4 Redenen Waarom Erectie Crèmes Onzin zijn + Oplossingen

Een erectiestoornis verhelpen met erectie crèmes? Vergeet het maar! Om te voorkomen dat jij met verkeerde verwachtingen erectie crème gaat kopen, gaan wij jou de 4 redenen verklappen waarom je deze crèmes niet moet kopen. Ze zijn alleen goed voor de producenten van de crèmes. Zij verdienen er namelijk fors geld mee.

Medicijnen en crèmes zijn vrijwel nooit de oplossing voor problemen in de slaapkamer. Er zijn crèmes om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen en medicijnen om een hardere erectie te krijgen. Ze hebben allemaal bijwerkingen en de werking is ook vaak niet goed genoeg. Er zijn andere en betere oplossingen.

Hoeveel mannen hebben last van erectiestoornissen?

Oudere mannen hebben een grotere kans om erectieproblemen te krijgen. Bij jonge mannen die er last van hebben wordt het vaak veroorzaakt door onzekerheid door seksuele onervarenheid. De druk om te moeten presteren kan ook een erectiestoornis veroorzaken. Ongeveer de helft van de mannen tussen 40 en 70 jaar heeft er last van. De mate van het probleem loopt sterk uiteen. De meeste mannen hebben baat bij tips om de erectie te verbeteren.

Erectiepillen kunnen ingenomen worden om het probleem eenmalig weg te nemen. Omdat deze pillen grote nadelen en heftige bijwerkingen hebben, zijn er ook erectie crèmes ontwikkeld. Helaas is het aankopen van deze crèmes ook geen aanrader.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Wat is erectie crème?

Er zijn crèmes beschikbaar die wonderen beloven. Door de crème kort voor het vrijen op de penis te smeren, moet je gelijk resultaat zien. Dit is ook het voordeel ten opzichte van de erectiepillen. Pillen moeten vaak uren vóór het vrijen worden ingenomen. Door de crème kan het bloed eenvoudiger de zwellichamen in de penis binnendringen. Zodra deze zwellichamen zich vol hebben gezogen met bloed, ontstaat er een stijve penis die klaar is voor het vrijen. In de crème zit het stofje alprostadil. Door het stofje moeten de zwellichamen beter in staat gesteld worden om bloed op te nemen.

Hoe moet de zalf gebruikt worden?

Erectie crème is uitsluitend te verkrijgen op doktersrecept. Mannen met erectieproblemen kunnen contact opnemen met de huisarts om een afspraak in te plannen. De huisarts kan ook gelijk bepalen of het gebruiken van de zalf extra gevaar kan opleveren in combinatie met andere medicatie die je gebruikt. Eén van de bekendste crèmes is Vitaros crème. De crème zit in pipetjes. In één pipetje zit voldoende voor één keer gebruik. De inhoud van het pipetje moet je aanbrengen op de opening in de eikel. Lees de instructie goed door voordat je het gaat gebruiken. Binnen maximaal een half uur moet er een erectie ontstaan. De erectie blijft maximaal 2 uren. Zorg dat je vooraf gaat plassen. Als je gaat plassen na het gebruiken van de crème, kan de werking verminderd worden.

vitaros

4 redenen waarom je geen erectie crème moet gebruiken

Je kunt een erectie crème een keer proberen, maar eigenlijk is het gebruiken van de crème onzin. Er zijn namelijk betere manieren om een permanente oplossing te krijgen. De werking van erectie crème zal van man tot man verschillen. Daarnaast is het niet de oplossing voor jouw probleem. Als de crème goed werkt, kun je de komende 2 uren seks hebben. Het uiteindelijke streven is natuurlijk om het probleem voor altijd uit de wereld te helpen. Dat gaat je zeker niet lukken met erectie crème. Wij zullen jou 4 redenen geven waarom je moet kiezen voor andere oplossingen.

Reden #1: Let op de bijwerkingen

De crème is ontwikkeld omdat de pillen ernstige bijwerkingen kunnen hebben, maar ook de zalf heeft bijwerkingen die je liever niet hebt. Je kunt een branderig gevoel krijgen aan de penis. Het kan nog erger worden want langdurige irritaties en jeuk zijn ook niet uit te sluiten. Aanbevolen wordt om met condoom te vrijen, want de vrouw kan in de vagina ook irritaties en een onprettig gevoel krijgen.

Ook kun je er duizelig door worden. Dit lijkt een te verwaarlozen probleem, maar besef je wel dat je niet meer in een auto kunt rijden als je inderdaad last hebt van duizeligheid. Een andere onprettige bijwerking is dat er ophopingen van vloeistof kunnen ontstaan in de penis.

Reden #2: Niet te gebruiken bij zwangerschap

Gebruik de crème niet tijdens het vrijen met een zwangere vrouw. Het stofje alprostadil kan namelijk gevaarlijk zijn voor de ongeboren baby. Ook na de geboorte blijft het opletten. Als de baby borstvoeding krijgt mag de vrouw nog steeds geen alprostadil in het lichaam krijgen. Het gebruiken van een condoom is in ieder geval aan te raden, maar wees ook voorzichtig met de crème. Als het aan de buitenkant van het condoom komt, krijgt de vrouw het nog steeds binnen. Om dezelfde reden is orale seks ook af te raden. Ook als de vrouw niet zwanger is.

Reden #3: Let op met de combinatie met andere medicijnen

Erectie crème is een medicijn. Het is niet voor niets dat de zalf alleen te verkrijgen is op doktersrecept. Met medicijnen moet er voor gebruik altijd eerst uitgezocht worden of het te combineren is met andere medicijnen die je al slikt. Ook bij medische complicaties uit het verleden kan het geen kwaad om eerst de huisarts te raadplegen. Je kunt het online verkrijgen, maar ga eerst naar je huisarts voordat je erectie crème gaat gebruiken.

Reden #4: Het is een dure manier om seks mogelijk te maken

Op het internet kun je aan alle mogelijke medicijnen komen, ook als het alleen op doktersrecept verkrijgbaar is. Hierdoor is het mogelijk om goedkoop aan erectie crème te komen. Wees voorzichtig met het online bestellen. Een te lage prijs kan duiden op bedrog of namaak medicijnen. De kosten zijn afhankelijk van de dosering en het verschilt natuurlijk ook sterk per verkoopadres. Je kunt tubes krijgen van 40 ml voor bedragen rond de 10 euro, maar de meeste crèmes zijn veel duurder. Het internet is overladen met erectie crèmes met de meest veelbelovende namen, maar stel je niet teveel voor van de werking van de middeltjes.

Algemene nadelen erectiepillen:

erectiepillen

Wat is de ultieme oplossing tegen erectieproblemen?

De oplossing ga je niet vinden in een tube met smeermiddeltjes. Er zijn meer op seks gerichte medicijnen te verkrijgen, maar de werkzaamheid valt vaak tegen. De medicijnen die wel werken bieden slechts een eenmalige oplossing. Waar mannen met erectieproblemen naar op zoek moeten zijn blijvende oplossingen. Er zijn manieren om het probleem direct bij de strot te pakken. Wij gaan er 3 bespreken.

Ultieme oplossing #1: Maak gebruik van hulpmiddelen

In plaats van medicijnen kun je beter gebruik maken van seksattributen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de penispomp. Dit is een koker die je over de penis moet plaatsen. Vervolgens zorgt een pomp voor een vacuüm rondom de penis. Door het vacuüm wordt er bloed in de zwellichamen in de penis gezogen. Een penispomp is kostbaar en heeft ook andere nadelen. Beter is om gebruik te maken van een penisring. Deze moet je aan de schacht van de penis plaatsen als de penis nog slap is. Zodra de zwellichamen zich vullen met bloed, zorgt de penisring (cockring) ervoor dat het bloed in de zwellichamen blijft. Dit kan de erectie verstevigen.

penisring

Ultieme oplossing #2: Bloeddruk en cholesterolgehalte verlagen

Een te hoge bloeddruk en cholesterolgehalte kunnen erectiestoornissen tot gevolg hebben. Ook de medicijnen om het tegen te gaan zullen de erectie niet ten goede komen. Niet iedereen die hier last van heeft weet het ook. Je laat namelijk normaal gesproken niet je bloeddruk en cholesterolgehalte controleren. Heb je last van erectiestoornissen? Laat je bloeddruk en cholesterol controleren. Als het te hoog is, probeer dan de volgende tips in je leefpatroon in te voeren:

  • Probeer minder zout te eten. In het dagelijkse eten zit vaak al veel zout verwerkt. Voeg bij het koken zo weinig mogelijk extra toe
  • Eet voldoende groente en fruit
  • Eet minimaal één keer per week vette vis

Ultieme oplossing #3: Gezondheidstips om geleidelijk het probleem op te lossen

Deze oplossing zal jou meer bezorgen dan een goed seksleven. Je zult je fitter en energieker voelen door je gezondheid centraal te zetten. Dat wil niet zeggen dat je alleen nog maar groene smoothies en noten mag eten. Je moet gewoon goed zorgen voor je lichaam. Dat wil zeggen dat overgewicht verholpen moet worden. Stop met roken en het gebruiken van drugs en matig de consumptie van alcohol. Dit zal er niet voor zorgen dat je volgende week geen erectieproblemen meer hebt, maar op de lange termijn gaat het werken.

Reken voorgoed af met de oorzaak van erectieproblemen – zonder pillen of andere kwakzalverij

Zoals besproken hebben medicijnen bij het oplossen van erectieproblemen grote nadelen. De grootste is toch wel dat je NEVER nooit de oorzaak oplost van het onderliggende probleem.

Je bent letterlijk veel geld aan het uitgeven voor iets dat je maar helpt per sekspartij. Voor iedere pil aanvaard je de negatieve consequenties wat betreft kosten, risico’s, bijwerkingen en ga zo maar door.

Erger nog, je verergert het probleem door medicijnen te gebruiken. Je kan op een gegeven moment nog maar moeilijk zonder.

Het alternatief?

De seksuoloog Chris Coster heeft een unieke methode ontwikkeld om op natuurlijke manier erectiestoornissen op te lossen. Je ontdekt het volgende in zijn methode:

  • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
  • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant.

Ontdek de unieke aanpak van Chris, zonder gebruik te maken van middelen, pillen of andere kwakzalverij:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *