Stud 100 Spray: Niet Doen! 4 Nadelen/Bijwerkingen + Ervaringen

Als jij last hebt van voortijdig klaarkomen, dan snap ik het heel goed als jij daar koste wat het kost iets aan wil doen. Deze aandoening maakt het voor heel veel Nederlandse mannen onmogelijk om op een normale manier seks te hebben. Zo blijven zowel deze mannen als hun partners onbevredigd achter en lijdt de kwaliteit van hun seksleven hier ernstig onder.

Als je dan vervolgens een product als Stud 100 Spray ziet langskomen, dan snap ik best dat dit een heel aantrekkelijke oplossing kan lijken. Zonder dat je enige moeite hoeft te doen, kun je gewoon een wondermiddeltje kopen dat jou van je probleem af gaat helpen. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Dat klopt ook – lees verder waarom je beter geen Stud 100 Spray kunt kopen.

Je orgasme uitstellen

Het lang volhouden in bed is natuurlijk fijn, omdat de seks dan langer duurt. Wat voor veel mannen misschien nog wel belangrijker is, is het gevoel van eigenwaarde dat zij aan hun seksueel presteren ontlenen. Veel mannen zien seksuele prestaties als een maatstaf van hun mannelijkheid. Het is dan ook logisch dat vroegtijdige ejaculatie een flink negatief effect kan hebben op je zelfvertrouwen.

Stud 100 Spray lijkt op het eerste gezicht een goede oplossing voor dit probleem. Er zitten echter enkele flinke nadelen aan het gebruik van Stud 100 Spray, waardoor je het beter links kan laten liggen. Je kunt beter op zoek kan gaan naar een andere oplossing voor je probleem. Waarom dat het geval is, zal ik uitleggen aan de hand van de volgende punten:

 • Wat is Stud 100 Spray voor product?
 • Waarom moet je Stud 100 Spray niet gebruiken? 4 nadelen
 • Ervaringen van gebruikers van Stud 100 Spray
 • Hoe kan ik mijn orgasme dan wél uitstellen?

Wat is Stud 100 Spray voor product?

Je weet nu dat Stud 100 Spray in mijn ogen een ontzettend waardeloos product is. Maar het is natuurlijk wel handig als jij weet over wat voor soort product we het hier precies hebben. Daarom zal ik het artikel beginnen door uit te leggen wat Stud 100 Spray precies is.

Stud 100 Spray is een spray die jou belooft om jouw vroegtijdige ejaculatie te verhelpen. Volgens de fabrikant hoef je de spray alleen maar op je penis aan te brengen, en hou je het vervolgens veel langer vol in bed. Maar hoe doet deze spray dat dan allemaal precies?

In Stud 100 Spray zit het middel Lidocaïne. Dit is een stof die je penis (of elk ander lichaamsdeel waar je het opspuit) licht verdooft. Als je deze spray aanbrengt op je penis, zal je penis minder gevoelig voor prikkels worden.

Hierdoor wordt de seksuele ervaring voor jou minder heftig, en zal je dus ook minder snel klaarkomen.

Het product treedt enkele minuten na het opspuiten al in werking, maar het werkt pas 15 minuten na opspuiten optimaal. Als je maximaal wil genieten van de voordelen van dit middel, dan kun je het dus best enige tijd van tevoren al opspuiten. Het werkt dan beter dan wanneer je het vlak voor de seks al opspuit.

Tot nu toe klinkt dit allemaal nog vrij positief en goed onderbouwd, maar ik moet je helaas vertellen dat de rest van dit artikel eigenlijk alleen nog maar negatief zal zijn. Helaas zijn de beloftes van Stud 100 Spray letterlijk te mooi om waar te kunnen zijn. Bovendien zitten er een aantal flinke nadelen aan de spray. Als je wil weten welke dat zijn, lees dan vooral verder.

Waarom moet je Stud 100 Spray niet gebruiken? 4 nadelen

Stud 100 Spray is wat mij betreft absoluut geen goed product, en zitten er vele nadelen aan die het gebruik ervan niet de moeite waard maken. Je hoeft dit niet zomaar van mij aan te nemen. Ik zal enkele van deze nadelen even kort toelichten. Het gaat om de volgende nadelen:

 • Stud 100 Spray maakt seks veel minder lekker
 • Het middel is best prijzig
 • Stud 100 Spray maakt spontane seks onmogelijk
 • Stud 100 Spray kan bijwerkingen veroorzaken

Nadeel 1: Stud 100 Spray maakt seks veel minder lekker

Zoals ik eerder al heb uitgelegd, werkt Stud 100 Spray in de basis door je penis minder gevoelig te maken. Dat klinkt als een goede manier, maar denk hier eens even over na: is het gevoel van seks niet een heel belangrijke reden om überhaupt seks te hebben? Is er nog wel iets aan als je er nauwelijks nog iets van voelt?

De reden dat je met Stud 100 Spray niet snel klaarkomt, is omdat je niet meer geniet.

Misschien denk je dat het misschien nog wel de moeite waard is om je partner te bevredigen. Maar ook wat dat betreft moet ik je teleurstellen: de spray maakt ook je partner minder gevoelig. De spray wordt namelijk ook over de geslachtsdelen van je partner verspreid, die vervolgens minder gevoelig worden.

Hoewel Stud 100 Spray dus klinkt als een goede oplossing, zorgt het ervoor dat zowel jij als je partner minder genieten van de seks. Je gebruikt het middel omdat je seksleven wel een boost kan gebruiken. Het resultaat is dat de seks weliswaar langer duurt, maar vele malen saaier wordt. Dit kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn geweest.

Nadeel 2: Stud 100 Spray is best prijzig

Zoals ik net heb uitgelegd, maakt Stud 100 Spray de seks een stuk minder aangenaam voor beide partijen. Misschien denk je: ach, misschien valt het best mee, ik kan het toch minstens een keer proberen? Als Stud 100 Spray heel goedkoop was, dan zou ik dat misschien wel met je eens zijn, maar helaas is dat niet het geval. Stud 100 Spray is zelfs best prijzig.

Het hangt natuurlijk een beetje af van hoe vaak je seks wil hebben. Met één flesje kun je 15 tot 20 keer seks hebben. Een zo’n flesje kost toch al meer dan een tientje op bol.com (10,55 euro om precies te zijn). Aangezien je toch wel elke maand een flesje nodig zal hebben, komt dat uiteindelijk uit op bijna 130 euro per jaar.

Dit onzinproduct kost even veel als een hele maand Netlflix.

Toegegeven, er zijn duurdere dingen in de wereld. Het is echter toch zonde om dit bedrag te betalen voor een product waar je uiteindelijk hoogstwaarschijnlijk niets aan zal hebben. Mijn advies is dan ook om dit niet te doen. Geef je geld uit aan iets waar je wél iets aan hebt, en ga op zoek naar een andere oplossing voor je seksuele problemen.

Nadeel 3: Stud 100 Spray maakt spontane seks onmogelijk

Als je het woord seks gebruikt, dan denken de meeste mensen ook al snel aan het woord romantiek. Idealiter ontstaat seks op een beetje een natuurlijke, spontane wijze. Je wilt er niet al te veel over nadenken of al te ver voor vooruitplannen. Als je Stud 100 Spray nodig hebt om seks te kunnen hebben, zit dit er voor jou echter niet meer in.

Zoals ik eerder al aangaf, werkt Stud 100 Spray pas 15 minuten na aanbrengen optimaal. Als je optimaal van het middel gebruik wil maken, moet je de spray dus al lange tijd van tevoren aanbrengen op de penis. Dit brengt met zich mee dat je vooruit moet plannen als je seks wilt hebben. De spontaniteit is er dan wel een beetje van af.

Nadeel 4: Stud 100 Spray kan bijwerkingen veroorzaken

Als klap op de vuurpijl kan Stud 100 Spray ook nog eens vervelende bijwerkingen veroorzaken. Heel ernstig zijn ze niet, maar de spray kan bijvoorbeeld volgens sommige gebruikers wel zorgen voor een brandend en/of jeukerig gevoel.

Ervaringen van gebruikers van Stud 100 Spray

Tot nu toe ben ik eigenlijk alleen maar negatief geweest over Stud 100 Spray, maar ik heb dit allemaal wel heel theoretisch benaderd. Als al die nadelen zo erg zijn, dan verwacht je toch zeker ook dat er ervaringen van gebruikers te vinden moeten zijn die dit bevestigen. We hebben even voor jou gezocht, en ja, die zijn er (helaas) inderdaad.

Als je je niet door mij wil laten overtuigen, luister dan alstublieft naar de mensen die het zelf geprobeerd hebben.

Een goed voorbeeld komt van een eBay-gebruiker genaamd lobor15. Deze teleurgestelde klant vermeldt dat zijn penis al na drie spraytjes volledig slap en totaal ongevoelig was. Het lijkt er dus op dat het verdovende middel in Stud 100 Spray wel héél sterk is. Het was zo sterk dat het vervolgens totaal niet meer mogelijk was om seks te hebben! Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Reviews van Amazon-gebruikers

Een Amazon-gebruiker genaamd Jay kwam ook bedrogen uit. Al binnen een week moest hij stoppen met het gebruik van het product, omdat hij een brandend gevoel en jeuk aan het gebruik van Stud 100 Spray overhield. Niet alleen hij, maar ook zijn partner kregen hier last van na het gebruik van de spray. Blijkbaar was het zo heftig dat Jay maar besloot om geheel te stoppen met het gebruik van het middel.

Een andere Amazon-gebruiker met de gebruikersnaam hapkidoist73 vermeldt dat het middel voor hem totaal niet werkte. Het voelde alsof hij vijf condooms over elkaar heen droeg. Het enige effect dat hij voelde was dus een ernstige vermindering van zijn seksueel genot.

Maar het hielp hem niet bij het verhelpen van zijn ejaculatieproblemen.

Als laatste wil ik nog de aandacht richten op een Amazon-review geplaats door ene Moe. Moe vertelt dat het middel voor hem de eerste drie keer wel werkte, maar dat de spray daarna niet meer effectief was. Het lijkt er dus op dat het ook nog mogelijk is dat het middel bij herhaaldelijk gebruik zijn potentie verliest.

Wat mij betreft bevestigen deze ervaringen dat er erg veel nadelen aan het gebruik van Stud 100 Spray zitten. Deze wegen wat mij betreft bij lange na niet opwegen tegen de voordelen. Wat mij betreft kun je Stud 100 Spray dus beter links laten liggen en op zoek gaan naar een andere oplossing.

Hoe kan ik mijn orgasme dan wél uitstellen?

In dit artikel heb ik een heleboel woorden vuil gemaakt aan het uitleggen waarom een bepaald middel tegen vroegtijdig klaarkomen niet effectief is. Ik heb je daarmee hopelijk in zoverre geholpen dat ik je heb behoed voor een zeer onverstandige aankoop. Er is echter één vraag die ik nog niet heb beantwoord: hoe kan ik mijn orgasme dan wel uitstellen?

Ik snap dat je van dit artikel misschien alleen maar wanhopiger bent geworden wat betreft jouw ejaculatieprobleem. Laat me je geruststellen: er zijn tal van manieren waarop jij je orgasme op een natuurlijke manier kan uitstellen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je leven lang last zal blijven houden van dit vervelende probleem.

Als je er iets aan wil doen, dan kan dat.

Hoe doe je dat dan precies? Ik denk dat dit artikel inmiddels wel lang genoeg is, dus als je op zoek bent naar handige tips om minder snel klaar te komen, zoek dan gerust eens verder op deze website.

We hebben tal van artikelen die je hier mogelijk bij kunnen helpen, dus wanhoop niet. Vroegtijdig klaarkomen is een heel vervelend probleem, maar je hoeft je er niet bij neer te leggen. Ik wens je heel veel succes bij het aanpakken van je probleem, en ik weet zeker dat het je uiteindelijk zal lukken!

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

2 Reacties op "Stud 100 Spray: Niet Doen! 4 Nadelen/Bijwerkingen + Ervaringen"

 1. Peter

  says:

  Ik kan mij absoluut niet vinden in bovenstaande verslag.
  Ja de spontaniteit is misschien minder, maar als je de kans groot acht dat je gaat seksen dan spuit je voordat je naar bed gaat al wat stud op je penis. Om te voorkomen dat je evt. je partner gevoellozer maakt adviseer ik wel om een condoom te gebruiken. Mijn ervaring is top. Van klaarkomen binnen 3-5 minuten naar 12-15 is voor mij een hele vooruitgang en zeker voor mijn partner die wel een 10-15 min nodig heeft voor haar eerste orgasme

  • matthias

   says:

   Wat een eenzijdig artikel inderdaad. En dat enkel om eigen methodes naar voor te kunnen schuiven... Ik denk dat men iets beter zou moet lezen online. Men vindt namelijk veel meer positieve dan negatieve reacties.

   Zelf gebruik ik al enkele jaren Stud 100 (bij gelegenheid). Nog nooit negatieve effecten ervaren... De spray doet wat hij belooft. Enkel de productomschrijving zou anders moeten, omdat deze niet duidelijk genoeg is.

   Ik gebruik het als volgt: 1X sprayen, 2 min laten inwerken, en terug afspoelen. Zo doet het middel zijn werk, en neemt je partner de lichte verdoving niet over! Condoom is dus zelfs niet nodig Peter ;-)

   Voor de "gebruiker" van de spray haalt het enkel de OVERgevoeligheid weg, en blijft seks fijn, dus het bovenstaande artikel vind ik gewoon b*llshit van A tot Z...

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *