De 10 Beste Seks Standjes voor een Langere Seks Duur

De doggystyle, de missionaris of de pretzel ken je ze nog? Vast wel, die heb je onderhand al wel tientallen keren tot in de perfectie uitgevoerd. Jouw seksleven is toe aan wat meer uitdaging.  Creativiteit is wat er ontbreekt tijdens de nachtelijke escapades diep onder de dekens met jouw scharrel of je vriendje.

Niet alleen zoek je naar creativiteit in jouw seksleven, maar misschien zoek je naar nog wel iets belangrijkers. Wat is er nog vervelender dan het moment waarop je net lekker in je tempo komt en de wedstrijd wordt alweer afgefloten: klaargekomen, afgelopen en over met de pret. Wat heerlijk zou het zijn als je het net een tikje langer volhoudt en zo nog langer kan genieten van een intiem avondje. Maar hoe?

standje1Er is zeker geen vaste formule om de seks altijd maar te verlengen. Mannen en vrouwen weten namelijk als geen ander dat de ene persoon wellicht wat eerder klaarkomt dan de ander. Dit kan onder andere komen door het hebben van te veel stress of spanning.

Maar probeer hierboven te staan: seks is zeker weten geen sprint, het gaat erom dat jij die hele marathon uitloopt. Met wat eenvoudige tips & standjes kan je veel langer plezier hebben dan je vooraf zou denken. Hier volgen 10 standjes waarmee jouw seksavontuurtje langer zal duren: lees, probeer uit en geniet!

Standje 1: Het Lepeltje

Dit is wellicht een inkoppertje, maar het lepeltje verlengt de seks al sinds jaar en dag. Door rustige stoten en een fijn, zacht maar liefdevol tempo kan je met dit standje lekker de avond op gang laten komen. Als man kruip je tegen de rug van de vrouw aan en penetreert haar op een wenselijk tempo.

Dit zorgt voor een intieme start van jouw avond, lekker rustig op gang komen is de ‘key’ tot succes. Want als de lepel voorkomt in jouw portfolio weet je een ding heel zeker: je hebt nog een lange nacht te gaan!

Standje 2: De Amazone

Ook al wordt de Amazone gezien als een amateur-standje, de echte helden onder ons weten wel beter. Met dit standje bepaal je allebei het tempo om zo rustig het eerste deel van deze langdurige seksavond af te maken. De man ligt op zijn rug en de vrouw kan met haar eigen tempo bovenop aan de slag.

Op deze manier kan de vrouw het tempo bepalen en kan je als man nog eens goed naar haar borsten gluren.

Met dit standje zullen jullie steeds dieper afdwalen in de seks jungle van standjes, want jullie zijn er nog lang niet!

standje2

Standje 3: Criss Cross

standje3Tijdens dit standje kan de man er eens lekker op los gaan. De Criss Cross is namelijk prima lang vol te houden voor de man en werkt ook zeker goed om de intimiteit te verhogen in de slaapkamer. In deze houding vormen jullie samen de letter X en schuiven jullie als het ware in elkaar.

De vrouw zal zich volledig moeten overgeven aan de man, want deze kan haar niet alleen van voren, maar ook van de zijkant penetreren. Daarnaast is er ook nog wat ruimte voor de man om met de clitoris te spelen.

Wil je het extra kinky maken? Pak dan elkaars keel tijdelijk vast en knijp er lichtelijk in, maar pas wel op. De spanning of stress kan met deze actie verhoogd worden en dit zorgt voor een vroegtijdig afloop van jullie spannende avontuurtje!

Standje 4: The substitute

He? Wat? Heb ik iets gemist in al die lessen biologie? Nee, nee, rustig aan. Omdat jullie bijna halverwege zijn, even een handige tip tussendoor. Als het goed is, heb je dit trucje al vaker toegepast, maar het blijft een gouden oude. Gaat het nou toch allemaal iets sneller dan je had gewild en voel je dat het euforische moment er bijna aankomt, wees niet getreurd.

The substitute, ofwel de wissel kan ieder moment worden ingezet. Het wisselen van standjes is namelijk essentieel voor het hebben van een langdurige seksavond en kan daarom ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Wissel, adem, en op naar nummer 5. Je kunt het!

standje4

Standje 5: Lapdance off-road

Je wilt even dat bed uit, even een andere positie aannemen. Glas water en kijken of je morgen nou echt vrij bent of dat je toch een drukke dag had. Top, je bent vrij en je bent klaar voor het volgende standje. Even samen op avontuur, jullie sneaken naar de badkamer.

Hier gaat de man op de badrand zitten en komt de vrouw bovenop zitten.

Jullie kijken elkaar aan via de spiegel en geven elkaar een knikje: we zijn nog lang niet klaar. De vrouw begint rustig op en neer te bewegen en de man op zijn beurt kan de vrouw bevredigen met zijn hand. Na het uitstapje in de badkamer begint het zo langzamerhand tijd te worden voor de tweede helft…

standje5

Standje 6: Balletdancer

standje5Natuurlijk wil je niet ophouden met de seks en ook als je van de badkamer weer terug onder je dekens wilt, gaat dit niet gepaard zonder het hebben van een goede beurt. Hierop besluiten jullie te gaan voor de balletdancer: het ideale tussendoortje en tevens overgang naar de eindstreep.

De vrouw en de man gaan allebei rechtop staan en de vrouw tilt haar been op en slaat deze om de heup van de man. Al seksend schuifelen jullie richting je bed. Voor alle yoga-toppers en turnster onder ons nog een geile tip: des te hoger je jouw voet kan krijgen, des te dieper de penetratie wordt. Dit zorgt zo voor een nog fijner gevoel.

Pas wel op, want jullie zijn er nog niet. Stranden in het zicht van de haven is nooit fijn; stem daarom goed af tot welke diepte je ‘in the game’ kunt blijven. Dance, dance, dance!

Korte tips, trucjes en strategieën voor een langdurig seksavontuur:

  • Wordt het allemaal te geil? Knijp dan tussen 15 en 20 seconden even hard in het mannelijke geslachtsdeel op deze manier stel je het orgasme uit en kunnen jullie er weer lekker tegenaan.
  • Korte pauze, deze werkt ook altijd.  Drink wat, zet even een ander nummertje aan of rook een sigaret. Na deze korte onderbreking zijn jullie er weer klaar voor.
  • Stop met het denken aan je orgasme, je hersenen kunnen misschien meer dan je zelf denkt. Denk aan alles behalve je orgasme, zo houd je het langer vol.
  • Masturbeer voor de seks, ook dit helpt in het verlengen van de seks.
  • Korte en rustige penetraties.
  • Ken jezelf, weet wanneer je ongeveer komt. Oefening baart kunst en weet jij wanneer dit moment zich weer gaat herhalen, neem dan gepaste maatregelen!

Standje 7: De Spork

Echt helden staan pas laat op en nu wordt het wel echt tijd om een tandje bij te schakelen. We zijn toe aan de Spork. De vrouw heeft het zeker verdiend om eens even lekker verwend te worden en gaat op haar rug liggen. De man gaat haaks op de vrouw liggen op zijn zij en legt bij voorbaat een vrouwelijke voet in zijn nek.

standje6

In deze houding bepaalt de man het tempo, maar in dit stadium kan dat tempo zeker wel omhoog gebracht worden. Ook zijn alle handen vrij tijdens dit standje, dus ook tijdens dit standje kunnen er verschillende trucjes worden uitgehaald.

Dit zorgt ervoor dat Sprok in dit stadium een erg geliefd standje is, want het bevordert zowel de creativiteit, intensiteit als intimiteit van de seks tussen beiden.

Standje 8: De G-Whiz

De G-Whiz is eigenlijk het verlengde van de spork, alleen tijdens dit standje ligt de vrouw op haar rug en zit jij recht tegenover haar. Haar zachte benen til je omhoog en leg je rustig tegen je schouders aan, op deze manier ligt de vrouw eigenlijk in een soort L-positie.

De man kan op dit moment de scepter zwaaien, want hij kan zowel van de zijkant penetreren als van onder en boven. Daarnaast kan hij het tempo bepalen. Heb je een goed tempo bepaald? Dan weet je in ieder geval dat je er nog lang niet mee klaar bent en voorlopig nog wel even door kan gaan.

standje7

9. Standing wheel-barrow

Ook dit standje is heel fijn en daarbij ook nog eens flink creatief. Het weer eens even tijd voor wat actie. Met dit standje staat de vrouw op handen en knieën, kijkt ze naar beneden en ‘grijpt’ ze met haar benen eigenlijk de heupen van de man. De man op zijn beurt houdt zijn geliefde goed vast rondom de bil.

Met dit standje kan de man niet alleen bepalen welk van de twee ‘holes’ hij wil nemen, maar heeft hij ook een prachtig uitzicht op het achterwerk van de vrouw. Dit standje kost veel kracht en moeite, maar zal jullie er zeker doorheen slepen voor het laatste kunststukje van vanavond.

10. De finale, le moment supreme, de boot

standje8Dit standje is alleen voor de grote meneren weggelegd, maar als je deze gedoseerd brengt, kan je hier ook eerder op de avond mee beginnen. Helaas komt aan alle pret een einde en daarom kent ook deze marathon een finishlijn.

Die lijn kan je maar beter met een prachtig kunstje afsluiten: de boot.

Na zo’n lange avond weet de man nog ergens energie te vinden om op zijn knieën te gaan zitten. De vrouw ligt op haar rug met haar benen naar boven gestrekt. Een gentleman als je bent, pak je de benen van de vrouw en leg je deze rustig tegen je bovenbenen aan. Nu kijken jullie elkaar allebei diep aan en geven elkaar zo het mentale startschot voor deze finale.

Doe je dit standje in een eerder stadium, probeer dan niet meteen er vol voor te gaan. Dit standje zorgt voor veel opwinding in de slaapkamer en hierdoor kan het heerlijke avondje eerder afgelopen zijn dan verwacht. Is dit wel je laatste nummertje, ga er dan volledig voor. Trek nog een keer alles uit de kast, geniet van en met elkaar en eindig met een ultiem orgasme.

You made it!

Inmiddels kijken jullie allebei op de klok. ‘’Uh’’? ‘’Echt waar’’? ‘’Zo lang’’? Met een tevreden en volmaakt gevoel kruipen jullie nog eens lekker dicht tegen elkaar aan in de hoop dat jullie morgenochtend nog een tweede marathon kunnen afleggen. Dromen mag altijd, maar koester ook wat er zich al afgespeeld heeft. Blijf oefenen, trainen en vooral genieten zo duren jullie avonturen onder de dekens elke keer weer een stukje langer! Slaap lekker.

Stel je ejaculatie vanavond al 30 minuten langer uit

Wanneer je nog meer adviezen en strategieën wilt om voorgoed je ejaculatie uit te stellen, heb ik nog een goede tip voor je. Chris Coster is de autoriteit op het gebied van het verhelpen van vroegtijdige ejaculatie. Hij heeft een baanbrekende methode ontwikkelt die vele mannen al hebben verlost van te snel klaarkomen.

Je leert er alles over in zijn uitgebreide aanpak met talloze oefeningen en tips. Daarnaast krijg je nog enkele zeer interessante bonussen die je seksleven nog verder zullen verbeteren.

Bekijk hier de methode van Chris Coster:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *