De Ultieme Squirting Gids Voor Beginners

Ook vrouwen kunnen spuitend klaarkomen. Het enige wat je moet doen is de vrouw op de juiste manier stimuleren. Het is wel een lastig proces, maar als je weet waar je moet zijn en wat je moet doen kan iedere vrouw squirten.

Om de kans op bevruchting te vergroten maakt de vagina vochtafscheiding aan. Normaal gesproken komt dit vocht niet buiten het lichaam. Voor zowel de man als de vrouw is het een zeer opwindende gedachte om een ejaculatie van de vrouw te zien. De vrouw zal ook intens genieten van het squirten. Het geeft namelijk een geweldig orgasme.

Hoe werkt squirting?

Het doel van het ejaculeren bij de man behoeft geen verdere toelichting, maar dat geldt niet voor squirting bij de vrouw. Het aanmaken van een glijmiddel door de vagina heeft als functie om het penetreren mogelijk te maken, maar dit is niet het vocht waar met squirting op wordt gedoeld. Door het stimuleren van de g-spot van de vrouw is het mogelijk om een orgasme op te roepen.

Bij een g-spot orgasme maakt het lichaam vocht aan dat ervoor moet zorgen dat de spermacellen van de man begeleid worden naar de eicellen van de vrouw voor de bevruchting. Bij squirting gaat het vocht niet dieper in het lichaam van de vrouw, maar wordt naar buiten gespoten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Lukt het alle vrouwen om te squirten?

De functies van de vagina zullen bij alle vrouwen gelijk zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat de lichamelijke uitwerking ook bij alle vrouwen gelijk is. De verschillen zijn juist groot. Niet alle vrouwen hebben bijvoorbeeld een gevoelige g-spot. Vrouwen hebben verschillende erogene zones en ze hebben ook grote verschillen in intensiteit bij het stimuleren. Vrouwen die niet gevoelig zijn voor het vingeren gericht op de g-spot, zullen een kleinere kans hebben op squirting.

Toch durven wij te stellen dat de meeste vrouwen spuitend klaar kunnen komen. Ze moeten wel de juiste behandeling ondergaan.

Hoe moet je squirting aanpakken?

Squirting is nog niet zo eenvoudig. Met de juiste aanpak moet het te doen zijn, maar de man moet wel goed alle stappen op een rijtje hebben om de vrouw een geweldig orgasme te geven, waarbij er ook nog vocht naar buiten wordt gespoten. Wij helpen jou in 7 stappen om jouw vrouw genietend en spuitend klaar te laten komen. Squirting kun je namelijk afdwingen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Stap # 1 – Sfeer maken om stress weg te nemen

De sfeer en de ambiance moeten goed zijn om überhaupt te beginnen met het vrouwelijke lichaam voor te bereiden op squirting. Probeer het niet uit op een moment dat de sfeer er niet goed voor is. Je moet er de tijd voor nemen en in kleine stapjes moet je haar lichaam voorbereiden. Begin met een ontspannen (niet op seks gerichte) massage. Op deze manier neem je de stress van de dag weg en begin je met de eerste stap van het voorspel.

Stap # 2 – Beginnen met het voorspel

Zodra ze ontspannen is, kan het voorspel eigenlijk pas echt beginnen. Doe dit net zo als anders, maar let er goed op dat je zoveel mogelijk gevoelige snaren bij haar raakt. Vindt zij het prettig dat je haar zoent in de nek? Pas dit zeker toe. Probeer al haar erogene zones te prikkelen, zonder dat je haar borsten of vagina aanraakt. Je moet haar een langzame en heerlijke behandeling geven gericht op aandacht en aanrakingen.

Via bijvoorbeeld haar billen, haar dijbenen en buik kom je uiteindelijk bij de plekjes die zij het liefst gestimuleerd wil hebben, namelijk haar borsten en haar vagina. Probeer het nog steeds langzaam op te bouwen. Zorg dat je haar lichaam een beetje plaagt door haar bijvoorbeeld te likken rondom de vagina, maar nog niet de vagina zelf.

Stap # 3 – Focus op de clitoris en haar g-spot

Na een intensief voorspel krijgt ze eindelijk wat ze wil. Laat haar genieten door zachtjes haar clitoris en haar g-spot te stimuleren. Bef haar met een zachte tong en probeer haar lichaam voor te bereiden op wat er komen gaat. Let hierbij weer goed op wat zij prettig vindt. Dit is het afsluitende deel van het voorspel. Na deze stap is ze klaar voor het echte werk gericht op squirting. Je brengt haar nog niet naar een hoogtepunt, maar wel al naar hogere sferen.

Stap # 4 – Intensief vingeren

Na een langzame opbouw is het nu tijd geworden om het stimuleren wat intensiever te maken. Ga haar op een voor haar prettige manier vingeren. De nadruk hoeft nog niet volledig te liggen op haar g-spot. Je moet de vagina en de clitoris stimuleren. Varieer door ook haar schaamlippen te strelen en vervolgens weer diep te penetreren. Dit kun je het beste nog doen met één vinger.

In de volgende stap moet je de intensiteit nog een beetje kunnen opvoeren door haar met twee vingers te vingeren.

Stap # 5 – Frontale aanval op de g-spot

Haar lichaam is nu warm genoeg voor de frontale aanval op haar g-spot. Gebruik nu je wijsvinger en je middelvinger. Het vingeren wordt nu volledig gericht op de g-spot. Dit doe je door de “kom hier” beweging te maken met de vingers. De g-spot zit ongeveer op 3 tot 5 centimeter. Maak met de twee vingers een vegende beweging over de g-spot. Probeer uit haar reacties op te maken in hoeverre je goed bezig bent. Ze moet in hogere sferen terecht komen om squirting te realiseren.

Probeer haar g-spot gedurende een periode van maximaal 15 minuten te stimuleren. Lukt het niet in deze tijd? Geef het dan op en probeer het een andere keer weer.

squirting

Stap # 6 – De g-spot zal opzwellen

Vlak voordat ze klaar gaat komen zal de g-spot opzwellen. Als je dat voelt is het punt bereikt dat je haar kunt laten squirten. Zodra dat gebeurt moet je de juiste manier zoeken om het vocht naar buiten te laten komen. Dit kan door te stoppen met vingeren zodra ze een orgasme bereikt. Licht blijven stimuleren kan ook een mogelijkheid zijn. Je moet met je hand het vocht namelijk niet tegenhouden. Door je hand te verwijderen, krijgt het vocht de mogelijkheid om uit de vagina te spuiten.

Stap # 7 – Laat haar spuitend klaarkomen

Laar haar niet alleen genieten van het squirten, maar laat het haar ook zien. Dit zal zorgen voor het ultieme genot. Niet alleen door het gevoel, maar ook door het zien van het vocht. Dit geeft namelijk een extra opgewonden gevoel. Een groot voordeel van een g-spot orgasme is dat jullie gewoon door kunnen gaan. Een vrouw kan namelijk meerdere keren klaar komen via een g-spot orgasme. Squirting zal voor de man ook een opwindend effect hebben. Het ziet er niet alleen geil uit, het geeft ook nog een voldaan gevoel dat het gelukt is.

squirting2

Onderschat het belang van het voorspel niet

Alleen met een perfect voorspel zal het jou lukken. Een goed voorspel kan wel een half uur of zelfs nog langer duren. Je moet haar verwennen tot ze wat betreft de opwinding een hoogtepunt heeft bereikt. Bij voorspel ligt de nadruk op het vochtig krijgen van de vagina. Voor een voorspel met squirting als doel moet je nog een stapje verder gaan.

Wat werkt squirting juist tegen?

Wij willen jou graag behoeden voor 2 veel gemaakte fouten. Het gaat namelijk niet alleen om de juiste handelingen. Door een afknapper of door er teveel druk op te zetten zal je haar niet spuitend klaar laten komen. Let daarom op de volgende instinkers.

Fout # 1 – Leg er niet teveel druk op

Een vrouw moet zich op haar gemak voelen om klaar te kunnen komen. Neem haar het liefst niet mee in jouw missie. Squirting zal alleen lukken als ze totaal ontspannen is en geen druk voelt om te moeten presteren. Het zal zeker niet altijd lukken, maar door de druk bij jezelf te houden kun je de kansen wel vergroten.

Fout # 2 – Verwar jouw genot niet met haar genot

De vrouw moet verwend worden. Zorg dat de pijlen volledig gericht zijn op haar genot. Jij komt later wel aan de beurt. Als het jou lukt om haar optimaal te laten genieten, zal ze jouw genot als eerste prioriteit hebben. Zie het squirten als een doel waar jullie seksleven door verbeterd gaat worden. Door verrassend in bed te zijn zal de relatie ook verder verbeterd worden.

Voor vrouwen: leer de methode om een ware seksgodin te worden in bed & laat hem sidderen van genot

Edwin Edinga is een ware expert op het gebied van Seks en relaties. In zijn ebook “Ideaal Seksleven” leert hij je om mannen letterlijk seksueel verslaafd aan je te maken.

Een man zou nooit meer zonder je willen, of willen vreemdgaan. Ontdek op de volgende pagina de bewezen methodes die de meeste vrouwen nooit zullen weten om je man in extase te laten genieten van jou en je lichaam.

“Ideaal Seksleven” + Bonussen Volledig Risicovrij Uitproberen

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

6 Reacties op "De Ultieme Squirting Gids Voor Beginners"

 1. Gino

  says:

  mijn vriendin wil heel graag squirten.. lijkt haar heel geil (en mijn ook). haar vriendinnen lukken het wel dus ze denkt dat het bij haar ook ken. heb de tips gevolgd maar het lukt haar niet.. ben nu echt bang dat ze mij gaat verlate.. Ken t zijn dat t niet aan mijn ligt maar aan haar? en hoe leg ik dat haar uit? bedankt! gino

  • K

   says:

   praat met haar, zeg haar dat je wilt proberen om haar te laten squirten (kan me neit voorstellen dat ze dit zelf niet zou willen), en blijf gewoon oefenen. Als ze echt hierom bij jou weggaat, omdat je het (nog )neit kan.. is ze gewoon triest. En denk maar zo: mocht het gebeuren, en jij blijft oefenen, zal ze er een partij spijt van krijgen, ha!

  • Manfred

   says:

   Kan aan beide liggen, niet elke vrouw kan dit, maar als ze weg gaat bij jouw alleen omdat dit niet lukt met jouw dan kun je misschien daar maar blij mee zijn, beetje rare reden om bij je vriend weg te gaan vind ik... Zegt verder ook weinig dat al haar vriendinnen het kunnen, zegt niet zoveel over wat zij kan, als ik vrienden was met Obama kan ik toch ook niet ineens president worden?

 2. Lb

  says:

  Ik kan heel makkelijk squirten om het zo maar te noemen! Maar voel daar niet zo veel bij als jullie beschrijven. Met een beetje gefriemel aan clit krijg ik al snel een reactie en niet al te weinig ook. Hoe kan dit? Om lekker klaar te komen is wel meer nodig!!

  • Am

   says:

   Ik zou gewoon meer het gebied eromheen of andere gevoelige plekjes eerst stimuleren. Neem er rustig de tijd voor... Lees desnoods 50 shades of grey of kijk de film of wat jij dan ook opwindend vindt. Laat je fantasieën lekker de loop en als je dan echt wil komen, raak dan pas meer je clit aan

 3. Freek

  says:

  Dit leek me altijd al heel geil maar het is me nu oa door deze info eindelijk gelukt om me meissie te laten spuiten, supertrots natuurlijk! Zij schrok er wel even van maar ze zei ook dat dit beter voelde dan alle keren dat ze vroeger was klaargekomen...

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *