Mijn Persoonlijke Mening Over Complete Ejaculatie Controle & Chris Coster

Hallo, in dit artikel vertel ik je wat er in het complete ejaculatie controle ebook staat en hoe de methode’s werken. Daarnaast vertel ik je over wie Chris Coster is en waarom hij jou wel of niet zou kunnen helpen. Tot slot vertel ik over mijn ervaringen met zijn methode en of het voor mij heeft gewerkt.

De informatie van Chris Coster zelf

Complete Ejaculatie Controle ebookHet eerste dat opvalt aan ‘Complete Ejaculatie Controle’ boek is het praatje er omheen. Het is allemaal wel erg positief en het doet me een beetje dom voelen dat ik ooit dit probleem heb gehad. Er zijn geen negatieve recensies te vinden, wel een hoop positieve.

Met Chris Coster’s informatie pagina raakte hij een aantal gevoelige snaren. Geen controle hebben over mijn ejaculatie deed me inderdaad pijn. Ik had ook regelmatig de angst dat mijn vriendin me zou verlaten. Daarnaast voelde ik me erg onzeker en onwaardig. Chris wist precies aan te wijzen waar het pijn deed. Dit trok mijn interesse.

De rest van het verhaal maakte me enthousiast. Hoe erg het probleem ook was, het was op te lossen. Ik zou complete ejaculatiecontrole krijgen. Chris vertelt ook over zijn transformatie en hoe hij van binnen 1 minuut klaarkomen is gegaan naar duizenden mannen helpen met hun probleem.

Chris vertelt dat de oplossing een kwestie is van het toepassen van een aantal simpele methoden. Hij vertelt de redenen waarom je vroegtijdig klaarkomt. Hij vertelt het verhaal van vlugge dennis, en hoe hij hem heeft geholpen. Hij vertelt over de vele voordelen van complete ejaculatie controle en wat er allemaal in het ebook staat.

Tot slot laat hij reviews zien en vertelt hij over alle bonussen die je krijgt. Niet te vergeten is ook zijn “60-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie”. Dus naast de wettelijk vastgestelde 30 dagen heeft hij zelfs nog extra tijd gegeven.

chris-coster

De bestelling

Na alle gratis informatie en reviews te hebben gelezen was het voor mij duidelijk dat ik dit ebook wilde bestellen.

De bestelling ging snel en eenvoudig. Ik deed een ideal betaling en er werd direct een email naar me gestuurd met de download link van de pdf en alle andere extra’s. Hier kan ik dus niks negatiefs over zeggen.

Wat er in het ebook staat

Ik zal hier kort een samenvatting geven van wat ik allemaal in het ebook vond en of het effectief voor mij heeft gewerkt.

Hoe alles werkt

In het eerste gedeelte van het ebook wordt vooral uitgelegd hoe alles werkt. Hoe werkt de penis. Hoe werkt het lichaam. Hoe werkt de ejaculatie. In welke stappen gaat dat. Wanneer is ejaculeren vroegtijdig ejaculeren en nog een hoop andere dingen. Dit wordt op een entertainende informatieve manier gebracht. Ik vond dit stuk wel interessant maar ben snel verder gegaan naar de praktische tips, welke voor mij het belangrijkste waren. Ik ben niet zo’n geduldig persoon.

De praktische direct uit te voeren tips

Ik wil Chris niet tegen zijn haren in wrijven dus ik zal niet de geheimen van zijn ebook weggeven. Wel kan ik je vertellen dat er meerdere nuttige tips in staan die je direct kan toe passen. Sommige werken beter dan andere. Dezelfde avond het 30 minuten langer uithouden heb ik niet gehaald. Maar wel ongeveer 5 a 10 minuten. De precieze tijd weet ik niet, ik bedacht me dat een stopwatch om me nek tijdens de seks niet gewaardeerd zou worden.

De tips waren niet zo makkelijk als Chris ze voordoet dat ze zijn, maar ze waren ook niet moeilijk. Zelfs mij, die de grootste moeite heeft met IKEA kastjes in elkaar zetten lukte het dezelfde avond nog. Het was in ieder geval een geslaagde aankoop.  Mijn vriendin had nog wel langer door gekund maar ik had de lengte van de seks in één avond al drie keer zo lang laten duren als normaal.

Mijn angst dat het ebook nutteloos zou zijn was direct verdwenen en nog belangrijker, mijn seksuele onzekerheid. Mijn ultieme doel had ik nog niet dezelfde avond bereikt. Maar ik wist dat het mogelijk was en ik voelde me voor het eerst sinds tijden niet meer een sukkel in bed.

De oefeningen en de lange termijn

In de twee maanden tijd dat ik tips heb toegepast en braaf de oefeningen heb gedaan is mijn ejaculatie controle zwaar verbeterd. Ik zou niet kunnen zeggen dat ik complete ejaculatie controle heb, maar mijn probleem is voorbij.

De tips kan je beter leren toepassen en de oefeningen versterken de methodes nog meer.

Mijn ejaculatie kan ik nu van kilometers afstand ver zien aankomen. Ik kan deze stoppen als ik wil en door een paar van de oefeningen te doen kan ik mijn ejaculatie weer een lange tijd uitstellen. Als ik zou willen dan zou ik heel lang kunnen doorgaan maar op een gegeven moment kan het erg moeilijk zijn om mezelf in te houden. Mijn doel is ook niet om een topsporter te zijn, dus 20 minuten lang seks hebben vind ik al meer dan genoeg.

Stress management

Stress is een veel voorkomende oorzaak van ejaculatie controle. Ik zelf heb maar weinig last van stress dus ben ik snel door dit stuk van het boek heen gegaan.

Mentale drempels

Je brein is enorm verbonden aan je ejaculatie. In dit stuk wordt diep ingegaan op alle verbanden en hoe jij je brein kan gebruiken als tool voor meer ejaculatie controle. Er wordt verteld wat de manieren zijn waarop je nu mentaal je ejaculatiecontrole verpest. Wat de verschillende technieken zijn om je brein te gebruiken, hoe jij het beste met de fysieke technieken om kan gaan en meer.

Dit stuk vond ik erg interessant en het heeft zeker geholpen bij het controleren van mijn ejaculatie.

Meer

Er staat nog meer in complete ejaculatie controle, maar ik heb in ieder geval de punten besproken die voor mij het belangrijkste waren.

Mijn mening over Chris Coster en zijn boek

De beloofde voordelen zijn wat overdreven, maar de methodes werken zeker wel.  Ik vond vooral de duidelijkheid van dit ebook fijn, je hoeft geen actief lezer te zijn om de methoden te kunnen begrijpen.

Het beste van het ebook is natuurlijk dat de methode’s echt werken en het je echt helpt. Dat kan je niet van veel self help ebooks zeggen.

Al met al geef ik complete ejaculatie controle een 8 van de 10.

Ik zou het een 10 hebben gegeven maar omdat de informatiepagina wat overdreven was geef ik het een 8. Je kan het Chris ook niet kwalijk nemen, hij is een dokter, geen marketingexpert.

Lees hier via de officiele site meer informatie over hem en complete ejaculatie controle

Wat zijn jouw ervaringen?

Het is belangrijk dat alle plus en min punten besproken worden. Aarzel dus niet om een reactie achter te laten, hoe aardig of bruut deze ook is.

je review mag kort of lang zijn, één zin wordt al gewaardeerd.

Wat zijn de plus en wat zijn de min punten? Is het waar wat geclaimd wordt? En tot slot, wat voor cijfer zou je complete ejaculatie controle en chris coster geven?

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

3 Reacties op "Mijn Persoonlijke Mening Over Complete Ejaculatie Controle & Chris Coster"

 1. Ivan

  says:

  Geachte,
  Ik ben geïnteresseerd in het boek complete erectie controle aan 67€. Daar ik Belg ben is er geen Belgische Bank voorzien op uw website. Kan ik,ook bestellen en betalen met mijn Maestro bankkaart of Master card. Hartelijk dank bij voorbaat.

 2. Jozef

  says:

  Hoe kan ik enkel het boek ,,complete ejaculatie controle ,, bestellen ??
  Alleen ,, dit ,, boek. Geschreven !

 3. willem

  says:

  Zijn alle boeken ook als boek en apart te bestellen?
  En zo ja waar ?
  Hoor het graag.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *