G-Spot Tips voor een Ultiem Orgasme + 2 Beste Standjes

Er bestaan veel onduidelijkheden over de zogenaamde Gräfenberg spot, beter bekend als de g-spot. Het is een zeer gevoelige plek in de vagina. Door stimulering van de g-spot kan een vrouw een explosief hoogtepunt krijgen. Wij geven jou tips om jouw partner heerlijk te verwennen en tips voor vrouwen om zichzelf een krachtig orgasme te laten beleven.

De meeste mannen weten wel dat ze de clitoris moeten stimuleren om de vrouw klaar te laten komen, maar de kracht van goede seks is verrassen en afwisseling. Wij geven jou tips waar je de g-spot kunt vinden en hoe deze het beste te stimuleren is. De g-spot kan voor vrouwen een intensiever orgasme geven dan de clitoris.

Wat is de g-spot?

Vrouwen kunnen op diverse manieren een orgasme bereiken. Dit kan vaginaal, clitoriaal en via de g-spot. Niet iedere vrouw heeft een g-spot. Het lichaam van alle vrouwen is wel gelijk, maar niet bij alle vrouwen heeft het stimuleren van de g-spot effect. De g-spot is vernoemd naar Ernst Gräfenberg. Hij was een Duitse gynaecoloog die onderzoek heeft verricht naar seksuele fysiologie. Hij heeft deze erogene zone van de vrouw als eerste beschreven.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Waar zit de g-spot?

Vanaf de bovenkant van de vagina gerekend zit de g-spot ongeveer op 3 tot 5 centimeter diepte in de schede. Het zit aan de buikkant van de vagina. De g-spot is ongeveer 2 tot 3 centimeter breed en het voelt sponsachtig en ribbelig aan. Als de vrouw opgewonden raakt kan de g-spot zwellen en hierdoor eenvoudiger vindbaar zijn.

g-spot

Heeft iedere vrouw een g-spot?

De g-spot is extra gevoelig door zenuwbanen die op die plek door het lichaam van de vrouw lopen. Dit zal bij alle vrouwen het geval zijn, maar niet alle vrouwen zullen dezelfde sensatie voelen bij het stimuleren van de g-spot. Eigenlijk is dit te vergelijken met de gevoeligheid van de clitoris. Sommige vrouwen vinden het stimuleren van de clitoris niet prettig omdat het een te heftig gevoel geeft. Andere vrouwen worden er niet warm of koud van.

Bij het masturberen kun je op zoek gaan naar de g-spot. Tijdens het vrijen met je partner zoeken naar de g-spot kan zorgen voor teleurstelling, en dat komt de opwinding niet ten goede.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tips om een sensationeel orgasme te bereiken

Mannen bereiken eenvoudiger een orgasme in vergelijking met vrouwen. Met de juiste tips kun jij jezelf of juist je partner naar hogere sferen brengen door op de juiste manier de g-spot te stimuleren. De tips zullen op iedere vrouw weer een andere uitwerking hebben, maar het is zeker een poging waard.

De-G-spot-stimuleren

Tip # 1: Begin niet met het stimuleren van de g-spot

Het vinden van de g-spot kan best lastig zijn. Tijdens het voorspel doe je er verstandig aan om niet direct al op zoek te gaan naar de g-spot. Het is namelijk geen penis die je met een paar strelingen kunt activeren. Het begin van het voorspel is niet het juiste moment om voor de g-spot te gaan.

In het voorspel moet je jouw aandacht richten op je partner en je moet niet direct al gericht zijn op een orgasme voor jezelf of voor je partner. Bouw het rustig op zodat het voorspel zo natuurlijk mogelijk verloopt. Zodra ze opgewonden is kun je haar vingeren en eventueel op zoek gaan naar de g-spot.

Tip # 2: G-spot ontdekken met het vingeren

Zodra de vrouw opgewonden is kan met het vingeren de vagina verder gestimuleerd worden. Bouw ook het vingeren rustig op. Ga eerst plagend de buitenkant van de vagina strelen. De volgende stap is om de vingers licht in te brengen, mede ook om te voelen of de vagina al nat genoeg is. Indien het nog stroef gaat, moet je weer een stapje terug door vooral de buitenkant van de vagina te stimuleren. Zodra de vagina nat genoeg is, kun je rustig en ongedwongen op zoek gaan naar de g-spot. Aan de reacties van je partner zul je horen of je het goed doet.

Tip # 3: De beste seksspeeltjes voor de g-spot

Er zijn speciale g-spot vibrators verkrijgbaar. Deze zijn zo gevormd dat de g-spot goed bereikt kan worden. Je kunt ze herkennen door een iets gebogen punt. De vibrator moet namelijk iets naar boven wijzen om goed de bovenkant van de vagina te kunnen bereiken. Met een vibrator is het voor de man wel moeilijk om te bepalen waar de g-spot zit, maar met aanwijzingen van de vrouw zal het zeker lukken. Een andere optie is om te kiezen voor ben-wa-balls.

De ben-wa-balls (ook wel Geisha balletjes genoemd) kunnen gebruikt worden om fijnere seks te beleven. Daarnaast trainen ze ook nog de bekkenbodemspieren. Deze spieren geven steun aan bepaalde organen, maar ze zijn ook belangrijk voor je seksleven. Goed getrainde spieren geven betere seks.

In de balletjes zit een bewegend contra deel. Ze kunnen ingebracht worden in de vagina om enerzijds de bekkenbodemspieren te trainen, maar ze hebben ook een erotisch effect. Door de beweging vanuit de binnenkant van de balletjes kan er een opwindend gevoel opgeroepen worden. De balletjes veroorzaken een lichte trilling aan de vaginawand. De balletjes zullen niet zorgen voor een orgasme, maar wel voor opwinding. Ook hier geldt weer dat ze niet voor alle vrouwen werken.

Tip # 4: Laat de g-spot opzwellen

Doordat de g-spot opzwelt is deze ook beter vindbaar voor de partner tijdens de gemeenschap. Je weet dus dat je het goed doet als de binnenkant van de vagina boller wordt. Uiteraard kun je het ook afleiden uit de opwinding van de vrouw.

Tip # 5: Varieer in manieren om de g-spot te stimuleren

De g-spot is geen knop die je om kunt zetten om opwinding te veroorzaken. Je moet zorgen voor  stimulatie op de manier waarvan de vrouw zichtbaar geniet. Dit doe je niet door iedere keer dezelfde beweging te maken. Door het vingeren met de “kom-hier” beweging af te wisselen en met rondjes draaien om de g-spot, zul je het ultieme genot bij jouw partner op kunnen roepen.

De “kom hier” beweging is de wijsvinger omhoog te steken en door deze te strekken en weer te buigen. Ook gezien de diepte van de g-spot in de vagina, is dit een goede manier om de g-spot te stimuleren.

Tip # 6: G-spot afwisselen met de clitoris

Het vrouwelijke lichaam moet geprikkeld worden om opwinding vast te houden of juist op te bouwen. Je kunt een grotere opwinding verzorgen door af te wisselen tussen de g-spot en de clitoris. Bij het vingeren kun je bijvoorbeeld variëren door eerst de focus te leggen op de g-spot en door af en toe af te dwalen naar de clitoris. Aan de reacties van je partner zul je snel horen wat ze ervan vindt.

Tip # 7: Blijven communiceren

Het vrouwenlichaam zijn vele boeken over geschreven, maar een handleiding is er niet. Iedere vrouw zal andere seksuele voorkeuren hebben en andere manieren wensen om een orgasme te bereiken. Het blijft belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven over seks. Alleen door over seks te praten kan je seksleven verbeterd worden. De vrouw kent haar lichaam goed en kan dus ook het beste aangeven wat de man wel en niet moet doen om de grootst mogelijke opwinding op te roepen.

Beste standjes om tijdens het vrijen de g-spot te stimuleren

Maar weinig vrouwen zijn gezegend met de mogelijkheid om klaar te komen door het penetreren van de man. Er zijn wel een aantal standjes waarbij de penis de g-spot kan stimuleren. Dit vergroot de kans op een orgasme. De penis moet namelijk bij iedere stoot contact maken met de g-spot. Graag willen wij twee standjes aan jou voordragen.

Standje # 1: Zijwaartse doggystyle

Het standje doggystyle zal voor de meeste mensen geen vragen oproepen. De zijwaartse variant is eigenlijk dezelfde, alleen ligt de vrouw dan op haar zij. Op deze manier zal de penis beter langs de g-spot wrijven, waardoor het een extra dimensie geeft voor de vrouw. De man moet zo dicht mogelijk bij het hoofd van de vrouw liggen om het beste resultaat te bereiken.

g-spot 2

Standje # 2: Missionaris met haar benen op zijn schouders

Dit standje zorgt ook voor een juiste positie om de g-spot te stimuleren en heeft als extra voordeel dat er een diepe penetratie tot stand komt. Hierdoor is dit een zeer geschikt standje om de kans op een orgasme voor de vrouw te vergroten.

g-spot 3

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

12 Reacties op "G-Spot Tips voor een Ultiem Orgasme + 2 Beste Standjes"

 1. Menno

  says:

  Ik dacht altijd dat de g-spot niet echt bestond, het lukte mij in ieder geval nooit om mijn sekspartners g-spots te vinden. Maar na de tips uit dit artikel te volgen, heb ik mijn vriendin een geweldige nacht beleefd, ze zei dat ze nog nooit zo hard gekomen was! Heel erg bedankt voor de tips!

  • Niels

   says:

   Hoi Menno,

   Goed om te horen dat de tips voor jou gewerkt hebben!
   Nog veel leuke nachten toegewenst. ;)

   Groet, Juul

 2. anoniem

  says:

  misschien een aparte vraag... Maar is het mogelijk dat een man zijn vingers niet lang genoeg zijn om bij de g spot te komen en hem te stimuleren door te korte vingers? Of is dit zo goed als onmogelijk?

 3. Gemma

  says:

  Elke man zou dit moeten weten! Als je echt een vrouw wilt laten sidderen van genot, en haar het best plezier ever wilt geven, moeten ze echt weten waar haar g-spot is! En geloof mij maar, dan is zij ook veel sneller geneigd om jou ook een flinke beurt te geven. ;) Top artikel! Gr. Gemma

 4. Arjan

  says:

  maar als de g-spot eenmaal opgezwollen is dan is ie toch heel gevoelig waardoor zelfs de kleinste stimulus gelijk voor een orgasme zorgt? Dus eigenlijk is het opgewonden maken het langstdurende en belangrijkste? Want dat orgasme is in vergelijking zo weer voorbij.. Hoe doe ik dit opgewonden maken dan het beste? bvd, Arjan

 5. anoniem

  says:

  was er tijdje geleden nog heel sceptisch over , of de g-spot wel echt bestaat vooral omdat onderzoek nog niet helemaal unaniem erover is. Maar toen ging ik een keer naar bed met een meisje en zij vertelde mij precies waar ik mijn vingers moest houden tijdens het vingeren en toen ging ze iets heftiger reageren dan normaal bij andere meiden. Het lukte helaas nog niet helemaal om tot dat explosieve te komen ,maar ik begin wel te geloven dat er zoietss bestaat als een g-spot. Maar denk ook dat het verschilt per vrouw hoe heftig zij het ervaart en hoe gevoelig het is. En :je moet wel echt even een paar keer oefenen voordat je hem (makkelijk ) kunt vinden!

 6. geirriteerd

  says:

  pfft nee, de g-spot is echt maar een leuk sprookje. Heb van alles geprobeerd maar nooit komt een bedpartner tot dit 'ultieme orgasme''. Geloof er echt niet meer in, gewoone en hype!

  • Sas

   says:

   Ik denk toch echt dat dit aan jou ligt jongen... Ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat ie wel degelijk bestaat. Als je iemand geen orgasme kan bezorgen via de clitoris, roep je dan ook dat ie niet bestaat? ;)
   Maar serieus, vraag gewoon eens om aanwijzingen, veel vrouweb weten wel waar die van haar zit, en die kunnen je dan helpen!

  • Nadia

   says:

   Ik kom echt tig keer klaar door penetratie de g spot bestaat wel en ik ejaculeer erbij. Ligt aan de vrouw hoe gevoelig haar lichaam is blijkbaar ben jij alleen dooie Trudie's tegen gekomen

 7. Jack

  says:

  Hee ik heb een vraag. Zit de gspot bij alle vrouwen op ongeveer die plek. Of zijn er ook vrouwen waar ie veel hoger of lager zit of zo.

 8. Maakt niet uit

  says:

  Hopelijk wilt mijn vriend dit ooit met mij proberen, ik ben nog nooit klaargekomen met hem

 9. Wouter

  says:

  Ik dacht al ongeveer dat de g-spot niet bestond, het was me nog nooit gelukt om een meisje klaar te laten komen via de g-spot, en toen met dit artikel lukte het ineens wel! Was wel nog een paar keer proberen, maar de tips waren echt heel handig!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *