Waarom LANG Voorspel voor Vrouwen Belangrijk Is + 5 Tips

De kwaliteit van seks is voor vrouwen sterk afhankelijk van het voorspel. Daarnaast is een langzame opbouw de beste aanpak. Wij leggen jou graag uit waarom voorspel voor vrouwen belangrijk is, en wij geven jou 5 tips om het maximale uit het voorspel te halen.

Een man is meer op het penetreren gericht en een vrouw meer op aandacht en het voorspel. Het seksleven van zowel de man als de vrouw kan sterk verbeterd worden door de focus te leggen op het voorspel. De vrouw zal meer plezier beleven aan seks, en de man kan ook zeker baat hebben bij een goed voorspel.

Wat wordt er onder voorspel verstaan?

Een man kan alleen al bij de gedachte aan seks klaar zijn voor de penetratie. Bij vrouwen ligt dat een stuk complexer. Zelfs als de vrouw zin heeft in seks, is haar lichaam er mogelijk nog niet klaar voor. Haar lichaam moet eigenlijk klaargestoomd worden om seks te kunnen hebben. Veel mannen vinden het prettig om gelijk met de actie te beginnen, maar dat is niet aan te raden. Onder voorspel wordt verstaan alle aanrakingen en seksuele aandacht  tot aan de penetratie.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Wat moet het doel zijn van het voorspel?

Het voorspel moet er volledig op gericht zijn om beide maximaal opgewonden te maken. Op het moment dat de penis de vagina gaat penetreren, moeten beide in extase zijn. Voor de vrouw is dat ook noodzakelijk, want bij opwinding wordt de vagina vochtig. Bij opwinding zal de vagina nat worden doordat het lichaam een slijmerig vocht gaat afscheiden. De vagina zal hierdoor minder stroef worden en dat maakt het vingeren en het vrijen ook mogelijk. Door het voorspel maakt het vrouwenlichaam eigenlijk een soort glijmiddel aan.

Te snel van stapel lopen is een afknapper

Seks moet lekker zijn en prettig aanvoelen. Om het ultieme genot te kunnen bereiken is een lang voorspel essentieel. Voor een vrouw is de ultieme afknapper een man die volledig op zichzelf gericht is. Het domste wat een man kan doen is proberen om te vroeg te penetreren. Op deze manier pijn ervaren tijdens de seks is voor de meeste vrouwen een stopteken. De man moet ook als hij opgewonden is toch nog de nodige tijd nemen voor het voorspel. Ook bij een vluggertje moet je eerst controleren of de vagina nat genoeg is.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Hoelang moet het voorspel duren?

Aan voorspel is moeilijk een tijdsduur te koppelen. Beiden moeten tot een zo groot mogelijke hoogte gebracht worden tijdens het voorspel. Voor de ene vrouw is 10 minuten genoeg en de ander heeft minimaal een half uur of zelfs nog langer nodig. Men’s Health heeft onderzocht hoe lang gemiddelde seks duurt. Bij een gemiddelde Nederlandse man duurt het iets langer dan 22 minuten. Dit is inclusief het voorspel van ruim 16 minuten.

Tijdens het voorspel is het aftasten. De onderlinge interactie zal het uitwijzen wanneer jullie eraan toe zijn. Het voorspel moet in ieder geval lang genoeg duren om de vagina vochtig te krijgen.

Wat doet voorspel voor de man?

Mannen zijn over het algemeen meer gericht op de daad en minder op het voorspel. Toch heeft ook de man baat bij een lang voorspel. Vaak heeft de penis ook de tijd nodig om tot een volledige erectie te komen. Tijdens het voorspel kunnen de zwellichamen zich volledig vullen met bloed. Hierdoor ontstaat een stevige erectie.

De gemiddelde man wil niet alleen klaar komen, ook moet de partner na de seks een zo voldaan mogelijk gevoel krijgen. De man kan beter genieten van seks als hij het gevoel heeft dat zijn partner ook voldaan is. Dit zal ook de seksdrive van de vrouw stimuleren.  Door een lang voorspel krijgt de man ook een beter gevoel, omdat het lijkt alsof hij seks langer vol kan houden.

Lang voorspel vergroot de kans op een orgasme voor de vrouw

Maar weinig vrouwen zijn gezegend met de mogelijkheid om tijdens het vrijen klaar te komen. De kans voor de vrouw om tijdens het penetreren klaar te komen, wordt vergroot door een voorspel waarin de clitoris en de g-spot worden gestimuleerd. De clitoris en de g-spot moeten gestimuleerd worden tot de vrouw bijna klaar komt. Op dat moment penetreren kan zorgen voor een orgasme voor zowel de man als de vrouw.

Indien dat niet lukt, kan door het vingeren of het beffen de vrouw een orgasme bezorgd worden tijdens het voorspel. Een andere mogelijkheid is dat de man nadat hij een orgasme heeft bereikt de vrouw alsnog gaat helpen met het bereiken van een orgasme door de clitoris of de g-spot te stimuleren.

Voorspel geeft voldaan gevoel omdat de seks langer duurt

Een vrijpartij van 20 minuten zal voor de man een beter gevoel geven dan een vrijpartij van slechts 5 minuten. Het kan teleurstelling bij de vrouw voorkomen en als de seks langer duurt kan dat ook goed zijn voor het zelfvertrouwen van de man. Mannen hebben toch de behoefte om de partner te bekoren. Dit geeft een machogevoel.

Elkaars lichaam verkennen is goed voor de relatie

Tijdens het voorspel kun je elkaars lichaam ontdekken en ervaren wat jij en je partner lekker vinden. Probeer eens iets nieuws uit om jullie seksleven verder te verbeteren. Probeer de beste manier te ontdekken om nog meer plezier in jullie seksleven te brengen. Pas het voorspel aan op de seks zoals jullie dat het liefst beleven, maar probeer ook eens iets anders. Een rustig opgebouwd en intiem voorspel kan een mooie afwisseling brengen.

Tips om het voorspel verder te verbeteren

Wij geven jou graag een paar tips gericht op het voorspel. Met deze tips kun jij je partner volledig voor je winnen op het gebied van seks. En je weet het, als je seksleven goed is, is jullie relatie ook goed.

Tip # 1 – Zorg voor een zeer geleidelijke opbouw

Begin het voorspel niet gelijk met het stimuleren van de penis en de vagina. De spanning moet geleidelijk opgebouwd worden. Je moet voorzichtig met strelen en kussen (niet op geslachtsdelen) beginnen. Vindt je partner het strelen op de onderarm prettig? Begin hier dan mee. Je hoeft je niet gelijk te richten op het opwinden van je partner. Er moet eerst een ontspannen gevoel over jullie heen komen. Alleen dan kun je een ultieme opwinding bereiken. Geleidelijk komt de opwinding wel.

Neem een keer heel veel tijd voor het voorspel op een moment dat daar de mogelijkheid voor is. Bijvoorbeeld op een avond dat jullie verder geen verplichtingen meer hebben.

Tip # 2 – Begin met een sensuele massage

Jullie moeten eerst in de relaxmodus komen om beter te kunnen genieten van seks. Een ideale manier is een sensuele massage. Door met massage het gehele lichaam te behandelen komt het lichaam in een soort extase terecht. Naast een lekker gevoel kan het ook opwindend zijn.

Begin bijvoorbeeld netjes met de rug en verleg geleidelijk de aandacht naar meer sensuele plekken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de achterkant van de bovenbenen en de borsten van de vrouw. Uiteindelijk een massage gericht op de geslachtsdelen kan wonderen verrichten.

Tip # 3 – Maak gebruik van seksspeeltjes

Tijdens het voorspel kun je seksspeeltjes gebruiken om nog meer plezier te kunnen beleven aan het voorspel. Hierbij kun je denken aan een vibrator, dildo en erotische spelletjes. Deze hulpmiddelen kun je gebruiken om variatie aan te brengen in jullie seksleven en om het genot verder te vergroten. In vergelijking met je vingers en je mond geeft een vibrator een intenser gevoel voor de vrouw.

lang

Tip # 4 – Pijpen en beffen kan niet ontbreken

Een goed voorspel kan voor de meeste stellen niet zonder orale seks. Dit geeft namelijk een intens gevoel dat op geen enkele andere manier opgeroepen kan worden. Door te beffen kan de clitoris gericht en op een zachte manier gestimuleerd worden. Pijpen is zeer prettig voor de man. Niet alleen het lichamelijke genot, maar ook het zien dat de vrouw de penis gaat stimuleren met de mond werkt genotverhogend.

Tip # 5 – Vergeet de clitoris en de g-spot niet

Op het hoogtepunt van het voorspel moeten zeker de clitoris en de g-spot niet vergeten worden. De meeste vrouwen kunnen met penetratie geen orgasme bereiken, maar wel door stimulering van de clitoris en de g-spot. De clitoris zit aan de bovenkant van de binnenste schaamlippen. De g-spot zit ongeveer 3 tot 5 centimeter in de vagina aan de buikkant. Het verschilt per vrouw hoe je deze lichaamsdelen het beste kunt stimuleren. Dit is het hoogtepunt van het voorspel en moet voldoende aandacht aan geschonken worden.

lang2

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

10 Reacties op "Waarom LANG Voorspel voor Vrouwen Belangrijk Is + 5 Tips"

 1. Paul Fenthur

  says:

  dank u wel voor de goede tips, voor het voorspel

 2. T

  says:

  Mijn vriendin heeft mij verteld dat ze stimulatie van de anus ook erg opwindend vindt. Zelf lijkt mij dat alleen niet zo erg fris of hygiënisch, om logische redenen. Maar hoe kan ik toch haar anus stimuleren tijdens het voorspel en tegelijkertijd hygiënisch blijven? Alvast bedankt!

  • Juul

   says:

   Hee T,

   Hoewel de anus natuurlijk niet het schoonste onderdeel van je lichaam is, kun je dit zeker wel op een hygiënische manier stimuleren. Zorg er gewoon voor dat alles goed schoon is gemaakt voor je eraan begint (ook een stukje naar binnen toe) en dan zou er geen enkel probleem moeten zijn!

   Mvg, Juul

 3. Wesley

  says:

  ik wilde mijn vriendin pas een massage geven ,maar volgens mij was t niet zo geslaagd... ze werd er niet echt nat door :/ Heb je nog tips voor een goede massage? Alvast bedankt! Gr Wesley

  • Jeffrey van Wijngaarden

   says:

   Ja,Wesley als je vriendin niet nat genoeg wordt moet je wat Spuug uit je mond er op smeren niet te veel kan wel maar dan ga ze sterren in haar Hoofd zien van Genot succes Wesley.

 4. thijs

  says:

  Geldt samen een pornovideo kijken ook als voorspel...? We worden er allebei wel heel geil van hehe :)

  • Yasmin

   says:

   Ik weet dat een hoop vrouwen daar weinig aan vinden,, maar als je van jouw vriendin weet dat ze dat wel vindt dan lijkt me dat prima inderdaad. Uiteindelijk gaat het erom dat ze opgewonden raakt, hoe je dat ook doet! Weet niet of alleen porno dan genoeg is, maar het zal zeker helpen!

 5. BOKITO

  says:

  Wesley, zoiets lukt ook niet in een keer. Bouw het rustig op. Ik begin vaak bij mijn vrouw bij de voeten en schakel mijn gevoel voor sex uit. Een hoofd en slaap massage helpt ook goed :-) veel succes er mee!

  • anoniem

   says:

   je gevoel voor sex uitschakelen... ? maar is dat niet juist het hele punt? hoe geiler, hoe beter, neit?

 6. tom wiels

  says:

  mijn vriendin word niet echt nat ik vind dat niet perse geil en ben altijd geil maar zij niet btw kont vingeren is nice

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *