3 Ernstige Gevaren van Medicatie bij Vroegtijdige Zaadlozing

Ik snap dat jij wilt afrekenen met vroegtijdige zaadlozing. Daarvoor ga je mogelijk op zoek naar informatie op internet. Je ziet dan direct overal advertenties rond medicijnen tegen vroegtijdige zaadlozing.

Het lijkt alsof jij je probleem kunt oplossen door even wat pilletjes te slikken of wat crème te gebruiken. Toch is dit een grote illusie. In dit artikel zal ik je exact uitleggen wat de gevaren zijn van medicatie om vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan.

Wat is vroegtijdige zaadlozing precies?

Er zijn nogal wat synoniemen voor vroegtijdige zaadlozing, zoals vroegtijdige ejaculatie, premature ejaculatie etc. Allen betekenen dat een man te snel ejaculeert. Vaak hebben we het dan over enkele minuten of zelfs seconden. Hier wat cijfers:

  • Een gemiddelde man die aan vroegtijdige ejaculatie lijdt komt klaar in slecht 1,8 minuten
  • Een ‘normale’ man houdt het gemiddeld 7,3 minuten vol

Hoe vaak komt vroegtijdige zaadlozing voor?

Er zijn een reeks onderzoeken gedaan naar de frequentie van vroegtijdige zaadlozing bij mannen. Het opmerkelijke is dat onderzoeken erg uiteen liggen. Het probleem ligt hierbij vaak door wie het onderzoek is gedaan en door wie het gesponsord is.

De onderzoeken gesponsord door de medicijnenindustrie geven meestal hogere getallen. Volgens experts komt dit omdat deze graag ziektes aanpraten, ook wel ‘disease mongering’ (in het Nederlands ‘ziekte zaaien’ genoemd).

De medische journalist Lynn Payer zegt in een verslag in Science and Society (2005; 612–614): “Het proberen ziekte te zaaien (disease mongering) door gezonde mensen te overtuigen dat ze ziek zijn, of mensen die een beetje ziek zijn er van overtuigen dat ze erg ziek zijn is big business…” Volgens haar produceert de farmaceutische industrie niet alleen medicijnen maar ook ziekten.

Zie hieronder de infographic met informatie over hoeveel mannen last hebben van vroegtijdige zaadlozing en ontdek ook direct de nadelen van medicatie (en de voordelen van de natuurlijke oplossingen).

Vroegtijdige zaadlozing infographic

Waarom medicatie rond vroegtijdige zaadlozing gevaarlijk is

Je hebt net kunnen lezen in de infographic waarom medicatie vaak antidepressiva zijn. Ik snap dat als je dit nu al gebruikt je erg verbaasd kan zijn. Daarom wil ik nog wat verder uitleggen over dit probleem. Allereerst wil ik één van de vele verhalen op internet en met name forums met je delen rond mannen die deze medicatie hebben genomen:

Ik heb in mijn jeugd nooit problemen gehad met seks of vriendinnetjes. Toen ik ouder werd, merkte dat ik vaak snel klaar kwam. De vrouwen deden alsof ze het niet erg vonden maar ik had wel door dat ze het niet zo leuk vonden. Op een gegeven moment ben ik naar mijn huisarts gegaan voor advies. Hij adviseerde mij medicatie.

 

Ik ging weer uit en ontmoette een meisje die mij erg leuk vond. Ik ging met haar naar bed, maar opvallend genoeg merkte dat ik niets voor haar voelde. Dat was apart want normaal gesproken heb ik snel gevoelens voor een vrouw. Ik dacht: ach, deze zal dan wel niet de ware voor me zijn. Daarom stopte ik het contact.

 

Op een gegeven moment was mijn medicijnen op. Terugkijkend hierop ging het opeens weer een stuk beter met me. Toen ik me huisarts belde zei hij dat ik wel moest doorgaan met de medicatie. Ik volgde zijn advies op. Mijn leven werd emotioneel gezien weer veel vlakker. Ik voelde weinig. Toen mijn medicijnen weer op waren, voelde ik me weer top en toen viel het kwartje… de medicijnen hadden mijn emoties vernietigd. Ik was boos op mijn huisarts. Hij had me misleid en had mogelijk geld verdient aan mij door het aanprijzen van medicijnen die mij zelfs verder van mijn doel bracht.

Er zijn duizenden van dit soort verhalen op internet. Allen vertellen ze ongeveer hetzelfde verhaal van een verlies van emoties. Het is soms te triest om al deze verhalen te lezen.

Maar waarom zijn de medicijnen antidepressiva?

Bijna alle tabletten, pillen en capsule proberen serotonine aan te vullen, meestal via een andere stof. Er zijn daarbij 3 stoffen te onderscheiden:

  1. Paroxetine: staat geregistreerd als antidepressivum en niet als hulp tegen vroegtijdige zaadlozing
  2. Dapoxetine: wordt gebruikt als antidepressiva tegen depressie, angststoornissen en persoonlijkheidsstoornissen
  3. L-tryptofaan: vult ook serotonine aan, waar depressieve mensen een tekort aan hebben

Waarom werken deze medicijnen dan alsnog?

Allereerst moet al gezegd worden dat medicijnen voor de meeste mannen niet werkt. Als ze toch werken, werken ze omdat antidepressiva vaak leiden tot bijwerkingen zoals lagere libido, opwindingsproblemen etc. (zoals in de infographic beschreven stond).

Deze bijwerkingen ontstaan omdat antidepressiva je emoties afvlakken. Je voelt dus gewoon veel minder en dus ook minder seksueel verlangen. Gevolg is dat je het langer uithoudt in bed. Het is begrijpelijk dat mensen niet op die manier hun zaadlozing willen uitstellen, want dan verliezen ze tegelijkertijd ook grotendeels geluk en levenskwaliteit.

Effectieve oefeningen om je vroegtijdige zaadlozing uit te stellen

Hieronder staan een drietal oefeningen die erg effectief zijn:

Oefening #1: knijpoefening

Deze oefening klinkt raar maar schijnt uit studies de meest effectieve techniek te zijn om je ejaculatie uit te stellen. Als je bijna klaarkomt, pak jij of je partner de schaft van de penis met de duim en middelvinger en knijp je er in. Hierdoor zorg je ervoor dat de erectie afneemt, en als de erectie afneemt is de kans op een zaadlozing ook direct minder.

Als je niet weet waar de schacht van de penis zit, hieronder staat een afbeelding:

schacht-penis

Oefening #2: kegel oefeningen

Bij kegeloefeningen ga je de pc spier sterker maken. De pc spier is de spier die je gebruikt wanneer je je plas probeert op te houden. Dezelfde spier gebruik je om je ejaculatie mee uit te kunnen stellen. Als deze spier slap is, begrijp je waarschijnlijk dat je je zaadlozing niet lang kan uitstellen.

Het is zelfs zo dat als je pc spier écht sterk is, je een orgasme kunt hebben waarbij er geen zaadlozing plaatsvindt. Als je dit wilt doen, moet je net vóór én tijdens het orgasme zeer hard je pc spier aanspannen. Hieronder staat schematische weergegeven waar de pc spier zit. Vind hier meer informatie over je pc spier trainen.

PC spier

Oefening #3: start-en-stop methode

Dit methode is redelijk voor de hand liggend aangezien de naam de methode al omschrijft. Het is al man zijnde zeer belangrijk om de point-of-no-return te herkennen. Dit is het punt waar op je zo opgewonden wordt, dat je de zaadlozing niet meer kunt stoppen.

Als je dit niet goed kunt inschatten, zal je moeite hebben met het uitstellen. Daarom is het belangrijk om dit te testen tijdens de seks of het masturberen. Wanneer je dit succesvol kunt doen, kan je nét voordat je te veel opwinding voelt, even stoppen met de seks. De techniek werkt nog krachtiger in combinatie met rustig ademhalen. Met rustig ademhalen bedoel ik dat je minimaal 5 seconden er over doet om in te ademen, 1-2-3-4-5, en ook weer 5 seconden om uit te ademen, 1-2-3-4-5.

Als het goed is, daalt je opwinding drastisch in een zeer korte tijd. Meestal heb je maar 5-20 seconden nodig. Hierna kan je weer beginnen met de seks. Nu zal je waarschijnlijk weer sneller opgewonden worden als daarvoor, maar je kunt daarbij opnieuw de start-en-stop methode hanteren.

Point of no return

Conclusie

De conclusie mag duidelijk zijn. Medicatie voor het uitstellen van de zaadlozing brengt veel gevaren met zich mee voor je leven. Je emoties zullen afvlakken en je levenskwaliteit zal flink omlaag gaan. Daarnaast zijn de kosten voor medicatie zo’n €300 tot €500, afhankelijk van welke merk medicijnen je neemt.

Oefeningen om je zaadlozing verder uit te stellen zijn even effectief als medicijnen maar geven geen bijwerkingen. Daarnaast zijn ze kosteloos.

Tot slot hebben we geleerd dat huisartsen ook geregeld geen onafhankelijk advies geven. Soms krijgen ze provisie op de medicijnen van de farmaceutische industrie. Sommige dokteren en onderzoekers worden ook gesponsord door de medicijnenindustrie om hun producten in een goed daglicht te zetten.

Stop met het teleurstellen van je partner en houd het 30 minuten lang vol in bed

Wanneer jij je partner slechts enkele minuten kan plezieren, zal ze zeggen: “Ach, is niet erg!” In werkelijkheid weet jij en ik dat dat een smoesje is om jou niet te kwetsen. Diep van binnen vindt de vrouw het rampzalig, met name op de lange termijn.

Hier de cijfers rond het plezieren van je partner:

  • 0-2 minuten: rampzalig voor het genot van de vrouw
  • 3-7 minuten: gebrek aan genot voor de vrouw
  • 7-14 minuten: redelijk genot voor de vrouw
  • 15-30 minuten: optimaal genot voor de vrouw

Zoals je ziet, moet je het toch minimaal 15 minuten uithouden in bed. Ik wil je hierbij geen angst aanpraten, maar het is helaas een feit dat als je het niet lang uithoudt de kans een stuk groter is dat je vrouw of vriendin vreemdgaat.

Uit onderzoek rond vreemdgaan blijkt namelijk dat seksuele onbevredigd zijn de 3de grootste reden is waarom vrouwen vreemdgaan. De grootste reden is een tekort aan aandacht of intimiteit, iets wat je absoluut in de hand werkt als de seks kort en slecht is.

Daarom raad ik je aan om de methode van Chris Coster te gaan volgen. Hij heeft reeds duizenden mannen geholpen om de zaadlozing te vertragen. Hij heeft een unieke aanpak met baanbrekende resultaten. Bij het volgen van zijn technieken en oefeningen kan je het vanavond al een stuk langer uithouden.

Bekijk nu direct de informatiepagina van zijn unieke aanpak:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *