King Active: Dé Koning in Actief Onzin Verkopen?

De mensen achter King Active zijn waarschijnlijk lang op zoek geweest naar een naam die tot de verbeelding spreekt. Dat is gelukt met King Active, maar helaas voldoen de pillen niet aan de verwachtingen die je er van mag hebben.

King Active is een wondermiddel als je de verkopers van de producten mag geloven. Wij gaan deze zeepbel doorprikken in onze review. Het is een pil die op een natuurlijke manier zou werken om het libido te verhogen en om een betere erectie te krijgen. Er wordt zelfs beloofd dat je meerdere orgasmen gaat ervaren door de mix van kruiden. Wij leggen jou uit waarom je het niet moet kopen.

Wat is King Active?

De pillen worden door de ene website verkocht als erectiepillen, terwijl andere websites het middel aanprijzen als middel om het libido te verhogen. In werkelijkheid is het een pil waarin kruiden verwerkt zijn die wonderen zouden moeten verrichten in de slaapkamer. Het is een natuurlijk product, want het bestaat volledig uit kruiden. Na inname moet het binnen een half uur werken. De kruiden moeten het lichaam in extase brengen en de pil moet tot 72 uur na het innemen blijven werken.

king active

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Is het een libidopil, een voedingssupplement of een erectiemiddel?

Als het een erectiemiddel zou zijn, moet er binnen een uur een erectie ontstaan. Het zal je niet verbazen dat dit meer op praatjes gebaseerd is dan op onderzoek. De verkopers hebben op hun website prachtige reviews staan, maar deze zijn uiteraard nep. Opvallend is namelijk dat er alleen maar positieve reacties op staan. Wij zouden King Active het liefst scharen onder de noemer Libodopil. De kruiden in het medicijn zouden goed moeten zijn voor je libido, maar als het al werkt, zal het in een zeer lichte mate zijn. Twee glaasjes alcohol drinken kan een beter effect hebben in de slaapkamer.

Sommige websites noemen het een voedingssupplement, maar dat zou suggereren dat de pil iets toevoegt aan voedingswaarden.

Wat wordt er onder libido verstaan?

Onder libido wordt geslachtsdrift verstaan. Dit is dus de mate waarin je behoefte hebt aan seks. Bij een verminderd libido heb je dus minder behoefte aan seks in vergelijking met je normale behoefte. Een verminderd libido kan zeer diverse oorzaken hebben. Door je lichamelijke gesteldheid kun je minder gericht zijn op seks. Bijvoorbeeld door overgewicht of door ziekte. Het kan ook een geestelijke oorzaak hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan relatieproblemen, stress of een burn-out.

Door het nuttigen van bepaalde kruiden kan het libido een kleine impuls krijgen. Maar dit kan ook door bepaalde voedingsmiddelen.

Wat is een voedingssupplement?

Je neemt voedingssupplementen als je een tekort hebt aan bepaalde stoffen die je lichaam wel nodig heeft. Zoals in de volgende alinea zal blijken, zitten er geen stofjes in King Active waar je lichaam een tekort aan zal hebben. Bij voedingssupplementen denk je eerder aan pillen met extra vitaminen en mineralen. Ze gebruiken bewust de benaming voedingssupplementen, want een libidopoli schept duidelijke verwachtingen. Bij supplementen is dat niet het geval.

Welke kruiden zitten er in King Active?

De pillen worden geproduceerd in Azië. Volgens de verkopers wordt er nauwkeurig toezicht gehouden op het productieproces om de kwaliteit te waarborgen. Het probleem is dat dit niet te controleren is. Volgens de bijsluiter zitten de volgende ingrediënten in de pillen: (uitgaande van een pil van 450 mg)

 • Siberian ginseng – 170 mg – Deze kruiden kunnen het immuunsysteem stimuleren. Het middel werd oorspronkelijk gebruikt om verkoudheid tegen te gaan en om de vitaliteit te verhogen. Ook zou het moeten helpen om beter om te kunnen gaan met stress.
 • Chinese jujube – 120 mg – Deze kruiden worden in Zuid-Azië gebruikt als kalmeringsmiddel ter verbetering van de nachtrust. Ook zouden ze een positief effect moeten hebben op spanningen. Tegen griep en koorts worden ze ook gebruikt.
 • Wild yam – 120 mg – Komt uit een in de Verenigde Staten en Azië groeiende plant. Dit stofje zou ervoor moeten zorgen dat het verouderingsproces wordt vertraagd. Ook moet het welvaartsziektes tegen gaan. Wild yam moet het aanmaken van hormonen door het lichaam aanmoedigen.
 • Maltodextrine – 40 mg – Dit middel wordt vaak gebruikt als bindmiddel in medicijnen en etenswaren. Het is afkomstig uit maïs. Het is daarnaast ook een vervanger van suiker. Dit middel lijkt geen functie te hebben gericht op seks.

ginsengSiberian Ginseng

Wat kost één King Active pil?

De pillen zijn eenvoudig verkrijgbaar op het internet. De kosten schommelen gemiddeld tussen 6 euro en 8 euro per pil. Ze worden goedkoper naarmate je meer in één keer koopt. Dit is een forse prijs voor een pil die mogelijk een klein beetje effect gaat hebben op je seksleven. Wij kunnen jou vertellen dat het jou tussen de lakens beter af gaat, als je jouw lichaam goed verzorgt. Je lichaam heeft meer aan vitaminen en mineralen die de gezondheid van je lichaam bevorderen.

Wat beloven de fabrikanten?

Als je de wervende verkoopteksten lees, zul je gelijk een aantal willen kopen. Maar hoe serieus kun je de teksten nemen? Natuurlijk prijzen ze de producten die ze verkopen goed aan. De effecten die King Active kunnen bewerkstelligen volgens de verkopers zijn:

 • Grotere penis
 • Verhoogd libido
 • Meerdere hoogtepunten tijdens het vrijen
 • Je krijgt zelfs controle over wanneer je klaar gaat komen
 • Beter uithoudingsvermogen
 • Hardere erectie
 • Geen erectiestoornissen meer

Als dit werkelijk het effect was van King Active, zouden de verkoopcijfers zeer sterk stijgen. Je huisarts zou het middel zelfs gaan voorschrijven. Alle erectieproblemen zouden direct uit de wereld zijn. Is de informatie van de fabrikanten betrouwbaar? NEE!

Wat zijn de bijwerkingen van King Active?

Het is geen medicijn en King Active bestaat uit natuurlijke producten. Van nare bijwerkingen is niets bekend. Dit is een groot voordeel ten opzichte van medicijnen als Viagra, Kamagra en erectiecrèmes. Het blijft natuurlijk wel altijd opletten met het combineren van King Active met medicijnen en drugs. Raadpleeg eerst je huisarts voor de zekerheid.

Redenen waarom King Active een slechte aankoop is

Het is je inmiddels duidelijk dat het product niet de beloftes van de fabrikanten en de verkopers waar kan maken. Toch willen wij nog een paar nadelen benadrukken waar je rekening mee moet houden. Een aantal van deze nadelen hebben wij al kort in dit artikel aangestipt, maar wij vinden het belangrijk dat je de details kent voordat je geld gaat investeren door het product aan te kopen.

Reden #1: De werking van het product is niet aangetoond

Het is logisch dat mannen die beter willen presteren in bed, op zoek gaan naar alternatieven voor de medicijnen. Medicijnen hebben vaak nadelen die afschrikwekkend zijn. Aan de andere kant is de werking van de meeste medicijnen wel wetenschappelijk aangetoond. Bij King Active is het nog maar afwachten wat het daadwerkelijke effect gaat zijn.

Voor sommige mannen zou het kunnen werken, maar dit zal deels ook gebeuren door de illusie dat ze een libidoverhogend middel gebruikt hebben. Hetzelfde zie je soms bij placebo’s bij bepaalde ziektebeelden. Door het gevoel te hebben er iets tegen gedaan te hebben, kan het al effect hebben.

Reden #2: Waarom investeren in een eenmalige oplossing?

Stel, je hebt baat bij King Active. Ga je vervolgens elke keer dat je seks gaat hebben deze pillen slikken? Het is slimmer om gelijk te kijken naar een permanente oplossing. Wil je een beter uithoudingsvermogen? Wist jij dat je dit kunt bereiken door je PC spier te trainen? Deze techniek wordt tot in de details besproken in het ebook Complete Erectie Controle.

Als je last hebt van erectiestoornissen, kun je ook beter kiezen voor oplossingen waar je geen pillen voor nodig hebt. Door je lichaam beter onder controle te krijgen, kun je een betere beheersing krijgen over je erecties. Het libido kun je mogelijk verhogen met bepaalde kruiden, maar kijk eens in de keuken voor de oplossing. Bananen, pinda’s en asperges hebben ook een libidoverhogend effect. Ze zijn veel goedkoper en ook nog eens goed voor je lichaam.

Reden #3: Los je probleem op bij de oorzaak

Mannen die overwegen om King Active te slikken, doen dit met een speciale reden. In de meeste gevallen zal er sprake zijn van erectiestoornissen. Er ontstaat geen erectie meer, of de erectie wordt niet hard genoeg. Slik hier geen medicijnen voor, maar ga het probleem proberen op te lossen. Vaak zijn er geestelijke oorzaken voor dit probleem. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan relationele problemen, stress of een burn-out. Alle drie de oorzaken zijn niet eenvoudig op te lossen, maar door eraan te werken, kun je al een deel van het probleem wegnemen.

Reken voorgoed af met de oorzaak van erectieproblemen – zonder pillen of andere kwakzalverij

Zoals besproken hebben medicijnen bij het oplossen van erectieproblemen grote nadelen. De grootste is toch wel dat je NEVER nooit de oorzaak oplost van het onderliggende probleem.

Je bent letterlijk veel geld aan het uitgeven voor iets dat je maar helpt per sekspartij. Voor iedere pil aanvaard je de negatieve consequenties wat betreft kosten, risico’s, bijwerkingen en ga zo maar door.

Erger nog, je verergert het probleem door medicijnen te gebruiken. Je kan op een gegeven moment nog maar moeilijk zonder.

Het alternatief?

De seksuoloog Chris Coster heeft een unieke methode ontwikkeld om op natuurlijke manier erectiestoornissen op te lossen. Je ontdekt het volgende in zijn methode:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant.

Ontdek de unieke aanpak van Chris, zonder gebruik te maken van middelen, pillen of andere kwakzalverij:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

5 Reacties op "King Active: Dé Koning in Actief Onzin Verkopen?"

 1. RS

  says:

  Beste Oscar,

  ik heb in het verleden met enge regelmaat king active gebruikt en helaas moet ik uit eigen ervaring zeggen dat ik het oneens ben met je kritische review.

  voor mij werkt het product zeker wel. ik moet daarbij de note maken dat ik geen last heb van erectie "problemen" en het produt dus uitsluitend gebruik om "langer door te kunnen" in die zin is het zeker een aanrader.

  natuurlijk heb ik ook nadelen ondervonden van dit middel:
  1. (voor mij de grootste) het zorgt voor behoorlijke hoofdpijn enkele uren na het innemen. (dit zelfde had ik bij de Kamagra)
  2. 72 uur is misschien overdreven, maar 48 uur na inname had ik er nog wel "Plezier" van. plezier in deze tussen "" omdat ik de volgende dag niet altijd de mogelijkheid had om dit plezier te delen. daardoor zou ik ook eerder Kamagra aanraden omdat de werking veel korter is en je er dus de volgende dag geen last van hebt.

  tot zo ver mijn oprechte review van je review. ik hoop dat het mensen kan helpen.

  nogmaals voor de duidelijkheid: ik heb geen ervaring met dit middel bij "impotentie" slechts als potentie verhogend, dan werkt het zeker wel.

 2. AA

  says:

  Ik ben het met bovenstaande reactie eens. Het heeft zeker een positief effect, dus dat je beter en langer door kunt gaan. Het is als 40er alsof je een tiener bent. Ik gebruik het dan ook recreatief, af en toe eens.

  Het probleem van de hoofdpijn heb ik zelf ook, daarom kan ik aanraden om de capsule met die kruiden open te knippen en er 1/3 van te gebruiken: geen hoofdpijn, maar de werking is dan nog prima, maar dan maar 2 dagen max, wat voor mij prima is. Ik neem het dan ook heel af en toe bij een speciale gelegenheid en dan ook liefst een nacht van te voren.

  Enfin, als ik de kritische noot lees hierboven, dan vraag ik me af of je het hebt geprobeerd en of je niet een concurrerend product zelf hebt ofzo? En anders kan het ook zo zijn dat het helemaal niet werkt bij jou. Bij mij in ieder geval wel.

 3. john

  says:

  ik kan mijzelf bij de vorige reacties aansluiten .king active werkt zeker bij mij echter de aanvang duurt toch zeker een aantal uren .
  en bij mij merk ik na 48 uur nog steeds een positief effect .
  als bijwerkingen ervaar ik net als bij cialis soms hoofdpijn .een rood hoofd.een soort oprispinggevoel .
  de werking is het beste waneer niet te veel en te vet gegeten wordt.

 4. Manou

  says:

  Ik heb hoofdpijngekregen door die tablet, je voel als jouw hoofd en ogen zitten onder druk, normaal ik presteer beter dan met de tablet, door de hoofdpijn was mijn libido minder. Mijn advies: niet kopen, echt zonde voor die geld

 5. Patrick

  says:

  Ik ben een jaar of 2 geleden begonnen met SolideForte, nadat mijn vriendin een paar keer geklaagd had dat ze "hem" niet meer zo goed voelde. Inderdaad, ik was toen 48, alles werkt nog prima, maar zo hard als toen ik 18 was is ie niet meer. SolideForte was een openbaring toen, wel soms hoofdpijn, en toen was dit plots niet meer te verkrijgen. Ik heb toen een jaar niets meer gebruikt en alles was weer "normaal", niet echt klachten, maar geen erectie zoals die van 18... Nu heb ik KA geprobeerd, en u mag vertellen wat u wil, maar dit helpt dus wel degelijk, en is geen placebo... ik denk wel dat er geen echte onderliggende problemen mogen zijn, maar er is wel degelijk een duidelijk effect hoor, met KA heb ik minder last van de bijwerkingen, en werkt inderdaad 3 dagen door. Ik was ook geen believer eerst, maar had niks te verliezen, dus gewoon proberen zou ik zeggen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *