7 Tips Om Elke Vrouw Gek van Verlangen Te Maken

Het spel van verleiding is iets waar niet iedere man even goed in is. Voor sommige mannen lijkt het een fluitje van een cent om vrouw na vrouw in bed te krijgen, terwijl andere mannen hun stinkende best moeten doen om een vrouw mee naar huis te krijgen, als dat ze al lukt. Misschien denk je dat dit komt doordat bepaalde mannen simpelweg aantrekkelijker zijn dan andere, en dat je daar verder weinig aan kan doen.

In dat geval kan ik je geruststellen. Hoewel sommige mannen natuurlijk meer geluk hebben dan andere wat hun uiterlijk betreft (en dat helpt zeker), is het verleiden van vrouwen vooral een vaardigheid. En vaardigheden kun je leren! Met de zeven tips in artikel moet het ook jou lukken om vrouw na vrouw naar jou te laten verlangen. Ik sta dit artikel stil bij de volgende tips:

  • Besteed tijd aan je persoonlijke verzorging
  • Kom zelfverzekerd over
  • Plaag haar een beetje
  • Werk aan je lichaam
  • Raak haar aan
  • Zorg dat je opvalt
  • Maak seksueel getinte grapjes

Tip 1: Besteed tijd aan je persoonlijke verzorging

Als je wil dat een vrouw voor je valt, is er niets zo belangrijk als de eerste indruk. Wanneer ze je op het eerste gezicht niet aantrekkelijk vindt, dan wordt het een stuk lastiger om haar uiteindelijk zover te krijgen dat ze met je naar bed gaat. Hoewel iedere man dit zal begrijpen, zijn er gek genoeg een hoop mannen die niets doen met deze kennis.

“Een eerste indruk kun je maar één keer maken!”

In zekere mate heeft er aantrekkelijk uitzien natuurlijk te maken met je genetische aanleg, maar het is zoveel meer dan dat. Persoonlijke verzorging is een belangrijk deel van hoe aantrekkelijk iemand eruitziet, en daar heb je zelf invloed op. Als jij met een vieze, warrige baard en versleten kleren de kroeg binnen komt lopen, dan kun je het een vrouw moeilijk kwalijk nemen als ze je vervolgens niet ziet zitten.

Het is dus belangrijk om aandacht te besteden aan je persoonlijke verzorging, en dat begint bij hygiëne. Als een vrouw je vies vindt, dan zijn al je kansen meteen verkeken. Zorg dus dat je fris gedoucht bent, deodorant op hebt, en dat je kleren schoon en gewassen zijn. Als je van jezelf weet dat je veel zweet, wissel dan gedurende de dag van shirt.

Daarnaast gaat persoonlijke verzorging ook over je kapsel en beharing. Als je haar niet goed zit, dan kom je automatisch ongeïnteresseerd over, en dat is niet de meest aantrekkelijke eigenschap die een man kan hebben. Indien je een baard hebt, zorg dan dat je die regelmatig bijwerkt. Warrige gezichtsbeharing kan namelijk nogal slordig overkomen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Kom zelfverzekerd over

Als jij keer op keer wordt afgewezen door vrouwen, dan snap ik best dat dat een flinke deuk in je zelfvertrouwen is. Ik kan het je dan ook moeilijk kwalijk nemen als je steeds minder zelfverzekerd bent geworden. Helaas is zelfverzekerd overkomen van groot belang als je een vrouw aan de haak wil slaan, dus je zal hier toch iets aan moeten doen.

Wanneer je wil dat een vrouw seksueel naar jou verlangt, dan ben je jezelf eigenlijk aan haar aan het verkopen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je laat zien dat je de moeite waard bent. Als jij zelf al niet zelfverzekerd overkomt, dan geef je het signaal af dat je blijkbaar zelf al niet vindt dat je de moeite waard bent, dus waarom zou zij daar dan anders over denken?

“Jij koopt toch ook geen producten waar de verkoper zelf niet in gelooft?”

Zelfverzekerdheid is natuurlijk niet iets waarvan je zomaar kan besluiten dat je het hebt, maar gelukkig hoeft dat ook niet. Je kan er namelijk ook voor zorgen dat je zelfverzekerdheid uitstraalt als je eigenlijk niet al te zelfverzekerd bent. Door rechtop te lopen, uit jezelf op vrouwen af te stappen, en niet te veel te aarzelen, kom je al een heel eind!

Natuurlijk kun je ook aan je zelfvertrouwen werken, maar dat is meer iets voor de lange termijn. Wanneer je daar nu al mee wil beginnen, maak dan bijvoorbeeld een lijstje met positieve eigenschappen van jezelf. Hierdoor kun je je zelfbeeld aanzienlijk verbeteren, waardoor je je vanzelf meer zelfverzekerd gaat gedragen. Dat effect zul je natuurlijk niet direct zien, maar pas na een tijdje.

Tip 3: Plaag haar een beetje

Iets waar je voor uit moet kijken als je iemand wil versieren, is dat het niet te serieus moet worden. Verleiding is een spel, en het moet wel een beetje leuk blijven. Wees niet bang om humor te gebruiken, want daarmee laat je zien dat je een leuk persoon bent met wie je kan lachen. Dat lijkt misschien niet direct iets te maken te hebben met aantrekkingskracht, maar voor veel vrouwen is dat toch echt zo.

Wat vooral goed werkt, is het plagen van de persoon die je wil versieren. Op die manier zorg je namelijk voor een speelse sfeer, wat een goede basis is voor het ontstaan van seksuele aantrekking. Sommige mannen hebben de neiging om veel te aardig te doen zodra ze een vrouw willen versieren, maar daardoor komen ze alleen maar over alsof ze geen persoonlijkheid hebben.

“Mannen die alleen maar aardig willen overkomen, komen meestal eerder saai over.”

Je moet natuurlijk wel opletten dat je hier niet te ver in gaat. Er is een verschil tussen iemand plagen en ronduit onbeschoft zijn. Waar de grens tussen die dingen ligt, zal van vrouw tot vrouw verschillen. Dingen die ze waarschijnlijk als belediging zal ervaren, zijn plagende opmerkingen over haar uiterlijk. Die kun je dus maar beter in zijn geheel niet maken.

Verder zul je moeten kijken naar de reacties die ze afgeeft als je haar aan het plagen bent. Hieruit kun je afleiden of het nog leuk is, of dat je juist beter op de rem kan trappen. Eén verkeerde opmerking is meestal nog geen doodszonde, dus wees niet te bang om af en toe het randje op te zoeken.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tip 4: Werk aan je lichaam

Laten we wel wezen: als jij dit artikel hebt aangeklikt, dan wil je ervoor zorgen dat een vrouw naar je verlangt. Dat is uiteindelijk toch vooral iets lichamelijks. Hoewel je persoonlijkheid en je uitstraling je zeker kunnen helpen, is uiteindelijk een aantrekkelijk lichaam toch wel het belangrijkst. Wanneer je wil dat iemand zich lichamelijk tot je aangetrokken voelt, moet er natuurlijk wel iets aantrekkelijks aan dat lichaam zijn.

Het kan in dit kader dan ook absoluut geen kwaad om wat meer aan je lichaam te gaan werken. Deels is een goed lichaam genetisch bepaald, maar voor een behoorlijk deel kun je je lichaam verbeteren door regelmatig te trainen. Een paar uur per week in de sportschool is een kleine prijs voor het verleiden van massa’s vrouwen, dus waar wacht je nog op?

“Uiteindelijk is het lichaam hetgeen waarmee ze seks hebben.”

Let er hierbij wel op dat je niet per se voor maximale spiermassa hoeft te gaan. Mannen willen er vaak uitzien als een bodybuilder, maar de meeste vrouwen vinden zo’n lichaam helemaal niet zo aantrekkelijk. Spieren zijn mooi, en een sixpack is aantrekkelijk voor veel vrouwen, maar je hoeft er niet uit te zien alsof je voor 99% uit spieren bestaat.

Als je een wat gespierder lichaam hebt weten te kweken, dan mag je dit ook best laten zien. Door een strak shirt te dragen, of de bovenste paar knoopjes los te laten van je overhemd, kan iedere vrouw direct zien wat voor vlees ze in de kuip heeft. Hierdoor is er een goede kans dat je straks niet zoveel meer hoeft te zeggen om een vrouw mee naar huis te krijgen.

Tip 5: Raak haar aan

Als je ervoor wil zorgen dat iemand zich aangetrokken tot je voelt, dan kan het enorm helpen om een sfeer van intimiteit te creëren. Zodra ze zich een beetje verbonden met je voelt, is de kans groter dat ze uiteindelijk met je naar bed wil. Een intieme sfeer kun je op een verschillende manieren creëren, maar de makkelijkste manier is door fysieke aanraking.

Aanraking is een basale menselijke behoefte, die bovendien van groot belang is voor het smeden van sociale banden. Verleiding is daar beslist geen uitzondering op. Door haar aan te raken, laat je haar zien dat je d’r wel ziet zitten. Bovendien krijgt ze door aanraking onbewust het idee dat jullie elkaar beter zijn gaan kennen, en daardoor zal ze meer voor jou open staan.

Wat je door aanraking ook doet, is seksuele gedachten in haar hoofd plaatsen. Aanraking is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met seks, vooral als het gaat om huid-op-huidcontact. Als jij haar hand vastpakt, dan zal ze het waarschijnlijk niet kunnen helpen dat ze gaat fantaseren over wat je verder allemaal met die handen kan doen.

“Het kan geen kwaad om haar fantasie een handje te helpen.”

Uiteraard moet je een vrouw niet zomaar op intieme plaatsen aanraken, want dat is aanranding. Ook moet je dit niet meteen doen als je haar aanspreekt, want dan zal je bij de meeste vrouwen alleen maar opdringerig overkomen. Je kan beter wachten tot je al een tijdje aan de praat bent, en dan bijvoorbeeld een hand op haar schouder leggen of haar hand aanraken.

Tip 6: Zorg dat je opvalt

Wanneer jij een leuke vrouw ziet in de kroeg, en wel met haar naar bed zou willen, dan ben je vast niet de enige man die dat denkt. Aantrekkelijke vrouwen hebben vaak een ruime keus aan mannen als ze met iemand mee naar huis willen. Als je wil dat ze specifiek naar jou gaat verlangen, zul je dus iets moeten doen om op te vallen.

Hoewel de meeste mannen dit in theorie wel snappen, zijn er maar weinig die het in de praktijk brengen. De gemiddelde kroeg staat zo vol met mannen in zwarte t-shirts en precies hetzelfde kapsel dat het moeilijk wordt om ze uit elkaar te houden. Het is niet zo gek dat deze mannen maar zelden een vrouw mee naar huis krijgen, en over het algemeen eigenlijk enkel succes hebben bij wanhopige vrouwen.

“Je moet een vrouw wel een reden geven om voor jou te kiezen!”

Opvallen kun je bijvoorbeeld doen door een opvallende outfit te dragen. Hiermee bedoel ik natuurlijk niet dat je voor lul moet lopen. Indien je met een paarse mantel en een hoge hoed binnen komt lopen, dan zal je wel opvallen, maar niet bepaald op een positieve manier. Je moet dus op zoek naar een outfit die opvallend, maar wel stijlvol is. Een opvallende kleur is prima, maar je kan beter één item in die kleur dragen dan een hele outfit.

Misschien schieten de ideeën je nog niet te binnen, maar gelukkig kun je op het internet meer dan genoeg inspiratie opdoen. Op Google kun je vele voorbeelden vinden van stijlvolle outfits, en als eentje je opvalt, dan zal die outfit vast ook opvallen bij een vrouw. Ook een wat gewaagder kapsel scheelt al een hoop.

Tip 7: Maak seksueel getinte grapjes

Als je wil dat een vrouw met je mee naar huis gaat, dan moet je ervoor zorgen dat ze seksuele gedachten over jou heeft. Hier kun je haar een handje mee helpen, door het idee van seks in haar hoofd te planten. Door het maken van seksueel getinte grapjes dwing je haar om aan seks te denken, en misschien realiseert ze zich dan wel dat ze dat best met jou wil doen.

“Een goed gesprek is leuk, maar je wordt er niet geil van.”

Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk om niet te grof te zijn. Wanneer je een gesprek met haar begint met een grap over d’r borsten, dan zal ze je waarschijnlijk enkel eng of zielig vinden. Hoe smaakvol je het precies moet houden, zul je per vrouw een beetje moeten aftasten, maar je kan maar beter voorzichtig beginnen, en vervolgens kijken tot waar je het kunt opbouwen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *