9 Beste en Spannendste Locaties Voor Seks In Het Openbaar

Seks is geweldig. Maar zelfs in de leukste relaties komt er na verloop van tijd een bepaalde sleur in je seksleven. Die sleur is echt funest voor je relatie. Om weer wat spanning terug te brengen in je relatie zijn er een aantal opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor swingen, SM of andere spannende rollenspellen. Een andere, hele geile en spannende optie is seks in de openbare ruimte hebben.

In dit artikel heb ik de 9 beste en spannendste locaties voor seks in het openbaar op een rijtje gezet. Dus neem je partner aan de hand en experimenteer met seks in het openbaar: dat brengt weer wat pit in jullie relatie. Hoewel seks niet de hele oplossing is, is het wel belangrijk bij het bestrijden van relatieproblemen.  Daarnaast toont een wetenschappelijk onderzoek aan dat seks gezond is (bron).

Locatie voor seks in het openbaar #1: Op het strand

De eerste locatie die ik graag aan je wil voorleggen is het strand. Het strand biedt echt een groot aantal mogelijkheden. Zo kun je samen de duinen in sneaken voor wat meer privacy. Ook kun je kort de zee in lopen om seks te hebben met je partner. Als je dit namelijk onder water doet, hebben anderen misschien een vermoeden wat je aan het doen bent, maar ze zullen het nooit zeker weten.

Maar ook als je al de hele dag lekker op het strand ligt te zonnen om een lekker kleurtje te krijgen kun je samen met je partner een seksueel avontuurtje beleven. Of jullie nu kiezen voor een vluggertje in de strandtent, of gewoon voor een sensuele massage. Wat is immers het verschil tussen een sensuele massage en het insmeren van je partner voor de buitenwereld?

De enige tip die ik je op dit gebied nog wel even wil meegeven, is dat het wellicht verstandig is om dit soort escapades te doen waar geen kleine kinderen in de buurt lopen. Nu is het met lekker weer vaak druk op het strand. Maar zeker als je iets verder dan 200 meter van de strandopgang vandaan bent, heb je vaak alle privacy op het uitgestrekte strand.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Locatie voor seks in het openbaar #2: Tegen het raam van een hotel

Gaan jullie samen een weekendje weg en heb je een lekker hotel geboekt om echt even van elkaar te genieten? Dan is dit de uitgelezen kans om een spannende vrijpartij in het openbaar te hebben. Er is weinig spannender dan het verleiden van je partner en dan samen, geheel ontkleed, een geil vluggertje tegen het raam van het hotel te hebben.

Seks hebben tegen het raam van een (hotel)kamer is om meerdere redenen hartstikke leuk en spannend, namelijk:

  • De buitenwereld kan meegenieten
  • Van binnen kunnen jullie (of in ieder geval een van jullie) ook naar buiten kijken
  • Je kunt redelijk anoniem blijven. Zeker als diegene die tegen het raam aan gedrukt wordt met de rug naar het raam toestaat, dan blijf je zo goed als onherkenbaar voor de buitenwereld.

Daarnaast kun je ook nog voor ‘veilige’ standjes kiezen als je toch bang bent om samen met je partner betrapt te worden. Als je gewoon op de grond gaat liggen kun je zonder probleem kiezen voor een missionarispositie. Hetzelfde geldt voor doggystyle: jullie kunnen dan dikwijls naar buiten kijken, maar door de kijkhoek blijven jullie intieme zones onzichtbaar voor het publieke oog.

Locatie voor seks in het openbaar #3: In het zwembad

Wat is er nou spannender dan een hete vrijpartij onder de douche? Precies, weinig! Daarom kan het zwembad als locatie voor goede en spannende locatie voor seks in het openbaar absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Huid-tegen-huid, je voelt de ander, terwijl er een ferme waterstraal op jullie naakte lichamen neerslaat. Daarnaast is het inzepen van je partner natuurlijk hartstikke geil.

Maar er is natuurlijk een reden waarom het in het zwembad nog een tikkeltje spannender is. Terwijl jij en je partner in een heel erg kleine en afgesloten ruimte dichter tot elkaar komen, gaat de wereld om jullie heen natuurlijk gewoon verder. Ook hier is de kans om betrapt te worden natuurlijk levensgroot.

Een groot voordeel: jullie hebben al nauwelijks iets aan, dus je kunt meteen aan de slag!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Locatie voor seks in het openbaar #4: In de auto

De vierde locatie in deze opsomming is de auto. De auto als locatie voor een hevige vrijpartij lijkt in eerste instantie wel een uit de hand gelopen tienerfantasie. Het is voor velen misschien iets wat rechtstreeks uit van die Amerikaanse films komt. Maar er zijn echt een aantal voordelen aan het kiezen van de auto voor dé locatie van je publieke vrijpartij.

Ten eerste is het hartstikke geil. Je kunt in de auto allerlei verschillende standjes uitproberen, zeker als je je realiseert dat de stoelen ook verstelbaar zijn. Daarnaast is er natuurlijk de kans om betrapt te worden, net zoals bij andere publieke seksuele avonturen. Het voordeel van een auto is dat je echter gewoon weg kunt rijden als je betrapt wordt.

Daarnaast kan het natuurlijk al snel zo geil en opwindend dat het leidt tot letterlijk dampende seks. Het voordeel van die damp is dat de ruiten van binnen beslaan en de buitenwereld helemaal niet meer meekrijgt wat er eigenlijk gaande is in het voertuig. Wat mij betreft is seks in de auto, voor iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is, een echte must-try.

Locatie voor seks in het openbaar #5: In de bioscoop

Films kunnen van zichzelf al best spannend zijn. Met je partner of je crush naar de bioscoop gaan maakt het geheel natuurlijk nog een stuk spannender. Maar als je de spanning echt naar een hoger niveau wilt tillen, dan is seks in de bioscoop misschien wel iets voor jullie.

Geniet van de film terwijl je hand- en mondwerk bij je partner verricht…

Probeer dit wel enigszins verdekt te doen. Soms kan door lichteffecten de hele bioscoop kort verlicht worden, en je wilt natuurlijk niet betrapt worden. Kies daarnaast zorgvuldig de film uit waar je dit gaat doen. Een kinderfilm is hiervoor absoluut ongeschikt; je wilt namelijk niet onnodig het risico lopen een kind flink te traumatiseren.

Mochten jullie ervoor kiezen om voor een spannend avontuurtje in de bioscoop te kiezen, weet dan dat je absoluut niet de enige bent die dit doet. Waarschijnlijk hebben al meerdere van je vrienden ook al seksuele handelingen verricht in een bioscoop.

Als laatste nog een tip: het gebruiken van een popcornbak waar de man zijn penis doorheen steekt terwijl hij wordt afgetrokken zorgt alleen voor plakkerige handen en het is zonde van de popcorn. Leg er gewoon een jas overheen en je bent al klaar voor actie.

Locatie voor seks in het openbaar #6: In een verlaten klaslokaal

Een verlaten klaslokaal of een uitgestorven afdeling van een bibliotheek is ideaal voor een snelle vrijpartij. Kies gewoon een hoekje en zet je partner tegen de muur en voor je het weet bevind je in het midden van een geile vrijpartij. Maak het jezelf en je partner niet te moeilijk en zorg ervoor dat je geen ondergoed aan hebt, dat scheelt alvast een hoop gedoe.

Een dergelijke locatie leent zich natuurlijk voor een leuk rollenspel tussen leerling of student aan de ene kant, en de docent aan de andere kant. Mocht je kiezen voor een bibliotheek, dan kan ik jullie wel aanraden daarbij niet te veel geluid te maken. Een bibliotheek is namelijk heel erg stil, en als anderen kunnen meegenieten van jullie avontuurtje zul je snel pottenkijkers krijgen.

Locatie voor seks in het openbaar #7: Op het werk

Veel relaties beginnen op het werk. Daarom is het ook helemaal niet gek dat seks op het werk hartstikke populair is.

Maar liefst een kwart van de Nederlanders heeft wel eens seks op het werk gehad.

En niet zonder reden: het is hartstikke geil en ontzettend spannend. Bij seks op het werk is het wel heel belangrijk dat je je echt niet laat betrappen, je hecht immers waarde aan je baan.

Een vrijpartij met een collega kan natuurlijk ook die saaie kantoorbaan tot iets buitengewoon aangenaams en spannends maken. De privésfeer en de werksfeer zijn tegenwoordig ook steeds vaker onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het is wel belangrijk om jullie seksuele relatie niet te veel van invloed te laten zijn op jullie professionele werkrelatie.

Eigenlijk zou seks op het werk bijna gestimuleerd moeten worden door de baas als je ziet welke positieve effecten het allemaal heeft. Mensen die verliefd zijn op collega’s voelen zich goed, hebben veel meer energie dan mensen die dit niet zijn en zijn ook minder vaak absent door ziekte. Met andere woorden: het zijn gezondere en productievere medewerkers.

Met name na afloop van de officiële werktijd doen zich voldoende kansen voor om lekker van bil te gaan met een collega. Als de rest naar huis is hebben jullie het rijk voor jullie alleen. Vind je het geil om je eens echt te laten gaan en seks te hebben op het bureau van die nare vent die je promotie tegenhoudt? Blaas samen met je collega wat stoom af en geniet van elkaar!

Locatie voor seks in het openbaar #8: In een pashokje

Als mensen kopen we nieuwe kleding omdat we het zelf leuk vinden, maar ook omdat we aantrekkelijk gevonden willen worden door onze partner. Daarom is het bij thuiskomst altijd even spannend wat je partner van je nieuwste aankoop vindt. Er is echter een leuke manier om samen te gaan shoppen, waarbij ook diegene die alleen ‘meegaat’ zich zeker niet hoeft te vervelen.

Als je partner een leuke sexy outfit past, laat dit je natuurlijk niet koud. Omdat je al in de stemming bent kun je daar maar beter meteen gebruik van maken. Daarom is het ook heel handig dat een pashokje een gordijntje heeft waarachter jullie je samen even kunnen terugtrekken.

Als je niet te veel geluid maakt, zal het personeel nooit komen kijken wat jullie aan het uitvogelen zijn. Die barrière omtrent privacy is veel te groot. Zeker als je af en toe, tijdens het vrijen, nog dingen zegt die logisch zijn in een pashokje. Denk bijvoorbeeld aan:

  • “Volgens mij moet je een maat kleiner nemen”
  • “Ik vond die rode toch leuker staan bij die broek”

In dit geval zal niemand vermoeden dat jullie innig vervlochten de liefde bedrijven in het pashokje!

Locatie voor seks in het openbaar #9: Op een buitentrap

Een trap? Wat is er in vredesnaam leuk aan seks hebben op een trap? Dit is wat ik dacht toen ik voor het eerst iemand hoorde vertellen over het seks hebben op een (buiten)trap. Maar een trap is echt de ideale locatie om seks te hebben met je partner. Er is namelijk sprake van een bepaald hoogteverschil tussen iedere traptrede.

Dit hoogteverschil maakt verschillende dingen mogelijk:

  • Het hoogteverschil is ideaal om orale seks te bedrijven
  • Het hoogteverschil betekent dat je anale seks kunt hebben, terwijl de man gewoon blijft staan
  • Het bovenstaand geldt natuurlijk ook voor doggystyle

En het mooiste is: als je dit buiten doet, kun je ook nog de nodige frisse lucht meepakken. Buitensport was nog nooit zo leuk! Mensen uit mijn omgeving zijn gek op seks op de trap. Ze hebben het volgens mij ook niet voor niets over hun persoonlijk ‘Stairway to Heaven’!

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn tips voor de beste en spannendste locaties voor seks in het openbaar. Het spannend houden van je seksleven is cruciaal voor je relatie. Een dysfunctionele seksuele relatie is namelijk helaas vaak een belangrijke reden voor mensen om vreemd te gaan.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *