Klaarkomen Uitstellen? 10 Simpele & Snelle Tips Opgesomd

Wil je het klaarkomen uitstellen, dan heb je geluk. Want met deze 10 simpele snelle tips kan jij vanavond al je orgasme uitstellen.

Deze tips werken voor de persoon met de grootste problemen. Ze kunnen bij de eerste poging het klaarkomen al met 20 minuten uitstellen.

#1. Klaarkomen uitstellen door een condoom te gebruiken

Een bekende maar effectieve tip. Voor de meeste mensen kan deze tip het klaarkomen al met meerdere minuten uitstellen.

Het werkt heel simpel. Door een condoom is het minder gevoelig en daarom kom je minder snel klaar.

#2. Een minder ejaculatie opwekkend standje doen

Veel mannen komen sneller klaar bij een standje als op z’n hondjes dan bij een standje waar de vrouw bovenop zit.

Wat zijn de standjes waar jij minder snel van klaarkomt, maar waar je wel jezelf en je partner en mee pleziert?

Begin met de standjes die je graag wilt doen maar waarbij het klaarkomen uitstellen moeilijker is. Ga daarna over op het standje waar je het langer mee volhoudt.

Des te langer je bezig bent met seks des te makkelijker het is om klaar te komen. Je voelt aan dat je minder beweging en frictie nodig hebt voor je klaarkomt. Daarom kan je beter de meest ejaculatieprikkelende standjes voor het begin houden en de minst ejaculatieprikkelende standjes voor het eind.

Voor mannen geldt meestal des te minder controle en des te minder beweging, des te minder snel ze klaarkomen. Natuurlijk zijn er uitzonderingen.

Als je niet weet welke standjes het klaarkomen uitstellen dan raad ik aan hier op te gaan letten. Probeer veel dingen uit en wees bewust van je lichaam. Over het algemeen werkt de amazonepositie goed, zie het plaatje voor 3 variaties daarvan:

Cowgirl sex positie

#3 Te Ejaculatieprikkelende standjes helemaal verbannen

Sommige standjes zijn gewoon te opwindend. Als je serieus bent over het klaarkomen uitstellen dan kan je deze helemaal verbannen. Soms moet je wat over hebben voor jezelf en je partner.

Als je niet weet welke standjes het meest en het minst prikkelend zijn ren dan direct naar je partner toe om het te testen.

Doe deze tip samen met tip #2 en ik garandeer je dat het klaarkomen uitstellen gaat lukken.

#4 Het Tempo Verminderen (klaarkomen uitstellen gegarandeerd)

Voor vrouwen is seks meer dan snel even pompen en dan je nachtrust pakken. Voor jou waarschijnlijk ook. Toch roept je brein tijdens de seks dat je snel klaar moet komen. Het wilt dat je het op zo’n manier doet dat ze snel bevrucht is. Het doet je denken dat dit het meest bevredigend is.

Je brein liegt, je hoeft niet snel klaar te komen. Tevens is de pomp en spuit methode ook niet de meest bevredigende manier (voor hem en voor haar niet). Sterker nog, de langzame methode is meestal veel bevredigender.

Het werkt heel simpel: Door het tempo te verminderen hou je het langer vol, is de seksuele spanning en anticipatie veel groter en zal door de extra opwinding alles veel intenser zijn. De uiteindelijke ontlading zal krachtiger en bevredigender zijn.

Als je bang bent dat het te langzaam voor je partner gaat, realiseer dan dat je meer kan doen dan alleen pompen. Je hebt twee handen waarmee je je partner meer dan genoeg kan bevredigen. Als man zijnde kan je tijdens de seks bijvoorbeeld met haar borsten of clitoris spelen. Je kan ook haar mond of nek zoenen.

Voor vrouwen geldt hetzelfde. Seks en stimulatie gaat verder dan de in en uit verdwijntruc. Sommige mensen kunnen zelfs klaarkomen door tepel en nek stimulatie.

Verlaag het in-en-eruit-tempo en bevredig je partner op meerdere manieren. Je zal gegarandeerd het klaarkomen uitstellen.

#5 Als je bijna klaarkomt het standje wisselen

Als je niet weet wanneer je bijna klaarkomt dan is het cruciaal om dit te leren. Chris Coster kan je dit in een korte tijd leren.

Als je het wel weet dan kan het wisselen van standje er al snel voor zorgen dat je het klaarkomen uitstellen een stuk langer kan volhouden.

#6 Zodra je bijna klaarkomt even helemaal stoppen

Het kan zijn dat je partner je een ongelofelijke tease vindt als je dit doet, maar jezelf een minuutje rust gunnen kan een wereld van verschil zijn. Met rust bedoel ik het volledig onthouden van geslachtsdeel stimulatie. Natuurlijk kan je in de tussentijd wel je partner bevredigen met je handen.

Of je kan je partner stimuleren met woorden. Je kan er af en toe een spelletje van maken. Je kan je partner er goed mee plagen.

“Oh je vindt het jammer dat ik nu stop?”

“Je wilt dat ik verder ga? Wat moet ik doen dan?”

Je begrijpt het wel.

Stop en start methode

#7 KNIJPENNNN!!!!

Je pc spier is de spier die tussen je anus en balzak loopt.

Als je een sterke pc spier hebt dan kan je als man als het ware je “ejaculatie buisje” dichtknijpen op het moment dat je klaarkomt. Eigenlijk kom je dan wel klaar, maar ejaculeer je niet. Je verliest geen zaad. Hierdoor blijft je lichaam de behoefte houden om te ejaculeren en kan je na een korte pauze de seks hervatten.

Eigenlijk is deze tip een beetje vals spelen, niet iedereen kan dit nu al doen en eigenlijk kom je dus wel klaar. Veel mensen moeten hun pc spier trainen en dit oefenen voor het ze lukt. Hoe jij je pc spier zo sterk maakt om dit te doen leer je in complete ejaculatie controle van chris coster.

#8 Klaarkomen uitstellen door te ademen en te ontspannen

Veel mensen komen sneller klaar omdat ze zich erg inspannen tijdens de seks. Zorg ervoor dat je ademhaling normaal gaat. Span je spieren niet overbodig hard aan.

Ontspan.

#9 Laat haar de bewegingen doen

Doe je het op z’n hondjes? Dan hoef jij niet perse je heupen naar voren en achteren te bewegen. Zij kan ook naar voor en achter bewegen. Hetzelfde geldt bij missionaris en bijna ieder ander standje. Vrouwen zijn meestal ook een stuk langzamer dus pak je al snel tip #4 mee.

Dit kan leuk zijn als afwisseling en eigenlijk is het ook wel eerlijk. Waarom zou jij al het werk doen ;).

#10 Handmatig je ejaculatie stoppen (ejaculatiebuis dichtduwen)

Als je zodra je klaarkomt met je hand de ejaculatiebuis voor of achter je ballen dichtduwt dan kan je het ejaculeren volledig stoppen. Eigenlijk is dit niet het klaarkomen uitstellen, maar je bereikt wel je doel. Je komt wel klaar maar ejaculeert niet. Je kan dus langer door gaan waardoor je je partner meer bevredigt en blij kan zijn met je prestaties.

Het leuke van deze tip is dat iedereen het kan doen.

De Tips in detail uitgelegd, extra geavanceerde tips en een simpel stappenplan om snel 100% zelf te bepalen wanneer je klaarkomt:

Chris Coster heeft duizenden mannen geholpen meer controle over hun ejaculatie te krijgen. Zelfs de ergste gevallen hebben het klaarkomen leren uitstellen met wel 20 minuten.

Zorg ervoor dat je nooit meer de pijn en schaamte voelt van vroegtijdig klaarkomen:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *