Hoe Groot Is De Gemiddelde Penis Nu Echt? Zo Meet Je Jouw Penis

Penislengte; er zijn weinig dingen waar mannen zo geobsedeerd mee zijn. Ze scheppen er graag over op, ze liegen er meer dan eens over, en ze maken er de ene na de andere grap over. Er is eigenlijk maar één ding wat ze er niet mee doen: ze zijn er bijna nooit tevreden over. Zelfs mannen met een penis die bovengemiddeld groot is, hebben soms het idee dat hij te klein is.

Dit komt deels doordat mannen eigenlijk niet weten wat de gemiddelde penislengte nu precies is. Mannen hebben het er wel eens over, maar vaak lullen ze er een centimetertje of twee bij, wat nogal een vertekend beeld geeft. Bovendien weten veel mannen niet precies hoe ze hun penis moeten meten. Daarom schrijf ik dit artikel, om je voor eens en voor altijd van deze misverstanden af te helpen!

Hoe groot is de gemiddelde penis nu echt?

Zoals ik net al even aangaf, is er een heleboel verwarring over wat nou echt de gemiddelde penislengte van de Nederlandse man is. Er zijn tal van redenen om hierover te liegen, maar uiteindelijk maak je daar jezelf en anderen alleen maar onzekerder mee. Laten we daarom eens een keer echt naar de harde data gaan kijken.

Als ik “harde data” zeg, dan bedoel ik dat overigens vrij letterlijk: we zullen gaan kijken naar de lengte van de penis in erectie. Het verschil tussen een slappe en een erecte penis kan per man erg verschillen. Sommige mannen groeien veel meer dan anderen als ze een erectie krijgen. Allemaal heel interessant, maar uiteindelijk gaat het erom hoe groot je penis is wanneer deze stijf is.

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: de gemiddelde Nederlandse penis is 15,87 cm lang. Dit zegt je misschien niet zoveel, maar als je op de onderstaande kaart kijkt, dan zet dit het een beetje in perspectief met de rest van Europa. Zoals je kan zien, zijn er maar weinig Europese landen die boven ons gemiddelde uitkomen. De gemiddelde Nederlandse man heeft dus een relatief grote penis.

Dat Nederlanders lange lullen zijn wist je vast al wel, maar we hebben ze dus ook.

Als je vervolgens buiten de grenzen van Europa gaat kijken, dan komen we eigenlijk nog “beter” uit de bus. Van de 88 landen waarvan ik betrouwbare informatie kon vinden, verdeeld over 6 verschillende continenten, staat Nederland op nummer 14. Er zijn dus maar weinig volkeren op de wereld die zich wat penislengte betreft met de Nederlanders kunnen meten.

Zit je dus boven het Nederlandse gemiddelde, dan weet je dat je in internationaal opzicht ook daadwerkelijk een flinke penis hebt. Wanneer je onder het gemiddelde zit, dan weet je dat je ten opzichte van de rest van de wereld nog steeds goed zit. Als Nederlander mag je dus best iets onder het gemiddelde zitten. Dat betekent zeker nietdat je je moet gaan schamen of iets dergelijks.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe moet je je penis precies meten?

Als je je eigen penislengte wilt vergelijken met het gemiddelde, dan moet je eerst weten hoe groot je penis is. De makkelijkste manier om hierachter te komen is natuurlijk gewoon door het meten van je penis. Als je echter wil dat je de juiste lengte achterhaalt, dan moet je wel weten hoe je moet meten.

Het belangrijkste is hierbij dat je weet waar je moet beginnen. Je kan het “begin” van je penis op verschillende manieren interpreteren, wat tot verschillende uitkomsten leidt. Als je een betrouwbare uitkomst wil hebben, dan zul je moeten meten vanaf je buikholte. Je eindigt met meten bij het topje van je eikel.

Het meetinstrument is niet bijzonder belangrijk; alles met cijfertjes erop is in principe goed. Nu is het wel zo dat de meeste penissen van nature een kleine kromming hebben. Als je hier rekening mee wilt houden, dan zul je een buigbaar meetlint moeten gebruiken. Als je iets hards gebruikt, zoals een liniaal, dan kan het dat je jezelf net iets tekortdoet in je meting.

Wat vooral vaak misgaat als mannen hun penis meten, is dat ze zichzelf voor de gek houden. Ze trekken het begin van hun penis toch niet helemaal eerlijk. Ze meten bijvoorbeeld vanaf de onderkant, of ze verschuiven het meetlint expres een beetje. Zo kunnen ze doen alsof hun penis groter is dan eigenlijk het geval is.

Met jezelf voor de gek houden bereik je echter niks. Wanneer je gaat liegen over je penislengte, dan zullen vrouwen alleen maar extra teleurgesteld zijn als ze hem voor het eerst zien.

Als ze je penis eenmaal kan zien, dan heeft het geen zin meer om er een centimetertje bij te lullen.

Is mijn penis groot genoeg? De ideale penislengte volgens vrouwen

Je weet nu als het goed is hoe groot je penis is, en je weet ook hoe die lengte zich verhoudt tot het gemiddelde. Je mag best tevreden zijn als je rond of boven het gemiddelde zit. Als je echter onder dat gemiddelde zit, dan ben je misschien alleen maar onzekerder geworden. Je vraagt je waarschijnlijk af: is mijn piemel wel groot genoeg?

Om die vraag te beantwoorden, wil ik je allereerst nog even kort wijzen op een gegeven dat ik eerder ook al even benoemde: Nederlanders hebben erg grote piemels. Als je penis hier wat onder het gemiddelde ligt, dan is er ongetwijfeld een land waar dat niet zo is. In Amerika is de gemiddelde penis bijvoorbeeld maar 13,21 cm, en in Zuid-Korea moeten mannen het met 9,66 cm doen.

Voor de gemiddelde toerist zal je penis dus echt wel meevallen.

Daarnaast wil ik je op het volgende wijzen: als je het aan vrouwen vraagt, dan is groter niet hetzelfde als beter. Wist je bijvoorbeeld dat er meer kans is dat je relatie uitgaat omdat je penis te groot is, dan dat dit gebeurt omdat hij te klein is? Mannen met een te grote piemel veroorzaken vaak pijn tijdens de seks, en daarom hebben de meeste vrouwen toch liever een iets te kleine piemel.

Volgens Amerikaans onderzoek hebben vrouwen het liefst een penis van zo’n 6 inches, wat neerkomt op 15,2 cm. Dit ligt ruim een halve centimeter onder het Nederlands gemiddelde, en dit is bovendien het ideaal: als je wat kleiner bent, dan zullen de meeste vrouwen dat ook nog wel een prima lengte vinden.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Maakt de grootte van mijn penis uit?

Daarnaast kom ik nog maar eens met de eeuwenoude wijsheid: het gaat niet om de grootte, maar om wat je ermee doet. De meeste vrouwen hebben vele malen liever iemand met een kleinere penis die een beetje goed is in bed, dan iemand met een grote lul die alleen maar hard kan stoten. Als jouw pik wat kleiner is, kun je dus een heleboel goedmaken door aan je techniek te werken.

Als je aantrekkelijk wilt zijn voor vrouwen, dan kun je beter aan je zelfvertrouwen werken dan aan je penislengte.

De conclusie is dus: ook als je penis een stuk kleiner is dan het gemiddelde, dan is dat nog helemaal geen reden om daar al te onzeker van te worden. Vrouwen kijken naar veel meer dan alleen je penis. Daarnaast, gemiddeld genomen vinden vrouwen het Nederlands gemiddelde eigenlijk al groot. Je hoeft je dus geen zorgen te maken!

Mijn penis is te klein, wat nu? 3 tips om je penis te vergroten

Ik hoop natuurlijk dat je nu niet meer al te onzeker bent over de grootte van je lul, omdat ik je heb laten zien dat het eigenlijk allemaal niet zoveel uitmaakt. Maar misschien vind jij je lul toch wel héél klein, of droom je stiekem toch wel van die grote lul waarmee je vrouwen gek kan maken. Je vraagt je af: kan ik dan niets doen om mijn lul wat te vergroten?

Het antwoord daarop zal je als muziek in de oren klinken: ja, dat kan. Er zijn verschillende manieren om je penis een stukje langer te maken, en veel ervan zijn nog natuurlijk ook. Verwacht niet dat je er vijf centimeter bij krijgt, maar een klein beetje moet lukken. Ik zal je daarom nog enkele tips meegeven over hoe jij je penis net dat kleine beetje groter kan maken.

  • Gebruik l-arginine
  • Gebruik een stretching-apparaat
  • Neem ginkgo biloba

Tip 1: Gebruik l-arginine

L-arginine is een aminozuur dat je gewoon als voedingssupplement kunt kopen. L-arginine bevordert de bloedsomloop, wat helpt om je penis groter en dikker te maken tijdens een erectie. Een erectie is natuurlijk zo groot als het bloed dat erin kan stromen. Dit maakt l-arginine een extreem geschikt middel voor een grotere penis.

Een pilletje voor een grotere penis; het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo.

Er is ook wetenschappelijk onderzoek dat de werking van l-arginine ondersteunt. Een Israëlische studie toonde namelijk aan dat veel mannen bij het gebruik van l-arginine hardere erecties en een grotere penis kregen. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat l-arginine ook het libido verhoogt, ofwel: je krijgt er meer zin van in seks. Kun je die grote penis meteen aan het werk zetten!

L-arginine is een erg ongevaarlijk middel, maar kijk er wel mee uit als je hartproblemen hebt. In dat geval kun je beter eerst even met een dokter praten.

Tip 2: Gebruik een stretching-apparaat

Nog een manier om je penis uit te rekken, is door deze te “stretchen”. Stretchen betekent natuurlijk gewoon uitrekken, en dat is dan ook precies wat je met deze techniek doet. De stretchtechniek klinkt misschien een beetje eng, maar is wel volkomen veilig. Het is één van de effectiefste manieren om een grotere erectie te krijgen.

Bij het stretchen van je penis gebruik je een zogeheten stretching-apparaat. Met behulp van dit apparaat rek je je penis lange tijd uit, om deze uiteindelijk blijvend te vergroten. Deze methode levert je uiteindelijk enkele extra centimeters aan penislengte op, een verschil dat echt wel zichtbaar gaat zijn dus.

De Europese Commissie heeft erkend dat een stretchingapparaat volkomen veilig is.

Tot nu toe lijkt dit apparaat dus een ideale oplossing, maar helaas zit er ook één groot nadeel aan deze manier van penisverlenging. Je moet dit stretching-apparaat namelijk maar liefst tien uur per dag dragen, en dat dan ook nog eens voor minimaal 4 maanden.

Stretching kan bovendien enigszins pijnlijk zijn. Je hebt dus wat discipline nodig om dit lang genoeg vol te houden, en het niet tussentijds al op te geven. Als je bereid bent om dit allemaal te doorstaan, is het echter een heel mooie uitvinding.

Tip 3: Gebruik ginkgo biloba

Dit kruid is oorspronkelijk afkomstig uit Japan, en wordt al duizenden jaren gebruikt in Azië, voor een heleboel verschillende kwalen. Wat het ook doet, is het bevorderen van de bloedsomloop. Dit zorgt ervoor, zoals ik eerder al uitlegde, dat de penis bij een erectie een stuk groter en dikker wordt dan normaal het geval is.

Waarom zou je naar kunstmatige middelen grijpen als de natuur ook een oplossing biedt?

Ginkgo biloba kun je direct als kruid opeten, maar het is niet erg lekker. Je kan het daarom beter als thee drinken, of als voedingssupplement nemen in de vorm van een capsule. Al deze varianten zijn in veel normale voedingswinkels te verkrijgen. Als je ze daar niet kunt vinden, vind je ze erg snel op het internet.

Let wel op als je bloedverdunners slikt, want dan kan het gebruik van dit kruid gevaarlijk zijn!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *