6 Tips om Jouw Uithoudingsvermogen Tijdens Seks te Verbeteren

Seks is iets waar bijna ieder mens op aarde wel van kan genieten, en voor de meesten van hen geldt dan ook: hoe langer, hoe beter. Helaas zijn er ook mensen die maar weinig seksueel uithoudingsvermogen hebben, en het dus niet lang volhouden in bed. Binnen enkele minuten ben je alweer klaargekomen, en lig je buiten adem te hijgen in bed.

Dit is natuurlijk verre van ideaal, en als jij met dit probleem te maken hebt, dan snap ik maar al te goed dat je op zoek bent naar een oplossing. Die oplossing ga ik jou hopelijk geven via dit artikel. Ik zal namelijk een 6 tips bespreken, die ervoor zullen zorgen dat jij het langer volhoudt in bed. Het gaat om de volgende tips:

  • Beweeg meer
  • Zorg voor minder stress
  • Maak je bekkenbodemspier sterker met Kegeloefeningen
  • Probeer de start-stoptechniek
  • Verban tabak en alcohol uit je leven
  • Trek meer tijd uit voor het voorspel

Tip 1: Beweeg meer

Als het op je seksuele gezondheid en prestaties aankomt, dan zijn die onlosmakelijk verbonden met je algehele gezondheid. En als het gaat om het verbeteren van je gezondheid en je uithoudingsvermogen in het algemeen, dan zou sporten het eerste moeten zijn waar je aan denkt. Wil je het langer volhouden in bed, dan is het een goed idee om meer te gaan bewegen.

Waarschijnlijk had je al gemerkt dat je seksuele uithoudingsvermogen sterk samenhangt met je normale uithoudingsvermogen: mensen die te snel klaarkomen liggen vaak vervolgens ook buiten adem te hijgen. Het is dan ook niet zo gek dat je het met een betere conditie meteen langer volhoudt in bed.

“Als je het langer volhoudt tijdens het hardlopen, houd je het vaak ook langer vol in bed.”

Als je wilt sporten op een manier de je uithoudingsvermogen verbetert, dan moet je natuurlijk wel op de juiste manier sporten. Persoonlijk zou ik aerobics hiervoor van harte aanraden. Aerobics is bij uitstek goed voor je uithoudingsvermogen, omdat je er zowel je hart als je longen mee traint. Je zal zien dat je het al snel langer vol gaat houden, ook in bed!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Zorg voor minder stress

Een gebrek aan seksueel uithoudingsvermogen wordt door de meesten gezien als een lichamelijk probleem, waardoor er vaak op de verkeerde plekken naar een oplossing wordt gezocht. Het is namelijk zo dat psychologische redenen vaker de oorzaak zijn van problemen in bed dan fysieke problemen. Zo is bijvoorbeeld vast komen te staan dat je door stress veel sneller kan klaarkomen (bron).

Het maakt hiervoor niet uit waar die stress precies door veroorzaakt wordt. Als je bang bent dat je het niet lang vol zal gaan houden in bed, en je stress dus echt is verbonden met je seksuele problemen, dan kan dit ervoor zorgen dat je vroeger klaarkomt, maar ditzelfde geldt ook voor alle andere vormen van stress. Als je bijvoorbeeld gestrest bent over een deadline op kantoor, dan kan dat een negatief effect hebben op je seksuele uithoudingsvermogen. Je hoeft die stress ook niet tijdens de seks te voelen; ook voorafgaande stress kan al desastreus zijn.

“Stress is slecht voor zo ongeveer alle aspecten van je gezondheid.”

Dit is dan ook de reden dat ik mensen met een laag seksueel uithoudingsvermogen altijd aanraad om zoveel mogelijk de stress te reduceren in hun leven. Hier zal de één meer invloed op hebben dan de ander, maar zorg in ieder geval dat je voldoende rustmomenten pakt gedurende de dag. Medicijnen kunnen ook een oplossing bieden, maar dat zou ik alleen aanraden als laatste redmiddel.

Als jij iemand bent die tíjdens de seks al last heeft van stress over je seksuele presteren, dan zul je moeten accepteren dat het waarschijnlijk weer snel klaar zal zijn. Als je dat doet, dan is de kans juist weer groter dat je het ineens een stuk langer volhoudt in bed, en dat je angsten dus ongegrond waren. Als je het moeilijk vindt om dit los te laten, richt je dan op alle andere manieren waarop je je partner kunt bevredigen (oraal, vingeren, etc.).

Tip 3: Maak je bekkenbodemspier sterker met Kegeloefeningen

Als je je orgasmes wilt controleren, en het dus langer vol wilt houden in bed, dan is je bekkenbodemspier of PC-spier van groot belang. Eigenlijk is het niet één spier, maar een groep van meerdere spieren, maar dat is een detail. Het trainen van je bekkenbodemspier kan ervoor zorgen dat je flink wat later klaarkomt (bron). Ook schijnt dit goed te helpen tegen erectieproblemen, maar dat is niet de focus van dit artikel.

“Je hoeft gelukkig niet te zweten in de sportschool om je bekkenbodemspier te trainen.”

Misschien denk je dat je je bekkenbodemspier niet kan vinden, maar geloof me, dat kun je best. Dit is namelijk de spier waarmee je je plas ophoudt! Je kan je PC-spier aanspannen door even te doen alsof je je plas tegenhoudt. Als je dit kan, dan heb je eigenlijk alle techniek die je nodig hebt om je PC-spier te trainen onder de knie.

De oefeningen waarmee je je bekkenbodemspier traint, zijn zogeheten Kegeloefeningen (vernoemd naar dr. Kegel, de bedenker ervan). Dit zijn erg makkelijke oefeningen; ze bestaan eigenlijk alleen uit het eventjes aanspannen van je bekkenbodemspier voor een aantal seconden achter elkaar, en het vervolgens weer ontspannen van die spier. Niet al te moeilijk dus, een oefening die bijna iedereen wel zou kan uitvoeren.

Als je iedere dag ongeveer tien keer achter elkaar zo’n Kegeloefening doet, en je je bekkenbodemspier per oefening ongeveer tien seconden aangespannen houdt, dan ben je al goed bezig. Merk je dat dit voor jou geen moeite (meer) kost, dan moet je jezelf wat meer uitdagen, want het werkt alleen als je je bekkenbodemspier een beetje aan het werk zet.

Kegeloefeningen zijn wetenschappelijk bewezen effectief, maar het is geen kortetermijnoplossing. Op de langere termijn zul je zien dat je er écht later door klaar gaat komen, maar als je vanavond al langer seks wil hebben, dan gaat het je niet helpen om ’s middags even een paar Kegeloefeningen te doen. Dat zeg ik niet om Kegeloefeningen af te kraken, maar om ervoor te zorgen dat je verwachtingen een beetje realistisch blijven.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tip 4: Probeer de start-stoptechniek

Een andere manier om jezelf te trainen om later klaar te komen, is de start-stoptechniek. Het idee van deze oefening is dat je jezelf aftrekt tot je bijna een orgasme krijgt, en om op dat moment te stoppen met masturberen. Vervolgens laat je de opwinding even zakken, en begin je weer opnieuw. Om dit zo lang mogelijk vol te houden, moet je proberen om het klaarkomen zo vaak mogelijk uit te stellen.

“Het lang volhouden in bed is een vaardigheid, en vaardigheden leer je door te oefenen.”

Deze techniek is niet heel moeilijk te begrijpen, maar wat wel moeilijk kan zijn, is inschatten wanneer je precies moet stoppen masturberen. Op een gegeven moment is er een punt waarop je je orgasme niet meer kan tegenhouden, en dan is het natuurlijk te laat. De kunst zit hem erin om dat punt te herkennen, en net vóór dat punt al te stoppen.

In het begin is dit vaak lastig, maar dit komt met ervaring wel goed. Nadat je deze techniek wat vaker hebt toegepast, zul je vanzelf merken dat je steeds meer een idee krijgt van hoe lang je door kunt gaan, en wanneer je echt moet stoppen. Daag jezelf echt uit om zo dicht mogelijk tegen je orgasme aan te gaan zitten, want op die manier is deze oefening het meest effectief.

Het kan lastig zijn om te bepalen wanneer je jezelf nou moet laten klaarkomen, want op een gegeven moment zul je het met deze methode misschien wel een half uur kunnen volhouden, en dat is wat veel van het goede. Ik raad je daarom aan om na ongeveer een kwartier gewoon klaar te komen en er een punt achter te zetten (let ook goed op signalen van je partner).

Maar waarom werkt deze methode nou zo goed als je het langer vol wilt houden in bed? Allereerst zorgt het ervoor dat je penis minder gevoelig raakt voor seksuele prikkels. Daarnaast geef je ook aan je hersenen het signaal dat je helemaal niet zo snel wilt klaarkomen, en na verloop van tijd zullen ze zich daarop aanpassen. De start-stoptechniek zorgt er dus op twee manieren voor dat je het langer volhoudt in bed.

Als je meteen wilt dat je het langer volhoudt in bed, kun je ook al tijdens seks met een partner gebruik maken van de start-stoptechniek. Hoe dit in zijn werk gaat, spreekt redelijk voor zich: je hebt gewoon seks met je partner, en als je voelt dat je tegen je orgasme aanzit, dan stop je hier even mee, tot je weer wat minder opgewonden bent. Je handen en je mond zorgen er in die periode voor dat je partner zich niet hoeft te vervelen.

Tip 5: Verban tabak en alcohol uit je leven

Ik zal je niet hoeven uit te leggen dat roken en drinken ontzettend ongezond is; dat is inmiddels algemene kennis. Ik heb net al verteld dat je seksuele functioneren onlosmakelijk verbonden is met je gezondheid, dus het volgende komt waarschijnlijk ook niet als een schok: alcohol en tabak zorgen er vaak voor dat je het minder lang volhoudt in bed.

Er bestaat een heleboel wetenschappelijk bewijs dat je eerder klaarkomt als je met enige regelmaat rookt. Dit bleek bijvoorbeeld uit een onderzoek dat is gedaan in Zwitserland, waaruit bleek dat tabak de kans op vroegtijdige ejaculatie aantoonbaar verhoogt (bron). Aangezien aan dit onderzoek ook nog eens alleen jonge mannen meededen, voorspelt dat weinig goeds over de effecten bij wat oudere mannen, die sowieso al een hogere kans hebben op seksueel disfunctioneren.

Ook van alcohol is door verschillende wetenschappelijke onderzoeken vast komen te staan dat je er significant sneller van klaarkomt. Als voorbeeld pak ik een studie waarin mannen met een alcoholprobleem werden onderzocht. Bijna drie kwart van deze mannen had een seksueel probleem, en vroegtijdig klaarkomen was bij de meesten van hen het probleem (bron).

Hetzelfde lijkt te gelden voor drugs, maar hier zijn de onderzoeken wat minder transparant over. Er staat in ieder geval vast dat drugsgebruik de kans op vroegtijdig klaarkomen significant kan verhogen, maar of dat voor alle drugs het geval is, en voor welke dan wel of niet; dat komt niet echt duidelijk uit de onderzoeken naar voren.

Als je het langer vol wilt houden, dan kun je dus het best helemaal stoppen met het gebruiken van tabak en alcohol. Minderen kan ook al een hoop helpen, maar het werkt hoe dan ook beter om helemaal te stoppen. Als dit niet gaat, omdat je bijvoorbeeld verslaafd bent, dan raad ik je aan om hier professionele hulp bij te zoeken.

Tip 6: Trek meer tijd uit voor het voorspel

Als je wat meer tijd in het voorspel steekt, dan zul je merken dat je het vervolgens ook langer volhoudt tussen de lakens. Ten eerste is voorspel natuurlijk ook gewoon een deel van de seks, dus als je vaak te snel uitgeput bent, dan kan het voorspel daar een mooie compensatie voor zijn. Waarschijnlijk vindt je partner het een stuk minder erg als penetratie wat minder lang duurt als er al flink wat tijd in het voorspel is gestoken.

Daarnaast is het echter ook daadwerkelijk zo dat je minder snel klaarkomt als je langer voorspel hebt. Koppels die meer aan voorspel doen, hebben ook langer penetratie, ook al is niet 100 procent duidelijk waardoor dat nou eigenlijk komt. Er zijn dus twee manieren waarop je met langer voorspel ervoor zorgt dat de seks uiteindelijk langer duurt.

Hoewel het dus niet precies duidelijk is hoe dit komt, is er de theorie dat dit komt doordat mannen meer ontspannen zijn als ze enige tijd bezig zijn geweest met voorspel. Zoals ik eerder al aanstipte is stress een belangrijke veroorzaker van vroegtijdig klaarkomen, dus het zal je niet verbazen dat je het langer volhoudt in bed naarmate je wat minder gespannen bent.

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *