Lees Hier 7 Betere Seks Tips voor een Geweldig Seksleven

Laten we eerlijk zijn: iedereen vindt wel dat er verbetering mogelijk is in zijn of haar seksleven. Zelfs als je over het algemeen vrij tevreden bent met hoe het tussen de lakens gaat, zijn er hoe dan ook verbeteringen mogelijk die jouw seksleven naar een hoger niveau zouden kunnen tillen.

En als je behoort tot de grote groep Nederlanders die helemaal niet tevreden is met zijn of haar seksleven, dan zeg je natuurlijk al helemaal geen nee tegen wat tips!

Herken je je in het bovenstaande? Dan heb ik goed nieuws voor je: in dit artikel ga ik je een aantal onmisbare tips voor een beter seksleven presenteren, waarmee je het nét wat leuker kunt maken in bed! Natuurlijk zal de één meer verbeterruimte hebben dan de ander, maar bijna iedereen zal wel iets hebben aan enkele van deze tips, dus lees snel verder als ook jij je seksleven wilt verbeteren!

Tip 1: Voorspel, voorspel, voorspel

Ik kan er niet genoeg op blijven hameren: het voorspel is om ontzettend veel redenen enorm belangrijk, en mag zeker niet worden verwaarloosd als je een goed seksleven wil hebben. Nog steeds leggen veel mensen veel te veel de nadruk op penetratie en op het klaarkomen van mannen, waardoor de seks voor zowel mannen als vrouwen een stuk slechter wordt.

“Veel mannen willen meteen naar binnen, terwijl het veel beter is voor iedereen als er eerst langdurig wordt aangeklopt…”

Laten we beginnen met de vrouwen. Een heel groot deel van de vrouwen op deze wereld kan niet eens klaarkomen door penetratie alleen. Voor hen is voorspel dus écht noodzakelijk als ze ooit nog eens een orgasme willen beleven. Penetratie is voor vrouwen bovendien veel minder belangrijk dan voor mannen, en een aanzienlijk percentage vrouwen verkiest voorspel zelfs boven penetratie!

Ook voor mannen zijn er echter goede redenen om meer aan voorspel te doen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mannen het gemiddeld langer volhouden in bed wanneer ze meer aan voorspel doen! Vaak denken we het tegenovergestelde, waardoor mannen die toch al snel klaarkomen vaak het voorspel overslaan, maar daar maak je het probleem dus alleen maar erger mee!

Daarnaast maakt het de seks ook gewoon een stuk geiler wanneer je meer aan voorspel doet, omdat je extra tijd hebt om opgewonden te raken. Het duurt even voordat je behoefte eenmaal volledig bevredigd is, waardoor je langer van de seks als geheel kan genieten (want voorspel is gewoon een onderdeel van de seks), en waardoor het zoveel lekkerder voelt wanneer het moment van klaarkomen uiteindelijk daar is.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Deel je seksuele fantasieën met je partner

Seks is iets waar veel mensen maar lastig openlijk over kunnen praten, en dat geldt voor het toch wel aardig preuts geworden Nederlandse volkje des te meer. Toch kan het delen van je seksuele fantasieën met je partner enorm bevorderlijk zijn voor betere seks. Als je niet van elkaar weet wat de ander wil, dan is het immers onmogelijk om er ooit achter te komen of je wellicht fantasieën deelt.

Ik snap heel goed dat er nogal een drempel kan zijn om dergelijke intieme gedachten met een ander te delen, zelfs als het iemand is die zo dicht bij jou staat als je partner. Diep van binnen denken we misschien allemaal wel dat onze seksuele fantasieën raar zijn, en dat anderen er gemiddeld veel “normalere” behoeftes op nahouden, maar het zal je verbazen waar anderen allemaal van opgewonden raken!

“Wist je dat ongeveer 1 op de 7 mensen een voetfetisj heeft (bron)? Zo raar zijn jouw fantasieën dus vast niet!”

Zolang het iets is dat tussen instemmende volwassenen plaatsvindt, is er niets om je voor te schamen. Waarschijnlijk zul je merken dat er best seksuele fantasieën zijn die je met je partner gemeen hebt.

Het kan vervolgens enorm geil zijn om dit met elkaar in de praktijk te brengen, een enorm opwindende seksuele ervaring die je compleet was misgelopen als je je door schaamte had laten leiden!

Tip 3: Doe meer aan sport en beweging

Het beoefenen van sport lijkt misschien niet heel veel te maken te hebben met de kwaliteit van seks, maar niets is minder waar. Fitte mensen genieten meer van seks, hebben vaker zin in seks, en houden het doorgaans ook nog eens langer vol in bed.

Vind jij dat je seksleven en je gezondheid allebei wel een opkikkertje kunnen gebruiken, dan kun je op deze manier dus twee vliegen in één klap slaan!

“Een gezond lichaam functioneert gewoon beter, ook op het seksuele vlak!”

Naast dat meer sporten over het algemeen leidt tot een beter seksleven, kan het ook goed zijn om vlak voor de seks even flink te zweten. Direct na het sporten pompt je bloed beter rond, is je zenuwstelsel geactiveerd, en ben je dus helemaal klaar om te gaan! Veel mensen krijgen dan ook automatisch zin in seks nadat ze even flink hebben gesport.

Je krijgt hiervan niet alleen meer zin in seks, maar je gaat er ook nog eens meer van genieten! Doordat je lichaam en je zenuwstelsel enorm geactiveerd zijn, zul je de seksuele prikkels veel intenser ervaren. Seks in zo’n staat is écht iets heel anders dan seks nadat je net twee uur op de bank hebt gelegen, dus maak gebruik van dit moment.

Over het algemeen zijn vooral sporten die de bloedsomloop bevorderen goed voor de kwaliteit van seks. Een goede bloedsomloop is immers belangrijk voor tal van processen die bij seks komen kijken.

Vormen van beweging die daarom bij uitstek goed zijn voor het verbeteren van je seksleven zijn cardio en aerobics. Zijn dit vormen van beweging die je amper beoefent, breng daar dan snel verandering in!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

 

drsm-zoenvideo-570

 

Tip 4: Heb seks op een ongewone plek

Als je al lange tijd met dezelfde partner samen bent, dan is het heel normaal dat je op een gegeven moment enigszins in een seksuele sleur terechtkomt. Dat kan maken dat seks meer als een soort verplichting gaat aanvoelen dan als iets spannends, en dat moet je natuurlijk zien te verhelpen om weer van je seksleven te gaan genieten. Het is dus belangrijk dat je die routine gaat doorbreken.

Eén manier waarop je dit kunt doen, is door eens seks te hebben op een ongewone plaats. In de slaapkamer hebben jij en je partner inmiddels zo vaak seks gehad dat de vrijpartijen volledig inwisselbaar zijn geworden, dus verander dit aspect eens een keer. Want het maakt niet uit hoe leuk je slaapkamer is, op een gegeven moment gaat iedere plek vervelen.

“Verandering van spijs doet eten, en dit geldt zeker ook op seksueel vlak.”

Wat voor soort plaats je hiervoor moet uitkiezen, hangt natuurlijk van jouw persoonlijke voorkeuren af. Sommige mensen vinden het enorm geil om een openbare plek te kiezen, omdat ze kicken op het idee dat ze betrapt zouden kunnen worden. Bij anderen wekt dit echter juist totaal de verkeerde soort spanning op, waardoor ze zich hier zeer ongemakkelijk bij voelen.

In dat geval is het natuurlijk ook prima om een andere, meer beschutte plek uit te kiezen, want het enkele feit dat het niet je slaapkamer is, kan al genoeg zijn om de seks tien keer leuker te maken, puur omdat het je uit die automatische piloot trekt. Je kunt ook kiezen voor een semi-openbare plek, zoals bijvoorbeeld een tent; echt zichtbaar ben je er niet, maar anderen zouden wel door kunnen hebben dat er iets gebeurt.

Tip 5: Verdiep je eens in andere standjes

Zojuist heb ik je uitgelegd dat het doorbreken van je seksuele routine een erg goede manier kan zijn om je seksleven te verbeteren, zeker als je al langer in dezelfde relatie zit. Eén manier om die routine te doorbreken is door de plaats te veranderen waar je seks hebt, maar de manier waarop je seks hebt is natuurlijk minstens zo’n belangrijk onderdeel van die routine.

“Als iedere vrijpartij precies hetzelfde is, dan is de spanning er op een gegeven moment wel af.”

De hoogste tijd dus om eens wat nieuwe standjes te proberen! Er zijn tal van houdingen waarin je seks kunt beoefenen, en wat de leukste of geilste standjes zijn, daarover verschillen de meningen enorm. De enige manier om erachter te komen wat goed werkt voor jou en je partner(s), is dus om ze allemaal eens uit te gaan testen, en te zien wat bevalt!

Als je seks hebt in een ander standje, zie je je partner ineens vanuit een heel andere hoek, waardoor je visueel op een nieuwe manier geprikkeld wordt.

Ook kan de sensatie van seks heel anders zijn afhankelijk van de standjes die je gebruikt, bijvoorbeeld omdat je minder diep of dieper penetreert, of omdat penetratie vanuit een andere hoek plaatsvindt. Daarom kan iets simpels als variëren met standjes echt een compleet andere seksuele ervaring opleveren!

Hierbij moet je natuurlijk wel je gezond verstand gebruiken. Wie de Kama Sutra erop naleest, zal een hoop standjes tegenkomen die wel héél vergezocht lijken. Als jij nu al weet dat het niet aan jou besteed is om op zijn kop seks te hebben, dan hoef je dat echt niet alsnog te proberen om er zeker van te zijn.

Jij weet waarschijnlijk echt wel wat je in de basis fijn vindt en wat niet, dus ga niet alle acrobatische standjes langs puur omdat je ze allemaal gehad wil hebben.

Tip 6: Laat je zorgen achter bij de slaapkamerdeur

Een enorm belangrijke oorzaak van slechte seks, die toch door veel mensen totaal over het hoofd wordt gezien, is mentaal niet geheel aanwezig zijn tijdens de seks.

Als jij in je hoofd met allerlei dagelijkse zorgen bezig bent wanneer je met je partner het bed in duikt, heeft seks niet je volledige aandacht, en zullen jij en je partner er dus ook niet optimaal van genieten.

“Als je iets niet met aandacht kan doen, dan kun je het vaak beter helemaal niet doen.”

Het is daarom belangrijk om je zorgen uit je hoofd te zetten wanneer je seks gaat hebben. Je gaat echt niet tijdens de seks ineens de oplossing voor al je problemen bedenken, dus het heeft totaal geen zin om tijdens de seks te gaan zitten piekeren. Sterker nog: als je even je zinnen volledig verzet, is de kans groot dat je je zorgen daarna met een frisse blik kunt bekijken, en ze wellicht ineens een stuk minder groot lijken.

Natuurlijk is het bovenstaande makkelijker gezegd dan gedaan. Rationeel weten dat piekeren geen zin heeft, maakt nog niet dat je ook meteen stopt met je zorgen maken. Wel zijn er hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen.

Meditatie kan bijvoorbeeld een erg goede manier zijn om te leren hoe je je zorgen even laat voor wat ze zijn, en om te leren je meer op het moment en op je sensaties te richten.

Daarnaast helpt het natuurlijk ook enorm om bronnen van stress weg te nemen, want als je de oorzaak van je zorgen wegneemt, verdwijnen die zorgen ook. Dit zal natuurlijk niet voor iedereen even gemakkelijk zijn, maar als je ervoor kunt kiezen om minder verantwoordelijkheden op je te nemen of om te stoppen met bepaalde taken voor je uit schuiven, dan kan dat enorm helpen, ook in bed.

Tip 7: Raak elkaar meer aan gedurende de dag

Seks wordt beter als je er ook daadwerkelijk zin in hebt, dus als jij je seksleven wilt verbeteren, dan kan het geen kwaad om ervoor te zorgen dat je meer zin in seks hebt.

Er zijn meerdere dingen die je gedurende de dag kan doen om ervoor te zorgen dat je langzaam meer zin krijgt in seks, en één van die manieren is je partner vaker aan te raken gedurende de dag.

Fysiek contact met een ander maakt dat we ons niet alleen meer met die persoon verbonden gaan voelen (wat op zichzelf de seks ook al een stuk beter kan maken), maar het zorgt er ook nog eens voor dat je onbewust meer aan seks gaat denken.

En hoe meer je daar gedurende de dag, bewust of onbewust, aan denkt, hoe meer zin je er waarschijnlijk in zal krijgen, en hoe beter de seks uiteindelijk zal zijn als het moment daar is!

De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed (per video laten zien door sexy actrices)

Ontdek per video wat de beste tips zijn op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In onze online video’s genaamd De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Dit doen we doormiddel van sexy voorbeeld video’s waar 2 actrices en een acteur tips geven en voor doen. Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *