4 Stappen om Elke Vrouw te Laten Squirten / Spuitend Klaarkomen

Wist jij dat een vrouw ook kan squirten via een spuitorgasme? Door haar op een bepaalde manier te vingeren kan de vrouw spuitend klaarkomen. Sommige vrouwen denken dat ze niet op deze manier klaar kunnen komen, maar wij gaan uitleggen hoe dat bij iedere vrouw gaat lukken.

Spuitend klaarkomen wordt ook wel squirten genoemd. De vagina geeft dermate veel vocht vrij dat het op plassen lijkt, maar het is gewoon spuitend klaarkomen. De vrouw krijgt hierdoor een geweldig spuit orgasme en voor de man geeft dit een voldaan gevoel en het ziet er ook nog eens geil uit. Wij helpen jou graag bij het opwekken van een dergelijk orgasme.

Hoe werkt het spuitend klaarkomen van de vrouw

Het spuitend klaarkomen of squirten heeft een functie voor het vrouwelijke lichaam. Bij opwinding maakt de vagina vocht aan dat dient als glijmiddel voor het vrijen. Het spuitend klaarkomen wordt niet veroorzaakt doordat de vaginawanden een soort glijmiddel aanmaken. Het lichaam maakt het vocht dat vrijkomt bij het squirten aan om de mannelijke zaadcellen te begeleiden naar de baarmoeder. Dit verhoogt de kans op een bevruchting.

Normaal gesproken blijft het vocht in de vagina van de vrouw. Bij het spuitend klaarkomen wordt het vocht juist naar buiten begeleid. Bij het bereiken van een orgasme moet je de vingers uit haar vagina terug trekken om haar spuitend klaar te laten komen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Kunnen alle vrouwen spuitend klaarkomen?

Anatomisch gezien zien alle vrouwenlichamen er hetzelfde uit. Er kunnen kleine verschillen optreden, maar wat betreft het functioneren van het lichaam zijn er geen verschillen. Iedere vrouw moet dus spuitend klaar kunnen komen. Doordat vrouwen op verschillende manieren reageren op het stimuleren van de g-spot zal het bij de ene vrouw wel meer moeite kosten dan bij de andere. Het blijft een kwestie van proberen en ervaren.

Wat is de g-spot?

Op verschillende manieren kun je een vrouw een orgasme laten bereiken. Probeer het een keer door haar g-spot te vingeren. Niet alle vrouwen hebben een gevoelige g-spot, maar het is zeker een poging waard. Het is een stukje ribbelige huid op ongeveer 3 tot 5 centimeter  diepte in haar vagina. In dit artikel leggen wij jou graag uit hoe je de g-spot het beste kunt stimuleren.

vingere

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Stappenplan om de vrouw te laten squirten

Wij gaan jou helpen bij het opwekken van een spuitorgasme. Je moet het zelf doen, maar met dit stappenplan weet je waar je moet zijn en hoe je jouw doel kunt bereiken. Als je onderstaande stappen goed onder de knie hebt, ben jij een meester in bed geworden. Het is voor de man geil om te zien dat de vrouw spuitend klaarkomt, maar de opwinding voor de vrouw is nog groter.

Stap # 1 – Ontspanning en opwinding

Het is belangrijk dat de vrouw eerst volledig tot rust komt. De stress van de dag moet uit het lichaam verwijderd zijn voordat je überhaupt de sfeer en de ambiance kunt oproepen. Begin met het voorspel door het zeer langzaam op te bouwen. Eerst kussen en strelen om in de stemming te komen. Ga haar vervolgens vingeren en beffen om haar lichaam erop voor te bereiden dat ze een explosief orgasme gaat bereiken.

Stap # 2 – Vind haar g-spot

Na een beetje spelen en stimuleren, ga je op zoek naar  haar g-spot. Deze zit op 3 tot 5 centimeter diepte aan de buikkant van haar vagina. De g-spot voelt aan als een ribbelig stukje huid. Ga spelenderwijs beginnen met het stimuleren van de clitoris en de g-spot.

clitoris

Stap # 3 – Op de juiste manier stimuleren van de g-spot

Je kunt de g-spot het beste stimuleren door met je wijsvinger een “kom hier” beweging te maken. Dit doe je door je wijsvinger te strekken en weer te buigen. Door deze beweging te herhalen kun je haar een orgasme via haar g-spot laten bereiken. Dat is nog niet alles, want op deze manier kan ook het spuitend klaarkomen worden voorbereid.

Stap # 4 – Haar spuitend klaar laten komen

Het voorspel is nu achter de rug en nu moeten de pijlen gericht worden op het squirten. Ga haar nu vingeren met de wijsvinger en de middelvinger. Maak met de vingers een vegende beweging over de g-spot. Begin eerst op een langzaam tempo en bouw de snelheid geleidelijk op. Ook ga je de bewegingen steeds krachtiger uitvoeren. Je zet dus meer druk op de g-spot.

Let wel goed op haar reacties, want het moet niet te heftig en krachtig worden. Zolang zij blijft genieten, zit je goed.

Wissel het op deze manier van vingeren af met af en toe te beffen. Zorg er wel voor dat haar aandacht niet gaat verslappen.

Op het moment dat ze bijna klaar komt, voel je de g-spot opzwellen. Op dat moment trek je je vingers uit de vagina terug en zul je zien dat er vocht uit haar vagina stroomt. Na deze geweldige ervaring kunnen jullie nog gewoon doorgaan met de seks. Een vrouw kan namelijk meerdere g-spot hoogtepunten achter elkaar ervaren.

5 beste tips voor het spuitend klaarkomen

Spuitend klaarkomen kan alleen worden opgewekt door mannen met meer sekservaring. Je moet weten waar je moet zijn en hoe je met de vagina van de vrouw om moet gaan. Ervaring moet je wel op de juiste manier opbouwen. Wij geven jou 5 tips waar je op moet letten om spuitend klaarkomen af te dwingen.

Tip # 1 –  Zorg voor een opwindend voorspel

Met bovenstaand stappenplan ben je er nog niet. Spuitend klaarkomen zal alleen lukken als de vrouw zeer opgewonden is. Ter voorbereiding op het stimuleren van de g-spot zul je veel aandacht moeten besteden aan het voorspel. Hier moet je niet alleen voldoende tijd voor nemen, je moet de ideale handelingen verrichten die de vrouw zeer prettig vindt.

Voor de ene vrouw zal het ideale voorspel bestaan uit eerst een erotische massage, terwijl de andere vrouw de voorkeur geeft aan orale seks. Bouw het voorspel volledig op uit seksuele handelingen die zij lekker vindt. Om voor nog meer opwinding te zorgen, kun je er ook voor kiezen om er seksspeeltjes bij te gebruiken.

Tip # 2 –  Weet hoe je de g-spot moet stimuleren

Heb je haar wel eens een orgasme bezorgd via de g-spot? Als dat niet het geval is, zorg dan dat je het vingeren eerst goed onder de knie hebt. Het stimuleren van de g-spot kun je het beste doen met de zogenaamde “kom hier” beweging. De g-spot zit ook net op de juiste diepte in de vagina om deze met de vinger te stimuleren.

Tip # 3 – Concentreer je op jouw doel! Laat haar spuitend klaarkomen

Als jij haar spuitend klaar kan laten komen, zul je bij haar stijgen in aanzien. Je wordt een held in bed! De meeste vrouwen die op deze manier klaar zijn gekomen willen niet meer anders. Ze zal het ervaren als een seksuele bevrijding. Je hoeft het haar niet te vertellen, maar om haar spuitend klaar te laten komen moet alles hierop gericht zijn. Als man wil je ook graag gestimuleerd worden, maar dat komt eerst op het tweede plan. Focus je om je doel te bereiken.

Tip # 4 – Leg niet teveel druk op het klaarkomen

Je moet er alles aan doen om haar spuitend klaar te laten komen. Leg die druk zeker niet bij haar. Druk zal een spuitorgasme eerder afremmen dan bevorderen. Voor haar moet de nadruk liggen op het zoveel mogelijk genieten en opgewonden raken.

Tip # 5 – Met de juiste beftechniek haar in extase brengen

De beste manier om haar voor te bereiden op het spuitend klaarkomen is beffen. Met een zachte tong haar in extase brengen zullen de meeste vrouwen wild van worden. Bij het toepassen van de beste beftechnieken, zul je haar in extase brengen. Probeer de drievoudige beftechniek een keer uit. Wat moet je doen:

 • Ga met een zachte tong haar clitoris beffen. Houd de focus op de clitoris
 • Met zowel je wijsvinger en de middelvinger penetreer je haar en ga je haar g-spot stimuleren. Gebruik hiervoor de “kom hier” beweging
 • Ook je andere hand ga je inzetten door haar perineum te strelen. Ga met je duim rondjes draaien

Door deze techniek kun je haar lichaam klaarstomen voor het hogere doel, namelijk het spuitend klaarkomen.

Tip #6 – Gereedschap gebruiken maakt het makkelijker

Zodra je weet waar de g spot zit, dan is deze het makkelijkst te stimuleren door het gebruik van een vibrator.

Deze afgeprijsde DUO vibrator staat bekend om zijn doordringende stimulatie van de G spot en het opwekkende vermogen van een spuitend orgasme.

Vanwege dat de kleine kop de extase van een vrouw versterkt wekt de grote kop makkelijker vloeistof afscheiding uit.

 

Voor vrouwen: leer de methode om een ware seksgodin te worden in bed & laat hem sidderen van genot

Edwin Edinga is een ware expert op het gebied van Seks en relaties. In zijn ebook “Ideaal Seksleven” leert hij je om mannen letterlijk seksueel verslaafd aan je te maken.

Een man zou nooit meer zonder je willen, of willen vreemdgaan. Ontdek op de volgende pagina de bewezen methodes die de meeste vrouwen nooit zullen weten om je man in extase te laten genieten van jou en je lichaam.

“Ideaal Seksleven” + Bonussen Volledig Risicovrij Uitproberen

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

10 Reacties op "4 Stappen om Elke Vrouw te Laten Squirten / Spuitend Klaarkomen"

 1. Joey

  says:

  holy shit!! heb nog nooit zoiets geils gezien! zat een tijdje geleden dit artikel te lezen en heb de tips onthouden en toegepast bij de volgende keer dat ik seks had met mijn vriendin. Kon eerst niet echt geloven dat het echt kon, maar het lukte gewoon! We hebben sinds die ene keer nog vaker seks dan eerst ^^

 2. Juul

  says:

  Hi Joey,

  Goed om te horen dat je seksleven er zo op vooruit is gegaan door de tips. Geniet ervan!

  Groet, Juul

 3. nola

  says:

  hoi, ik ben een meisje en ik zou dit graag een keer willen (zag het ooit in een film en kan het sindsdien niet loslaten, ben nogal gefascineerd erdoor). wIL erachter komen of dit mijn orgasme echt intenser maakt enzo. Maar ben bang dat mijn vriend dit maar raar vindt .. hij is nogal degelijk (maar de seks is wel goed hoor!). Wat raad u mij aan hoe hem dit moet vertellen? Bvd, Nola

  • Eva

   says:

   kan je die film niet een keertje met hem samen bekijken en dan (voor de gein) zeggen dat het je wel geil lijkt en als je dan merkt dat hij serieus opgewonder ervan wordt, voorstellen om het een keertje samen uit te proberen? Succes! Groetjes, Eva

  • Julia

   says:

   Ik zou het er gewoon eens met je vriend over hebben, er zijn maar weinig mannen die hier niet voor open staan.

 4. Rens

  says:

  kan me nog herinneren dat ik dit bij american pie of van wilder of zoiets zag .. was wel vrij heftig maar had niet gedacht dat het ook echt mogleijk zou zijn ( wel minder erg dan in de film natuurlijk). Toch wel nieuwsgierig om het een keertje uit te proberen , ben benieuwd of ik iemand hieroor kan vinden...!

 5. Erik

  says:

  Weet nog de eerste keer dat ik seks had met mijn vriendin... Bleek ze te kunnen squirten. Ik had het nog nooit meegemaakt en wist eigenlijk ook niet zeker of het wel bestond. Mijn eerste reactie was eigenlijk: 'ehm... is dit plas?'. Het was best wel veel... Pas daarna vertelde ze mij dat dit haar wel eens eerder was overkomen, maar dat deze keer ook voor haar het heftigst was. Ik was de enige die haar zo kon laten squirten, zei ze. Dat was natuurlijk wel even een boost voor mijn ego. ;)

 6. Ward

  says:

  Wow, had niet verwacht dat dit echt zou werken maar dat deed het wel! Eerste keer dat ik hierna met mn vriendin naar bed ging heb ik deze tips opgevolgd, en het lukte gewoon echt meteen de eerste keer! Was me nog nooit eerder gelukt, echt heel erg bedankt!

 7. Rianne

  says:

  Ik wist niet eens dat ik dit kon holy shit, maar mn vriend lukte het laatst ineens en hij zei dat hij het van deze site had, haha! Werkt top in ieder geval haha! Dames, stuur uw vriend eens op deze pagina af!

 8. Kees

  says:

  Na mijn scheiding heb ik een nieuwe vriendin gekregen en onze seks is behoorlijk ongeremd geworden. Ze vertelde me dat ze spuitend kon klaarkomen als ik haar op de juiste plekjes ging verwennen. Beffen is al zo heerlijk, maar om nu ook haar natte spuitende kutje te proeven is echt zo geweldig, wat enorm helpt is het juiste standje te vinden. Wat is dit enorm geil....ik zou het niet meer willen missen. Mijn tip is om je geliefde de weg te laten bepalen hoe zij dit hoogtepunt kan bereiken. Afgelopen dagen hebben we ook op her naaktstrand elkaar heerlijk naar een hoogtepunt gebracht....stiekum vinden we het leuk als andere een beetje mee kunnen kijken.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *