Wat Is Rimmen/Baffen en Is Het Vies? 6 Tips Voor Rimmen

Rimmen. Baffen. Anilingus. De lotuskus. Eating ass. Bij welke term je het ook kent, je weet waarschijnlijk wel in grote lijnen wat het inhoudt. Misschien heb je het wel eens in porno gezien. Iets met je mond in de buurt van iemands anus. Een hele hoop mensen lijken ervan te genieten, maar een nog veel grotere groep moet er niet aan denken. Is dat wel hygiënisch? En is het niet heel vies?

Om het taboe rond rimmen een beetje weg te nemen, schrijf ik dit artikel. Hierin zal ik uitleggen wat rimmen nu precies is, of het iets vies is en waarom wel of niet, en zal ik je enkele tips geven om iemand zo goed mogelijk te kunnen baffen!

Wat is rimmen/baffen nu precies?

Rimmen, ook wel baffen genoemd, of meer formeel anilingus, is niets anders dan het stimuleren van de anus met de tong. Het lijkt dus op beffen of pijpen, in de zin dat je iemand seksueel stimuleert met je mond. Veel mensen associëren dit met homoseksualiteit, maar in werkelijkheid zijn er meer dan genoeg heterostellen die dit doen en ervan genieten.

De anus heeft een heleboel zenuwuiteinden, die erg gevoelig zijn. Het stimuleren hiervan met je tong kan erg seksueel opwindend zijn. Je kan tijdens baffen met je tong naar binnen gaan. Je kan het ook een beetje oppervlakkiger houden door alleen de buitenkant van de anus te likken. Beide kunnen erg prettig zijn, dus het is maar net waar jij je fijn bij voelt.

Het enkele feit dat rimmen een beetje taboe is, maakt het voor veel mensen alleen maar opwindender.

Voor veel mensen is baffen een enorme verrijking van hun seksleven, en anderen vinden er helemaal niets aan. Je kan rimmen in op een heleboel verschillende manieren doen. Zo kan je een heleboel verschillende standjes aannemen, en je kan het bijvoorbeeld ook combineren met masturbatie. Je kan dus flink experimenteren, als je denkt dat dit iets voor jou is.

Als je dit eigenlijk wel een opwindend idee vindt, dan is er nog de kans dat je aarzelt omdat je denkt dat rimmen iets vies is. Je denkt dat je er misschien zelfs wel ziek van zou kunnen worden. Hoeveel is daar nou precies van waar? Dat is het volgende wat ik je in dit artikel zal gaan uitleggen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Is rimmen vies, en kun je er ziek van worden?

Veel mensen hebben het idee dat rimmen iets vies is, en dat je er ziek van kan worden. Dat is geen heel vreemde gedachte. We weten allemaal wat er uit een anus komt, en dat je dat beter niet in je mond kan krijgen. Of deze gedachten ook echt waar zijn, dat hangt vooral af van persoonlijke hygiëne en gezondheid. Dat zal ik je nu verder gaan uitleggen.

Als iemand gewoon geen schone anus heeft, dan is het natuurlijk inderdaad wel redelijk vies om die persoon te rimmen. Er kunnen dan poepresten in je mond komen, en dat is natuurlijk verre van hygiënisch, laat staan smakelijk. Wanneer je erover nadenkt om baffen eens te proberen, weet dan dus dat de anus goed schoongemaakt moet worden voor je eraan begint.

Als je dit niet doet, dan zitten er wel degelijk gezondheidsrisico’s aan rimmen. E. coli is een bacterie die zich bij de anus bevindt, en ook een goed schoongemaakte anus zal deze bacterie nog in enige mate hebben. Dit brengt het risico met zich mee dat je er ziek van wordt. Ook hepatitis A en B, herpes, simplex en syfilis kunnen worden overgedragen via anilingus.

Om dezelfde reden is het belangrijk om nooit de vagina aan te raken met je tong als je al bezig bent geweest met baffen. De vagina is erg gevoelig voor bacteriële en virale infecties, en je kan iemand daarom onbedoeld ziek maken door dit te doen. Als je iemand ook wilt beffen, doe dat dan vóórdat je aan rimmen begint.

Of baffen vies is, ligt vooral aan jou en je partner.

De voorgenoemde infecties kun je ook oplopen als een anus goed is schoongemaakt, maar de kans erop wordt hierdoor wel een stuk kleiner. Het schoonmaken van de anus helpt dus om dit te voorkomen. Ook het gebruik van een beflapje kan hierbij helpen. Anilingus kan dus wel degelijk vies zijn en gezondheidsrisico’s met zich meedragen, maar alleen als je je niet goed voorbereidt.

6 tips om beter te rimmen

Hopelijk weet je inmiddels of rimmen iets voor jou is. Als je het eens wilt proberen, dan ben je misschien een beetje bang dat je niet weet hoe je dat moet doen. Dat is ook niet gek; rimmen is niet iets wat je zomaar elke dag doet. Daarom zal ik je hierbij helpen! Ik zal de volgende tips voor rimmen bespreken:

  • Gebruik een anale douche
  • Maak gebruik van je adem
  • Gebruik speciaal glijmiddel voor rimmen
  • Lik niet steeds op dezelfde manier
  • Pas op met je tanden

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tip 1: Gebruik een anale douche

Wanneer je voor het eerst gaat rimmen, dan is het bijna onvermijdelijk dat je je zorgen maakt over poepresten. Dat is nu eenmaal wat mensen met de anus associëren. Het is daarom van belang dat je zorgt dat de anus in kwestie goed schoon is. Een goede manier om dat grondig te doen, is door het gebruik van een zogeheten anale douche.

Je kan je natuurlijk schoonmaken met de middelen die je al in huis hebt, maar daar zal je de binnenkant van de anus niet echt goed schoon mee krijgen. Anale douches zijn vrij makkelijk online verkrijgbaar, en ze zijn speciaal bedoeld om de anus goed schoon te spoelen. Daarom is een anale douche een ideaal hulpmiddel.

Ga ook niet meteen rimmen als de anale douche klaar is; dat kan tot ongemakkelijke taferelen leiden. Er kan namelijk water in de anus blijven zitten na zo’n douche, en als je gaat liggen of op je knieën gaat zitten kan dit er ineens uit komen. Je wil natuurlijk niet een plens anuswater in je gezicht tijdens het baffen, dus geef jezelf of je partner even de tijd om “leeg te lopen”. Het water loopt het snelst weg als je op je zij ligt.

Het is ook belangrijk om de tijd te nemen voor een anale douche, en om jezelf niet meteen helemaal vol te spuiten met water. Als je dat doet, dan kun je last van je buik problemen bij de spijsvertering krijgen. Ik raad je aan om water niet langer dan 15 seconden per keer vast te houden in de anus.

Tip 2: Gebruik je adem

Er zal tijdens de seks vast weleens iemand in je nek hebben geademd; dan snap je dat dit bijzonder opwindend kan zijn. Als je iemands anus stimuleert met je mond, dan kun je veel meer dan je tong gebruiken om het spannender te maken. Onderschat vooral niet het effect dat je adem kan hebben. Het uitblazen van lucht op gevoelige huid is een erg bijzonder gevoel en kan heel opwindend zijn.

Als je alleen je tong gebruikt, laat je een hele hoop gereedschap onbenut.

Door een soort “o” met je mond te maken en uit te blazen op de anus, alsof je een kaarsje uitblaast, kun je je partner enorm opwinden. Je kan ook je mond wat wijder opendoen en uitademen. Hierdoor komt er warme lucht vrij, waardoor de anus iets meer opent en vochtiger wordt. Dit maakt het makkelijker om meer delen van de anus te stimuleren.

Tip 3: Gebruik speciaal glijmiddel voor rimmen

Dit zal je misschien verbazen, maar er is wel degelijk een speciale soort glijmiddel op de markt voor baffen. Deze is op waterbasis, zodat het niet erg is als je er iets van in je mond krijgt. Door de anus vochtiger te maken, is het makkelijker om deze te stimuleren. Hierdoor zal je partner een veel intensere ervaring hebben tijdens het rimmen.

Een anus is van nature nu eenmaal niet héél vochtig.

Als je de smaak niet heel prettig vindt, dan bieden deze glijmiddelen ook een oplossing. Veel van deze glijmiddelen hebben namelijk een smaak, die de smaak van een anus een beetje kan verbergen. Glijmiddel voegt dus ook daadwerkelijk iets toe voor degene die het daadwerkelijke baffen uitvoert.

Als je dit eens wil proberen, dan raad ik de glijmiddelen op waterbasis van Sliquid aan. Hier zitten niet allerlei vreemde, schadelijke chemicaliën in, en ze zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende smaken. Ze zijn bovendien vrij makkelijk online verkrijgbaar, en daarom ideaal voor de beginnende rimmer.

Tip 4: Lik niet steeds op dezelfde manier

Wanneer iemand voor het eerst baft, gebruikt hij/zij waarschijnlijk niet heel veel techniek tijdens het rimmen. Ze likken gewoon de anus continu op dezelfde manier, in hetzelfde tempo. Hoewel sommige mensen dit best opwindend vinden, kan het ook best saai worden. Je kan over het algemeen beter voor een beetje afwisseling zorgen.

Hoe lekker iets ook voelt, alles gaat uiteindelijk vervelen.

Wissel dus af met verschillende bewegingen. Focus ook niet alleen op de anus zelf, maar ook op het gebied rondom de anus. Maak verschillende patronen met je tong, en wissel af of je alleen het puntje van je tong gebruikt of juist je hele tong. Ook afwisseling qua tempo is heel erg belangrijk: als het alleen maar hard en snel gaat, dan maakt het op een gegeven moment niet zoveel indruk meer.

Een andere reden om het een beetje rustig aan te doen, heeft te maken met het gebruik van speeksel. Wanneer je lange tijd snel aan het likken bent, komt er veel speeksel op de anus en de omringende huid terecht. Speeksel droogt de huid uit. Vocht is essentieel bij seksuele handelingen, dus je wil niet riskeren dat je de anus compleet uitdroogt.

Tip 5: Pas op met je tanden

Als je met je mond aan de slag gaat rond de sensitieve delen, dan is er één ding waar je altijd op moet letten: je tanden. Je tanden zijn hard en scherp, en dat is precies wat je niet wil bij je gevoeligste delen. Een ervaren persoon kan zijn tanden wel op bepaalde manieren inzetten. Maar als je net begint, zorg er dan gewoon voor dat je partner je tanden niet hoeft te voelen.

Als je een beetje rondneust op het internet, dan kom je zelfs horrorverhalen tegen van mensen die het nodig vonden om te bijten tijdens het baffen. Daar zit waarschijnlijk niemand op zit te wachten. De huid van de anus is erg kwetsbaar en kan makkelijk scheuren, dus hou je tanden daar echt uit de buurt.

Tip 6: Gebruik je gezichtsbeharing

Als je een beetje haar op je gezicht hebt, dan kan dit een ontzettend goed hulpmiddel zijn tijdens het baffen. Door met je baardhaar een beetje tegen de anus aan te schuren, kun je een gevoel creëren dat nooit met je mond zou lukken. Dit is een gevoel dat heel veel mensen ontzettend opwindend en stimulerend vinden.

Let wel op: het kan ook juist zijn dat je partner dit irritant of jeukend vindt. Als je dit uitprobeert, vraag dan ook meteen of je partner dit prettig vindt of niet. Communicatie is sowieso erg belangrijk tussen de lakens. Wanneer je duidelijk tegen elkaar aangeeft wat je wel en niet prettig vindt, dan is de ervaring voor iedereen het prettigst.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *