen. Maar er zijn nog genoeg andere oorzaken, zoals:

  • Te kort masturberen, waardoor een man niet gewend is het lang vol te houden
  • Zenuwen tijdens de seks – dit leg ik straks verder uit
  • Storingen in je hormoonniveaus
  • Erfelijkheid: de snelheid waarmee je klaarkomt is wellicht erfelijk
  • Moeite met controle – je hebt zelf de controle over jouw lichaam

Je ziet dat de oorzaken voor premature ejaculatie erg verschillen. Het is ook niet makkelijk te zeggen wat bij jou nou precies de oorzaak is – of het aan je hormonen ligt of je genen, is moeilijk te zeggen. Maar ik kan je wel vertellen: iedereen kan iets doen tegen vroegtijdig klaarkomen, wat de oorzaak ook is!

Er zijn medicijnen en crèmes tegen te vroeg klaarkomen, maar…

Ben jij zo’n iemand als in de vorige paragraaf, die zegt: “ik kan er niets aan doen”? Dan weet je nu wel beter: iedereen kan leren om zijn orgasme uit te stellen, wat de oorzaak van jouw premature ejaculatie ook is. Er zijn zelfs verschillende manieren om dit te doen. Eén hiervan is door middel van medicijnen of crèmes/sprays.

Op het internet kun je heel snel verschillende middeltjes vinden die je zouden helpen om je orgasme uit te stellen. Met namen als Promescent, Rock Hard en Delay Spray klinken ze erg aantrekkelijk om je vroegtijdige orgasme te verbannen. Maar helaas: zo rooskleurig is het allemaal niet.

Het punt is: deze middeltjes werken wel, maar niet op de manier die je zou willen. Zo helpen crèmes en sprays voor je penis om je minder gevoelig te maken voor seksuele prikkels. Klinkt helemaal prima, maar dan kom je erachter dat je nauwelijks meer iets voelt tijdens de seks. Gaat kwantiteit nou echt boven kwaliteit bij seks? Nee toch!

Medicijnen zijn al helemaal een categorie apart. Het is van tevoren al niet duidelijk of ze gaan werken, want veel medicijnen werken bij iedere persoon weer anders. En dan is er een tweede probleem: de meeste medicijnen die je moeten helpen om je orgasme uit te stellen, zijn eigenlijk antidepressiva. Deze kunnen nare bijwerkingen hebben, en wil je echt dit soort medicijnen slikken zonder depressie?

Als laatst is er de kwestie van geld. Medicijnen, sprays en crèmes zijn niet goedkoop. Uiteindelijk kun je daardoor tientallen, of zelfs honderden euro’s uitgeven om je orgasme uit te stellen. Tel daar de nadelen van deze middeltjes bij op, en je ziet dat het niet de ideale oplossing is. Maar wat dan wel?

Je kunt je lichaam trainen en je orgasme leren uitstellen

Er zijn heel veel (gratis!) manieren om je lichaam te trainen en je orgasme uit te stellen! Deze pakken ook daadwerkelijk de oorzaak van het probleem aan; na het leren van deze oefeningen, blijf je permanent je orgasme uitstellen. Bij medicijnen is het dat, zodra je stopt met de middeltjes, je weer vroeg klaarkomt.

Je kunt op meerdere manieren je lichaam trainen om je orgasme te leren uitstellen. De bekendste manieren zijn oefeningen om je PC spier te trainen; deze worden ook wel kegeloefeningen genoemd. Maar ook tijdens de seks kun je jouw orgasme uitstellen, bijvoorbeeld door middel van de start-stopmethode.

Op deze website vind je nog veel meer informatie over hoe je jouw orgasme kunt leren uitstellen, op een natuurlijke manier en zonder veel geld uit te geven. Kijk daarom snel rond op onze website, en binnen een aantal weken zal je al resultaat zien in bed! Met deze nieuwe kennis over te vroeg klaarkomen moet het wel goedkomen.

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *