5 Manieren Hoe Vrijen Nog Lekkerder Wordt + 5 Tips

Met een aantal nuttige tips kun je het maximale uit iedere vrijpartij halen. Hoe kun je jouw partner het beste verwennen? Als je partner geniet, zul jij ook geweldige seks hebben.

Goede seks kun je aanleren. Er zijn technieken waarmee je jouw vaardigheden verder kunt verbeteren. Wij helpen jou daar graag mee. Wij lichten 5 manieren toe hoe vrijen nog lekkerder kan worden. Daarnaast geven wij jou nog 5 gouden tips.

Hoe definieer je goede seks?

Partners met dezelfde seksuele wensen zullen een beter seksleven hebben. Een man of een vrouw die heel seksueel is ingesteld, moet een partner zoeken die hetzelfde voelt. Goede seks is namelijk zeer belangrijk in een relatie. Zodra er niet meer wordt gevreeën loopt de relatie vaak ook gevaar. Het probleem is dat partners vaak een verschillende definitie hebben van goede seks.

In een relatie is het belangrijk om te praten over de seksuele wensen. Niet goed communiceren kan de relatie zelfs onder druk zetten. Door beide water bij de wijn te doen, kunnen beide partner aan hun trekken komen. Overleg samen hoe vrijen nog lekkerder kan worden.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Wat goede seks is voor de man hoeft geen goede seks voor de vrouw te zijn

Bij gemiddelde mannen en vrouwen is er al een groot onderscheid over de ideeën over de beste seks. Mannen zullen meer gericht zijn op penetreren en vrouwen vinden het voorspel belangrijker. Vrouwen zullen de aandacht en liefde meer benadrukken en de mannen willen scoren. De verschillende ideeën hierover hoeven geen problemen te veroorzaken.

Het voorspel moet goed over gepraat worden. Voor de man kan het voorspel namelijk ook hemels zijn. Het vrijen zelf kan voor de vrouwen nog prettiger worden door verschillende standjes te proberen.

Manier # 1: De beste standjes voor een orgasme van de vrouw

Het ultieme doel van het vrijen is het klaarkomen. Vaak is dit voor mannen eenvoudiger dan voor vrouwen. Door de juiste standjes kan er eerder een orgasme ontstaan voor de vrouw. Het zijn niet de meest verrassende standjes, maar de kans op een orgasme is groter.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Standje # 1: Doggy style

Dit standje scoort goed in veel overzichten van beste standjes. De vrouw gaat op de knieën en handen voorover staan. De man gaat van achteren penetreren. Het voordeel van dit standje is dat de penis diep in de vagina komt waardoor het prettig voelt voor de vrouw. De man heeft de handen vrij om bijvoorbeeld de borsten ook nog te stimuleren. Dit standje kan de vrouw het ultieme genot opleveren.

vrij doggy

Standje # 2: Missionaris

Dit is het standaard standje, maar wel met het beste effect. De man kan diep penetreren en het brengt de partners dicht bij elkaar. Voor de vrouw zal dit een grotere kans geven op een orgasme, mede omdat het zo intiem is. De opwinding tijden het vrijen kan ook nog intenser worden door te zoenen.

vrij miss

Standje # 3: Woman on Top (cowgirl)

Hoe vrijen nog lekkerder wordt voor de vrouw is door het Woman on Top standje. De vrouw kan zelf bepalen hoe de bewegingen uitgevoerd worden. Zij heeft zelf de regie over haar eigen genot. Door op de juiste manier op de man te gaan zitten kan de penis precies in de juiste stand worden gebracht. Naast de juiste houding zal dit standje ook weer zorgen voor een diepe penetratie om de kans op een orgasme verder te vergroten.

Cowgirl sex positie

Manier # 2: Seksspeeltjes gebruiken tijdens het vrijen

Er wordt niet voor niets zoveel geld verdiend in de seksindustrie. Seksspeeltjes kunnen je seksleven verrijken en het genot verhogen. Het bekendste en meest verkochte seksspeeltje is de vibrator. Seksspeeltjes kunnen ook bij het vrijen goed gebruikt worden. Ze kunnen bijvoorbeeld voor de vrouw gebruikt worden als de man tijdens het vrijen te snel klaarkomt. Om het voorspel goed op gang te brengen kun je bijvoorbeeld een dildo of  een vibrator gebruiken. Graag willen wij jou 2 seksspeeltjes voorstellen.

Seksspeeltje # 1: We-Vibe II

Het is een soort beugel met een trilfunctie waarvan één uiteinde bij de vrouw in de vagina wordt ingebracht. Het andere uiteinde van de beugel wordt op de clitoris geplaatst. Op deze manier wordt de vrouw op twee manieren gestimuleerd. Doordat het een dunne soort vibrator is, kan de man onder de beugel door penetreren. Door de trillende WE-Vibe II aan de binnenkant van de vagina, wordt de penis ook nog extra gestimuleerd.

vrijen

Seksspeeltje # 2: Vibrerende penisring

De vibrerende penisring kan een verrijking zijn voor je seksleven. De ring heeft een dubbele functie. Ten eerste wordt de erectie beter in stand gehouden. Ten tweede wordt de penis gestimuleerd door de vibraties. Tijdens het vrijen zal de vrouw de vibraties ook intensief voelen.

Manier # 3: Ga voor tantrische seks

Seks is vaak prestatiegericht en gericht op het klaarkomen. Bij tantrische seks is het de bedoeling om de energie zoveel mogelijk in het lichaam te houden. Het is een combinatie van meditatie en vrijen. Opwinding en orgasme spelen een kleinere rol bij tantrische seks. De man moet een zaadlozing zo lang mogelijk uitstellen, anders verdwijnt de energie uit het lichaam. In deze filosofie moet je leren om een orgasme te krijgen zonder een zaadlozing.  De seksuele energie moet door je lichaam stromen en voelbaar zijn van je voeten tot je hoofd.

Manier # 4: Diep penetreren met lange stoten

Dit is een techniek vanuit het Taoïsme (leven in perfecte harmonie). Door de lange stoten zal het vrijen intensiever beleefd worden en de man kan het vrijen langer volhouden zonder klaar te komen. Deze techniek houdt in dat de bewegingen langzaam en diep uitgevoerd worden. De penis zal hierdoor de clitoris een extra stimulans geven. Dit vergroot de kans op een orgasme van de vrouw.

Manier # 5: 7 korte stoten + 1 lange stoot

Bij het vrijen moet er gezocht worden naar een manier om voor beide het maximaal haalbare aan genot uit de vrijpartij te halen. Door 7 korte stoten af te wisselen met 1 lange stoot, ontstaat er een soort vacuüm, want door de diepe stoot gaat alle lucht uit de vagina. Daarna volgen er weer 7 korte stoten. Dit zal voor de vrouw zeer prettig aanvoelen. Door de korte stoten wordt de penis extra gestimuleerd. De intensiteit van de bewegingen moet langzaam opgebouwd worden.

Tips om betere seks te hebben

Naast de bovenstaande manieren hoe vrijen nog lekkerder wordt, zijn er ook nog tips om nog meer kleine verbeteringen door te kunnen voeren. Deze tips zullen niet zorgen voor een compleet verbeterde sekservaring, maar het kan het vrijen net iets prettiger maken.

Tip # 1 –  Houd je sokken aan

Dit lijkt eerder thuis te horen bij fouten tijdens de seks, maar het aanhouden van de sokken biedt voordelen. Door de sokken wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor kun je eenvoudiger een orgasme krijgen. Het dragen van sokken zal niet zorgen voor opwinding bij je partner, maar om het te ervaren, zou je het een keer kunnen proberen.

Tip # 2 –  Hygiëne, hygiëne en hygiëne

Je kunt veel bedenken om je seksleven een extra impuls te geven, maar het belangrijkste is en blijft de hygiëne. Ga vlak voor het vrijen altijd eerst douchen en tandenpoetsen. Geurtjes en bijvoorbeeld vuile kleding zijn de ultieme afknapper. Daarnaast is hygiëne ook belangrijk voor de gezondheid.

Tip # 3 –  Voorkom sleur

Wees creatief en verrassend! Dit doe je niet alleen door afwisseling in standjes, maar ook in locatie van het vrijen en het tijdstip. Vlak voordat jullie weg gaan nog even een vluggertje kan de relatie ten goede komen. Verras je partner eens met een seksspeeltje! Dat kan je seksleven een impuls geven.

Tip # 4 –  Praat over je wensen

Sta open voor de gevoelens en de wensen van je partner. Het is belangrijk om seks bespreekbaar te maken. Praat met je partner over wat je wel en niet prettig vindt. Doe dit het liefst voordat jullie gaan vrijen. Als je de gevoelens van je partner weet en begrijpt, kun je hier rekening mee houden tijdens het vrijen.

Tip # 5 –  Hoe vrijen nog intenser beleefd kan worden

Het is belangrijk om eerst de stress weg te nemen. Stress kan ervoor zorgen dat er totaal geen opwinding ontstaat. Stress kun je wegnemen door eerst aandacht aan elkaar te besteden door bijvoorbeeld een sensuele massage. Alleen als jullie beide totaal ontspannen zijn, kan het vrijen nog lekkerder worden.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "5 Manieren Hoe Vrijen Nog Lekkerder Wordt + 5 Tips"

  1. george ackerman

    says:

    probeer om het lekker en beter sex te hebben , vrouw boven , maar doet zeer bij haar zegt ze

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *