7 Tips voor de Vrouw om een Orgasme te Krijgen

Een orgasme krijgen tijdens de seks is voor de vrouw vaak niet zo vanzelfsprekend als de man. Niet elke vrouw komt enkel en alleen door penetratie klaar, terwijl dit bij de man meestal wel zo is. Bovendien komt een man vaak sneller klaar dan een vrouw, waardoor de vrouw soms niet meer aan haar trekken komt.

Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Jullie willen tijdens de seks allebei goed kunnen genieten van een orgasme. Daarom geven we je in dit artikel 7 tips om een (beter) orgasme voor de vrouw te krijgen. Met het opvolgen van deze tips wordt jullie seks direct een stuk prettiger voor allebei! Veel succes!

Tip 1: Ken je eigen lichaam

Voor de vrouw is het allereerst erg belangrijk dat ze weet wat ze wel en niet lekker vindt. En dat kun je het best ontdekken door masturbatie (vingeren). Bij het verwennen van jezelf kun je uitgebreid experimenteren, zonder dat er een bepaalde druk op je staat zoals bij de seks. Masturbatie kan dus erg belangrijk zijn voor een goed orgasme.

Sommige vrouwen weten überhaupt niet hoe een orgasme voelt! Masturbeer je zelf nauwelijks of nooit? Dan raden we je aan dit toch eens te doen. Ten eerste is het natuurlijk lekker om te doen, ten tweede doe je er niemand kwaad mee en je leert ook nog eens je eigen lichaam kennen. Probeer zo veel mogelijk dingen uit, ontdek wat je lekker vindt en wat voor signalen jouw lichaam je geeft als je een orgasme krijgt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Stop niet met  stimuleren

Mannen willen tijdens het masturberen nog wel eens een korte pauze nemen, om hun orgasme uit te stellen. Begrijpelijk, want ook tijdens de seks wil je niet na drie minuten klaar zijn. Maar bij de vrouw werkt het juist tegenovergesteld: je wilt je orgasme níét uitstellen, en juist constant blijven stimuleren. Zonder stimulatie ebt de spanning snel weg.

De meeste vrouwen hebben onafgebroken stimulatie nodig om een orgasme te krijgen. Dat is op zich niet moeilijk, maar je moet er wel even erg in hebben. Je kunt bijvoorbeeld jezelf even verwennen als er geen penetratie plaatsvindt, of zelf je clitoris blijven stimuleren. Zo wordt het al een stuk eenvoudiger een orgasme te krijgen.

Tip 3: Focus op jezelf

Mensen zijn erg geneigd aan anderen te denken en het hen naar hun zin te maken. In bed is het niet anders; we zijn vaak bezig met onze partner te laten genieten, waarbij we onszelf soms op de achtergrond zetten. En dat terwijl jij zelf het beste weet hoe je tot een orgasme kunt komen! Daarom moet de focus juist bij jezelf liggen.

Als je je niet de hele tijd druk maakt om de vraag of je partner het wel lekker vindt, kun je je beter op je eigen gevoelens en prikkels richten. Je kunt je partner dan bijvoorbeeld tips geven om de seks beter te maken. Ook ben je beter in staat eerder een orgasme te herkennen. Bovendien; genieten van de seks kan nooit kwaad!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tip 4: Bepaalde standjes helpen

Het is algemeen bekend dat sommige standjes voor meer stimulatie bij de vrouw zorgen dan anderen. Dit zijn standjes waarbij de man relatief diep penetreert, zoals doggystyle, de bekende missionarispositie en het standje waarbij de vrouw bovenop zit. Veel vrouwen komen door een diepere penetratie eerder klaar (al moet nooit de clitoris genegeerd worden).

Wat veel mensen niet weten, is dat het uiteinde van de binnenste schaamlippen gevoeliger is dan het dieper gelegen deel. Standjes waarbij de man juist heel licht penetreert, kunnen daarom ook erg opwindend zijn. De man kan ook zo ver mogelijk terugtrekken, zodat de eikel telkens weer de binnenste schaamlippen stimuleert. Dit is voor de man echter wat minder stimulerend.

Tip 5: Fantaseer ook tijdens de seks

De kans is groot dat je bij het masturberen bepaalde dingen fantaseert. Maar de meeste vrouwen drukken deze fantasieën tijdens de seks weg, omdat ze zich dan ‘schuldig’ voelen. Dat is helemaal nergens voor nodig! Iedereen fantaseert over seks, en jouw fantasieën gaan alleen maar jezelf aan.

Het kan helpen om tijdens de seks verder te fantaseren. Als je er tijdens masturbatie door klaarkomt, kan dat bij de seks ook zo zijn. Blijf je je toch schuldig voelen? Dan kun je proberen om je partner in je fantasieën te verwerken. Zo kun je toch blijven fantaseren, zonder je schuldig te voelen omdat je in je gedachten vreemd gaat.

Tip 6: Vermijd negatieve gevoelens in bed

Tijdens de seks moet je genieten. Allerlei negatieve gevoelens en emoties kunnen het genot in de weg staan. Daarom raden we jullie aan om seks alleen als iets positiefs te zien. Gebruik seks dus niet als goedmaker voor een ruzie en bespreek geen conflicten in bed. Dat kun je beter doen voordat je naar bed gaat, zodat je met een gerust hart seks kunt hebben.

Het beste is ook als je alle tijd en rust neemt voor de seks. Het moet voelen alsof je geen enkele verplichting hebt en er even niets anders is dan je partner, jou en jullie bed. Zorg dat jullie niet gestoord kunnen worden. Heb ook geen verwachtingen en focus je niet te veel op het orgasme krijgen, maar meer op het genot zelf.

Tip 7: Voorspel doet wonderen

Voorspel wordt nog steeds hevig onderschat tijdens de seks. Veel mensen weten al dat voorspel vooral voor het orgasme van de vrouw van belang is. Maar ook de man geniet meer van de seks door goed voorspel. Jullie seks wordt een stuk intiemer als jullie uitgebreid elkaars lichaam verkennen voor de werkelijke daad.

Als vrouw moet je echt naar de penetratie hunkeren en verlangen. Pas dan ben je volgens ons klaar voor de seks, en niet als je al vagina-afscheiding krijgt. Geniet dus van het voorspel, dan krijg je meer zin in de echte seks en ben je bovendien beter voorbereid om een orgasme te krijgen. Een win-winsituatie!

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *