Mijn Oprechte Mening over Member XXL (is het effectief?)

Er zijn maar weinig dingen waar zoveel mannen ontevreden over zijn als de grootte van hun penis. Hoewel penisgrootte natuurlijk niet alles is, snap ik best dat de meeste mannen best een paar extra centimeters zouden willen hebben. Het is dus ook niet zo gek dat er allerlei verschillende middelen op de markt zijn die op die ontevredenheid inspelen, en beloven om je een grotere penis te geven.

Het is echter vaak moeilijk te bepalen of dit soort middelen echt effectief zijn. Er is op internet immers ook een hele hoop rotzooi te vinden, dus mannen hebben een goede reden om hier sceptisch over te zijn. In dit artikel richt ik me op het product MemberXXL. Als jij op zoek bent naar een effectief middel voor een grotere penis, dan kom je er in dit artikel achter of MemberXXL dat middel is. Dit artikel is als volgt ingedeeld:

 • Wat is MemberXXL precies?
 • Ondersteunt de wetenschap de claims van MemberXXL?
 • 3 ervaringen van gebruikers met MemberXXL
 • Mijn mening: is MemberXXL een effectief middel?

Wat is MemberXXL precies?

Voordat ik je kan uitleggen of en waarom MemberXXL een goed middel is, is het wel zo handig om te weten wat voor product dit eigenlijk is. Er zijn immers een heleboel verschillende producten voor een grotere penis op de markt, van pilletjes tot zalfjes tot eng uitziende apparaten. Een korte uitleg van het soort product dat MemberXXL is, lijkt me dus geen overbodige luxe.

MemberXXL is een pilletje, een zogeheten voedingssupplement. Dat geeft al aan dat het geen medicatie is, en je het zonder recept van de dokter kan kopen. Aan de ene kant kun je daaruit afleiden dat het een vrij veilig middel is, omdat er kennelijk niet al te zware ingrediënten in zitten. Aan de andere kant betekent dit wel dat je extra kritisch moet zijn als je probeert te achterhalen of dit middel goed werkt, want aan voedingssupplementen zitten qua werking minder vereisten.

Wat MemberXXL aan haar gebruikers belooft, is dat het je penis vergroot. Daarnaast zou MemberXXL ook moeten zorgen voor “betere seksuele reacties“. Het is niet helemaal duidelijk wat hiermee wordt bedoeld, dus in dit artikel zal ik me vooral richten op de claims rondom penisvergroting. Je kan een product immers alleen testen als je weet wat het zou moeten doen, en “seksuele reacties” is een te vage claim om te kunnen bewijzen.

Net als ieder ander supplement, heeft MemberXXL natuurlijk een aantal bestanddelen. Allereerst is het handig om te weten wat er in zo’n pilletje zit, zodat je kan weten of je er niet allergisch voor bent. Daarnaast is dit ook nuttige informatie als je wil checken of de werking van MemberXXL wetenschappelijk onderbouwd is. MemberXXL bevat het volgende:

 • L-arginine
 • Tribulus terrestris
 • Koreaanse panax-ginseng
 • Zegepalmvruchtextract
 • Fenegriekextract
 • Chinesecitroenextract
 • Saffraan
 • Zwarte peper

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Ondersteunt de wetenschap de claims van MemberXXL?

Om te kijken of MemberXXL een effectief middel is, kun je onder andere kijken naar de wetenschappelijke onderbouwing van dit middel. Omdat we weten wat er precies in zit, kunnen we kijken of die bestanddelen ook daadwerkelijk iets doen voor een grotere penis. Daarnaast zullen we ook kijken of er wetenschappelijk onderzoek naar MemberXXL zelf is gedaan.

Is er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar MemberXXL?

Laten we allereerst eens kijken of er wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar MemberXXL. Dat is het geval, maar het betreft geen onafhankelijk onderzoek. Dit onderzoek dus is gedaan in opdracht van de producent, en daarom zullen we iets kritischer moeten zijn over de onderzoeksresultaten. Laten we daarom eerst eens kijken of dit een deugdelijk onderzoek is geweest, anders weten we niet of we de uitkomst moeten geloven.

“Conclusies zijn zo betrouwbaar als het onderzoek waar ze uit voortkomen.”

Dit onderzoek is gedaan onder 90 mannen. Dat is een relatief kleine groep, maar niet zó klein dat je helemaal geen conclusies uit dit onderzoek mag trekken. Qua leeftijd is er een groep met veel variatie gebruikt: de jongste deelnemer was 22, de oudste 50. Dat maakt dat de groep in ieder geval op dat vlak representatief. Ook is er een controlegroep geweest die het middel niet kreeg. Mijn conclusie is dat dit een vrij behoorlijk onderzoek is geweest, en dat de uitkomst dus echt iets zegt over de effectiviteit van MemberXXL.

Tijdens dit onderzoek werd er naar twee dingen gekeken. Niet allen werd de vergroting van de penis gemeten, maar er werd daarnaast ook gekeken naar hoe tevreden de deelnemers waren met het behaalde resultaat. De gemiddelde penisverlenging kwam uit op 5 centimeter. Uiteindelijk was maar liefst 88% tevreden of zeer tevreden met de behaalde resultaten.

Al met al dus bijzonder goede resultaten, die erop lijken te wijzen dat MemberXXL een erg effectieve manier kan zijn voor het vergroten van je penis. Hoewel ik enigszins heb gekeken naar de kwaliteit van het onderzoek, en heb geconcludeerd dat dat wel goed zat, kan ik me echter voorstellen dat je dit onderzoek niet helemaal vertrouwt. De fabrikant heeft immers baat bij een goed resultaat, en zij betaalden de rekening. Als dat voor jou het geval is, lees dan verder.

Is de werking van de bestanddelen van MemberXXL wetenschappelijk bewezen?

Omdat het wetenschappelijke onderzoek naar MemberXXL niet onafhankelijk is uitgevoerd, is het een beetje riskant om alleen op basis daarvan te concluderen dat het middel werkt. Gelukkig weten we ook gewoon wat de bestanddelen van dit middel zijn, en kunnen we dus kijken naar het onafhankelijke wetenschappelijke bewijs voor de werking van deze middelen.

Dat bewijs lijkt er te zijn. Zo is van tribulus terrestris bewezen dat deze stof ervoor kan zorgen dat je grotere erecties krijgt (bron). Andere onderzoeken hebben zo’n zelfde werking weten te vinden in de stof L-arginine (bron). Dit zijn dus twee bestanddelen waarvan wetenschappelijk vaststaat dat ze je penis vergroten. Ze doen dit enkel in erectie, maar de grootte van je slappe penis is toch niet zo interessant.

“De meeste mannen kan het weinig schelen hoe groot hun slappe penis is.”

Wat de andere bestanddelen betreft is er geen overtuigend bewijs te vinden dat deze ook daadwerkelijk iets doen voor de grootte van je penis. Deze middelen lijken vooral te zijn toegevoegd op basis van traditionele middelen en volkswijsheden. Ik wil niet meteen zeggen dat die allemaal onzin zijn, maar tot nu toe hebben we het tegendeel niet kunnen bewijzen.

We moeten dus concluderen dat de werking van MemberXXL deels bewezen is. Dat lijkt misschien niet iets om heel enthousiast over te zijn, maar dat is het wel. Een middel heeft namelijk maar een paar effectieve bestanddelen nodig om te werken, ongeacht wat er verder in zit. Ik concludeer hieruit dus dat de werking van MemberXXL voldoende wetenschappelijk onderbouwd is.

3 ervaringen van gebruikers met MemberXXL

In de tijden van online shoppen is het voor veel mensen ondenkbaar dat ze iets kopen zonder eerst de ervaringen van gebruikers te lezen. Binnen enkele minuten weet je wat klanten van een bepaald product vinden, dus waarom zou je het risico op een miskoop lopen als het zo weinig moeite kost om dit te vermijden? Voor MemberXXL geldt natuurlijk hetzelfde.

Laten we eens kijken hoe tevreden gebruikers van dit middel erover zijn. Ik heb drie ervaringen verzameld die naar mijn oordeel een goede afspiegeling zijn van de mening van gebruikers. Deze ervaringen zijn natuurlijk wel anoniem, want de meeste mannen hebben het liever niet openlijk over de grootte van hun penis. De namen die ik boven deze ervaringen heb gezet, zijn fictief.

Ervaring 1: Joris*

Joris is een man met een bijzonder kleine penis (althans, dat was hij). Jarenlang durfde hij geen seks met vrouwen te hebben, uit angst dat ze niks zouden voelen, of dat ze hem zouden uitlachen. Achteraf denkt hij niet eens dat die angst overdreven was, want zijn penis was daadwerkelijk zó klein dat hij er waarschijnlijk geen enkele vrouw een plezier mee had kunnen doen.

Joris overwoog op een gegeven moment zelfs om een operatie te laten uitvoeren om zijn penis te laten vergroten. Ik ben blij dat hij dit uiteindelijk niet gedaan heeft, want een chirurgische ingreep kan ik alleen maar afraden. Hier zijn namelijk gevaren aan verbonden, en bovendien is het resultaat niet ideaal; vaak heb je na zo’n operatie een deel van je penis dat behoorlijk ongevoelig is.

Het is dus maar goed dat Joris MemberXXL is gaan gebruiken, en daarmee het resultaat behaalde wat hij wilde. Zijn erectie is 3 centimeter gegroeid in de eerste twee maanden dat hij dit middel gebruikte. Een gigantische lul heeft hij nog steeds niet, maar hij heeft inmiddels wel met succes seks kunnen hebben. Bovendien is er een goede kans dat zijn penis nog verder gegroeid is in de maanden daarna.

De eerste ervaring is dus behoorlijk positief. Dit middel heeft het leven van Joris echt ingrijpend veranderd, en het voor hem voor het eerst mogelijk gemaakt om op een normale manier seks te hebben. Als je bedenkt dat Joris met heel weinig begon, en toch 3 centimeter heeft gewonnen, geeft dat ook wel een indicatie van wat MemberXXL kan doen als je al met een wat grotere piemel begint.

Ervaring 2: Koos*

Koos was altijd iemand met een heel gemiddelde penis. Hoewel hij wel wist dat er dus helemaal niets mis was met de lengte van zijn piemel, was hij er altijd toch vrij ontevreden over. Omdat Koos zelf een vrij lange man is, leek zijn penis in vergelijking een stuk korter dan hij eigenlijk was. Daarom zocht Koos al langere tijd naar een manier om zijn penis iets groter te maken.

Hij heeft dan ook veel verschillende methodes uitgeprobeerd. Hoewel hij niet wil zeggen dat deze methodes zinloos zijn, hebben ze voor Koos in elk geval niks uitgemaakt. Het enige middel dat wél effect heeft gehad, is MemberXXL. Hij heeft hiermee een duidelijke vergroting van zijn penis weten te verwezenlijken. Meer dan een paar centimeter heeft Koos het echter niet laten worden; zijn penis was al vrij gemiddeld, en hij hoefde ook weer geen lul die elke vrouw pijn doet.

Ook deze ervaring is dus weer positief. We weten niet precies hoeveel winst Koos had kunnen behalen, omdat hij zelf gestopt is met het slikken van MemberXXL toen hij tevreden was met de resultaten. We kunnen er in elk geval wél uit afleiden dat MemberXXL een significant effect heeft gehad op de grootte van zijn penis.

Ervaring 3: Jim*

Jim was eigenlijk zijn hele leven al onzeker over de grootte van zijn penis. Hoewel het achteraf naar eigen zeggen eigenlijk wel meeviel hoe ver Jim onder het gemiddelde zat, had hij zelf het idee dat hij een beschamend kleine piemel had. Dit is dan ook de reden dat hij MemberXXL is gaan gebruiken. Dit was het eerste middel dat hij probeerde, en een tweede middel bleek niet nodig.

Jim heeft het in een half jaar voor elkaar gekregen om zijn erectie maar liefst 6 centimeter groter te maken, enkel en alleen door het gebruik van MemberXXL. Waar hij eerst dus een stukje onder het gemiddelde zat, heeft hij nu een bovengemiddeld grote penis. Zijn erecties zijn niet alleen langer, maar ook een stuk dikker geworden.

“Iedere vrouw kan je vertellen dat dikte belangrijker is dan lengte.”

Veel positiever dan deze ervaring wordt het natuurlijk niet. Jim is het levende bewijs dat MemberXXL, in ieder geval in sommige gevallen, echt een gigantische vergroting van je penis kan veroorzaken. Aangezien dit de derde positieve ervaring op rij is, kunnen we denk ik wel concluderen dat MemberXXL erg tevreden gebruikers heeft.

Mijn mening: is MemberXXL een effectief middel?

Al met al ben ik ervan overtuigd geraakt dat MemberXXL een erg effectief middel is voor het vergroten van je penis. Zowel het wetenschappelijke bewijs als de ervaringen van gebruikers wijzen erop dat deze pilletjes goed werken. Als jij graag een grotere piemel wil krijgen, dan kan ik MemberXXL met volle overtuiging aanbevelen. De enige kanttekening is dat je slappe penis er niet groter van wordt, maar wie droomt er nou van een enorme slappe lul?

Reken voorgoed af met de oorzaak van erectieproblemen – zonder pillen of andere kwakzalverij

Zoals besproken hebben medicijnen bij het oplossen van erectieproblemen grote nadelen. De grootste is toch wel dat je NEVER nooit de oorzaak oplost van het onderliggende probleem.

Je bent letterlijk veel geld aan het uitgeven voor iets dat je maar helpt per sekspartij. Voor iedere pil aanvaard je de negatieve consequenties wat betreft kosten, risico’s, bijwerkingen en ga zo maar door.

Erger nog, je verergert het probleem door medicijnen te gebruiken. Je kan op een gegeven moment nog maar moeilijk zonder.

Het alternatief?

De seksuoloog Chris Coster heeft een unieke methode ontwikkeld om op natuurlijke manier erectiestoornissen op te lossen. Je ontdekt het volgende in zijn methode:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant.

Ontdek de unieke aanpak van Chris, zonder gebruik te maken van middelen, pillen of andere kwakzalverij:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Mijn Oprechte Mening over Member XXL (is het effectief?)"

 1. Perry

  says:

  Gm kan ik Member xxl gebruiken met mijn bloedverdunners

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *