Werkt ‘Libido Extreme’ Extreem Goed of Slecht? (review)

Geen erectie meer kunnen krijgen betekent geen seksleven meer. Mannen die met dit probleem zitten, zoeken naar manieren om toch weer een stijve penis te kunnen krijgen.

Naast de (niet aan te bevelen) medische erectiepillen, zijn er ook middelen beschikbaar die 100 procent natuurlijk zijn. Deze zijn minder schadelijk voor het lichaam, maar dat wil nog niet zeggen dat ze aan te bevelen zijn. In dit artikel gaan wij Libido Extreme reviewen.

Is Libido extreme ook tegen erectiestoornissen te gebruiken?

Libido Extreme is een natuurlijk product, waarvan wordt beloofd dat het libido erdoor verhoogd wordt. Volgens de fabrikant en de verkoopadressen verricht het ook wonderen voor mannen met erectiestoornissen. De gedachte is dat door een verhoogd libido de seksdrive en de mate van seksuele opwinding ook gaan stijgen. Een bijkomend effect is dat de kans groter is dat er een erectie ontstaat. Zoals de naam van het middel al doet vermoeden ligt de focus op het verhogen van het libido. Mannen met lichte erectieproblemen zullen wel een stijve penis kunnen krijgen bij extra opwinding, maar heb niet al te hoge verwachtingen als je Libido Extreme koopt.

libido extreme

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Met erectieproblemen leren leven en medicijnen slikken om nog te kunnen vrijen?

Tientallen procenten van de mannen boven de 40 jaar hebben (soms) last van erectiestoornissen. Dit is natuurlijk dodelijk voor het seksleven van de man en de partner. Het zal de relatie ook niet ten goede komen. Ten onrechte wordt vaak gedacht dat hier weinig tegen te doen is om het probleem uit de wereld te helpen. Medicijnen worden gebruikt om toch nog seks te kunnen hebben. Ook wordt nog geprobeerd om het libido te verhogen met pillen, maar dat zal op de lange termijn ook niet het verschil maken. Mannen met een erectiestoornis hoeven er niet mee leren te leven. Daarover later meer.

Wat is Libido Extreme en hoe werkt het?

Libido Extreme is geen medicijn waarvoor je eerst naar de huisarts moet. Het zijn capsules met ingrediënten die ervoor moeten zorgen dat je meer zin krijgt in seks. Dit moet gerealiseerd worden met stofjes die in de capsules verwerkt zitten. Je moet niet verwachten dat er gelijk een erectie ontstaat na het slikken van de capsule. Volgens de fabrikant ontstaat er een harde erectie binnen 45 minuten, maar de praktijk wijst anders uit. Een verschil met de medische erectiepillen is, dat er geen negatieve bijwerkingen van Libido Extreme bekend zijn.

Waarom Libido Extreme niet de oplossing is voor je erectieprobleem

Indien een erectieprobleem wordt veroorzaakt door een gemis aan seksuele opwinding, zou een libido verhogend middel effectief kunnen zijn. Echter, bij de meeste mannen die geen stijve kunnen krijgen is de mate van opwinding niet de oorzaak. In sommige gevallen heeft het uitsluitend lichamelijke oorzaken, maar geestelijke issues vormen in de meeste gevallen het probleem. Je hebt dus niets aan een middel om je libido te verhogen. Verderop in het artikel lichten wij nog een aantal manieren toe om op andere en goedkopere manieren je libido te verhogen, mocht je er toch behoefte aan hebben.

Wat zijn de nadelen van Libido Extreme?

Bij het reviewen van Libido Extreme zijn wij tegen meerdere nadelen aangelopen. Graag willen wij drie nadelen van het middel aan jou voorleggen. Deze nadelen laten je zien dat het vaak geen zin heeft om het middel te kopen en te gebruiken.

Nadeel #1: Niet voor iedere man zal het libido verhogend werken

Er zijn veel voedingsmiddelen, kruiden en handelingen bedacht om de libido te verhogen. Libido Extreme is eigenlijk een verzameling van kruiden die een bepaald effect in het lichaam moeten veroorzaken. De seksdrive verhogende werking wordt beloofd, maar wetenschappelijk is het niet onderbouwd. Wij begrijpen dat de fabrikanten en de verkopers van Libido Extreme zweren bij de werking, maar wij moeten de eerste nog tegenkomen die de werking wetenschappelijk heeft aangetoond. Voor sommige mannen zal het mogelijk werken, voor anderen is het juist weggegooid geld.

Nadeel #2: Een dure manier om de seksdrive te verhogen

Libido Extreme is een dure manier of het effect een keer te kunnen meten. Online is het via tientallen websites aan te schaffen. Door het grote aanbod zijn de prijsverschillen ook groot. Om toch een indruk van de prijs van het middel te krijgen, hebben wij een gemiddelde genomen van een aantal aanbieders. Websites die het product aanbieden in dollars hebben wij buiten de vergelijking gelaten. Voor 6 capsules betaal je ongeveer tussen 27 euro en 33 euro. Dit is het bedrag exclusief de verzendkosten.

Nadeel #3: Dit middel leidt de aandacht af van het echte probleem

Op twee manieren leidt Libido Extreme jouw aandacht af van het werkelijke probleem. Als je inderdaad een verlaagd libido hebt, moet je op zoek gaan naar een oplossing voor het probleem. Probeer te achterhalen waar het door wordt veroorzaakt. Is er geen seksuele spanning meer tussen jou en jouw partner of zit je bijvoorbeeld met geestelijke problemen waardoor jouw aandacht niet bij seks kan worden gehouden? Als het probleem een erectiestoornis is, moet je ook op zoek naar het echte probleem. Dit kan dezelfde oorzaken hebben als een laag libido, maar dit kan ook veroorzaakt worden door een slechte lichamelijke gesteldheid.

Probeer grip te krijgen op het probleem en zoek naar een permanente oplossing in plaats van het slikken van een mix aan bepaalde kruiden.

Betere manieren om het libido te verhogen

Het libido verhogen zal niet de oplossing zijn, maar als dit toch jouw doel is kunnen wij jou op een goedkope manier helpen. Je hoeft namelijk geen dure capsules te kopen met exotische ingrediënten waar de werking niet helemaal van duidelijk is. Het kan ook effectief zijn om juist te investeren in jullie relatie. Als irritaties zijn weggenomen, komt er weer ruimte voor passie en seks. Ook moet het effect van de lichamelijke gesteldheid niet onderschat worden.

Manier #1: In plaats van een pil, kiezen voor libido verhogend eten

Wist jij dat er van veel gezonde etenswaren wordt gezegd dat het libido verhogend werkt. Het is nog maar de vraag in hoeverre dit niet gebaseerd is op fabeltjes, maar dat is ook het geval bij Libido Extreme. Van de volgende etenswaren wordt gezegd dat ze goed zijn voor je libido.

 • Asperges – Zijn belangrijk voor het produceren van hormonen. Dit is goed voor bloedtoevoer naar de penis en het verhoogt het energieniveau.
 • Watermeloen – In watermeloen zitten stoffen die ervoor zorgen dat de bloedvaten ruimer worden en de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen vergroot wordt.
 • Pinda’s – Pinda’s zijn zeer gezond en ook nog eens goed voor je libido. Ze kunnen zorgen voor meer seksuele opwinding. Ook kan het een orgasme verbeteren.
 • Vijgen – In vijgen zitten veel aminozuren. Deze zorgen voor een impuls voor je libido, en je uithoudingsvermogen wordt verbeterd.

asperge

Manier #2: Investeer in jullie relatie

Partners die in een minder goede periode van hun relatie zitten, hebben minder vaak seks. De behoefte aan genegenheid zal afnemen. In principe kun je dit ook scharen onder een verminderd libido. Ga eens met z’n tweeën een weekendje weg en probeer veel met elkaar te praten. Even weer de verliefdheid van vroeger te ervaren, kan de relatie en jullie seksleven goed doen. Verwacht geen snelle resultaten. Het gaat tijd kosten om elkaar weer opnieuw te leren waarderen.

Manier #3: Overgewicht wegwerken en stoppen met roken

Een goede lichamelijke gezondheid is goed voor je libido en verkleint de kans op erectiestoornissen. Het meest dodelijke voor je seksleven zijn overgewicht en roken. Mannen die roken hebben een aanzienlijk grotere kans op een erectiestoornis. Mannen met overgewicht zullen sowieso minder plezier aan seks ervaren, omdat de inspanningen teveel energie kosten. Door gezond en met mate te eten, zal je lichaam gezonder worden en de bloeddoorstroming zal ook verbeteren. Dit kan het verschil maken tussen een erectie en een slappe penis.

Is Libido Extreme een aanrader om te kopen?

Uit het artikel zal al duidelijk zijn geworden dat wij meer nadelen zien dan voordelen. Libido Extreme een keer proberen is waarschijnlijk verspilling van energie en geld. Je kunt beter gelijk het probleem aanpakken in plaats van de symptomen te bestrijden. In vergelijking met erectiepillen lijkt Libido Extreme minder kwalijk voor je lichaam, maar de kans op een miskoop is groot.

Reken voorgoed af met de oorzaak van erectieproblemen – zonder pillen of andere kwakzalverij

Zoals besproken hebben medicijnen bij het oplossen van erectieproblemen grote nadelen. De grootste is toch wel dat je NEVER nooit de oorzaak oplost van het onderliggende probleem.

Je bent letterlijk veel geld aan het uitgeven voor iets dat je maar helpt per sekspartij. Voor iedere pil aanvaard je de negatieve consequenties wat betreft kosten, risico’s, bijwerkingen en ga zo maar door.

Erger nog, je verergert het probleem door medicijnen te gebruiken. Je kan op een gegeven moment nog maar moeilijk zonder.

Het alternatief?

De seksuoloog Chris Coster heeft een unieke methode ontwikkeld om op natuurlijke manier erectiestoornissen op te lossen. Je ontdekt het volgende in zijn methode:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant.

Ontdek de unieke aanpak van Chris, zonder gebruik te maken van middelen, pillen of andere kwakzalverij:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

7 Reacties op "Werkt ‘Libido Extreme’ Extreem Goed of Slecht? (review)"

 1. paul

  says:

  Deze week voor de eerste keer 1 strip gekocht en meteen 1 pll geprobeerd : Perfect. Werkt snel en een keiharde erectie. Super sex gehad en nog dagen beregeil. Heerlijk. Ik ben man 57 jaar

 2. jan druif

  says:

  top product, je kan duidelijk zien dat deze geitenwollen sok ze niet geprobeerd heeft, dan had hij echt kunnen neuken zonder na te hoeven denken.

 3. John

  says:

  Hier staat dat je in plaats van een pil ook watermeloen kunt eten. Nou, ik heb 8 watermeloenen op maar de erectie was nog steeds niet zo hard als met een kwart van zo'n Libido Extreme pil.
  Dus de pil werkt beter. Helaas duurde de erectie te lang waardoor ik nu impotent ben door schade aan bloedvaten.

 4. Carola

  says:

  Mijn man en ik vielen in slaap nadat we ieder een halve capsule hadden ingenomen.

 5. Carola

  says:

  We zijn trouwens 45 en 37 wilden wat langer met elkaar in bed vrijen en de liefde bedrijven, vaker klaarkomen zeg maar. Nou ja binnen een half uur lagen we te slapen als een roos

 6. zeg maar flip!!!

  says:

  ik ben geopereerd aan mijn prostaat,deze is uitgehold zoals ze dat noemen
  ik ben boven de 70 wat wil je nog,maar die viagra ,is dat wel goed voor je lichaam ,ik bedoel de bijwerking,hart enz

 7. renze

  says:

  ik ben geopereerd aan mijn prostaat,deze is uitgehold zoals ze dat noemen
  ik ben boven de 70 wat wil je nog,maar die viagra ,is dat wel goed voor je lichaam ,ik bedoel de bijwerking,hart enz

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *