5 Opmerkelijke Clitoris Feitjes + 3 Effectieve Stimulatie Technieken

Een orgasme bij een vrouw kan ontstaan door het stimuleren van de clitoris. Tijdens het vrijen is het dus belangrijk om de nadruk niet alleen te leggen op het penetreren, maar zeker ook op het stimuleren van de clitoris. Om dit goed te kunnen doen moet je eerst meer weten over de clitoris. Wij kunnen jou hierbij helpen.

Tijdens het vrijen zal het de man in de meeste gevallen wel lukken om een orgasme te bereiken. Bij de vrouw ligt dit wat lastiger. De meeste vrouwen kunnen namelijk geen orgasme bereiken door alleen penetratie. Met de wetenschap van enkele feiten over de clitoris, en met toelichting van een aantal technieken, gaat het zeker lukken.

Wat is de clitoris?

De clitoris is een onderdeel van het vrouwelijke lichaam dat enkel tot doel heeft om genot op te wekken. Dit gebeurt met 8.000 zenuwuiteinden. Om je een indruk te geven, dit is 2 keer zoveel als de eikel van de man. De naam is afgeleid van het Griekse woord voor sleutel. Door hormonale veranderingen in het lichaam van de vrouw kan de clitoris groeien. Bij een vrouw van 35 jaar oud kan de clitoris al 4 keer zo groot zijn geworden. De omvang maakt de clitoris niet gevoeliger, want het blijft 8.000 zenuwuiteinden houden. Het grootste gedeelte van de clitoris zit in het lichaam en is dus niet zichtbaar.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Waar zit de clitoris?

De clitoris zit aan de bovenkant van de binnenste schaamlippen. Op het punt waar de lippen samenkomen zit de clitoris. Bij de ene vrouw zal het orgaan beter vindbaar zijn dan bij de andere. Bij een oudere vrouw zal de clitoris meestal beter vindbaar zijn. Wanneer de vrouw bijna een orgasme krijgt verdwijnt de clitoris in een huidplooi. Hierdoor wordt het moeilijker om de clitoris te blijven stimuleren.

cli

Hoe kun je de clitoris stimuleren?

Tijdens het vrijen moet de clitoris extra aandacht krijgen om de seksbeleving voor zowel de man als de vrouw optimaal te maken. Er zijn verschillende technieken om de vrouw een orgasme te bezorgen. Later in dit artikel gaan wij de technieken toelichten. In hoofdlijnen gaan wij jou alvast een paar aanwijzingen geven in de juiste richting:

 • De clitoris moet geprikkeld worden – dit kan bijvoorbeeld met een seksspeeltje, de mond, de tong of de vingers. Dit doe je door:
  • Draaiende bewegingen op de clitoris
  • Vibrerende bewegingen
  • Orale bevrediging

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Feitjes over de clitoris die je moet weten

Om de clitoris goed te kunnen stimuleren moet je eerst alle feiten kennen. Een aantal feiten hebben wij hierboven al kort besproken. Graag geven wij jou nog een aantal feiten waar je verder mee kunt.

Feit # 1: De clitoris kan in erectiestand staan

Je moet niet de vergelijking maken met de penis, maar er kan toch werkelijk iets gebeuren met de clitoris tijdens de gemeenschap. Het zichtbare gedeelte van de clitoris is te vergelijken met de eikel van de man. Het is een klein roze bobbeltje tussen de schaamlippen. Ook de clitoris krijgt een erectie doordat de zwellichamen vollopen met bloed.

Feit # 2: De clitoris scheidt geen vocht af

Ejaculatie van de clitoris is niet mogelijk. Het vrouwelijke lichaam maakt wel vocht aan dat dient als glijmiddel, maar dit ontstaat in de vaginawand. Als een vrouw opgewonden raakt wordt de vagina binnen 30 seconden vochtig. Het lichaam bereidt de vagina op deze manier voor op de gemeenschap.

Feit # 3: Meeste vrouwen krijgen alleen een clitorale orgasme

De ene vrouw krijgt sneller een orgasme dan de andere vrouw. Er zijn vrouwen die klaar kunnen komen door penetratie. Bij de meeste vrouwen lukt het alleen via de clitoris. Het opgewonden raken door penetratie kan wel essentieel zijn om een clitoraal orgasme te bereiken. Door opwinding kan een orgasme ook intenser worden.

Feit # 4: De G-spot is geen onderdeel van de clitoris

De G-spot zit ongeveer op 5 centimeter diepte in de schede van de vrouw. Het voelt ribbelig aan en zit aan de kant van de buik. Stimulatie van de G-spot zou een heftiger orgasme kunnen veroorzaken. Er zijn veel onduidelijkheden over de G-spot. Er zijn medische specialisten die de G-spot als onderdeel zien van de clitoris. Andere specialisten ontkennen dit juist weer. Het feit blijft dat sommige vrouwen een extra opwinding voelen door stimulatie van de G-spot.

cli2

Feit # 5: Clitoris dichter bij de vagina? Grotere kans op een vaginale orgasme

Bij een kleinere afstand tussen de clitoris en de vagina, is er een grotere kans op een vaginaal orgasme. Je zou kunnen zeggen dat hierdoor vrouwen met een meer uitstekende clitoris een grotere kans hebben op een vaginaal orgasme. De vrouw van Napoleon zou haar clitoris dichter bij haar vagina geplaatst hebben. Volgens de overlevering heeft dit geen effect gehad.

Technieken om de clitoris extra te stimuleren met als doel een orgasme

De meeste vrouwen zijn dus aangewezen op hun clitoris om een orgasme te bereiken. Dit kan gebeuren door trillingen en door zachte strelingen. Voor de meeste vrouwen zullen trillingen van bijvoorbeeld een vibrator sneller het gewenste genot oproepen. Uit onderzoek blijkt dat 24% van de vrouwen niet of niet gemakkelijk een orgasme bereikt. Er zijn technieken om de clitoris optimaal te stimuleren. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Techniek # 1: Oefen de bekkenbodemspieren

De eerste techniek die wij willen bespreken moet de vrouw zelf doen. De bekkenbodemspieren moeten namelijk getraind worden. Deze spieren spelen een belangrijke rol bij de seksuele ervaring van de vrouw. Vooral na een zwangerschap kunnen deze spieren verslappen. Sterkere bekkenbodemspieren zorgen voor het eenvoudiger bereiken van een orgasme. Door training wordt de doorstroming binnen deze spieren namelijk bevorderd.

Oefeningen voor de bekkenbodemspieren

Je kunt deze spieren trainen met de zogenaamde kegeloefening. Dit kun je doen door de bekkenbodemspier gedurende 2 tot 10 seconden aan te spannen en daarna weer te ontspannen. Dit moet je tien keer achter elkaar doen. Deze oefening voer je uit door zogenaamd plas of ontlasting op te houden. Door aan te spannen en weer te ontspannen kun je de bekkenbodemspieren oefenen. Een geringe inspanning om je seksleven mee te verbeteren. Oefening:

 • Ga op je rug liggen met opgetrokken knieën met de handen op je buik
 • Adem in en laat je buik opbollen. Houd je adem is en sluit je vagina en de anus stevig
 • Uitademen en de vagina en de anus gesloten houden
 • Doe dit 10 x
 • Herhaal deze oefening op een stoel en terwijl je staat

Techniek # 2: Orale seks voor het beste resultaat

Het met de mond stimuleren van de clitoris is een ideale manier om de vrouw op te winden. Met de tong en de mond de clitoris strelen kan voor de vrouw zeer opwindend zijn, maar het is geen wetenschap. Iedere vrouw zal het op een andere manier beleven en andere voorkeuren hebben. Sommige vrouwen vinden het stimuleren van de clitoris juist niet prettig. Graag geven wij jou een paar tips voor het beter oraal bevredigen (beffen) van de vrouw.

Tip # 1: Zorg voor een ontspannen houding

Zowel de verstrekker van de orale seks als de ontvanger moeten in een comfortabele houding liggen. Voor de vrouw zal het prettig zijn om gewoon ontspannen op de rug te kunnen liggen. De man kan voor de vrouw gaan liggen met voldoende bewegingsruimte. Een andere optie is om de vrouw op de hurken te laten zitten en de man gaat haar van achteren beffen. Dit zal wel minder snel een orgasme opwekken. De vrouw kan ook gaan staan met één been bijvoorbeeld op het bed. Het kan seksueel opwindend zijn, maar zal voor de man vermoeiend zijn en niet het beste resultaat geven.

Tip # 2: Beste manieren om te beffen

Vaak wordt de fout gemaakt om het beffen volledig te richten op de clitoris. Dit zal voor sommige vrouwen inderdaad de beste manier zijn, maar andere vrouwen geven juist de voorkeur aan afwisseling. Door bijvoorbeeld zowel de vagina als de clitoris te stimuleren. Moet je juist rondjes draaien om de clitoris heen of juist met het puntje van je tong zacht de clitoris strelen. Een andere techniek is juist een zuigtechniek gericht op de clitoris. Alleen door de mogelijkheden te bespreken met je partner, kun je de beste techniek toepassen.

Techniek # 3: Hulp inschakelen van seksspeeltjes

Je kunt proberen om je partner het ultieme genot te brengen met bijvoorbeeld orale seks, maar je kunt ook hulp inschakelen in de vorm van seksspeeltjes. Bijvoorbeeld de intensiteit van de vibrator kan op geen enkele manier door de partner overtroffen worden. Vaak worden seksspeeltjes gezien als vervanging van de partner, maar het kan juist ingezet worden als toevoeging om het genot van beide partners naar een hoger niveau te tillen.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

9 Reacties op "5 Opmerkelijke Clitoris Feitjes + 3 Effectieve Stimulatie Technieken"

 1. G. de Winter

  says:

  Geachte.

  Jullie kennen het allemaal mooi voordoen , maar op mijn beurt zou ik zeggen begin bij het begin.
  Ik ben 79 jaar en nog nooit seksueel contact gehad ik zou niet weten hoe ik dit aan moet pakken
  Help mij a.u.b.
  Bij voorbaat dank
  Met vriendelijke groet
  Gerrit de Winter

  • Niels

   says:

   Woow, 79 jaar?? Ben al seksueel actief sinds mijn zestiende! Maar.. ieder zn leven loopt anders natuurlijk.. Hebt u wel een relatie? Anders kan u waarschynlyk beter eerst een vrouwtje versieren en u pas later druk maken om de seks. Denk dan niet dat dit de goede site is!! Gr Niels

 2. anoniem

  says:

  ik ben nog maagd... (vrouw) maar wil well meer leren over mijn eigen lichaam. En dus ook over seks en hoe ik mezelf kan bevredigen. heb jij nog tips over hoe ik dit kan doen (masturberen)?

  • romee vd berg

   says:

   gewoon lekker aan de slag gaan met jezelf: tussendelakens.nl/vingeren/ hoppa, moet makkelijk te doen zijn!

  • Anoniem

   says:

   Sorry het was een grapje ik ben 22 jaar en ben een B*tch mijn man verliet me omdat ik me zo droeg ik wouw altijd al seks met iemand wilt er iemand seks met me doen en dan mijn man zijn?

  • anoneim

   says:

   Sorry het was een grapje ik ben 22 jaar en ben een B*tch mijn man verliet me omdat ik me zo droeg ik wouw altijd al seks met iemand wilt er iemand seks met me doen en dan mijn man zijn?

 3. Bas

  says:

  mijn vrouw,met wie ik al 25 jaar ben getrouwd,wil zich nooit door mij laten beffen.ligt dit aan mij omdat ik het niet goed doe???ik weet met me vingers wel altijd prima raad dus ik kan me niet voorstellen dat dat het is.

  • Juul

   says:

   Hee Bas,

   Ik zou het hier gewoon eens met je vrouw over hebben. Als jullie al 25 jaar samen zijn, zal ze het vast niet raar vinden als je naar zoiets vraagt. Misschien heeft ze wel tips voor wat je beter kan doen, maar misschien vindt ze het ook wel gewoon niet zo fijn om gebeft te worden, dat komt ook vaker voor dan je denkt, en dat hoeft niets met jou te maken te hebben!

   Groetjes Juul

 4. Jelle

  says:

  Ik wist dus helemaal niet dat vrouwen vaak alleen met hun clitoris ee orgasme krijgen, ik probeerde altijd vrouwen te laten klaar komen door het gewoon heel lang vol te proberen te houden, maar dat werkte eigenlijk nooit, en nu weet ik dus ook waarom... Bedankt voor de info!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *